Jump to content

Sony Ericsson W810i

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Wirelessly posted (Mozilla/4.08 (PDA; NF32PPC3AR/1.01) NetFront/3.2)

paides aksizei na afhsw to s100 mou kai na parw w810; me entipwsiase h othonh se antithesh me to s100 mou....ti lete eseis;

Για μένα αν δεν λυθεί επίσημα το πρόβλημα με τις κλήσεις, να μην το πάρεις το κινητό. Εκτός ότι είναι πολύ σπαστικό, σε ζημιώνει και από πάνω, γιατί πολλές φορές και στα 20 δευτερόλεπτα σου κόβει την κλήση, χρεώνεσαι τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα, ξαναπέρνεις τηλέφωνο, ξαναχρεώνεσαι και ούτο καθεξής..

Δεν πιστεύω ότι αξίζει να το ρισκάρεις με το αν βγει καλή η συσκευή ή όχι. Πιστεύω ότι μέσα σε ένα μήνα θα ξεκαθαριστεί το τοπίο.

Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν

Thomas Edison

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πάντως εμένα δε μου έχει παρουσιάσει αυτό το πρόβλημα με τα dropped calls... Και λόγω της δουλειάς μιλάω κάθε μέρα πολλές φορές και με διάρκεια...

Να ρωτήσω κάτι..αφού όπως λέτε έχουν βγει κάποιες αναβαθμίσεις ήδη για το 810, που το ξέρετε αφού δεν έχουν ακόμα ανεβεί στο επίσημο site τησ SE?

Εμένα φοράει την R4CE012. Απ'ότι λέτε υπάρχουν 3 εκδόσεις νεότερες από την δική μου.Αν είναι έτσι γιατί δεν εμφανίζονται ακόμα στην επίσημη σελίδα;

Με το πρόγραμμα που δίνει για να κατεβάσει τα updates το τρέχω αλλά μου λέει no update available..

εμενα παντως ως δια μαγειας τωρα τελευταια δεν μου σταματαει την κληση,παραξενο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

εμενα παντως ως δια μαγειας τωρα τελευταια δεν μου σταματαει την κληση,παραξενο.

Το ιδιο κανει και σε μενα. Εδω και αρκετο καιρο δεν εχω χασει κλησει.

Αυτο που υποψιαζομαι ειναι οτι οπως εχει αναφερθει και παραπανω επειδη υπαρχει προβλημα με το refresh rate του τηλεφωνου, μηπως κατα καιρους αλλιονεται το σημα απο τις κεραιες της κινητης και για αυτο να παρουσιαζεται το προβλημα περιοδικα.

Αλλα απο την αλλη αυτο δεν παυει να ειναι προβλημα γιατι κανονικα θα επρεπε να δειχνει αδυναμο σημα η και καθολου, οπου ειναι το πιο λογικο να κανει ενα κινητο και οχι να ριχνει την κληση στα καλα καθουμενα.

Πρεπει να βρεθει λυση και γρηγορα απο την SE.

Και οχι να μας παιδευουν οπως τον φιλο πιο πανω που εχει αφησει το κινητο στο service και κοντευει να "ξεχασει" πως ειναι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το ιδιο κανει και σε μενα. Εδω και αρκετο καιρο δεν εχω χασει κλησει.

Αυτο που υποψιαζομαι ειναι οτι οπως εχει αναφερθει και παραπανω επειδη υπαρχει προβλημα με το refresh rate του τηλεφωνου, μηπως κατα καιρους αλλιονεται το σημα απο τις κεραιες της κινητης και για αυτο να παρουσιαζεται το προβλημα περιοδικα.

Αλλα απο την αλλη αυτο δεν παυει να ειναι προβλημα γιατι κανονικα θα επρεπε να δειχνει αδυναμο σημα η και καθολου, οπου ειναι το πιο λογικο να κανει ενα κινητο και οχι να ριχνει την κληση στα καλα καθουμενα.

Πρεπει να βρεθει λυση και γρηγορα απο την SE.

Και οχι να μας παιδευουν οπως τον φιλο πιο πανω που εχει αφησει το κινητο στο service και κοντευει να "ξεχασει" πως ειναι.

Αν αλλιονότανε το σήμα από τις κεραίες των εταιριών, θα υπήρχε το παρών πρόβλημα σε όλους τους χρήστες, και όχι μόνο σε άτομα που χρησιμοποιούν το 810.

Πάντως για μένα είναι επιπλέον απαράδεχτοι γιατί όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, έχουν βγάλει 3 ενημερώσεις, και καμμία δεν έχει ανεβεί στο update της SE.

Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν

Thomas Edison

Ρε παιδια ξερει κανεις αν οι εφαρμογες (παιχνιδια , θεματα κλπ) του κ750 κανουν και στο w810?

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια ναι, τα θέματα όχι.

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια ναι, τα θέματα όχι.

Se emena pantws o,ti themata xrisimopoiei to k750 "trexoun" kanonika kai sto w810i

Δεν εχουν βγαλει 3 ενημερωσεις. Μετα την R4CE ειναι η R4CK για την Ευρωπη. Οποιαδηποτε αλλη αριθμηση στο ενδιαμεσο αφορα σε αλλες ηπειρους ή σε branded συσκευες.

haki, επίσημο release της R4CK ποια ημερομηνία είναι; Γνωρίζεις;

Thomas Edison

Πολύ μπερδεμα με τα firmwares ρε παιδιά. Στο Esato αναφέρει πως στην έκδοση R4CK003 διορθώνεται το πρόβλημα με τα droped calls. Είναι κανένας που έχει αυτό το firmware? Αναφέρει τα εξής:

"R4CK003 : flashing bug fixed; camera version remains at 4.5; dropped calls problem for some operators fixed; other changes undocumented/unnoticed."

Εγώ έχω το R4CE012 και ιδίως τώρα τελευταία με έχει τρελάνει στα dropped.

Γιατί tο ρημαδο-update service δεν μου προτείνει να ανέβει αυτό το firmware?

Moy fainetai oti perimenoyn to epomeno firmware poy tha lysei to provlima oristika kai gia ola ta diktya.

Δεν πιστεύω πως η SE περιμένει να βγάλει στην ιστοσελίδα της το firmware που θα λύσει το πρόβλημα των dropped calls. Υπάρχουν και άλλα προβλήματα όπως και το flash της cameras όπου την έκδοση που το διορθώνει το πρόβλημα δεν την έχουν ανεβάσει ακόμη..

Thomas Edison

vodafone εδω ! και τα dropped-calls πανε συνεφο

ασε που δεν νομιζω να φταει η voda

παρατηρησα οτι πολυ εντονο ειναι το προβλημα οταν μιλαω με hands-free

εγω ειμαι σε δικτυο cosmote.τωρα τελευταια το προβλημα εχει οξυνθει και γινεται εκνευριστικο. δεν προλαβαινω να μιλησω 30δευτερολεπτα και πεφτει η γραμμη.αντε τωρα με τις μπουρουχες που βγαζουν οι εταιριες για να πουλησουν. εφε και τιποτα αλλο.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Θελω να ζητησω απο οσους εχουν σοβαρο προβλημα με dropped-calls να αναφερουν ποιο δικτυο χρησιμοποιουν.Ετσι ΙΣΩΣ φανει οτι το προβλημα επικεντρωνεται στην συνεργασια με ορισμενα μονο δικτυα!

Σαν προταση γιατι δεν ανοιγουμε μια δημοσκοπηση στο θεμα για να ειναι πιο ευκολο απο ολους να την δουν και να πουν το δικτυο που εχουν.

Ετσι πιστευω θα ειναι πιο ευκολο να βγαλουμε αποτελεσμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

vodafone εδω ! και τα dropped-calls πανε συνεφο

ασε που δεν νομιζω να φταει η voda

παρατηρησα οτι πολυ εντονο ειναι το προβλημα οταν μιλαω με hands-free

mia apo ta idia kai gia mena!!!!

oso gia to mail pou esteila stin SE kai postaro pio pano apo ekei kai meta estreila alla 2 alla oute foni oute akroasi

:protest: :angry: :rtfm: :rtfm:

kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou

molis to petaksa kato!!!!!!!!!! perimena ena simantiko tilefono kai gia na miliso pira 4 fores tilefono mesa se ena lepto!!!

ayta re paidia pios ta plironei????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

den paei allo RE G******TO EDOSA 450 ZESTA EYRO

PREPEI NA KANOUME OLOI MAZI MIA DILOSI DIAMARTIRIAS!!!!!!!

kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou

Voda κι εδώ.

Εχω παρατηρήσει οτι το πρόβλημα με τα dropped calls είναι με τις ώρες του..ή μαλλον με τις μέρες του..Μπορεί να περάσουν μέρες ολόκληρες και να μην έχω ούτε το παραμικρό πρόβλημα με τις κλήσεις μου, και μπορεί ξαφνικά σε μια μέρα, να μου ρίχνει την κλήση και να μη με αφήνει καν να πάρω πίσω ξανά και ξανα..δεν μπορώ να υποθέσω τίποτε..

Φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και με τους τεχνικούς της SE γιατί ακόμα λύση δε βγάλαν..

Α! με δίκτυο Q που το δοκίμασα τα πράγματα ήταν χειρότερα..Συνήθως, σε αναμονή, ΔΕΝ είχε ποτέ σήμα..μόνο αν επαιζα μαζί του και αναβε η οθόνη ερχόταν και το σήμα..Αντε βγάλε άκρη..

Voda και εδώ

Όσο για την οριστική λύση που θα μου δίνανε τελικά ήταν να μου πει ότι περιμένει απάντηση από το τμήμα αναβαθμίσεων και ότι μέσα στην βδομάδα θα λυθεί το πρόβλημά μου…

Τι να πω???..... :mad:

Ότι διαμαρτυρία θέλετε μέσα είμαι :p

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Re paidia, kaneis sas den einai diatetheimenos na valei thn Ellhnikh R4CK apo to davinci me kostos 10 evro kai na dokimasei pws paizei sthn Ellada? To diko moy doyleyei teleia sth Gallia enw to prohgoymeno, poy pali eixa agorasei sth Gallia kai to poylhsa sthn Ellada, fainetai na doyleyei entaksei giati o katoxos toy den me exei piasei apo ton laimo, oyte exei anaferei provlhma!

Την εχω βαλει εδω και 3 εβδομαδες και το τηλεφωνο δεν εχει κανενα προβλημα.

Εμενα πεφτουν οι κλησεις οταν βαζω τον αριθμο Τιμ... οταν εχω την Κοσμοτε δεν γινεται ποτε...:wacko:

Και εγώ έχω πρόβλημα με τις κλήσεις και χρησιμοποιώ TIM. Να αναφέρω πως είναι Vodafone Live η συσκευή.

Και κάτι ακόμα, haki το είχα πει και πιο πάνω, γιατί να διακινδυνέψω να βάλω την καινούργια έκδοση από davinci και να χάσω μετά την εγγύηση που έχω από την SE; Και στην τελική ρε παιδιά, έχει το davinci την καινούργια έκδοση, και δεν την έχει το ίδιο το service της SE;

Thomas Edison

@haki 2 χρόνια εγγύηση έχει κρίμα είναι να την χάσεις (αν πάθει κάτι μετά θα τρέχεις)…
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

• The title was changed to Sony Ericsson W810i