RAVER Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Παιδιά έσβησα τα παιχνίδια που είχε μέσα το κινητό μου. Πού μπορώ να τα βρω για να τα ξαναπεράσω; Ευχαριστώ!!! Ποια παιχνιδια ειχες,? blink: γραψτα για να σου τα ανεβασουμε.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Ποια παιχνιδια ειχες,? blink: γραψτα για να σου τα ανεβασουμε.. Μάλλον εννοεί τα "JC Does TEXAS" και το "QuadraPop".Αυτά είναι τα δύο default παιχνίδια που έχει το κινητό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoump Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Κάτι σαν tetris με νότες που κατεβαίνουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Εγω παντως εψαξα σε ολα τα java παιχνιδια που εχω και δεν βρηκα κατι :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 To quandra pop εμενα δεν το ειχε μεσα (ισως φταιει οτι ειναι VF).... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 To quandra pop εμενα δεν το ειχε μεσα (ισως φταιει οτι ειναι VF).... Εμένα που ήταν το χε. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Παιδιά έσβησα τα παιχνίδια που είχε μέσα το κινητό μου. Πού μπορώ να τα βρω για να τα ξαναπεράσω; Ευχαριστώ!!! Πραγματικά απορώ πως κατάφερες να σβήσεις το "JC Does TEXAS" τη στιγμή που είναι προστατευμένο αρχείο. :blink: :wacko: Από δω κατεβάζεις το QuadraPop. http://www2.sonyericsson.com/downloads/javagames/QuadraPop_W810_EU.jar Υ.Γ.: Είναι κόλλημα αυτό το QuadraPop τελικά. High Score: 53240 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Πραγματικά απορώ πως κατάφερες να σβήσεις το "JC Does TEXAS" τη στιγμή που είναι προστατευμένο αρχείο. :blink: :wacko: Από δω κατεβάζεις το QuadraPop. http://www2.sonyericsson.com/downloads/javagames/QuadraPop_W810_EU.jar Υ.Γ.: Είναι κόλλημα αυτό το QuadraPop τελικά. High Score: 53240 τέλεια..το είχα και γω διαγράψει και γώ αυτό το παιχνίδι..το άλλο δεν διαγράφεται...τουλάχιστον σε μένα είναι προστατευμένο και δεν είχε διαγραφτεί όταν έκανα το reset. Ωραίο παιχνιδάκι..άκρως εθιστικό.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotos21 Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Μήπως γνωρίζει κανείς ποια είναι η καλύτερη έκδοση firmwire; Χθες αγόρασα το κινητό και απ' ότι είδα έχει περασμένη την R4EA031. Βασικά κάτι τυπάδες σε ένα ξένο forum σχολίαζαν οτι η συγκεκριμένη έκδση ευθύνεται για το χαμήλωμα της έντασης του κινητού... Εδώ που τα λέμε πάντως, αυτό είναι και το μοναδικό μειονέκτημα που παρατήρησα από χθες. Ενώ έχει πολύ καλή ποιότητα ήχου, η ένταση θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη.:( P.S. Βρήκα και έναν κωδικό που σε βάζει στο μενού υπηρεσιών και από εκεί υπάρχει τρόπος να δυναμώσεις την ένταση.:) Κάπως βελτιώθηκε η κατάσταση. Δεν ξέρω αν κάποιος έχει ήδη ποστάρει τον κωδικό... >*<<*<* Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Μήπως γνωρίζει κανείς ποια είναι η καλύτερη έκδοση firmwire; Χθες αγόρασα το κινητό και απ' ότι είδα έχει περασμένη την R4EA031. Βασικά κάτι τυπάδες σε ένα ξένο forum σχολίαζαν οτι η συγκεκριμένη έκδση ευθύνεται για το χαμήλωμα της έντασης του κινητού... Εδώ που τα λέμε πάντως, αυτό είναι και το μοναδικό μειονέκτημα που παρατήρησα από χθες. Ενώ έχει πολύ καλή ποιότητα ήχου, η ένταση θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη.:( P.S. Βρήκα και έναν κωδικό που σε βάζει στο μενού υπηρεσιών και από εκεί υπάρχει τρόπος να δυναμώσεις την ένταση.:) Κάπως βελτιώθηκε η κατάσταση. Δεν ξέρω αν κάποιος έχει ήδη ποστάρει τον κωδικό... >*<<*<* ο κωδικός είναι γνωστός...αλλά σε ευχαριστούμε. Η έκδοση που έχεις είναι η τελευταία. δεν έχει βγεί άλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 εγω παιδια εχω την R4CK003 και εως τωρα κανενα προβλημα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotos21 Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 εγω παιδια εχω την R4CK003 και εως τωρα κανενα προβλημα.:) thanks για την υπογραφή σου..μόλις μπήκε για screen saver στο κινητό μου! ολε!!! ΛΟΛ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdasnews Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Ρε μάγκες πήρα το samsung wep 200 bluetooth και μου κάνει νούμερα με το w810. Έκανα update και πάλι μια τα ίδια. Τι παίζει? Πρέπει να πετάξω το ένα από τα δυο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Ρε μάγκες πήρα το samsung wep 200 bluetooth και μου κάνει νούμερα με το w810. Έκανα update και πάλι μια τα ίδια. Τι παίζει? Πρέπει να πετάξω το ένα από τα δυο? φιλε μου εδω και μια εβδομαδα και εγω ακριβως τα ιδια και δεν εχω καταλαβει ποιο απο τα δυο φταιει . τις περισσοτερες φορες οταν με καλουν κολλει το κινητο και χτυπαει αλλα ειναι σαν σβηστο και για να ξεκολλησω του βγαζω την μπαταρια. αν βγαλεις καμια ακρη σε παρακαλω πες μου και μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Ρε παιδιά,έσβησα καταλάθος το Music Mate!!!Πού μπορώ να το ξαναβρώ??? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Ρε παιδιά,έσβησα καταλάθος το Music Mate!!!Πού μπορώ να το ξαναβρώ??? Κανε μια επαναφορα αρχικων ρυθμισεων.ισως το ξαναεπαναφερει..κατα 99% σιγουρα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Βασικά από αυτό το κανα...από επαναφορά...και τώρα που έκανα και τις 2 δεν... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Βασικά από αυτό το κανα...από επαναφορά...και τώρα που έκανα και τις 2 δεν... Τοτε ψαξε στο ιντερνετ..και καποιος αλλος προηγουμενες σελιδες τις ειχε σβησει...αλλα δεν ξερω αν βρηκε κατι.:blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sveel Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Παιδιά καλησπέρα έχω το w800i και θα ήθελα να πάρω ένα ακουστικό Bluetooth για να ακούω μουσική και ράδιο το w810i έχει το πρωτόκολλο στο Bluetooth του A2DP για να μπορεί να συνεργαστεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GCoder Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Παίδες ισχύει ακόμα το κλείδωμα με τα .mp3 και το Vodafone Live ή μπορώ χωρίς κανένα πρόβλημα να βάλω τα δικά μου .mp3 ως ringtones;:confused: Ρώτησα σε ένα κατάστημα Vodafone και μου είπαν πως δεν θα έχω πρόβλημα , απλώς θέλω να το επιβεβαιώσω. :O Btw υπάρχει μεγάλη έλλειψη στο W810i και περιμένουν νέα παραλαβή τον άλλο μήνα. Άντε για να χρησιμοποιήσω και την επιδότηση μου. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 Παίδες ισχύει ακόμα το κλείδωμα με τα .mp3 και το Vodafone Live ή μπορώ χωρίς κανένα πρόβλημα να βάλω τα δικά μου .mp3 ως ringtones;:confused: Ρώτησα σε ένα κατάστημα Vodafone και μου είπαν πως δεν θα έχω πρόβλημα , απλώς θέλω να το επιβεβαιώσω. :O Btw υπάρχει μεγάλη έλλειψη στο W810i και περιμένουν νέα παραλαβή τον άλλο μήνα. Άντε για να χρησιμοποιήσω και την επιδότηση μου. :p Κανενα προβλημα δεν θα εχεις! αυτο παει να ισχυει εδω και 2 χρονια περιπου.ολα τα κινητα της SE vodafone live δεν εχουν κανενα περιορισμο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GCoder Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 Κανενα προβλημα δεν θα εχεις! αυτο παει να ισχυει εδω και 2 χρονια περιπου.ολα τα κινητα της SE vodafone live δεν εχουν κανενα περιορισμο.:) Thanks :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 ρε παιδιά τί σημαίνει το "btw"??? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 btw = by the way Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts