Jump to content

Sony Ericsson W810i

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά έσβησα τα παιχνίδια που είχε μέσα το κινητό μου. Πού μπορώ να τα βρω για να τα ξαναπεράσω; Ευχαριστώ!!!

Ποια παιχνιδια ειχες,? blink: γραψτα για να σου τα ανεβασουμε..

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ποια παιχνιδια ειχες,? blink: γραψτα για να σου τα ανεβασουμε..

Μάλλον εννοεί τα "JC Does TEXAS" και το "QuadraPop".Αυτά είναι τα δύο default παιχνίδια που έχει το κινητό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω παντως εψαξα σε ολα τα java παιχνιδια που εχω και δεν βρηκα κατι :(
[sIGPIC][/sIGPIC]

To quandra pop εμενα δεν το ειχε μεσα (ισως φταιει οτι ειναι VF)....

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

To quandra pop εμενα δεν το ειχε μεσα (ισως φταιει οτι ειναι VF)....

Εμένα που ήταν το χε.

Παιδιά έσβησα τα παιχνίδια που είχε μέσα το κινητό μου. Πού μπορώ να τα βρω για να τα ξαναπεράσω; Ευχαριστώ!!!

Πραγματικά απορώ πως κατάφερες να σβήσεις το "JC Does TEXAS" τη στιγμή που είναι προστατευμένο αρχείο. :blink: :wacko:

Από δω κατεβάζεις το QuadraPop.

http://www2.sonyericsson.com/downloads/javagames/QuadraPop_W810_EU.jar

Υ.Γ.: Είναι κόλλημα αυτό το QuadraPop τελικά. High Score: 53240

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Πραγματικά απορώ πως κατάφερες να σβήσεις το "JC Does TEXAS" τη στιγμή που είναι προστατευμένο αρχείο. :blink: :wacko:

Από δω κατεβάζεις το QuadraPop.

http://www2.sonyericsson.com/downloads/javagames/QuadraPop_W810_EU.jar

Υ.Γ.: Είναι κόλλημα αυτό το QuadraPop τελικά. High Score: 53240

τέλεια..το είχα και γω διαγράψει και γώ αυτό το παιχνίδι..το άλλο δεν διαγράφεται...τουλάχιστον σε μένα είναι προστατευμένο και δεν είχε διαγραφτεί όταν έκανα το reset.

Ωραίο παιχνιδάκι..άκρως εθιστικό.... :)

Μήπως γνωρίζει κανείς ποια είναι η καλύτερη έκδοση firmwire; Χθες αγόρασα το κινητό και απ' ότι είδα έχει περασμένη την R4EA031. Βασικά κάτι τυπάδες σε ένα ξένο forum σχολίαζαν οτι η συγκεκριμένη έκδση ευθύνεται για το χαμήλωμα της έντασης του κινητού... Εδώ που τα λέμε πάντως, αυτό είναι και το μοναδικό μειονέκτημα που παρατήρησα από χθες. Ενώ έχει πολύ καλή ποιότητα ήχου, η ένταση θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη.:(

P.S. Βρήκα και έναν κωδικό που σε βάζει στο μενού υπηρεσιών και από εκεί υπάρχει τρόπος να δυναμώσεις την ένταση.:) Κάπως βελτιώθηκε η κατάσταση. Δεν ξέρω αν κάποιος έχει ήδη ποστάρει τον κωδικό... >*<<*<*

Μήπως γνωρίζει κανείς ποια είναι η καλύτερη έκδοση firmwire; Χθες αγόρασα το κινητό και απ' ότι είδα έχει περασμένη την R4EA031. Βασικά κάτι τυπάδες σε ένα ξένο forum σχολίαζαν οτι η συγκεκριμένη έκδση ευθύνεται για το χαμήλωμα της έντασης του κινητού... Εδώ που τα λέμε πάντως, αυτό είναι και το μοναδικό μειονέκτημα που παρατήρησα από χθες. Ενώ έχει πολύ καλή ποιότητα ήχου, η ένταση θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη.:(

P.S. Βρήκα και έναν κωδικό που σε βάζει στο μενού υπηρεσιών και από εκεί υπάρχει τρόπος να δυναμώσεις την ένταση.:) Κάπως βελτιώθηκε η κατάσταση. Δεν ξέρω αν κάποιος έχει ήδη ποστάρει τον κωδικό... >*<<*<*

ο κωδικός είναι γνωστός...αλλά σε ευχαριστούμε. Η έκδοση που έχεις είναι η τελευταία. δεν έχει βγεί άλλη.

εγω παιδια εχω την R4CK003 και εως τωρα κανενα προβλημα.:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω παιδια εχω την R4CK003 και εως τωρα κανενα προβλημα.:)

thanks για την υπογραφή σου..μόλις μπήκε για screen saver στο κινητό μου! ολε!!! ΛΟΛ :)

Ρε μάγκες πήρα το samsung wep 200 bluetooth και μου κάνει νούμερα με το w810. Έκανα update και πάλι μια τα ίδια. Τι παίζει? Πρέπει να πετάξω το ένα από τα δυο?

Ρε μάγκες πήρα το samsung wep 200 bluetooth και μου κάνει νούμερα με το w810. Έκανα update και πάλι μια τα ίδια. Τι παίζει? Πρέπει να πετάξω το ένα από τα δυο?

φιλε μου εδω και μια εβδομαδα και εγω ακριβως τα ιδια και δεν εχω καταλαβει ποιο απο τα δυο φταιει . τις περισσοτερες φορες οταν με καλουν κολλει το κινητο και χτυπαει αλλα ειναι σαν σβηστο και για να ξεκολλησω του βγαζω την μπαταρια.

αν βγαλεις καμια ακρη σε παρακαλω πες μου και μενα

Ρε παιδιά,έσβησα καταλάθος το Music Mate!!!Πού μπορώ να το ξαναβρώ???

Ρε παιδιά,έσβησα καταλάθος το Music Mate!!!Πού μπορώ να το ξαναβρώ???

Κανε μια επαναφορα αρχικων ρυθμισεων.ισως το ξαναεπαναφερει..κατα 99% σιγουρα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βασικά από αυτό το κανα...από επαναφορά...και τώρα που έκανα και τις 2 δεν...

Βασικά από αυτό το κανα...από επαναφορά...και τώρα που έκανα και τις 2 δεν...

Τοτε ψαξε στο ιντερνετ..και καποιος αλλος προηγουμενες σελιδες τις ειχε σβησει...αλλα δεν ξερω αν βρηκε κατι.:blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά καλησπέρα έχω το w800i και θα ήθελα να πάρω ένα ακουστικό Bluetooth για να ακούω μουσική και ράδιο το w810i έχει το πρωτόκολλο στο Bluetooth του A2DP για να μπορεί να συνεργαστεί?

Παίδες ισχύει ακόμα το κλείδωμα με τα .mp3 και το Vodafone Live ή μπορώ χωρίς κανένα πρόβλημα να βάλω τα δικά μου .mp3 ως ringtones;:confused:

Ρώτησα σε ένα κατάστημα Vodafone και μου είπαν πως δεν θα έχω πρόβλημα , απλώς θέλω να το επιβεβαιώσω. :O

Btw υπάρχει μεγάλη έλλειψη στο W810i και περιμένουν νέα παραλαβή τον άλλο μήνα. Άντε για να χρησιμοποιήσω και την επιδότηση μου. :p

Παίδες ισχύει ακόμα το κλείδωμα με τα .mp3 και το Vodafone Live ή μπορώ χωρίς κανένα πρόβλημα να βάλω τα δικά μου .mp3 ως ringtones;:confused:

Ρώτησα σε ένα κατάστημα Vodafone και μου είπαν πως δεν θα έχω πρόβλημα , απλώς θέλω να το επιβεβαιώσω. :O

Btw υπάρχει μεγάλη έλλειψη στο W810i και περιμένουν νέα παραλαβή τον άλλο μήνα. Άντε για να χρησιμοποιήσω και την επιδότηση μου. :p

Κανενα προβλημα δεν θα εχεις! αυτο παει να ισχυει εδω και 2 χρονια περιπου.ολα τα κινητα της SE vodafone live δεν εχουν κανενα περιορισμο.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κανενα προβλημα δεν θα εχεις! αυτο παει να ισχυει εδω και 2 χρονια περιπου.ολα τα κινητα της SE vodafone live δεν εχουν κανενα περιορισμο.:)

• The title was changed to Sony Ericsson W810i