mousi Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Καλησπέρα... Έχω ένα SE W810i και δοκίμασα να το φορτίσω από USB. Αν το συνδέσω σε PC φορτίζει κανονικά, αλλά το δοκίμασα και στο αυτοκίνητο (σε στερεοφωνικό και σε αναπτήρα που βγάζει USB) και δεν φορτίζει αν το τηλέφωνο είναι ανοιχτό! Φορτίζει μόνο αν το κλείσω ή αν το βάλω σε λειτουργία μεταφοράς αρχείων. Τι φταίει γι αυτό; Αν φταίει το καλώδιο θα χτυπήσω ένα άλλο από ebay που έχει τις επαφές του κανονικού φορτιστή μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Ψάχνω βάση για το αυτοκίνητο.ξέρετε μήπως που μπορώ να την βρω? http://i.expansys.com/i/l/l122543.jpg 28 euro. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Παρατήρησα κάτι στο τηλέφωνο. Όταν είναι σενδεδεμένο το handsfree (αυτό με το καλώδιο) και χτυπάει το κινητό τότε ο ήχος κλήσης ακούγεται μόνο από το ηχείο του κινητού.Όταν όμως το τηλέφωνο είναι στο αθόρυβο τότε ο ήχος κλήσεις ακούγεται από το ακουστικό του handsfree. Καλό, ε!!! Δεν το ήξερα. ¨ Ναι,ε?δεν το ξερα ουτε εγω...γινεται να το κανεις να ακουγεται ο ηχος κλησης απο τα ακουστικα και να το εχεις δυνατο? Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 οχι στο forum για το w810i πάντως... :lol: Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 ¨ Ναι,ε?δεν το ξερα ουτε εγω...γινεται να το κανεις να ακουγεται ο ηχος κλησης απο τα ακουστικα και να το εχεις δυνατο? Το να ακους τον ήχο κλήσης από τα ακουστικά γίνεται μόνο όταν το προφίλ του κινητού είναι στο αθόρυβο.Σε κανένα άλλο προφίλ δεν γίνεται αυτό.Και δεν υπάρχει και τρόπος να γίνει αλλιώς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Το πιο πιθανό είναι ότι φταίει η τάση εξόδου των άλλων συσκευών. Έτσι εξηγείται το ότι φορτίζει μόνο αν είναι κλειστό το τηλέφωνο. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια πρόβλεψη στο λογισμικό του τηλεφώνου για να μην φορτίζει (για λόγους ασφαλείας; ) αν δεν είναι συνδεδεμένο σε PC. Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Η φόρτηση μέσω του καλωδίου USB "επιτρέπεται" από το κινητό μόνο από συσκευές που μπορούν να το αναγνωρίσουν.Δηλαδή αν το συνδέσεις με τον υπολογιστή και δεν έχεις περασμένους τους drivers ώστε ο υπολογιστής και το κινητό με τη σειρά του να αναγνωριστούν μεταξύ τους δεν φορτίζεται από τον υπολογιστή. Έτσι λοιπόν εξηγείται που δεν φορτίζει από το στερεοφωνικό του αυτοκινητού σου αλλά από τον αναπτήρα θα έπρεπε να φορτίζει χωρίς το παραμικρό πρόβλημα(είναι σαν να το έβαζες στην πρίζα του σπιτιού σου). Αλλά πρώτη φορά ακούω για αναπτήρα με USB έξοδο? (μήπως θες να πεις κάτι άλλο) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Xphys -> δε νομίζω να φταίει η τάση εξόδου... USB είναι και οι άλλες συσκευές! tria12345_ -> Κι εγώ αυτό με τους drivers υπέθεσα... Έλα όμως που το έβαλα σε έναν linux server και φόρτιζε κανονικά :confused: Υπάρχουν αναπτήρες που βγάζουν usb... Κοίτα αυτό πχ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkon Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Να αλλαχτεί χωρίς να φλασάρεις το κινητό, όχι. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να φτιάξεις έναν λανθασμένο λογαριασμό και να τον ορίσεις ως προεπιλεγμένο για να μην μπορεί να συνδεθεί (και κατ' επέκταση να χρεώνεσαι) με το ΤΙΜ Plus. Να σημειώσω ότι αν φλασάρεις το κινητό χάνεις την εγγύηση. Και πως φιαχνουμε φιλε μου λογαριασμο??? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Και πως φιαχνουμε φιλε μου λογαριασμο??? Πας στις ρυθμίσεις -> ρυθμίσεις internet και φτιάχνεις ένα δικό σου προφίλ με οτι σου κατεβαίνει στο κεφάλι.:lol: Το αποθηκεύεις και μετά το διαλέγεις;) Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkon Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Πας στις ρυθμίσεις -> ρυθμίσεις internet και φτιάχνεις ένα δικό σου προφίλ με οτι σου κατεβαίνει στο κεφάλι.:lol: Το αποθηκεύεις και μετά το διαλέγεις;) Αυτο εκανα , ευχαριστω φιλε μου;) ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Παιδιά,είμαι στην Κοζάνη.Δυστυχώς ένα μικρό χεράκι έσπασε το αυτοκόλλητο vodafone στο κάτω μέρος της συσκευής.Ξέρετε πού μπορώ να βρω άλλο??? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Παιδιά,είμαι στην Κοζάνη.Δυστυχώς ένα μικρό χεράκι έσπασε το αυτοκόλλητο vodafone στο κάτω μέρος της συσκευής.Ξέρετε πού μπορώ να βρω άλλο??? Αν δεν έχουν κάποιο αυτοκόλλητο στη Vodafone τότε θα πρέπει να αγοράσεις μια καινούργια προσοψη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 πωπω....για ένα αυτοκόλλητο?και θέλω και του walkman! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 πωπω....για ένα αυτοκόλλητο?και θέλω και του walkman! Ψάξε στο ebay. Δεν νομίζω να σου δώσουν ειδικά αν τους πεις οτι έβγαλες και το μενού τους. (και δωρεάν μάλιστα;) ) Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Ψάξε στο ebay. Δεν νομίζω να σου δώσουν ειδικά αν τους πεις οτι έβγαλες και το μενού τους. (και δωρεάν μάλιστα;) ) Εσένα στα χω μαζεμένα...Πλάκα κάνω...:p !Ευχαριστώ πάντως για την διέυθυνση,αλλά πώς γίνεται να ξαναπεράσω της κόκκινης? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Εσένα στα χω μαζεμένα...Πλάκα κάνω...:p !Ευχαριστώ πάντως για την διέυθυνση,αλλά πώς γίνεται να ξαναπεράσω της κόκκινης? γιατι μου ταχεις μαζεμένα? δεν έχω κάτι συγκεκριμένο, αλλά με τον ίδιο τρόπο φαντάζομαι Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 γιατι μου ταχεις μαζεμένα? δεν έχω κάτι συγκεκριμένο, αλλά με τον ίδιο τρόπο φαντάζομαι ksereis πώς γίνεται να ξαναπεράσω της κόκκινης? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 ksereis πώς γίνεται να ξαναπεράσω της κόκκινης? Όλοι ρωτάνε για το αντίθετο... Τέλος πάντων. Λογικά θα πρέπει να πας σε κάποιο κατάστημα της Vodafone. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Να κάνω κι εγώ ρε παιδιά μια ερώτηση; Έχει αγοράσει κανείς το bluetooth handsfree HBH-PV705; Τα αξίζει τα 45 ευρώ;Θέλω να το χρησιμοποιώ και με το w810 που έχω και με το παλιό μου k700 και ψήνομαι να το αγοράσω... Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkgr Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Kserete an kykloforei akoma to W810? giati thelo na to agoraso.... (kai apo pou?diladi 8a yparxei tora ston germano klp?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Kserete an kykloforei akoma to W810? giati thelo na to agoraso.... (kai apo pou?diladi 8a yparxei tora ston germano klp?) ναι υπαρχει ακομη.θα το βρεις στα 240 ευρο περιπου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Και απο Πλαισιο που πέρασα υπήρχανε.... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Kserete an kykloforei akoma to W810? giati thelo na to agoraso.... (kai apo pou?diladi 8a yparxei tora ston germano klp?) λές να μην υπάρχει? εδώ υπάρχει ακόμα το κ750i για να το πάρουν όσοι ακόμα δεν το έχουν πάρει..αυτο λες να έχει σταματήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 λές να μην υπάρχει? εδώ υπάρχει ακόμα το κ750i για να το πάρουν όσοι ακόμα δεν το έχουν πάρει..αυτο λες να έχει σταματήσει? Πάντως πολύ καλό το κινητό το W810.Με πολλές δυνατότητες.Ειδικά αν το χεις ξεσταμπαρισμένο,φυσάει! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts