bill1 Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Τελικά εγώ δεν έβγαλα άκρη με τα vodafone live/gprs postpay/prepay... :( Ό,τι και να επιλέξω στο προφίλ internet στις ρυθμίσεις internet, όταν πάω μετά στο "internet" (πάνω, αριστερά επιλογή στο κεντρικό μενού...) του κινητού, μου γράφει: "Η σύνδεση απέτυχε. Ελέξτε ρυθμίσεις ή καλέστε το λειτουργό δικτύου..." Να το πάω σε vodafone shop να το κάνουν εκεί...;;; :worry: Πήγαινε.Ίσως να υπάρχει κανένας καλός υπάλληλος και να στο φτιάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Πήγαινε.Ίσως να υπάρχει κανένας καλός υπάλληλος και να στο φτιάξει. καλο θα ειναι πριν ταλαιπωρηθεις να παρεις και στο 1251 η1252 μηπως μππορουν να σε βοηθησουν τηλεφωνικα 24 ωρες Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jcb Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 καλησπερα θελω την βοηθεια σας αν και ειναι λιγο ασχετο το θεμα ακουστε το προβλημα μου εχω ενα sony ericson w 810 i vl αγωρασμενο απο τον οκτωβριο και ξαφνικα εβγαλε ασπρη οθονη και δεν ανοιγε καθολου το παω λοιπον στην voda που το αγωρασα γιατι ειχα και την εγγυηση αυτο εγινε στις 5/2/07 μετα απο αλεπαλιλες επισκεψεις το κινητο δεν εχει ερθει ακομα το μονο που μου ειπαν οτι παει για αντικατασταση και μου δωσαν και ενα τηλ απο την σονυ για να τους παρω και εγω τηλ τους πηρα πριν απο καμια 10ρια μερες και μου λενε οτι ειναι θεμα ημερων τους εστειλα και e-mail αλλα δεν απαντησαν ξερει κανεις καποιον δημοσιο φωρεα για να διαμαρτυρηθω μηπως και φιλοτιμιθουν να μου στειλουν ενα καινουργειο γιατι το χαλι τους δεν παει αλλο εχουν περασει 2 μηνες αλλα τιποτα ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 καλησπερα θελω την βοηθεια σας αν και ειναι λιγο ασχετο το θεμα ακουστε το προβλημα μου εχω ενα sony ericson w 810 i vl αγωρασμενο απο τον οκτωβριο και ξαφνικα εβγαλε ασπρη οθονη και δεν ανοιγε καθολου το παω λοιπον στην voda που το αγωρασα γιατι ειχα και την εγγυηση αυτο εγινε στις 5/2/07 μετα απο αλεπαλιλες επισκεψεις το κινητο δεν εχει ερθει ακομα το μονο που μου ειπαν οτι παει για αντικατασταση και μου δωσαν και ενα τηλ απο την σονυ για να τους παρω και εγω τηλ τους πηρα πριν απο καμια 10ρια μερες και μου λενε οτι ειναι θεμα ημερων τους εστειλα και e-mail αλλα δεν απαντησαν ξερει κανεις καποιον δημοσιο φωρεα για να διαμαρτυρηθω μηπως και φιλοτιμιθουν να μου στειλουν ενα καινουργειο γιατι το χαλι τους δεν παει αλλο εχουν περασει 2 μηνες αλλα τιποτα ευχαριστω 1520 για τους καταναλωτές και τις καταγγελίες τους..σε ένα υπουργείο είναι αλλα δεν θυμάμαι το όνομα τους χχεχεεχεχε παρα το 1520 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Μπορεί να μου πει κάποιος αν κυκλοφορούν στην αγορά ακουστικά που να είναι άνισο το καλώδιο, δηλαδή το ένα να το περνάς πίσω απ'το λαιμο? Μου χάλασαν αυτά της SE και με είχαν βολέψει απίστευτα αυτό το είδος. Ή αν ξέρετε αν τα πουλάει ξεχωριστά η SE ακόμα καλύτερα. emena pali ta akoustika den me voleuoun katholou kai den borw na ta sinithisw...:blink: de kathodai kala sto auti kai mou ti spaei pou bainei olo mesa...exw kai kanonika alla einai megalo to kalwdio... Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 καλησπερα θελω την βοηθεια σας αν και ειναι λιγο ασχετο το θεμα ακουστε το προβλημα μου εχω ενα sony ericson w 810 i vl αγωρασμενο απο τον οκτωβριο και ξαφνικα εβγαλε ασπρη οθονη και δεν ανοιγε καθολου το παω λοιπον στην voda που το αγωρασα γιατι ειχα και την εγγυηση αυτο εγινε στις 5/2/07 μετα απο αλεπαλιλες επισκεψεις το κινητο δεν εχει ερθει ακομα το μονο που μου ειπαν οτι παει για αντικατασταση και μου δωσαν και ενα τηλ απο την σονυ για να τους παρω και εγω τηλ τους πηρα πριν απο καμια 10ρια μερες και μου λενε οτι ειναι θεμα ημερων τους εστειλα και e-mail αλλα δεν απαντησαν ξερει κανεις καποιον δημοσιο φωρεα για να διαμαρτυρηθω μηπως και φιλοτιμιθουν να μου στειλουν ενα καινουργειο γιατι το χαλι τους δεν παει αλλο εχουν περασει 2 μηνες αλλα τιποτα ευχαριστω δυσκολα παντος θα βγαλεις ακρη...:worry: Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 Παιδια μεχρι ποσα GB μπορει να παρει σαν εξτρα μνημη? Aραγε αντεχει την 4 GB η την 2GB? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 Παιδια μεχρι ποσα GB μπορει να παρει σαν εξτρα μνημη? Aραγε αντεχει την 4 GB η την 2GB? Eγώ έχω αυτήν εδώ... -> http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse;jsessionid=2A182DFF08E59130D010E519748A857D?product=35473&category=682 ... αρκετούς μήνες τώρα. Έχω βάλει μέσα τα κέρατά μου και μου μένουν και 840 ΜΒ. Το κινητό φυσικά, είναι μεσ' την χλίδα... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 Κι'εγώ φίλε μου αυτή σκεφτόμουνα να πάρω....οπώτε μιας που δουλεύει κανονικά με 4gb κάρτα μνήμης ...απο τρίτη θα πάω να την πάρω. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 Παιδιά έχω αγοράσει το κινητάκι εδώ και μια εβδομάδα περίπου και στα καλά καθούμενα ενώ γράφω sms, mms, ή σε διάφορες άλλες λειτουργίες του τηλεφώνου βγάζει μια άσπρη οθόνη και κάνει restart μόνο του! :S Τι συμβαίνει, είναι ελαττωματικό, η απλά η sony έχει κακογραμμένο software όπως τα Siemens?! Κρίμα, και είναι το πρώτο μου sony ericsson... περίμενα να βγάζει πιο σταθερά τηλέφωνα, τουλάχιστον από τα siemens! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 Παιδιά έχω αγοράσει το κινητάκι εδώ και μια εβδομάδα περίπου και στα καλά καθούμενα ενώ γράφω sms, mms, ή σε διάφορες άλλες λειτουργίες του τηλεφώνου βγάζει μια άσπρη οθόνη και κάνει restart μόνο του! :S Τι συμβαίνει, είναι ελαττωματικό, η απλά η sony έχει κακογραμμένο software όπως τα Siemens?! Κρίμα, και είναι το πρώτο μου sony ericsson... περίμενα να βγάζει πιο σταθερά τηλέφωνα, τουλάχιστον από τα siemens! πηγαιν'το για πρωτες βοηθειες!! μια αναβαθμιση και το κινητο θα ξαναγεννηθει..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 Ρε παιδια τι μου προτεινετε? Να το αγοράσω? Ειναι καλο? Αξιζει τα λ7 του? Τι προβληματα σας εχει παρουσιασει εσας? Τα επιδιωρθοσατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 Τελικά εγώ δεν έβγαλα άκρη με τα vodafone live/gprs postpay/prepay... :( Ό,τι και να επιλέξω στο προφίλ internet στις ρυθμίσεις internet, όταν πάω μετά στο "internet" (πάνω, αριστερά επιλογή στο κεντρικό μενού...) του κινητού, μου γράφει: "Η σύνδεση απέτυχε. Ελέξτε ρυθμίσεις ή καλέστε το λειτουργό δικτύου..." Να το πάω σε vodafone shop να το κάνουν εκεί...;;; :worry: Και εγώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω με το Ζ710 που έχω. Δοκιμασα και τις ρυθμίσεις από voda (μου έστειλαν τα μυνήματα) και αυτές που σου στέλνει η SE. Αλλά τπτ δεν δουλεύει. MMS πάντως έχω κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 πηγαιν'το για πρωτες βοηθειες!! μια αναβαθμιση και το κινητο θα ξαναγεννηθει..:) το έχω αναβαθμίσει μόνος μου με το πρόγραμμα της SE φίλε RAVER, έχει το τελευταίο διαθέσιμο λογισμικό αλλά συνεχίζει να τα κάνει τα περίεργα του ... κάτι ήξερε η πωλήτρια που τόνισε να κρατήσω την συσκευασία για λίγες μέρες σε περίπτωση που το τηλέφωνο έχει κάποιο ελάττωμα(!)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 Ποτέ μα ΠΟΤΕ δεν πετάμε την συσκευασία. Ειδικά των πρώτο καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 Ρε παιδια τι μου προτεινετε? Να το αγοράσω? Ειναι καλο? Αξιζει τα λ7 του? Τι προβληματα σας εχει παρουσιασει εσας? Τα επιδιωρθοσατε? Εγώ πριν από το w810 είχα ένα siemens m75. μπορώ να πω πως δεν ενθουσιάστηκα και πολύ με το sony ericsson.. Σαφώς πιο γρήγορο το menu του και λιγότερα bugs. Αλλά το siemens είχε απίστευτα δυνατό ηχειάκι... τα mp3 μέσω ακουστικών ακουγόντουσαν ΠΟΛΥ καλύτερα (παρότι δεν είναι walkman) και η ποιότητα ήχου στην ομιλία ήταν σαφώς καλύτερη. Από την άλλη στο w810 το ραδιόφωνο είναι άψογο (κάνει search σε χρόνο dt) η κάμερα είναι πολύ καλή και με καλή απόκριση και έχει πολύ καλύτερη αυτονομία. Το άλλο που με χαλάει είναι ο τρόπος γραφής των sms (στα siemens είναι ότι γράμμα βλέπεις στα αγγλικά το παρεμφερές του στα ελληνικά). Επίσης δεν έχει δυνατότητα ρύθμισης της έντασης του ήχου μηνύματος, ούτε του τρόπου δόνησης του κινητού. Γενικώς είναι καλό τηλέφωνο αλλά έχει και αυτό τα ελαττωματάκια του. Ελπίζω να σε βοήθησα... :) by the way όποιος έχει "θόρυβο" κατά την αναπαραγωγή mp3 από το w810 ας επισκεφτεί αυτή την σελίδα μπας και γίνει κανένα firmware update που το διορθώνει http://www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?w810i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 το έχω αναβαθμίσει μόνος μου με το πρόγραμμα της SE φίλε RAVER, έχει το τελευταίο διαθέσιμο λογισμικό αλλά συνεχίζει να τα κάνει τα περίεργα του ... κάτι ήξερε η πωλήτρια που τόνισε να κρατήσω την συσκευασία για λίγες μέρες σε περίπτωση που το τηλέφωνο έχει κάποιο ελάττωμα(!)... Οντως κατι ηξερε...:cool: Σωζεις την κατασταση με αποδειξη αγορας του κινητου και να εχεις κολλημενο πανω το αυτοκολλητο που ειχε το κουτι.που αποδεικνυει το ΙΜΕΙ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Παιδια να ρωτησω, τα ελληνικα γραμματα ειναι στα αντιστοιχα αγγλικα; και με τ9 και χωρις; δηλαδη το γ->4 μ,ο,ω->6 ζ->9 κλπ; γιατι το samsung τα εχει ολα αλφαβητικα και ειναι πολυ σπαστικο... αντε να βρεις το γ στο 2, το ω στο 9 κλπ, πολυ ανωκατω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Α Β Γ -> 2 Δ Ε Ζ -> 3 Και τα λοιπά. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Ρε παιδια τι μου προτεινετε? Να το αγοράσω? Ειναι καλο? Αξιζει τα λ7 του? Τι προβληματα σας εχει παρουσιασει εσας? Τα επιδιωρθοσατε? Εγω που το εχω λιγες εβδομαδες (ουτε μηνα ),είμαι πολυ ευχαριστημενος ,και απο την λειτουργεια του (φτου φτου δεν εχει κολληματα) μα πρωτα απ'ολα με την μπαταρια του που δεν τελειωνει:) :happy: @GTherion. Εαν το πας χωρις τη συσκευασια ,αλλα με αποδειξη θα παει κανονικά για service...(με οτι αυτο συνεπαγετε δηλ χρονικη καθυστερηση) ενω αν ειχες την συσκευασια ,θα στο αλλαζαν ισως και εκεινη την ωρα. @Phoenix Xωρις Τ9 (δεν το χρησιμοποιω) Γ->3 Ζ->4 Μ->5 Ο->6 Ω->9 Εμενα ετσι με βολευαν (και με βολευουν ) παρα πολυ...:) Το multitabbing με μπλοκαρε και με προλαβε στο τελευταιο ο toxicity :) :) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wall Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Δηλαδη αν μαζι με την αποδειξη το παω μαζι με το κουτι του για την αναβαθμιση (μου κανει αυτα με την ασπρη οθονη) θα το κανουν αμεσως την ιδια ωρα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Δηλαδη αν μαζι με την αποδειξη το παω μαζι με το κουτι του για την αναβαθμιση (μου κανει αυτα με την ασπρη οθονη) θα το κανουν αμεσως την ιδια ωρα??? Και με αποδειξη αγορας χωρις το κουτι θα σου κανουν αναβαθμιση,βεβαια εξαρταται και σε ποιο service θα το πας.παντως το πολυ σε 2 μερες θα το'χεις στα χερια σου.ετσι πιστευω :blink: :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Toxicity και cellphone ευχαριστω, αλλα πως γινεται να σας βολευει ετσι; τα εχετε μαθει ολα τα γραμματα απεξω; μοτορολα ζιμενς κλπ ολα τα γραμματα ειναι στα αντιστοιχα αγγλικα. που ειναι το ζ; στο ζ! κλπ υπαρχει κανενα mod να αλλαξει το layout και να τα βαλω οπου θελω; -στο ζιμενς υπηρχε- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Toxicity και cellphone ευχαριστω, αλλα πως γινεται να σας βολευει ετσι; τα εχετε μαθει ολα τα γραμματα απεξω; μοτορολα ζιμενς κλπ ολα τα γραμματα ειναι στα αντιστοιχα αγγλικα. που ειναι το ζ; στο ζ! κλπ υπαρχει κανενα mod να αλλαξει το layout και να τα βαλω οπου θελω; -στο ζιμενς υπηρχε- Όλα μια συνήθεια είναι. Και εγώ στην αρχή δεν μπορούσα με τίποτα το Τ9 αλλά τελικά δεν μπορώ να γράψω μήνυμα χωρίς αυτο. Θα τα συνηθίσεις τα γράμματα σιγά-σιγά.:) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Toxicity και cellphone ευχαριστω, αλλα πως γινεται να σας βολευει ετσι; τα εχετε μαθει ολα τα γραμματα απεξω; μοτορολα ζιμενς κλπ ολα τα γραμματα ειναι στα αντιστοιχα αγγλικα. που ειναι το ζ; στο ζ! κλπ υπαρχει κανενα mod να αλλαξει το layout και να τα βαλω οπου θελω; -στο ζιμενς υπηρχε- Kοιτα εχουνε περασει κινητα και κινητα απο τα χερια μου και τα εχω συνηθησει...και της Μοτορολα ειχα συνηθησει (το keyboard μονο,γιατι τ'αλλα:mad: ). Εμενα με βολεψαν ,αλλα οπως ειπαν κι'αλλοι ολα μια συνηθεια ειναι(στα λιγα sms που θα γραψεις θα το συνηθησεις):) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts