cicilianos Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 otan tha exoume kai sth Thasso!Hahahaha!EInai hlithioi! Auto apla.Exoun balei kai ta paixnidia mpasket sta pshfiaka gia na MH MPOREI NA DEI H MISH ELLADA! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Εμείς εδώ (στο Βόλο) γιατί δε χρειαζόμαστε ψηφιακό αποκωδικοποιητή και τα βλέπουμε και τα 3 κανάλια κανονικά όπως τα υπόλοιπα??? Παίζει κάτι πιλοτικό κι έτσι εδώ στην περιοχή???? :confused: Όχι ότι με χαλάει :p, απλά το είχα απορία :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Εμείς εδώ (στο Βόλο) γιατί δε χρειαζόμαστε ψηφιακό αποκωδικοποιητή και τα βλέπουμε και τα 3 κανάλια κανονικά όπως τα υπόλοιπα??? Παίζει κάτι πιλοτικό κι έτσι εδώ στην περιοχή???? :confused: Όχι ότι με χαλάει :p, απλά το είχα απορία :) Σε ποιες συχνότητες τα βλέπεις; Μήπως έχει η τηλεόραση σου αποκωδικοποιητή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n80_s700i Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Δεν εχει αποκωδικοποιητη η τηλεοραση του,απλα στο Βολο η ΕΡΤ εκπεμπει με αναλογικο τροπο τα ψηφιακα καναλια!!!:wacko: Υ.Γ.Αυτο το κανει μονο στο Βολο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 otan tha exoume kai sth Thasso!Hahahaha!EInai hlithioi! Auto apla.Exoun balei kai ta paixnidia mpasket sta pshfiaka gia na MH MPOREI NA DEI H MISH ELLADA! Προσωπικά θεωρώ πολύ καλό "μοχλό πίεσης" για τη διάδοση των ψηφιακών καναλιών το να μεταφέρουν υψηλής ζήτησης περιεχόμενα αποκλειστικά στα ψηφιακά. Έτσι, δεδομένου ότι το μόνο κόστος που υπάρχει είναι ένας ψηφιακός αποδωδικοποιητής, που κοστίζει όχι παραπάνω από 60-70 ευρώ, δεν θα υπήρχε δικαιολογία το να μην βάλει κάποιος τα ψηφιακά κανάλια στο σπίτι του. Επειδή, όμως, έχεις απόλυτο δίκιο σ'αυτό που λες, θα έπρεπε πρώτα να εξασφαλιστεί μεγάλη κάληψη της χώρας, και έπειτα να γίνονται τέτοιες κινήσεις. Επίσης, θεωρώ χαζομάρα την εκπομπή των ψηφιακών καναλιών με αναλογικό τρόπο στον Βόλο, καθώς δεν βλέπω πως αυτό βοηθάει την εξάπλωση της ψηφιακής τηλεόρασης στην περιοχή αυτή. Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
latinsoapsfever Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Επίσης, θεωρώ χαζομάρα την εκπομπή των ψηφιακών καναλιών με αναλογικό τρόπο στον Βόλο, καθώς δεν βλέπω πως αυτό βοηθάει την εξάπλωση της ψηφιακής τηλεόρασης στην περιοχή αυτή. Οι αναλογικοί αναμεταδότες είναι στον Σωρό. Μεγάλο μέρος του Βόλου έχει τις κεραίες του προς τον Σωρό γιατί δεν μπορεί να πιάσει από το Πήλιο από όπου εκπέμπουν ..ψηφιακά τα ψηφιακά. Το ερώτημα είναι φυσικά γιατί αντί να βάλουν στο Βόλο ένα πομπό για τα ψηφιακά βάλανε 3 αναλογικούς. Σίγουρα πάντως δεν είναι δουλειά ιδιώτη, γιατί την ίδια μέρα που πρωτοεξέπεμψαν τα ψηφιακά κανάλια με αναλογικό σήμα από Σωρό, μπήκε και αναλογικός αναμεταδότης του ΣΠΟΡ+ στο Πήλιο (συχνότητα 42). Σήμερα αυτός ο αναλογικός αναμεταδότης από Πήλιο μετατράπηκε σε ψηφιακό και δείχνει ότι και το κανάλι 53, στη πορεία όμως το 42 θα φιλοξενήσει το 2ο ψηφιακό μπουκέτο με ΕΤ1,ΝΕΤ,ΕΤ3 και ακόμα ένα κανάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Δεν εχει αποκωδικοποιητη η τηλεοραση του,απλα στο Βολο η ΕΡΤ εκπεμπει με αναλογικο τροπο τα ψηφιακα καναλια!!!:wacko: Υ.Γ.Αυτο το κανει μονο στο Βολο... Να υποθέσω δηλαδή ότι αν αγοράσω αποκωδικοποιητή, θα βλέπω και αναλογικά και ψηφιακά τα κανάλια αυτά???? :confused: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n80_s700i Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Να υποθέσω δηλαδή ότι αν αγοράσω αποκωδικοποιητή, θα βλέπω και αναλογικά και ψηφιακά τα κανάλια αυτά???? :confused:Αν αγορασεις αποκωδικοποιητη,θα πρεπει να γυρισεις την κεραια σου προς το Πηλιο για να τα δεις ψηφιακα.Στο Σωρο(απ'οπου ηδη τα βλεπεις αναλογικα) δεν εχει τοποθετηθει ψηφιακος πομπος... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Τί πιθανότητες υπάρχουν -τωρα που αρχισαν να πουλιουνται και τηλεορασεις με την αναλογη τεχνολογία- να δουμε σήμα HD απο τα ψηφιακά κανάλια (οοοοταν θα ερθουν...); Πολλα θέλω το ξέρω...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Πάρα πολύ δύσκολο να δούμε κάτι τέτοιο, άμεσα. Έχουμε μέλλον ακόμα εδώ στην Ελλάδα. Αν θέλεις ψάξε κάποια λύση, από το εξωτερικό. Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Εγω πάντως πήρα τηλεοραση με ενσωματομένο αποκωδικοποιητή BRAVIA και τα βλέπω μια χαρα... Αλλά το μόνο που αξιζει ειναι το Sport+. Τα αλλα δυο οχι και τοσο.. Ας ελπίσουμε οτι θα καλυτερευσουν... Επίσης οσοι εχετε αποκωδικοποιητη, τηλεορασεις με ενσωματομενο κτλ θα ερθουν καλύτερες μερες για εμας... LOL LOL LOL LOL.. Υπάρχει νομοθετικό διαταγμα που λέει οτι μεχρι το 2010-12 ΟΛΑ τα καναλια ΠΡΕΠΕΙ να εκπέμουν ψηφιακα ΜΟΝΟ. Ολα οσα δεν συμορφωθούν θα θεωρούνται παράνομα και θα κλεινουν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Σιγά τα κανάλια! Κι αυτό το Sport+ σε σπουδαίες αθλητικές αναμετρήσεις που θα έπρεπε να δίχνει, έδιχνε άλλα αντ' άλλων. Σε 2 βδομάδες ξεκινάει το 2ο μπουκέτο ψηφιακών καναλιών της ΕΡΤ (και πάλι). ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3 και ΒΟΥΛΗ TV. Άντε να μπουν και οι ιδιώτες στο παιχνίδι, μπας και δούμε τπτ το αξιόλογο να συμβαίνει :protest: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Επίσης οσοι εχετε αποκωδικοποιητη, τηλεορασεις με ενσωματομενο κτλ θα ερθουν καλύτερες μερες για εμας... LOL LOL LOL LOL.. Υπάρχει νομοθετικό διαταγμα που λέει οτι μεχρι το 2010-12 ΟΛΑ τα καναλια ΠΡΕΠΕΙ να εκπέμουν ψηφιακα ΜΟΝΟ. Νομίζω είναι 2012 το έτος πλήρης κατάργησης της αναλογικής τηλεόρασης... Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Σιγά τα κανάλια! Κι αυτό το Sport+ σε σπουδαίες αθλητικές αναμετρήσεις που θα έπρεπε να δίχνει, έδιχνε άλλα αντ' άλλων. : Είναι γεγονός πως οι σημαντικότερες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις εξακολουθούν να μεταδίδονται από τα κανάλια της Nova. Η ΕΡΤ οφείλει να κάνει το Sport+ περισσότερο ελκυστικό, αγοράζοντας τα δικαιώματα κάποιων εκ των καλύτερων πρωταθλημάτων στην Ευρώπη. Το Ολλανδικό, το Πορτογαλικό και το Σκωτζέζικο δεν αρκούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 παιδια ξερετε ποτε θα βγει το δευτερο μπουκετο ψηφιακων καναλιων της ΕΡΤ?και ποια θα ειναι?:rolleyes: Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
latinsoapsfever Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 To δεύτερο ψηφιακό μπουκέτο θα έχει τα γνωστά μας ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3 και τη τηλεόραση της Βουλής. Δεν είναι γνωστό ακόμα πότε θα ξεκινήσει αλλά ήδη σε Χορτιάτη και Πήλιο υπάρχουν δύο ψηφιακές συχνότητες που δείχνουν και οι δύο τα κανάλια plus & το riksat. Στο πήλιο είναι οι συχνότητες 42 και 53, η 42 θα φιλοξενήσει το 2ο μπουκέτο όταν είναι διαθέσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 To δεύτερο ψηφιακό μπουκέτο θα έχει τα γνωστά μας ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3 και τη τηλεόραση της Βουλής. α,οκ...κριμα και νομιζα μηπως θα βγαινε κανα καινουργιο... τι νοημα εχει να βαλει αυτα που ηδη εχουμε με την αναλογικη κεραια?για να τα βλεπουμε σε καλυτερη ποιοτητα?:confused: Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
latinsoapsfever Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 τι νοημα εχει να βαλει αυτα που ηδη εχουμε με την αναλογικη κεραια?για να τα βλεπουμε σε καλυτερη ποιοτητα?:confused: Όλα τα κανάλια θα γίνουν ψηφιακά, και τα ιδιωτικά. Το 2013 δεν θα υπάρχουν αναλογικά κανάλια. Τα τρία πρώτα ψηφιακά (plus) η ΕΡΤ τα έκανε για να εξοικιωθεί και η ίδια και ο κόσμος με τη ψηφιακή τηλεόραση -όπως λέει αυτή-, για να σπαταλήσει χρήματα λέω εγώ -μιας και τα κανάλια αυτά δε δείχνουν και τίποτα το καινούριο αλλά μόνο επαναλήψεις :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Πάντως σήμερα στο πρίσμα+ είχε το όνομα του Ρόδου. Αρκετά καλή επιλογή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 α,οκ...κριμα και νομιζα μηπως θα βγαινε κανα καινουργιο... τι νοημα εχει να βαλει αυτα που ηδη εχουμε με την αναλογικη κεραια?για να τα βλεπουμε σε καλυτερη ποιοτητα?:confused: Όπως είπε και ο φίλος latinsoapsfever (έχεις και δύσκολο nickname :p), είναι διαδικασία μετάβασης από αναλογική πλατφόρμα και ψηφιακή, και όχι απαραίτητα δημιουργίας νέου περιεχομένου (αν και αυτό θα γίνεται εν μέρει με την εκάστοτε μετάβαση των μεγάλων κυρίως καναλιών). Όσο για την ποιότητα, και αυτό είναι το τραγικό της υπόθεσης, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι (τα πρώτα 2-3 χρόνια τουλάχιστον) η ΕΡΤ θα εκπέμπει το ίδιο (ποιοτικά) σήμα στα ψηφιακά όπως και στα αναλογικά. Τουλάχιστον αυτή την πρακτική ακολουθεί στο δορυφορικό της κανάλι (Ert World). :down: μιας και τα κανάλια αυτά δε δείχνουν και τίποτα το καινούριο αλλά μόνο επαναλήψεις :D Ας εξαιρέσουμε το Σπορ+, καθώς όσο να'ναι το περιεχόμενο του είναι διαφορετικό από τα αναλογικά, και σε μεγάλο βαθμό καινούργιο. Και φυσικά περιμένουμε περισσότερα (και δεν θα ήμουν αντίθετος και σε αποκλειστική μετάδοση των αθλητικών γεγονότων που έχουν ΕΤ1/ΝΕΤ στο Σπορ+, ως μέσο πίεσης προς τα νοικοκυριά να γνωρίσουν τη ψηφιακή τηλεόραση). Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
latinsoapsfever Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Ας εξαιρέσουμε το Σπορ+, καθώς όσο να'ναι το περιεχόμενο του είναι διαφορετικό από τα αναλογικά, και σε μεγάλο βαθμό καινούργιο. Και τα τρία κανάλια έχουν εξαιρέσεις αλλά είναι όπως το λέμε, εξαιρέσεις. Πολύ μικρός τηλεοπτικός χρόνος σε νέα προϊόντα. (και δεν θα ήμουν αντίθετος και σε αποκλειστική μετάδοση των αθλητικών γεγονότων που έχουν ΕΤ1/ΝΕΤ στο Σπορ+, ως μέσο πίεσης προς τα νοικοκυριά να γνωρίσουν τη ψηφιακή τηλεόραση). Εγώ θα ήμουν αντίθετος στη παρούσα φάση γιατί κοντά δύο χρόνια μετά, και ακόμα εξακολουθούν να λαμβάνουν τα ψηφιακά κανάλια ΜΟΝΟ Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία. Εγώ εδώ στη Λήμνο πότε τα πιάνω, πότε δεν τα πιάνω (με κεραία γυρισμένη στο Πήλιο). Και δεν είναι supersport που πας στη καφετέρια και βλέπεις, αν δεν έχει λήψη μια περιοχή, δεν έχει και τέλος. Ας στήσουν πρώτα το δίκτυο αναμετάδοσης και μετά ας τα μεταφέρουν τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα στα ψηφιακά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Και δεν είναι supersport που πας στη καφετέρια και βλέπεις, αν δεν έχει λήψη μια περιοχή, δεν έχει και τέλος. Ας στήσουν πρώτα το δίκτυο αναμετάδοσης και μετά ας τα μεταφέρουν τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα στα ψηφιακά. Έχεις πολύ δίκιο σ'αυτό. Τουλάχιστον θα μπορούσαν να κάνουν παράλληλη μετάδοση και στα ψηφιακά με ανεβασμένα χαρακτηριστικά ποιότητας στην εικόνα και τον ήχο. Και γενικά, θα έπρεπε να δώσουν κάποιο ισχυρό κίνητρο προκειμένου κάποιος να παρακολουθεί τα κανάλια αυτά. Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 και εγω μονο sport+ παρακολουθω αν και δεν τα εχω πολυ καιρο τα καναλια για να δω τι παιζουν και τα αλλα... γι'αυτους που τους αρεσει να βλεπουν μπασκετ,ποδοσφαιρο ειναι αρκετο καλο...εχει και αγωνες NBA και ισπανικο πρωταθλημα... και στο ποδοσφαιρο εχει σκωτζεζικο,ολλανδικο και πορτογαλικο πρωταθλημα,τα οποια δεν με συγκινουν ιδιαιτερα αν και ποδοσφαιροφιλος...θα θελαμε ενα αγγλικο ή ισπανικο...:p παντως η εικονα δεν νομιζω να εχει καλυτερη ποιοτητα απο τα αναλογικα...:confused: το sport+ δεν το δειχνει σε ολη την οθονη της TV...δεν καλυπτει ολη την οθονη αριστερα και δεξια...ετσι δεν ειναι ή εχω αλλαξει καποια ρυθμιση?:confused: Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 το sport+ δεν το δειχνει σε ολη την οθονη της TV...δεν καλυπτει ολη την οθονη αριστερα και δεξια...ετσι δεν ειναι ή εχω αλλαξει καποια ρυθμιση?:confused: μπορει να μου απαντησει καποιος να μου λυθει η απορια?:rolleyes: Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 το sport+ δεν το δειχνει σε ολη την οθονη της TV...δεν καλυπτει ολη την οθονη αριστερα και δεξια...ετσι δεν ειναι ή εχω αλλαξει καποια ρυθμιση?:confused: μπορει να μου απαντησει καποιος να μου λυθει η απορια?:rolleyes: Τι εννοείς ακριβώς; Εάν ρωτάς αν η εικόνα του sport+ είναι 16:9, δηλ ευρεία οθόνη όπως πχ του ΣΚΑΪ, τότε όχι. Έχει "κανονική" εικόνα 4:3. Σε μερικές μόνο περιπτώσεις μεταδίδει αγώνες με σύστημα ευρείας οθόνης, αν και έχω παρατηρήσει ότι τον τελευταίο καιρό έχουν λιγοστέψει οι μεταδόσεις σε τέτοια μορφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts