Nrg Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 γενικα δεν ειμαι ηρεμος,κανω υπομονη αλλα οχι και τοσο πολυ. Το καταλαβαμε :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Επειδη εχω ξαδερφο στα 16 και βλεπω συχνα πυκνα συνομιλικους του, θα διαφωνισω gkr41, τωρα εχουν ξεφυγει τα περισσοτερα παιδια. Οταν πηγαιναμε εμεις γυμνασιο οι εξαιρεσεις ηταν που ειχαν αντικοινωνικη συμπεριφορα. Για τα κοριτσακια στα 14-15-16 ας μη μιλησω καλυτερα, αρκετα εχουν ξεφυγει πααααααααααααααρα πολυ. Το να μιλάει μια παρέα 16χρονων δυνατά στο metro και να κάνει και λίγη φασαρία δεν είναι τόσο αντικοινωνική συμπεριφορά, αλλά απόλυτα φυσιολογικό για την ηλικία. Συμφωνώ οτι έχουν ξεφύγει και πολύ μάλιστα, αλλά νομίζω πως τέτοιες συμπεριφορές είναι εν μέρει δικαιολογημένες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Το καταλαβαμε :lol: :p :lol: καλο,αλλα περα απο την πλακα ρε παιδια ενταξει οταν κατι γινεται τοσο πολυ ενοχλητικο τι να κανω,να φυγω?η να προειδοποιησω,προτιμω το δευτερο.και δεν μιλαω για πιτσιρικια,ενα μονο δεν με ενοχλει,να ακουω κοπελες να μιλανε,πολυ φαση.βρε τον κουτσομπολη:p Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Το χειροτερο ειναι στο σινεμα,να μιλανε και να γελανε χωρις λογο.Πω πω σπασιμο... :angry: Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Ας πώ κι εγώ μια πρόσφατη εμπειρία μου... Την περασμένη βδομάδα, περίμενα το λεωφορείο στο σταθμό της πόλης μου. Εφτά παρά η ώρα το πρωί, μετά το μαρτύριο του ξυπνήματος. Καθόμουνα στη στάση και με πλησιάζουν 4 15άχρονα αγόρια, όλα από Γερμανία, κανείς ξένος ανάμεσά τους. Άρχισαν λοιπόν να φτύνουν, να ρεύονται και τα σχετικά. Δεν έδωσα σημασία. Σε λίγο όμως αντελήφθηκα οτι μιλούσαν για μένα, πχ τι παντελόνο φοράω, τα ρούχα μου λερωμένα (έτσι ήτανε, σε συνεργείο δουλεύω, δεν είμαι δικηγόρος) και μετά άρχισαν να λένε για τους ξένους που ήρθαν στη Γερμανία και παίρνουν τις δουλειές. Δεν αντέδρασα και αυτά μάλλον κατάλαβαν οτι δε μιλάω γερμανικά (κάνω κρα οτι δεν είμαι Γερμανός, κατάμαυρα μαλλιά, σχεδόν πάντα 3-4 μέρες αξύριστος κτλ). Σε κάποια φάση, κάποιος πέταξε μια κροτίδα στα πόδια μου. Τότε σηκώνομαι νευριασμένος, πλησιάζω απειλητικά και φωνάζω: Ποιός το κανε αυτό;;; Δεδομένου και της εμφάνισής μου, ε, 2 μέτρα ύψος είμαι, ο ένας λέει: εγώ, συγγνώμη, δε θα το ξανακάνω κτλ. και άρχισε να κλαίει... Από τότε, με καλημερίζουν κάθε μέρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Θα ηθελα μονο να μιλησω για την ελλειψη σεβασμου ως προς ατομα με ειδικες αναγκες και συγκεκριμενα για την περιοδο που ημουν εγκυος και κανεις -σχεδον ποτε- δεν εδεησε να μου παραχωρησει τη σειρα του ενω περιμενα σε ουρα τραπεζας, καταστηματος κτλ. Και μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση το γεγονος πως γυναικες ηλικιας 40 και κατι, παροτι σαφως εχουν καποια τουλαχιστον γνωση για το τι σημαινει εγκυμοσυνη, με κοιτουσαν και ενιοτε προσπαθησαν να μου παρουν και τη θεση που ηδη ειχα περιμενωντας για να κανω τη δουλεια μου. Υγ, Θελω να πιστευω στο καλυτερο των ανθρωπων, αλλα δυστυχως εκπροσωποι του ειδους μας μου υπενθυμιζουν συνεχως πως ειμαι πολυ αισιοδοξη.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Κακως περιμενες στις ουρες, παππουδες, εγγυες κτλ εξυπηρετουνται παντα πρωτοι. Δεν νομιζω κανεις να τολμουσε να πει κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Θα ηθελα μονο να μιλησω για την ελλειψη σεβασμου ως προς ατομα με ειδικες αναγκες και συγκεκριμενα για την περιοδο που ημουν εγκυος και κανεις -σχεδον ποτε- δεν εδεησε να μου παραχωρησει τη σειρα του ενω περιμενα σε ουρα τραπεζας, καταστηματος κτλ. Και μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση το γεγονος πως γυναικες ηλικιας 40 και κατι, παροτι σαφως εχουν καποια τουλαχιστον γνωση για το τι σημαινει εγκυμοσυνη, με κοιτουσαν και ενιοτε προσπαθησαν να μου παρουν και τη θεση που ηδη ειχα περιμενωντας για να κανω τη δουλεια μου. Υγ, Θελω να πιστευω στο καλυτερο των ανθρωπων, αλλα δυστυχως εκπροσωποι του ειδους μας μου υπενθυμιζουν συνεχως πως ειμαι πολυ αισιοδοξη.... απαραδεκτο. αυτο εχω να πω. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Θα ηθελα μονο να μιλησω για την ελλειψη σεβασμου ως προς ατομα με ειδικες αναγκες και συγκεκριμενα για την περιοδο που ημουν εγκυος και κανεις -σχεδον ποτε- δεν εδεησε να μου παραχωρησει τη σειρα του ενω περιμενα σε ουρα τραπεζας, καταστηματος κτλ. Και μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση το γεγονος πως γυναικες ηλικιας 40 και κατι, παροτι σαφως εχουν καποια τουλαχιστον γνωση για το τι σημαινει εγκυμοσυνη, με κοιτουσαν και ενιοτε προσπαθησαν να μου παρουν και τη θεση που ηδη ειχα περιμενωντας για να κανω τη δουλεια μου. Υγ, Θελω να πιστευω στο καλυτερο των ανθρωπων, αλλα δυστυχως εκπροσωποι του ειδους μας μου υπενθυμιζουν συνεχως πως ειμαι πολυ αισιοδοξη.... καλημερα για να το νωριζεις υπαρχει νομος και σε ολες τις υπηρεσιες ειναι υποχρεωμενοι να σε εξυπηρετησουνε με προτεραιοτητα. την επομενη φορα...στον μπεμπη δηλαδη... με την κοιλια σου και την μαγκια σου να περνας μπροστα!!! οταν ημουνα στην τραπεζα καθε μηνα στις συνταξεις ειχαμε 2-3 παππουδες που μας εκαναν το ''θεατρικο'' η ''ζαλαδα και το παλλικαρι'' και να σου εμεις με καραμελες και εννοειται μπροστα μπροστα να εξυπηρετηθουνε :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts