Jump to content

βοηθεια: πως μπορω να καψω pixel επιτηδες;;;;

tfter
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οπως καταλαβατε πηρα μια οθονη tft, και εχω καμενα pixel αλλα οχι αρκετα για αντικατασταση...

Πως μπορω να καψω αυτα που χρειαζομαι; Καπου ειχα διαβασει κατι για ενα αναπτηρα... οποιος ξερει κατι...

Και με τον αναπτήρα γίνεται... αν της βάλεις φωτιά σίγουρα θα καούν αρκετά πίξελς... αλλά φοβάμαι ότι θα χάσεις την εγγύηση αν καταλάβουν τι έκανες...

(Ζητώ συγγνώμη για τα off-topic)

υπαρχουν εργαλεια που δινουν απειρα βολτ με ελαχιστο ρευμα....

κατι τετοιο θα ψαξεις,και θα κανεις αυτο που θες...βεβαια ειναι λιγο παρανομα!!

Οπως καταλαβατε πηρα μια οθονη tft, και εχω καμενα pixel αλλα οχι αρκετα για αντικατασταση...

Πως μπορω να καψω αυτα που χρειαζομαι; Καπου ειχα διαβασει κατι για ενα αναπτηρα... οποιος ξερει κατι...

Γιατί δεν δοκιμάζεις με τον ηλεκτρικό αναφλεκτήρα από αναπτήρα.....!!!!!!!!:!:

Απλά σπας έναν αναπτήρα που ανάβει με κουμπάκι.

Ίσως ο σπινθήρας να κάψει κάποιο pixel :!:

Το είχα ακούσει από γνωστό γνωστού.....

kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο

Ή καθώς λειτουργεί η οθόνη να τη ρίξεις από το γραφείο...

Υπ' όψιν ότι όταν λέμε καμμένο πίξελ συνήθως εννοούμε κολλημένο πίξελ (να μην αλλάζει χρώμα)

Humor?:p Παντως απο οτι θυμαμε αναφερθηκε στο myphone ενα κολπο με το refresh rate, που λεει πως σαν αλλαζει να πιεσεις την οθονη και μπορει να χαλασουν καποια pixels.

Ναι οτι αλλαζει αλλαζει χρωμα. Αλλα εγω λεω να πιεσει την οθονη οταν αλλαζει το refresh rate.

off-topic εισαι αντρας ή γυναικα επειδη το ονομα ειναι γυναικειο αλλα στο profil σου λεει αρακτος σε γραφειο!!!

posa pixel einai pia kamena pou theleis nte kai kala na sthn allaxoun? an einai toso liga pou den sthn alazoun tote logika den tha fenete, tha prepei na ta psakseis gia na ta vreis. an pali fenete toso asxima tote einai aparadektoi. ti marka einai? giayto ego exo parei lg. egiisi 3 xronia kai an vro 1 kameno pixel erxode spiti mou kai mou fernoyn alli

Ναι οτι αλλαζει αλλαζει χρωμα. Αλλα εγω λεω να πιεσει την οθονη οταν αλλαζει το refresh rate.

off-topic εισαι αντρας ή γυναικα επειδη το ονομα ειναι γυναικειο αλλα στο profil σου λεει αρακτος σε γραφειο!!

-----------------------------------------------------------------------------

Toso spoudeo ine,aplos i gineka mou eftiaxe ton logariasmo,lithike tora i aporia sou.

Οδηγίες για τη «Νόσο των πτηνών»

http://img101.imageshack.us/img101/6465/g7su.th.png

κοπανα τη με καμια βαρια και κατι θα γινει... :p

ρε συ εδώ δεν είμαστε chat and fun αλλά hardware και το παιδί 8έλει βοήθεια.

Μαν δοκίμασε να αλλάζεις πολλές φορές ανάλυση,refresh rates.

Πέρα από την πλάκα, αυτό το θέμα θα μπορούσε να είναι πολύ χρήσιμο , για να ξέρουμε τι να μην κάνουμε για να μην χαλάσει ο οθόνη του υπολογιστή!

Κάτι άλλο.

Ο tfter λέει ότι έχει καμενα pixel αλλα οχι αρκετα για αντικατασταση!!!

Πόσα χρειάζονται;

Ένα δεν είναι αρκετό;

οχι απαραιτητα, ειδικα αμα ειναι sony...

Βρες κανα βιντεο που να αλλαζουν πολυ γρηγορα εικονες, μπας και ξεκολλησουν τα pixels, αν οχι μπας και καουν αλλα... :p

Αρκετά με τα ανούσια post. Τρόποι προτάθηκαν αρκετοί, αν θέλετε και τη γνώμη μου ορίστε:

Αν σας ενδιαφέρει τόσο πολύ το ότι έχει 1-2 καμένα pixels η οθόνη σας, πάρτε κάποια που να έχει zero pixel εγγύηση.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...