Jump to content

HELP!!!! TI EINAI AYTO!!!!!???

TSAMBIKOS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην Προσθαφαίρεση προγραμμάτων εκεί που έχει την λίστα με όλα τα προγράμματα κτλ που έχω στο PC υπάρχει ένα τεράστιο κενό ανάμεσα στα προγράμματα της λίστας..Πως θα το ξεφορτωθώ??? Αν δεν καταλάβατε τι εννοώ δείτε τις φωτο (το κενό το έχω μαρκαρισμένο και δεν έχει την επιλογή καταργηση/αλλαγη):

Στην Προσθαφαίρεση προγραμμάτων εκεί που έχει την λίστα με όλα τα προγράμματα κτλ που έχω στο PC υπάρχει ένα τεράστιο κενό ανάμεσα στα προγράμματα της λίστας..Πως θα το ξεφορτωθώ??? Αν δεν καταλάβατε τι εννοώ δείτε τις φωτο (το κενό το έχω μαρκαρισμένο και δεν έχει την επιλογή καταργηση/αλλαγη):

χαχα :lol: τι είναι πάλι τούτο?? έχεις δοκιμάσει να ψάξεις για κανένα virus η trojan? γενικά κάποιο scan με adware η κάτι παρόμοιο??:worry: δεν χάνεις τπτ να κάνεις ένα ;)

Ναι έχω κάνει scan δεν έχω ούτε έναν ιό (:D )...Και δεν θυμάμαι τι έκανα τελευταία install για να καταλάβω και γώ από τι δημιουργήθηκε:worry: . Έχω καιρό που το είδα απλά τώρα μου ήρθε στο μυαλό να κάνω την ερώτηση στο forum. Το παράξενο είναι πως το έπαθε και ένας ξάδερφος μου...(Λέτε να είναι οικογενειακό????:blink: :p)Καμιά άλλη ιδέα??

Μηπως εχεις εγκαταστησει το autocad ? Το ιδιο ειχα παθει και εγω. Αν οχι το autocad τοτε καποιο προγραμμα που απο κοινου εγκαταστησατε. Δεν ειναι ιος. Μην ξεχνας...windows εχεις!

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Αν κάνεις "κλικ" μέσα στο κενό ψάχνοντας για το "απεγκατάσταση" γίνεται τίποτα? Βάλε κανα πρόγραμμά που "καθαρίζει" το Προσθαφαίρεση προγραμμάτων όπως το Your Uninstaller!

Πολλες φορες αυτο το κενο ειναι update των windows και απλα ΔΕΝ εμφανιζουν τιποτα στο μενου!!!

Μην πανικοβαλεσε!

Αλλες φορες ειναι απλα καποια προγραμμα που τα εχεις διαγραψει και εχει αφησει σκια!

virus δεν ειναι παντως με τιποτα!!!! αυτο δεν σημαινει ομως οτι δεν ειναι αναγκαιο ενα antivirus:rolleyes:

Μηπως εχεις εγκαταστησει το autocad ? Το ιδιο ειχα παθει και εγω. Αν οχι το autocad τοτε καποιο προγραμμα που απο κοινου εγκαταστησατε. Δεν ειναι ιος. Μην ξεχνας...windows εχεις!

Ναι το έχω βάλει το autocad!!!:happy: Θα το κάνω απεγκατάσταση και βλέπουμε...

Πολλες φορες αυτο το κενο ειναι update των windows και απλα ΔΕΝ εμφανιζουν τιποτα στο μενου!!!

Μην πανικοβαλεσε!

Αλλες φορες ειναι απλα καποια προγραμμα που τα εχεις διαγραψει και εχει αφησει σκια!

virus δεν ειναι παντως με τιποτα!!!! αυτο δεν σημαινει ομως οτι δεν ειναι αναγκαιο ενα antivirus:rolleyes:

update δεν είναι γιατί δεν κάνω :p

Thnx όλους για τις απαντήσεις :)