TSAMBIKOS Δημοσιεύτηκε January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 3, 2006 Στην Προσθαφαίρεση προγραμμάτων εκεί που έχει την λίστα με όλα τα προγράμματα κτλ που έχω στο PC υπάρχει ένα τεράστιο κενό ανάμεσα στα προγράμματα της λίστας..Πως θα το ξεφορτωθώ??? Αν δεν καταλάβατε τι εννοώ δείτε τις φωτο (το κενό το έχω μαρκαρισμένο και δεν έχει την επιλογή καταργηση/αλλαγη): Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Στην Προσθαφαίρεση προγραμμάτων εκεί που έχει την λίστα με όλα τα προγράμματα κτλ που έχω στο PC υπάρχει ένα τεράστιο κενό ανάμεσα στα προγράμματα της λίστας..Πως θα το ξεφορτωθώ??? Αν δεν καταλάβατε τι εννοώ δείτε τις φωτο (το κενό το έχω μαρκαρισμένο και δεν έχει την επιλογή καταργηση/αλλαγη): χαχα :lol: τι είναι πάλι τούτο?? έχεις δοκιμάσει να ψάξεις για κανένα virus η trojan? γενικά κάποιο scan με adware η κάτι παρόμοιο??:worry: δεν χάνεις τπτ να κάνεις ένα ;) Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAMBIKOS Δημ. January 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Ναι έχω κάνει scan δεν έχω ούτε έναν ιό (:D )...Και δεν θυμάμαι τι έκανα τελευταία install για να καταλάβω και γώ από τι δημιουργήθηκε:worry: . Έχω καιρό που το είδα απλά τώρα μου ήρθε στο μυαλό να κάνω την ερώτηση στο forum. Το παράξενο είναι πως το έπαθε και ένας ξάδερφος μου...(Λέτε να είναι οικογενειακό????:blink: :p)Καμιά άλλη ιδέα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Μηπως εχεις εγκαταστησει το autocad ? Το ιδιο ειχα παθει και εγω. Αν οχι το autocad τοτε καποιο προγραμμα που απο κοινου εγκαταστησατε. Δεν ειναι ιος. Μην ξεχνας...windows εχεις! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Το είχα πάθει και εγώ, χωρίς να ξέρω πως... Με το επόμενο format εξαφανίστηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Εγω παλι το επαθα αυτο με το need for speed hot prusit 2 (καπως ετσι) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Αν κάνεις "κλικ" μέσα στο κενό ψάχνοντας για το "απεγκατάσταση" γίνεται τίποτα? Βάλε κανα πρόγραμμά που "καθαρίζει" το Προσθαφαίρεση προγραμμάτων όπως το Your Uninstaller! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Πολλες φορες αυτο το κενο ειναι update των windows και απλα ΔΕΝ εμφανιζουν τιποτα στο μενου!!! Μην πανικοβαλεσε! Αλλες φορες ειναι απλα καποια προγραμμα που τα εχεις διαγραψει και εχει αφησει σκια! virus δεν ειναι παντως με τιποτα!!!! αυτο δεν σημαινει ομως οτι δεν ειναι αναγκαιο ενα antivirus:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAMBIKOS Δημ. January 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Μηπως εχεις εγκαταστησει το autocad ? Το ιδιο ειχα παθει και εγω. Αν οχι το autocad τοτε καποιο προγραμμα που απο κοινου εγκαταστησατε. Δεν ειναι ιος. Μην ξεχνας...windows εχεις! Ναι το έχω βάλει το autocad!!!:happy: Θα το κάνω απεγκατάσταση και βλέπουμε... Πολλες φορες αυτο το κενο ειναι update των windows και απλα ΔΕΝ εμφανιζουν τιποτα στο μενου!!! Μην πανικοβαλεσε! Αλλες φορες ειναι απλα καποια προγραμμα που τα εχεις διαγραψει και εχει αφησει σκια! virus δεν ειναι παντως με τιποτα!!!! αυτο δεν σημαινει ομως οτι δεν ειναι αναγκαιο ενα antivirus:rolleyes: update δεν είναι γιατί δεν κάνω :p Thnx όλους για τις απαντήσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkhs123 Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 apo polla borei na fenode teties vlakies mesa sto ad&remove. mhn se agxonei den ine tipota simadiko. asto na fenete etsi den trexei tipota Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_daemon_ Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 α ρε windows... κανε ενα reinstall τα windows απο πανω... η τρεξε καποιο registry cleaner προγραμμα Παράθεση http://img88.imageshack.us/img88/2360/banner2og1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts