Jump to content

[Επίσημο] Motorola SLVR L7

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

REDversion :)

http://imgs.idnes.cz/telefony/A060611_JM_MOTO_GABBANA_REDRAZR_24_N.JPG

http://imgs.idnes.cz/telefony/A060611_JM_MOTO_GABBANA_REDRAZR_26_N.JPG

Φωτογραφίες:

Photo 01 Photo 02 Photo 03 Photo 04 Photo 05 Photo 06 Photo 07.

• Απαντήσεις 446
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Kalispera kai apo emena paidia!

Mia erotisi na kano i diarkeia egrafis tou video (sto max) einai sta 30 sec giati emena mou pezei xekinaei 30 kai stamataei opote to thymityhei exei ftasei mexri kai 1.30lepto :!: pezei rolo i taxitita anagnosis tis kartas mnimis???

Kai an xerei kaneis oi kartes mnimis pou kikloforoun einai oles tis idias taxythtas??:(

ayto tha me endiefere pos ginete poli simantiko na akoys ton allon dinata , ean kserei kapoios as pei !

Λοιπόν το δοκίμασα και δουλεύει άψογα, δεν το κατάφερα με seem editing, αλλα με έτοιμο πρόγραμμα το p2ktools, η ρύθμιση έντασης έχει 8 βαθμίδες η default είναι 0 (μην το παρακάνετε όμως, γιατί θα κλαίτε το ακουστικό).

θα ετοιμάσω οδηγo σύνδεσης τηλεφώνου με p2ktools, μιας και εγώ έκανα 2 μέρες να το κάνω να δουλέψει σε WinXP SP1.

Στο manual λέει ότι συγκεκριμένα σε WinXp SP1 υπάρχει πρόβλημα σύνδεσης και θέλει να πειράξεις τα register, ενώ αυτό δεν χρειάζεται, απλός θέλει κάποια πακέτα αναβάθμισης των windows, οποιος είναι ψαγμένος θα τα βρει, αλλιώς κάνει install το RSD 2.4 Lite και αυτό του κάνει τους οδηγούς εγκατάσταση αυτόματα.

Στο p2ktools v8.x.x pas Tools -> Change Volume -> earpiece.

Εγώ το έβαλα στο 3, ενώ stop map το προτεινόμενο είναι 5

Κάποια στιγμή θα δοκιμάσω να απαλλαχτώ και από το κουμπί της vodafone κτλ,.. και θα σας πω τι έγινε.

Γιατι ρε παιδια δεν ακουγεται δυνατα το ακουστικο;

E αυτό είναι υποκειμενικό, εγώ στην εθνική με τα αμάξια να περνάνε διπλα διπλα δεν άκουγα τι μου λέει ο άλλος. :p

Ενώ κάποιος άλλος δεν θα έχει πρόβλημα, και δεν θα χρειαστεί να το πειράξει ποτε.

Το πλαισιο εχει το SLVR L7 και το L7.Λογικα ειναι το ιδιο μονο που το L7 δεν ειναι vodafone.Γιατι στα χαρακτηριστικα των 2 κινητων οι χρονοι αναμονης και ομιλιας δεν ειναι τα ιδια και στα 2;Το SLVR L7 εχει παραπανω χρονους:(

άλλος ένας υπερευχαριστημένος κάτοχος του SLVR..

οταν προσπαθω να στειλω mp3 με MMS μου λεει "δεν επιτρέπεται η αποστολή αρχείου σε restricted mode"..

τι μπορω να κάνω για να αλλάξει αυτό??

Ευχαριστώ!

Υ.Γ. Μην αγχωνεστε.. δεν προκειται να στειλω ολοκληρο τραγούδι με MMS. Γνωρίζω το όριο των 30kb και την χρέωση ενός MMS. Υπάρχουν όμως φράσεις από τραγούδια ή ήχοι κλησης κάτω από 30ΚΒ που θα ήθελα να στέλνω που και που..

don't just stay inspired - inspire others!

Γεια σας παιδιά!

Περιμένω και γω το SLVR L7 από Γερμανό μια και ήρθε επιδότηση από την Cosmote.

Μια ερώτηση έχω, ίσως έχει και κανένας άλλος την ίδια απορία:

Ξέρει κανένας μέχρι τι κάρτα μνήμης μπορούμε να βάλουμε?

Γιατί σε διάφορα site βλέπω διάφορα, άλλοι λένε ότι υποστηρίζει μέχρι 256ΜΒ, άλλοι μέχρι 512ΜΒ και άλλοι μέχρι 1GB...

Τι κάρτα έχετε εσείς? Έχει βάλει κανένας άλλος μεγαλύτερη (δηλαδή πάνω από 128ΜΒ που δίνουν συνήθως μαζί)?

Ευχαριστώ πολύ!

Βάλε μόνο Sandisk γιατί διάβασε σε ένα άλλο forum ότι με κάτι άλλες μάρκες δεν γινόταν τίποτα. Τα αναγνώριζε σαν 512 και αργούσε κιόλας.

Θα μπορούσε παρακαλώ κάποιος να μου πει με pm που μπορώ να βρω το motorolla phone tools 4? Και στο δικό μου πακέτο υπήρχει μια μνήμη transflash των 128 mb. Mp3 από την κάρτα μνήμης δεν το κατάφερα να παίξει ως ήχος κλήσης και φαντάζομαι ότι τελικά δεν γίνεται κάτι τέτοιο.... :(

Filika

Apostolis

Go wireless. Visit www.awmn.gr

Κόμβος #37: bakolaz

ante pali , arxisame,:wacko:

gia to motorola phone tools apantithike apo emena sthn proigoymeni selida , kai oso gia to mp3 NAI pernei san ixo kliseis kai AYTO apantithike sthn selida 7 , psakse kai ligo min varieste :mad: , diladi se alla forum poy gia ena kinito exoyn graftei 100 kai selides ti eprepe na poyme???

Λοιπόν, επειδή προτρέχεις....

α)Είχα διαβάσει αυτά περί emule. Η παραπομπή αυτή δεν είναι καθόλου συγκεκριμένη. Γι'αυτό και ζήτησα αν κάποιος έχει κάποιο direct link. Εφόσον δεν υπάρχει οκ. Κεφάλια δεν παίρνουμε,αλλά δεν υπάρχει επίσης και λόγος να δεχόμαστε και ειρωνικές απαντήσεις τέτοιου είδους (γραμμένες με greeklish).

β)Στην σελίδα 7 δεν υπάρχει καμιά αναφορά στο θέμα mp3 και ήχος κλήσης οπότε ΜΕ είπες κάτι άσχετο....(απάντηση στον γάμο του καραγκιόζη δηλαδή)

γ)Η ερώτηση μου ήταν η εξής (και αν το ήξερα θα ζήταγα βοήθεια από όποιονδήποτε άλλον έχει την διάθεση να απαντήσει εκτός από εσένα) : Παίρνει mp3 ως ήχο κλήσης από την κάρτα μνήμης; Έχει απαντηθεί ήδη από κάποιον ότι δεν παίρνει, ούτε εγώ το κατάφερα , αλλά ρωτάω μήπως κάποιος το κατάφερε. Σε καμία περίπτωση δεν ρώτησα αυτό που ΛΑΘΟΣ και καθόλου ευγενικά απαντάς εσύ.

δ) Ψάξε και λίγο και μην βαριέσαι ή ψάξτε και λίγο και μη βαριέστε. Έτσι γράφεται σωστά στα ελληνικά. Όταν την λες σε κάποιον, φρόντισε να πατάς στα πόδια σου.

Έχεις 800τόσα posts εδώ μέσα. Αφού έχεις την καλή διάθεση να βοηθάς τον κόσμο και γουστάρεις αυτό που κάνεις γιατί δεν τα γράφεις και στα ελληνικά για να τα βρίσκουν με την αναζήτηση αυτοί που θέλουν να βοηθηθούν από εσένα ;)

Filika

Apostolis

tha simfoniso me ta greeklish alla exo sinithisi .

απλος επειδη ειναι βαρετο να ρωταμε το ιδιο πραγμα καλο ειναι να ψαχνουμε , οσο για το ερωτημα σου πως μπαινει το mp3 ως ηχο κλησεις σου ειπα γινετε και ειναι πολυ ευκολο , απλος αντιγραφεις το ηχο (mp3) απο την καρτα μνημης στην μνημη του τηλεφωνου και μπορεισ απο εκει να τον βαλεις ως ηχο κλησεις , ξερω ειναι σπαστικο αυτο συνεχεια (αντιγραφη στην συσκευη) αλλα τουλαχιστον δουλευει και μπορουμε να εχουμε mp3 σαν ηχο κλησεις

ΥΓ το εγραψα στα ελληνικα ωστε να μπορει να γινετε αναζητηση , ναμην ξαναερωτηθει

για 3η φορά (και τελευταία) επισημαίνω ότι ουδέποτε ρώτησα αν μπαίνει mp3 ως ήχος κλήσης. Η ερώτηση μου ήταν αν μπαίνει mp3 που βρίσκεται στην κάρτα μνήμης ως ήχος κλήσης. Εσύ επιμένεις να απαντάς σε κάτι άλλο. Όπως και να έχει πάντως thx.

ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ, εσύ απλά απαντάς σε άλλες ερωτήσεις.

Συγνώμη για το κατα καποιο τρόπο off topic από τους moderators, αλλά έπρεπε να απαντήσω.

Filika

Apostolis

• 2 weeks later...

SEEM 004e_0001

**all offsets are HEX**

**no bit manipulation here, just change the actual value in the offset**

offset 412 - controls video record file size when phone setting is "maximum"

set to 01 for a max size of ~1 Megabyte (0100hex = 1024 kilobytes = 1 mb)

set to 14 for a max size of ~5 Megabytes (1400hex = 5120 kilobytes = 5 mb)

set to 28 for a max size of ~10 Megabytes (2800hex = 10240 kilobytes = 10 mb)

etc.

Εγώ αυτό έχω κάνει (το 28) και δουλεύει άψογα. Όπου 10ΜΒ για 3gp video είναι αρκετή ώρα.

Πρέπει να κατεβάσεις το συγκεκριμένο seem από το τηλέφωνο με ένα πρόγραμμα όπως το P2Kman. και μετά να φορτώσεις το αρχείο seem σε ένα πρόγραμμα που να μπορείς να πειράξεις seem όπως το XVI32 και να πας στο offset 412 και να το αλλάξεις σε 28. Κλικ επάνω του κάνεις και γράφεις 28. Τίποτα άλλο.

Σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό και έχω μερικές απορίες:

1)Η απόκριση των πλήκτρων(κυρίως στα sms) σε σχέση με siemens s55 ή motorola T720i είναι καλύτερη ή χειρότερη?

2)Στο Τ720i χτυπούσε πρώτα η δόνηση και μετά άρχιζε η μελωδία,συμβάνει κάτι ανάλογο εδώ?

3)Υπάρχει πρόγραμμα για κατασκευή themes(skins είναι το ίδιο?) ή υπάρχουν κάπου έτοιμα themes(free)?

4)Το ξυπνητήρι χτυπάει όταν το κινητό είναι κλειστό γιατί στο Τ720i δεν χτυπάει.

5)Τι είναι τα itunes?Για να περασώ mp3s στο κινητό πρέπει να τα μετατρέψω?

6)Για να περάσω οτιδήποτε στο κινητό(mp3s,wallpapers,games,αν υπάρχουν themes) πρέπει να χρησιμοποιήσω το Motorola phone tools 4 ή γίνεται και χωρίς πρόγραμμα(δεν είναι και λίγα 600MB)?Έχω καλώδιο miniusb από τη ψηφιακή μου.

7)Πόσα χρόνια είναι η εγγύηση της Motorola,1 ή 2 χρόνια?

8)Υπάρχει κλείδωμα για το πληκτρολόγιο?Γίνεται αυτόματα μετά τη πάροδο κάποιου χρόνου ή απαιτεί κάποιο συνδιασμό πλήκτρων?

9)Η λήψη του πως είναι γιατί το Τ720i(παρόλο την εξωτερική κεραία) έχω την εντύπωση ότι έχει χειροτερό σήμα από το s55.

10)Γενικά το κινητό είναι αξιόπιστο?Ένταξει,όλα τα κινητά λίγο πολύ μπορεί να εμφανίσουν κάποιο πρόβλημα αλλά μερικά...(απογοητεύμενος κάτοχος s55 που μέσα σε 3 χρόνια έχω αλλάξει 3 φορές πληκτρολόγιο και τώρα ξαναθέλει αλλαγή)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και sorry αν σας κούρασα

ALFA ROMEO rulezzzzz

Σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό και έχω μερικές απορίες:

2)Στο Τ720i χτυπούσε πρώτα η δόνηση και μετά άρχιζε η μελωδία,συμβάνει κάτι ανάλογο εδώ?

3)Υπάρχει πρόγραμμα για κατασκευή themes(skins είναι το ίδιο?) ή υπάρχουν κάπου έτοιμα themes(free)?

5)Τι είναι τα itunes?Για να περασώ mp3s στο κινητό πρέπει να τα μετατρέψω?

6)Για να περάσω οτιδήποτε στο κινητό(mp3s,wallpapers,games,αν υπάρχουν themes) πρέπει να χρησιμοποιήσω το Motorola phone tools 4 ή γίνεται και χωρίς πρόγραμμα(δεν είναι και λίγα 600MB)?Έχω καλώδιο miniusb από τη ψηφιακή μου.

8)Υπάρχει κλείδωμα για το πληκτρολόγιο?Γίνεται αυτόματα μετά τη πάροδο κάποιου χρόνου ή απαιτεί κάποιο συνδιασμό πλήκτρων?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και sorry αν σας κούρασα

Πολλά εξαρτώνται από το λογισμικό που έχει το κινητό, εγώ έχω Vodafone και ανάλογα σου απαντώ

2)Αυτό το ρυθμίζεις εσύ, πρώτα μελωδία μετά δόνηση, πρώτα δόνηση μετά μελωδία, μαζί, κτλ

3)Πρόγραμμα για δημιουργία δικών σου, δεν ξέρω, για να βάζεις απλός κάποια free που κυκλοφορούν υπάρχει δωρεάν, και skins θα βρείς στο google.

5) Το iTunes είναι mp3 player, και όσο για μετατροπή, όσα mp3 έχω βάλει από τη συλλογή μου με διαφορα bitrate όλα δούλεψαν.

6) Αν και έχω διαβάσει ότι γίνετε δεν το έχω καταφέρει...

8)Κλείδωμα αυτόματο μετά από κάποιο χρονικό διάστημα δεν γίνετε, τουλάχιστον με την έκδοση λογισμικού που θα βρείς στην ευρώπη-Ελλάδα

Τελικά το αγόρασα το κινητάκι και προς το παρόν έχω εντυπωσιαστεί.Το κινητό έχει κάνα αισθητήρα γιατί όταν είμαι σε φωτεινό μέρος δεν ανάβει το πληκτρολόγιο ενώ σε σκοτεινά μέρη ανάβει.Ο τηλεφωνικός κατάλογος έχει πολλαπλά πεδία(σπίτι,κινητό,γραφείο)?Γιατι δεν μπορώ να τα βρω?Επίσης υπάρχει τρόπος να μη φαίνονται οι καταχωρήσεις στη sim και να φαίνονται μόνο όσες είναι στη συσκευή?
ALFA ROMEO rulezzzzz

Paides molis xthes pire i adelfi mou to kinitaki mou eipe na tis peraso kanena paixnidi eida mia apantisi kapou stin arxi alla den katalava tipota mia apantisi gia kapion arxario sta kinita Motorola!!Euxaristo prokatabolika!!

Paides molis xthes pire i adelfi mou to kinitaki mou eipe na tis peraso kanena paixnidi eida mia apantisi kapou stin arxi alla den katalava tipota mia apantisi gia kapion arxario sta kinita Motorola!!Euxaristo prokatabolika!!

Αρχικά αρκετά παιχνίδια μπορείς να βρεις στο h**p://www.getjar.com/software/Motorola (τα περισσότερα δουλεύουν,κάποια demo)

Εγώ αν και καινούργιος με μοτορόλα το σύνδεσα σε Windows xp sp2 με το καλώδιο της ψηφιακής μου,μόνο του έκανε εγκατάσταση τους απαραίτητους Drivers και στο mycomputer μου το εμφάνισε σαν ''αφαιρούμενο δίσκο''.Κατόπιν άνοιξα το συγκεκριμένο ''αφαιρούμενο δίσκο'' ,πήγα στο φάκελο Kjava και αντεγραψα τα *jad αρχεία των παιχνιδιών που είχα κατεβάσει και στη συνέχεια όποιο παιχνίδι ήθελα το εγκατέστησα από το menu του κινητού(αφού πρώτα έβγαλα το καλώδιο).

Ελπίζω να βοήθησα.

Εμένα θα με βοηθήσει κανείς με την ερώτηση που έκανα παραπάνω για πως βάζω πολλαπλά πεδία στις επαφές και αν υπάρχει τρόπος να μη φαίνονται οι επαφές της sim?????

ALFA ROMEO rulezzzzz