Jump to content

stamd

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stamd

  • Ημ. Γέννησης 22/10/1985

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

stamd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Να'σαι καλά φίλε μου! Δουλεύει μια χαρά τώρα! :D Καλό σου βράδυ!
  2. Καλησπέρα σε όλους! Ενεργοποίησα αυτό το πρόγραμμα (CU TALK A LOT 1200 & 1200 SMS & 30 ΜΒ), αλλά δεν έχω καταφέρει να έχω πρόσβαση στα 30ΜΒ ίντερνετ. Έχω htc magic και δεν το βρίσκω στην λίστα με τις ρυθμίσεις για να μου αποσταλούν. Πήρα στο 13830 και είπαν ότι θα μου τις στείλουν με μέιλ αλλά δεν το έκαναν...:mad: Ξέρει κανείς μήπως να με βοηθήσει; :cry: Δοκιμάζω διαφόρους συνδιασμούς στα APN όπως internet.vodafone.gr or surfonly.vodafone.gr or webonly.vodafone.gr αλλά κανένα δε δουλεύει, και στην σελίδα τους δεν γράφουν αναλυτικά τις ρυθμίσεις ανάλογα το πρόγραμμα...:mad: Ευχαριστώ!
  3. Καλησπέρα παιδιά! Είμαι και γω εδώ και μερικές μέρες ένας ευτυχής κάτοχος του magic, αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω σωστές ρυθμίσεις για να στέλνω και να λαμβάνω mms (Wind F2G)... Στο site της Wind δεν βρίσκω τίποτα στις ρυθμίσεις συσκευών για mms, και μερικές που βρήκα για άλλες συσκευές και προσπάθησα να βάλω με χρέωσαν κανά δεκά-ευρώ και τελικά δεν έστειλα τίποτα... :( Θέλω μόνο να λαμβάνω και να στέλνω mms, όχι πρόσβαση στο internet κτλ... Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? :) Ευχαριστώ πολύ! :D Γιάννης EDIT: Μετά από μία αναζήτηση στο topic του G1 βρήκα αυτό το σετ ρυθμίσεων, πέρασα στο magic μόνο τις μισές που είναι για mms και όχι για internet, αλλά πάλι δεν στέλνει ούτε λαμβάνει... :( Αν βάλω και το άλλο apn για το internet που υπάρχει σε εκείνο το topic δεν θα αρχίσει να με χρεώνει πάλι?
  4. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά! Να'στε καλα! :)
  5. Καλησπέρα σας παιδιά! Κατέβασα και γω το VoipDiscount και έκανα register και δοκίμασα και έκανα 3-4 direct call. Πολύ ψαρωτική διαδικασία! Χτυπάει το σταθερό μου, το σηκώνω και στα καπάκια καλεί το άλλο σταθερό που έχω επιλέξει!! Βέβαια ανά 3 λεπτά πέφτει η γραμμή... Για τσάμπα καλό φαίνετε! Έχει τσεκάρει κανείς το λογαριασμό του στον ΟΤΕ μετά απο χρήση του directcall να δει μήπως χρεώθηκε τίποτα? Ευχαριστώ! :)
  6. Το βρήκα τελικά :) Πληροφοριακά αν το χρειαστεί κάποιος άλλος είναι: Εργαλεία --> Ρυθμίσεις --> Σύνδεση --> Σημεία πρόσβασης --> wifi --> Επεξεργασία --> Επιλογές --> Προχωρημένες ρυθμίσεις --> Διεύθυνση διακομιστή μεσολάβησης :) EDIT Τελικά ναι μεν εκεί μπαίνει η διεύθυνση αλλά και πάλι δεν δουλεύει σήμερα που το δοκίμασα... καμιά ιδεά? :(
  7. Γεια σας!! Είμαι και γω εδώ και μερικές μέρες ένας ευτυχής κάτοχος ενός E61! Φοβερό κινητό τελικά! Μία ερώτηση αν ξέρει κάποιος: Όταν πάω πχ σε μία καφετέρια που δίνει δωρεάν ίντερνετ μπορώ και σερφάρω κανονικά είτε με το κινητό είτε με το φορητό. Σε μερικά μέρη όμως για να σερφάρεις πρέπει να βάλεις έναν Διακομιστή μεσολάβησης του τύπου server:8080. Αυτό στο laptop το βάζω στον Internet explorer στις ρυθμίσεις τοπικού δικτύου και παίζει κανονικά. Στο Ε61 που τα βάζω όμως αυτά για να δουλέψει το internet??? :wacko: :wacko: Ούτε στην ενσωματομένη εφαρμογή πλοήγησης το βρήκα αλλά ούτε και στον opera που έβαλα είχε καμία τέτοια επιλογή... Αν μπορεί κάποιος να με διαφωτήσει θα του ήμουν υπόχρεως... :):):) Σας ευχαριστώ!
  8. Ωραία!! Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!
  9. Γεια σας παιδιά! Περιμένω και γω το SLVR L7 από Γερμανό μια και ήρθε επιδότηση από την Cosmote. Μια ερώτηση έχω, ίσως έχει και κανένας άλλος την ίδια απορία: Ξέρει κανένας μέχρι τι κάρτα μνήμης μπορούμε να βάλουμε? Γιατί σε διάφορα site βλέπω διάφορα, άλλοι λένε ότι υποστηρίζει μέχρι 256ΜΒ, άλλοι μέχρι 512ΜΒ και άλλοι μέχρι 1GB... Τι κάρτα έχετε εσείς? Έχει βάλει κανένας άλλος μεγαλύτερη (δηλαδή πάνω από 128ΜΒ που δίνουν συνήθως μαζί)? Ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...