Jump to content

[Επίσημο] Motorola SLVR L7

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, παιδιά! Είναι το πρώτο μου post, οπότε καλώς σας βρίσκω στο άκρως ενδιαφέρον αυτό forum.:):) Από χθες είμαι κι εγώ κάτοχος του motorola l7 και πιστεύω πως θα έχω τη βοήθειά σας σε όποιες απορίες τυχόν μου δημιουργηθούν. Χαιρετώ, για την ώρα...;)

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

• Απαντήσεις 446
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω αγοράσει και εγώ το κινητό απ' τη Κύπρο και είμαι λίγο ψηλοάσχετος από Μοτορόλα επειδή είναι το πρώτο Μοτο που έχω, παρ' όλα αυτά είμαι πολύ ικανοποιημένος με το κινητό!

Όμως έχουν σπάσει τα νέβρα μου με τα SMS!

Κάθε φορά που σβίνω ένα γράμμα (στα αγγλικά) αυτόματα μου το κάνει κεφαλαία και έτσι κάθε φορά που κάνω λάθος και σβίσω ένα γράμμα, πρέπει να πληκτρολογώ το "0" για να επανέλθουν τα γράμματα σε πεζά...

Τι μπορώ να κάνω;

ΒΟΗΘΕΙΑ !!! :cry:

Έχω αγοράσει και εγώ το κινητό απ' τη Κύπρο και είμαι λίγο ψηλοάσχετος από Μοτορόλα επειδή είναι το πρώτο Μοτο που έχω, παρ' όλα αυτά είμαι πολύ ικανοποιημένος με το κινητό!

Όμως έχουν σπάσει τα νέβρα μου με τα SMS!

Κάθε φορά που σβίνω ένα γράμμα (στα αγγλικά) αυτόματα μου το κάνει κεφαλαία και έτσι κάθε φορά που κάνω λάθος και σβίσω ένα γράμμα, πρέπει να πληκτρολογώ το "0" για να επανέλθουν τα γράμματα σε πεζά...

Τι μπορώ να κάνω;

ΒΟΗΘΕΙΑ !!! :cry:

Μπορείς να στέλνεις τα μηνύματά σου με κεφαλαία γράμματα.Τόσο κακό για το τίποτα.

Άλλος τρόπος δεν νομίζω να υπάρχει...:(

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Kαλησπέρα,σήμερα πήρα το L7,ωραίο κινητό αλλά επειδή το πήρα απο την ΤΙΜ είναι γεμάτο αηδίες της TIM μέσα (p.x. ΤΙΜ PLUS).Πώς θα μπορέσω να τα βγάλω αυτά? Υπάρχει κάποιο άλλο καλό firmware?

Έκανα ένα τσεκάρισμα στο φόρουμ σας και έλισα αρκετά προβλήματα με το κινήτο και το ¨απαρχαιομένο¨ software που είχε!

Όποιος έχει πρόβλημα με τα πέζα γράμματα στο κινητό του απλά να κάνει ένα update με ένα monster pack..

Η Ελληνική γλώσσα βρίσκεται στο pack 0031!

Θέλω μια βοήθεια όμως με το recording... Αν κάποιος έχει firmware που να περιέχει recording και να δέχεται ήχους κλήσεις απ' τη κάρτα να το ποστάρει..!

Επίσεις βρήκα και έβαλα αυτό το Κινέζικο Firmware που αναφέρουν παντού σε όλα τα Αγγλικά, Ρουμάνικα, Ρώσικα και σε πόσα άλλα φόρουμ, και πως δίνει λύση με το αυτόματο κλείδωμα του πληκτρολογίου αλλά τα ίδια πάλι. Απλά έχασα την ώρα μου. Αν κάποιος γνωρίζει πως να κλειδώνει αυτόματα, το πληκτρολόγιο, θα μου έλινε το πρόβλημα που έχω με τις στενές τσέπες :D

Γεια σας.

Πρώτο ποστ με απορίες.

Λοιπόν. Πήρα πριν 2-3 μέρες το L7 SLVR με i-mode και έχω μερικές απορίες.

Έχοντας διαβάσει προφανώς τις προηγούμενες 18 σελίδες, έχω τις εξής απορίες, οι οποίες είναι εξαιρετικά απλές, αλλά ας ρωτήσω καλού κακού:

1)Για να συνδέσω το κινητό με το pc απαιτείται σύνδεση με mini usb καλώδιο. Τα συνδέω λοιπόν. Αναγνωρίζεται από το μηχάνημα ως L7 i-mode κλπ, και ξεκινάει να κάνει αναζήτηση για drivers. Έλα όμως που δε βρίσκει τίποτα, και δεν εγκαθίσταται.

Αυτό που έχω καταλάβει διαβάζοντας το FAQ είναι ότι χρειάζομαι το RSD Lite για ανανέωση κάποιων drivers των XP. Σωστά?

Δεν το βρίσκω όμως πουθενα.:( . Οπότε κάποιος ας στείλει ενα PM plz.

2) Για να μπουν MP3 ως ήχοι κλήσης, τι απαιτείται? Κάπου είδα ένα ποστ που έλεγε ότι η απάντηση δινόταν στη σελίδα 7. Δεν είδα κάτι εκέι, πέραν του i-tunes.

3)Τι ακριβώς είναι το i-tunes?

Χρόνια ακούω τον όρο, αλλά δεν έχω κάτσει ποτέ να μάθω.

Αυτά προς το παρόν. Όποια βοηθεια, δεκτή.

1)Για να συνδέσω το κινητό με το pc απαιτείται σύνδεση με mini usb καλώδιο. Τα συνδέω λοιπόν.

Φίλε μου, πού μπορώ να βρω το καλώδιο mini usb;

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Σε μαγαζιά με ηλεκτρονικά είδη.

Μultirama υποθέτω, στον Γερμανό επίσης, σε όλες τις ανάλογες αλυσίδες.

Ευχαριστώ! Το ζητάω σαν mini usb;

1)Για να συνδέσω το κινητό με το pc απαιτείται σύνδεση με mini usb καλώδιο. Τα συνδέω λοιπόν. Αναγνωρίζεται από το μηχάνημα ως L7 i-mode κλπ, και ξεκινάει να κάνει αναζήτηση για drivers. Έλα όμως που δε βρίσκει τίποτα, και δεν εγκαθίσταται.

Αυτό που έχω καταλάβει διαβάζοντας το FAQ είναι ότι χρειάζομαι το RSD Lite για ανανέωση κάποιων drivers των XP. Σωστά?

Δεν το βρίσκω όμως πουθενα.:( . Οπότε κάποιος ας στείλει ενα PM plz.

2) Για να μπουν MP3 ως ήχοι κλήσης, τι απαιτείται? Κάπου είδα ένα ποστ που έλεγε ότι η απάντηση δινόταν στη σελίδα 7. Δεν είδα κάτι εκέι, πέραν του i-tunes.

Σού έχω στείλει με ΠΜ δύο links για να κατεβάσεις κάποια προγράμματα που θα σε βοηθήσουν.

Για να μπουν MP3 ως ήχοι κλήσεων πρέπει να αντιγράψεις στο τηλέφωνο, απ' την κάρτα μνήμης, το MP3 που θες. Εγώ έχω βρει και βάλει στο κινητό ένα firmware που δέχεται ήχους κλήσεις απ' τη κάρτα μνήμης και μπορείς να βάλεις σε κάθε επαφή σου διαφορετικό ήχο κλήσης. Σου προτίνω να ψάξεις και να βρεις κάτι ανάλογο και να το βάλεις στο κινητό σου όταν κατεβάσεις το Motorola RSD Lite.

Σ

Για να μπουν MP3 ως ήχοι κλήσεων πρέπει να αντιγράψεις στο τηλέφωνο, απ' την κάρτα μνήμης, το MP3 που θες. Εγώ έχω βρει και βάλει στο κινητό ένα firmware που δέχεται ήχους κλήσεις απ' τη κάρτα μνήμης και μπορείς να βάλεις σε κάθε επαφή σου διαφορετικό ήχο κλήσης. Σου προτίνω να ψάξεις και να βρεις κάτι ανάλογο και να το βάλεις στο κινητό σου όταν κατεβάσεις το Motorola RSD Lite.

Βασική απορία:

Όταν αγόρασα το κινητό, είχε 60 ΜΒ μνήμη μέσα. Αυτό που υπέθεσα ήταν ότι αυτή είναι η default μνήμη της συσκευής, χωρίς κάρτες, χωρίς τίποτα.

Έβλεπα στις προηγούμενες σελίδες που λεγόταν αυτό, ότι δηλαδή πρέπει να αντιγραφεί το ΜΡ3 στο κινητό και υπέθετα ότι όλοι είχαν πάρει κάρτα μνήμης.

Έλα που όμως εγώ δεν έχω τίποτα ανάλογο.

Δοκιμάζοντας δηλαδή να βάλω κάποιο ΜΡ3 ως ήχο κλήσης, μου εμφανίζει μόνο το φάκελο "Οι μελωδίες μου", χωρίς δυνατότητα μετακίνησης σε κάποιο υπερφάκελο, όπου και προφανώς υπάρχει ο φάκελος με τα ΜΡ3.

Δε νομίζω να κάνω κάτι λάθος, οπότε τα φώτα σας plz.

Παιδια μου είπαν από την ιδια τη Motorola ότι L7 και L7 im είναι τελείως διαφορετικά κινητά. Όπως και τα L6. Ούτε τα καπάκια τους δεν ταιριάζουν (αυτό μου το είπαν από το service)!!!

Και ακόμα μου είπαν από την εταιρεία ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν mp3 ως ήχοι κλήσης κι ότι φταίνε τα καταστήματα που δεν έδιναν τις σωστές πληροφορίες για το L7 im και πως οι ίδιοι είχαν ενημερώσει.

Καλό θα ήταν να ανοίξει ένα καινούριο thread για το L7 i-mode για να δίνονται σωστές και αξιόπιστες πληροφορίες.

Επίσης να προσθεσω ότι λόγω προφανώς των αντιδράσεων των καταναλωτών τα προβλήματα αυτά δεν υπάρχουν στο V3xx, ας ελπίσουμε ότι έχουν δίκιο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΠΑΙΔΙΑ,

ΠΗΡΑ ΤΟ L7 ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ VODA ΕΒΑΛΑ ΤΗ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΟ V3χ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΡΟΛΟΙ...ΚΑΙ ΗΧΟΥΣ ΑΠΟ mp3 ΒΑΖΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΟΤΟ ΤΙΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΩ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΟΥ ...ΔΗΛ. ΣΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΕΧΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΤΗΛ. ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΟΛΑ, ΕΝΩ ΣΤΟ v3x ΜΟΥ ΤΑ ΕΒΑΖΕ ΣΑΝ ΚΑΡΤΕΛΑ...ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΠΛΟ ΛΕΠΤΟ ΕΥΚΟΛΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

• 3 weeks later...
Απέκτησα πρόσφατα το L7. Εγκατέστησα τα iTunes, έβαλα και το iPhone skin, έχει γίνει κουκλί το άτιμο! Κόσμημα σκέτο! :love:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ

• 2 weeks later...

Καλησπερα παιδια

Εχω ακουσει για ενα προγραμματακι για κινητα με bluetooth το οποιο λεγεται bluejack.Μπορεις με αυτο να στειλεις sms μεσω bluetooth.Ξερει κανεις πως μπορω να το κατεβασω δωρεαν στο L7 μου?

all about Mechanic Engineering

_________ask me__________

φιλε δες παλιότερο thread " Bluejacking στα motorola!! "

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=147408

:happy:

MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool:

• 3 weeks later...

geia sas paideia opos katalabate eimai neos to pire exthes metaxeirismeno.thelo na to syndeso me ton ypologisti alla den boro de xero giati den exo oute cd oute tipota.TI PREPEI NA KANO RE PAIDEIA BOHTHISTE AN KSERETE............????????????????EYXARISTO PROKATABOLIKA.

OPOIOS MOY PEI ENA ENA TA BHMATA.

:lol: παντα προθυμος