sonic137 Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Euxaristo gia ti apantisi alla den me boithise!!Dioti ego exo k750i SE kai ta paixnidia opou exo ego sto tilefono mou den kanoun giati ta bazo kanonika mesa sto fakelo ta fortono kai meta otan pao na ta anixo mou grafi perimenete kai meta mou grafi i efarmogi apetixe!!!Ti simveni as mou exigisi kapios!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Τελικά το αγόρασα το κινητάκι και προς το παρόν έχω εντυπωσιαστεί.Το κινητό έχει κάνα αισθητήρα γιατί όταν είμαι σε φωτεινό μέρος δεν ανάβει το πληκτρολόγιο ενώ σε σκοτεινά μέρη ανάβει.Ο τηλεφωνικός κατάλογος έχει πολλαπλά πεδία(σπίτι,κινητό,γραφείο)?Γιατι δεν μπορώ να τα βρω?Επίσης υπάρχει τρόπος να μη φαίνονται οι καταχωρήσεις στη sim και να φαίνονται μόνο όσες είναι στη συσκευή? 1) Ναι 2)Εχει κατα καποιον τροπο αλλα δεν στα εμφανιζει οπως σε S.E H nokia αλλα η επιλεγεις απο τις ρυθμισεις ποιο τηλεφωνο θες να ειναι πρωτευων η επιλεγεις να εμφανιζονται ολα τα πεδια οποτε τοτε στα εμφανιζει ενα ενα ξεχωριστα. 3)ΟΧΙ εκτος αν σβησεις τις επαφες σου απο την sim. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aqtivator Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 1) 3)ΟΧΙ εκτος αν σβησεις τις επαφες σου απο την sim. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΌΠΟΣ!!! Βάζεις τις επαφές που έχεις σώσει στο τηλέφωνο (όχι στη sim) σε μια κατηγορια (που εγώ την έχω ονομάσει "Phone") και μετά πατάς να φαίνονται οι επαφές μονο από αυτή τη κατηγορια, έτσι θα φαίνονται οι επαφές μονο από το τηλέφωνο, και οποια καινούρια νούμερα προσθέτεις, τα σώζεις στο τηλέφωνο σε αυτή τη κατηγορια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonic137 Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Euxaristo gia ti apantisi alla den me boithise!!Dioti ego exo k750i SE kai ta paixnidia opou exo ego sto tilefono mou den kanoun giati ta bazo kanonika mesa sto fakelo ta fortono kai meta otan pao na ta anixo mou grafi perimenete kai meta mou grafi i efarmogi apetixe!!!Ti simveni as mou exigisi kapios!!!!!!!!!!!!! Kamia apantisei kai sto diko mou thema??Sas parakalo!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamilos Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Μπορεί να μου πει κάποιος κάποιο τρόπο με το MPT να σώσω τις επαφές μου σε κάποιο αρχείο ώστε να μπορώ να το γράψω σε cd και να τις έχω σε περίπτωση που διαγραφούν από το κινητό ?(καμμένος απο το s55 είχαν σβηστεί 2 φορές και ευτυχώς τις είχα κρατήσει σε cd Και κάτι ακόμα.Έκανα αυτο που μου είπε ο Aqtivator παραπάνω ,το θέμα είναι ότι κάθε φορά που ανοιγω το κινητό πρέπει να πηγαίνω categories να κλικάρω το προφίλ που έβαλα(phone) γιατί αλλιως μου τις εμφανίζει όλες(και αυτές της sim).Υπάρχει τρόπος να γίνει μόνιμα και αν ναι πώς??? Thanks Παράθεση ALFA ROMEO rulezzzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Και κάτι ακόμα.Έκανα αυτο που μου είπε ο Aqtivator παραπάνω ,το θέμα είναι ότι κάθε φορά που ανοιγω το κινητό πρέπει να πηγαίνω categories να κλικάρω το προφίλ που έβαλα(phone) γιατί αλλιως μου τις εμφανίζει όλες(και αυτές της sim).Υπάρχει τρόπος να γίνει μόνιμα και αν ναι πώς??? Thanks Εγω καταλαβα τι θες , και ξερω γιατι σου ειπα οτι δεν γινεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamilos Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Ευχαριστώ όσους βοηθήσατε ... τελικά άδειασα τη sim αφού πρώτα κράτησα Backup με το MPT(λίγο ψάξιμο ήθελε το πρόγραμμα) Παράθεση ALFA ROMEO rulezzzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aqtivator Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Είναι μια πατέντα αυτό που είπα για τις επαφές. Και για μένα είναι μια λύση, το τηλέφωνο δεν το κλείνω σχεδόν ποτε, και το να πάω μόλις το ανοίξω, και να αλλάξω κατηγορια, δεν είναι και μεγάλο πρόβλημα. Στη τελική, αυτό το θεωρώ μια από τις αδυναμίες του κινητού στο λογισμικό, είναι παρόμοιο με τις κατηγοριες τον φωτογραφιών, κτλ, που σου τις βγάζει όλες μαζί, όπως και με την αναφορά μηνύματος και το κόλλημα με 5MB μνήμη. Είναι σαν να μην την ενδιαφέρει (την Motorola) τίποτα εκτος από τον εξωτερικό σχεδιασμό των κινητών, κρίμα. PS. Δεν μιλάω για τις κατηγοριες των 500 euro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveneo Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Δεν υπάρχει καμιά Java εφαρμογή για OGG; Να μπορώ να παίζω αρχεία OGG. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamilos Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 O opera mini είναι συμβατός με το L7.Προσπαθώ να τον χρησιμοποιήσω σε cosmote αλλά μάταια...χρειάζεται κάποια ειδική ρύθμιση? Παράθεση ALFA ROMEO rulezzzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamilos Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 O opera mini είναι συμβατός με το L7.Προσπαθώ να τον χρησιμοποιήσω σε cosmote αλλά μάταια...χρειάζεται κάποια ειδική ρύθμιση? Άκυρο τελικά δεν γίνεται opera + wap over gprs.Bookmarks ο ενσωματομένοσ browser έχει?Πώς? Παράθεση ALFA ROMEO rulezzzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaplin Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 πολυ καλο το κινητο, πολυ στυλατο! η ερωτηση μου ειναι, το bluetooth δε γινεται να το εχω οση ωρα θελω εγω ανοιχτο?να μην κλεινει στα 60δευτερ. ? edit, οταν κανω synch τα κοντακτς απο το Outlook δε μου καταχωρει τα ονοματα που εχουν πολλα τηλ σε μια καταχωρηση, αλλα για καθε τηλ μου κανει καινουργια καταχωρηση!Πως φτιαχνει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Πρέπει να ενεργοποιήσεις καταρχήν internet over gprs. Η Cosmote δίνει μόνο σε συμβόλαια και όχι σε καρτοκινητά. Και η ενεργοποίηση γίνεται με γραπτη αίτηση. Μετά δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=121207 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aqtivator Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 πολυ καλο το κινητο, πολυ στυλατο! η ερωτηση μου ειναι, το bluetooth δε γινεται να το εχω οση ωρα θελω εγω ανοιχτο?να μην κλεινει στα 60δευτερ. ? Όχι, είναι μονο για 60 δευτερα, και δεν χρειάζεται και παραπάνω, αφού σε αυτό το χρονικό διάστημα μπορεί να ανιχνεύσει την άλλη σύσκευη και την αποθηκεύει σαν γνωστη, οποτε δεν χρειάζεται να την ψάχνεις ξανά. Μετά απλός πατάς σύνδεση με αυτή (όταν κανεις αποστολή η οτιδήποτε άλλο) και κανεις τη δουλειά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaplin Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 γνωριζει κανεις καποιο site με downloads καθε κατηγοριας για το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pzapad Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Kalhmera Mhpws kaneis filos exei to mpt 4; h kapoio link na to katebasw? eyxaristw poly. Παράθεση It&C My Company Dpt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoka Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Καλησπερα σε όλους. Ξερει μηπως κανεις αν η συνδεσμολογια του SLVR L7 είναι ίδια με το δικο μου το SLVR L6 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoka Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 I HAVE A MOTO SLVR L6 I MAKE A FLASH WITH THIS FIRMWARE R3511_G_0A.52.26R_PDS00D_LP0004_DRM0201_JPJAVA_G_0A_L6_06_00_14R_SE5426AXXF10AC_1FF.sbf AND NOW I DONT HAVE THE GREEK LANGUAGE THE INFO FROM MY MOBILE IS : IMEI: 358018004540662 Technology: GSM 900/1800-1900 Software Version: R3511_G_0A.52.26R Flex Version: SE5426AXXF10AC - 2.0.1.R9.2.R9.P3.0.2.P3.22.41.P3.0.R9.R9.14.P3.P3.0 Bootloader Version: 08.DO DRM Version: 0201 WHERE I CAN FIND THE RIGHT LP WITH GREEK LANG ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Tα LPs που έχουν ελληνικά γενικά στη Motorola είναι τα 0031 και 0038. Αυτά πρέπει να ψάξεις σε site όπως το http://www.motomodders.net, motox.info, κτλ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denexwsima Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 και εγω εχω προβληματα με το L7 οσον αφορα την συνδεσιμοτητα του με τα δικτυα.Ειμαι στο Q1 και στην περιοχη μου εχω ασθενες σημα και απο Q αλλα και απο Voda. το κινητο με λιγα λογια χανει την μπαλα. Αλλαζει δικτυο ενω ειμαι στο be q με αποτελεσμα να χανω την συνδεση γιατι η Voda εχει GPRS καλυψη η Q ομως οχι.Εχω επισης περιμενει και ολοκληρα λεπτα για να στειλω ενα sms. Και επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν κραταει την ρυθμιση για ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ επιλογη δικτυου.Μετα απο επανεκκινηση επιστρεφει στο αυτοματο. γενικα παντως το λογισμικο του ειναι αθλιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaplin Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Ξερει κανεις να μου πει τι παιζει με το μεγεθος των φωτογραφιων?εχω 2 συγκεκριμενες εικονες, ειναι ακριβως στο ιδιο μεγεθος με πολυ μικρη διαφορα στα Kb και γενικα εχουν ιδια specs και την μια την δειχνει και στην αλλη βγαζει μηνυμα image too large! wtf?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Θα πρέπει να κοιτάξεις την ανάλυση των εικόνων. Αν είναι μεγαλύτερη από 640x480τότε δεν μπορεί να την απεικονίσει στην οθόνη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Νομίζω ότι δεν μπορεί να εμφανίσει και εικόνες που έχουν σωθεί ως progressive jpg (κάτι τέτοιο) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Γνωριζει κανεις για να εχουμε μονιμη αναφορα παραδοσης ποιο SEEM πειραζουμε και τι τιμη το δινουμε? helppppp Δε γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rov Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Έχω πάρει το L7 Vodafone Live. Θέλω να βάλω τις ρυθμίσεις για το δίκτυο της Cosmote (GPRS, MMS , internet wireless κλπ). Η Cosmote δεν περιλαμβάνει την συσκευή στο site της. Η motorola δεν έχει τίποτα αντίστοιχο με την sEricsson που σου στέλνει αυτή τις ρυθμίσεις. Μήπως κανείς το έχει αντιμετωπίσει επιτυχώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts