soublaki-3 Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Στη NetOne γίνεται...όσο υπάρχει ακόμα υπηρεσία LLU... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Στο απλο 11888 μου ειπαν οτι δεν μπορουν να δωσουν καμια πληροφορια (αν τους δωσεις μονο του κινητου τον αριθμο) διοτι ειναι προσωπικα δεδομενα Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 μην το ψαχνετε δεν γινεται. το ειχα ψαξει αρκετα λιγο πιο παλια βεβαια που με ενοχλουσε ενας αριθμος αλλα μονο με εισαγγελεα γινοτανε οποτε το παρατησα αππλα αλλαξα αριθμο και ησυχασα Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Δεν μου λέτε, δεν αρκεί απλώς ΜΙΑ ΦΟΡΑ να γίνει ΜΙΑ εχμ... "ΜΙΚΡΗ διαρροή του αρχείου excel των 15.000.000 εγγραφών (αριθμός κινητού / ονοματεπώνυμο) από τα κεντρικά των υπηρεσιών καταλόγου για να το λύσουμε αυτό το θέμα μια και καλή;; Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 μην το ψαχνετε δεν γινεται. το ειχα ψαξει αρκετα λιγο πιο παλια βεβαια που με ενοχλουσε ενας αριθμος αλλα μονο με εισαγγελεα γινοτανε οποτε το παρατησα αππλα αλλαξα αριθμο και ησυχασα Μπορούσες να το βάλεις σε black list. Τα samsung έχουν, δεν ξέρω για άλλα κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 H cosmote ανακοίνωσε ότι από 17/5/11 θα παρέχει τη δυνατότητα αντίστροφης αναζήτησης στους καταλόγους της. Θα μπορείς δηλαδή να δίνεις τον αριθμό κινητού και, εφόσον είναι καταχωρημένος, να παίρνεις τα στοιχεία του συνδρομητή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 Εχουμε καμια ιστοσελιδα που θα μπορουμε να κανουμε αυτη την αντιστροφη αναζητηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 Εχουμε καμια ιστοσελιδα που θα μπορουμε να κανουμε αυτη την αντιστροφη αναζητηση? Οχι ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Εχουμε καμια ιστοσελιδα που θα μπορουμε να κανουμε αυτη την αντιστροφη αναζητηση? Η αντίστροφη αναζήτηση θα παρέχεται (υποθέτω) σε όσους έχουν πρόσβαση στους καταλόγους, δηλαδή σε υπηρεσίες τύπου 11888, 11850 κλπ κλπ Θα πρέπει να καλείς εκεί και να ρωτας σε ποιον ανήκει το τάδε τηλέφωνο. Τωρα αν καλέσεις και το ζητήσεις δε θα στο δώσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 (edited) Παιδιά αυτό που χρειαζόμαστε είναι μια υπηρεσία - σαν αυτή της on telecoms - που να σου λέει σε ποιο δίκτυο ανήκει ο αριθμός εύκολα, ΔΩΡΕΑΝ και γρήγορα. Εκεί παίζεται χοντρό παιχνίδι και το καρτέλ ακόμα αντέχει και μας κρατά στο σκοτάδι σε ό,τι αφορά το εν λόγω θέμα. edit γιατί οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Έχει βγει τέτοια υπηρεσία (να δεις σε ποιο δίκτυο ανήκει ένας τυχαίος αριθμός) από την intertelecom, δείτε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3606303#post3606303 αλλά δυστυχώς είναι με χρέωση 0.04cents ανά αριθμό που ελέγχεις. :( Edited April 27, 2011 by rodriguez Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Για να μην ανοιγω νεο θεμα... Εψαχνα σημερα στο whitepages του οτε, διαφορους γνωστους, με το ονομα τους, για να βρω τα σταθερα τους τηλεφωνα. Δεν βρηκα ουτε τους μισους! Το συμπερασμα που εβγαλα ειναι οτι μαλλον το whitepages δεν εχει καταχωρημενα τα στοιχεια οσων εχουν παει σε αλλο παροχο. Κανω λαθος; Υπαρχει καμια σελιδα να μπορουμε να βρουμε το σταθερο τηλεφωνο καποιου, ανεξαρτητα απο τον παροχο στον οποιο ανηκει? (καπου διαβαζα για καθολικο παροχο αλλα δεν ξερω αν βοηθαει σε αυτο που θελω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Για να μην ανοιγω νεο θεμα... Εψαχνα σημερα στο whitepages του οτε, διαφορους γνωστους, με το ονομα τους, για να βρω τα σταθερα τους τηλεφωνα. Δεν βρηκα ουτε τους μισους! Το συμπερασμα που εβγαλα ειναι οτι μαλλον το whitepages δεν εχει καταχωρημενα τα στοιχεια οσων εχουν παει σε αλλο παροχο. Κανω λαθος; Υπαρχει καμια σελιδα να μπορουμε να βρουμε το σταθερο τηλεφωνο καποιου, ανεξαρτητα απο τον παροχο στον οποιο ανηκει? (καπου διαβαζα για καθολικο παροχο αλλα δεν ξερω αν βοηθαει σε αυτο που θελω) To whitepages.gr είναι υπηρεσια τυ ΟΤΕ και άρα εχει μονο τα τηλέφωνα όσων είναι στον ΟΤΕ (και δεν εχουν ζητησει απορρητο νουμερο). Δεν υπάρχει ιστοσελίδα αντιστοιχη για άλλους παρόχους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Αυτό το κάνει ήδη εδώ και καιρό το 11830. Με την απαραίτητη βέβαια προϋπόθεση ότι είναι καταχωρημένος ο αριθμός στους ενιαίους καταλόγους... Κάλεσα και ζήτησα να μου βρει ένα κινητό cosmote Που είναι καταχωρημένο, δίνοντας τον αριθμό, και δεν το βρήκαν. Μου είπαν είναι απόρρητο, πράγμα που δεν ισχύει για το συγκεκριμένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Κάλεσα και ζήτησα να μου βρει ένα κινητό cosmote Που είναι καταχωρημένο, δίνοντας τον αριθμό, και δεν το βρήκαν. Μου είπαν είναι απόρρητο, πράγμα που δεν ισχύει για το συγκεκριμένο Και γω κάλεσα να ρωτήσω το δικό μου και της μητέρας μου και μου τα βγάλανε απόρρητα...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Τελικά ο ενοποιημένος τηλεφωνικός κατάλογος διατίθεται κάπου ηλεκτρονικά; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Τελικά ο ενοποιημένος τηλεφωνικός κατάλογος διατίθεται κάπου ηλεκτρονικά; Οχι και δεν το κάνουν μόνοι τους. Θέλει πίεση προς την ΕΕΤΤ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htCtefan Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Έχουμε τπτ καινούριο στο θέμα αυτό? Πολύ καλά κάνουν και προστατεύουν τα προσωπικά δεδομένα αυτών που θέλουν να παραμείνουν απόρρητα τα στοιχεία τους... Ναι αλλά εμένα όμως ποιος θα προστατέψει την ηρεμία και την γαλήνη της προσωπικής μου ζωής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Κάτι άγνωστα πιτσιρίκια μου έκαναν φάρσες με απόκρυψη και μου χάλασαν όλο το απόγευμα. Για κακή τους τύχη με πήραν και από 2 νούμερα χωρίς απόκρυψη. Το 11888.ote.gr δίνει για το ένα νούμερο 2 ονόματα και για το άλλο κανένα. Τι μπορεί να σημαίνουν τα 2 ονόματα σε ένα νούμερο; Θέλω να βρω τους γονείς τους και να τους τα πω ένα χεράκι!!! :angry: Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 (edited) Κάτι άγνωστα πιτσιρίκια μου έκαναν φάρσες με απόκρυψη και μου χάλασαν όλο το απόγευμα. Για κακή τους τύχη με πήραν και από 2 νούμερα χωρίς απόκρυψη. Το 11888.ote.gr δίνει για το ένα νούμερο 2 ονόματα και για το άλλο κανένα. Τι μπορεί να σημαίνουν τα 2 ονόματα σε ένα νούμερο; Θέλω να βρω τους γονείς τους και να τους τα πω ένα χεράκι!!! :angry: Το ότι δίνει, δυο ονόματα είναι γιατί υπήρχαν δύο κάτοχοι με το ένα νούμερο, τι εννοώ, π.χ το είχα εγώ το κατάργησα το πήρες εσύ αλλά φανερώνει και εμένα και εσένα στους καταλόγους, και έτσι δεν έχει ενημερωθεί το 11888 με το σωστό κάτοχο. Το 11888 έχει "τρύπα" μετά την αλλαγή του site και δίνει αβέρτα κινητά. επίτελους τσέκαρα σε ποιους ανήκουν τα εύκολα νούμερα. Edited November 29, 2012 by pantierakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts