MiKe-Dee Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Έχεις κάνει καθόλου overclock; Αnyway, την έχεις κάνει πολύ ωραία. Ελπίζω να την δω live στο meeting!:D Όχι, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου... μήπως θα' πρεπε; Τι μου προτείνεις; :lol: :lol: Μακάρι να μπορούσα να έρθω αλλά οι προσκοπικές μου υποχρεώσεις με στέλνουν στο Λειβαδερό Δράμας εκείνο το Σ/Κ... :happy: Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Tα εικονίδια είναι κάτι παραπάνω από τέλεια!Πού τα βρήκες,αν επιτρέπεται;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Tα εικονίδια είναι κάτι παραπάνω από τέλεια!Πού τα βρήκες,αν επιτρέπεται;:) Μου τα έστειλε ο πολύ όμορφος(Σλουρπ σλουρπ, :p ) moderator bill_viper. Αν μου αφήσεις το email σου θα σου στείλω κάτι πακετάκια που έχω... :happy: Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Το πέθανες το μηχάνημα!:D Με όλα αυτά πάνω δε σέρνεται; 2,1 MB free; Το πέθανε το μηχάνημα :!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 2,1 MB free; Το πέθανε το μηχάνημα :!: 2.1ΜΒ είναι η ελέυθερη μνήμη για φώτος κτλ. Μόλις κάνω restart έχω 23ΜΒ συνήθως... :D Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Για τη storage memory μιλάς; Πως γίνεται να αδειάζει σε κάθε reset; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Για τη storage memory μιλάς; Πως γίνεται να αδειάζει σε κάθε reset; Συγγνώμη, η RAM μου είναι στα 23ΜΒ μετά το Restart... ;) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Και πάλι πάντως τα 2,1 MB είναι τραγικά λίγα για storage memory. Απορώ πως την παλεύεις... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
great Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 και η δικιά μου Παράθεση @great_vc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis12 Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 και η δικιά μου Κααααπως έτσι είναι και εμένα. Βάλε και wisbar advance και θα δείς μεγάλη διαφορά. Το ομορφαίνει πολύ !! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouzoulos Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 μετα απο πολλα προγραμματα που εβαλα, κατεληξα σε αυτη τη λυση... http://img45.imageshack.us/img45/4197/todayjc2.gif Παράθεση ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 MiKe-Dee πραγματικα απιστευτο!!Συγχρητηρια Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 MiKe-Dee πραγματικα απιστευτο!!Συγχρητηρια Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, ακολουθώ τα βήματα του bill_viper που είχε κάνει κάτι αντίστοιχο πριν λίγους μήνες... :D Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodwood Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 re paidia poli oraia ola ayta.egw eimai asxetos kai exw ena mioA701 mporei kaneis na mou pei pws tha ftiaksw kai egw tetoia.den kserw thn tufla mou wmos.exei kaneis thn dia8esh kai thn oreksi na me boh8hsei????pls!!!!!sas eyxaristw prokatavolika Παράθεση http://i248.photobucket.com/albums/gg174/nithin91/The_Joker_Signature.jpg If you’re good at something, never do it for free... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis12 Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 re paidia poli oraia ola ayta.egw eimai asxetos kai exw ena mioA701 mporei kaneis na mou pei pws tha ftiaksw kai egw tetoia.den kserw thn tufla mou wmos.exei kaneis thn dia8esh kai thn oreksi na me boh8hsei????pls!!!!!sas eyxaristw prokatavolika Sta grigora... Katevase wisbar advance (+themes gia afto) '' SPB Plus '' SPB Diary kai alla.... Kanta install --> go to settings --> today screen -> items kai dialekse pia 8es na einai sto today screen sou. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. October 31, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Να και η δικιά μου με ένα μπλε θέμα! :) http://img413.imageshack.us/img413/1996/mytodayscreenqg7.jpg Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Ζήλεψα, θα βάλω και εγώ τη νέα δική μου!:p http://img269.imageshack.us/img269/4283/pccapture20vi0.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. October 31, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Πολύ ωραία και αυτή Vista Metal την είχα παλιά και την βαρέθηκα. Πάντως αν έχετε παρατηρήσει στο forum του Wisbar συνέχεια βγαίνουν άσχημα θέματα... :( Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Ωραία αυτά τα screenshots...αλλα το ppc σας δεν σέρνεται με όλα αυτά...? Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 kai oi dio exoun poli grigora ppc dn sernontai me tpt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodwood Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Sta grigora... Katevase wisbar advance (+themes gia afto) '' SPB Plus '' SPB Diary kai alla.... Kanta install --> go to settings --> today screen -> items kai dialekse pia 8es na einai sto today screen sou. einai eukolo na mou ta steileis esy ayta ta programmatakia ean soy einai eykolo Παράθεση http://i248.photobucket.com/albums/gg174/nithin91/The_Joker_Signature.jpg If you’re good at something, never do it for free... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodwood Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 mhpws kserei kaneis pou mpwrw na vrw themes gia to mioA701????? Παράθεση http://i248.photobucket.com/albums/gg174/nithin91/The_Joker_Signature.jpg If you’re good at something, never do it for free... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 παιδια που μπορω να βρω themes για το s100 μου? (mobile 2003..) βασικα εκτος απο ομορφια κλπ κλπ αυτο που με νοιαζει ειναι να δειχνει τη cpu / μπαταρια / μνημες / taskman. Παράθεση Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Mε ένα search στο google θα βρείτε πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdilinger Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 KALISPERA ποιο ειναι καλυτερο ilauncher or battery pack pro????? to battery pack pro περιλαμβανει και το προγραμα καιρου ενω στο ilauncher πρεπει να αγορασεις και το pochet weather mporei kaneis na exei foremena kai ta 2??? thanx !! KAI KATI OFF TOPIC ΑΝ θελω να μεταφερω καποια προγραματα απο τη μνημη τηλεφωνου στη memory card μπορω? θα λειτουργούν απο τη memory card κατευθειαν , δε πρεπει να ειναι εγκατεστημένα στο τηλέφωνο? Και αν γινεται, θα πρεπει να κανω απεγκατάσταση απο τηλεφωνο και μετα εγκατάσταση στη memory card? η απλα αλλαζω το root directory???? THANX!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts