zaharakis Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 παιδια εγω εβαλα το wisbar advance και δεν μου δουλεψε καλα...τα εικονιδια επανω (σημα, ωρα, κ.τ.λ) δεν εμφανιζοτανε. κοιταξα ολες τις ρυθμισεις και δεν υπαρχει καπου. αν μπορει να μου πει καποιος καποια version του wisbar advance Που λειτουργει καλα στο htc tytn ας βοηθησει. επισης θα ηθελα να με βοηθησετε και σε κατι αλλο : στο pocket breeze δεν μου διαβαζει τις επαφες μου. ξερετε γιατι και πως μπορω να το φτιαξω ? ευχαριστω εκ'των προτερων :) τονυ κατεβασε τις τελευταιες εκδοσεις του wisbar advance2 & wisbar desctop απο το http://www.lakeridgesoftware.com/index.php?pg=skins και στειλε μου το μειλ σου να ....σε βοηθησω ;) :lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyr13 Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Na καταλάβω λιγάκι κάτι; Τι διαφορετικό προσφέρουν τα wisbar advance2 & wisbar desctop; Προφανώς δεν είναι το ίδιο πράγμα, αλλά δεν καταλαβαίνω τη διάφορά. Μπορείτε να μου το εξηγήσετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyr13 Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 για χάρη του vista theme βάζω και γω για λίγες μέρες wisbar advance, αλλά δε με βλέπω να το κρατάω για πολύ http://briefcase.pathfinder.gr/download/558198 http://briefcase.pathfinder.gr/download/558197 περιμένω βέβαια να βγει και το crossbow...:happy: Αυτό το dialpad που μπορούμε να το βρούμε; Δουλεύει σε WM2003 SE Qvga; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Αυτό το dialpad που μπορούμε να το βρούμε; Δουλεύει σε WM2003 SE Qvga; MHN TO ΒΑΛΕΙΣ :blink::blink: μη ρωτας γιατι.....σημερα το πρωι στις 5 τελειωσα με το τηλ....μονο και μονο για αυτο το ρημαδι :mad: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Na καταλάβω λιγάκι κάτι; Τι διαφορετικό προσφέρουν τα wisbar advance2 & wisbar desctop; Προφανώς δεν είναι το ίδιο πράγμα, αλλά δεν καταλαβαίνω τη διάφορά. Μπορείτε να μου το εξηγήσετε; το wisbaradvance ειναι το προγραμμα με ολα τα καλουδια του ενω το desctop ειναι η επιφανεια εργασιας που μπορεις να κανεις παπαδες στο θεμα εμφανισης κλπ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 http://img143.imageshack.us/img143/6897/todayfp7.png Το χιονάκι είναι το PocketSnow Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 http://img143.imageshack.us/img143/6897/todayfp7.png Το χιονάκι είναι το PocketSnow πολυ εξυπνο πραγματικα :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Αυτό το dialpad που μπορούμε να το βρούμε; Δουλεύει σε WM2003 SE Qvga; φίλε μου δεν ξέρω αν δουλεύει σε 2003. σίγουρα πάντως ειναι για qvga. αν θέλεις πάρε τα backup σου και δοκίμασε. μπορείς να το βρεις εδώ MHN TO ΒΑΛΕΙΣ :blink::blink: μη ρωτας γιατι.....σημερα το πρωι στις 5 τελειωσα με το τηλ....μονο και μονο για αυτο το ρημαδι :mad: μήπως δεν σου δούλεψε επειδή έχεις 3g συσκευή και δεν έχει το πλήκτρο της βιντεοκλήσης? πριν εγκαταστήσεις καινούριο dialpad κάνεις απεγκατάσταση το προηγούμενο. είδα ότι είχες προβλήματα και στην προηγούμενη σελίδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 φίλε μου δεν ξέρω αν δουλεύει σε 2003. σίγουρα πάντως ειναι για qvga. αν θέλεις πάρε τα backup σου και δοκίμασε. μπορείς να το βρεις εδώ μήπως δεν σου δούλεψε επειδή έχεις 3g συσκευή και δεν έχει το πλήκτρο της βιντεοκλήσης? πριν εγκαταστήσεις καινούριο dialpad κάνεις απεγκατάσταση το προηγούμενο. είδα ότι είχες προβλήματα και στην προηγούμενη σελίδα... αρκετα και αναγκαστηκα να στησω το τηλ σχεδον απο την αρχη:(αλλα τελος καλο ολα καλα:) παλι καλα που υπαρχει και το backup-restore και ουτε γατα ουτε ζημια...απλα τωρα δεν ειχα κρατησει κανενα πριν τις εγκαταστασεις των dialpad και αναγκαστηκα να χρησιμοποιησω ενα πιο παλιο:O ευχαριστω παντως :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 gkr41, Tin katw mpara pws tin exeis kanei? Einai dock i kapoio programma? Παράθεση Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Δεν την έχω κάνει. H default μπάρα των 2003SE είναι με ένα theme του Wisbar Advance. Με τόσο customising που κάνετε έχετε ξεχάσει και τα βασικά μου φαίνεται :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Kai pws to kaneis na deixnei mono to tray bar xwris ta soft keys? Egw pantws exw WM5 Παράθεση Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Το χιονάκι είναι το PocketSnow Γιώργο το link σου είναι :lame:. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Kai pws to kaneis na deixnei mono to tray bar xwris ta soft keys? Egw pantws exw WM5 Τα 2003 δεν έχουν softkeys Γιώργο το link σου είναι :lame:. :) Ευχαριστώ Γιάννη, για την ευγενική παρατήρηση :) Θα διορθωθεί πάραυτα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 http://img143.imageshack.us/img143/6897/todayfp7.png Το χιονάκι είναι το PocketSnow καλο αλλα χρειαζεται κλειδακι:X after το trial Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RubberMind Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Το χιονακι ειναι 1 χρονο πριν δημοσιευμενο στην πρωτη σελιδα του thread http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=92308 και η today screen της εποχης εκεινης .......... οποιος το θελει full ...pm me. επειδη δεν μιλαμε στα forum για ψυλλου πηδημα απλα για να γεμιζουμε τα threads και να παιρνουμε τιτλους ,αλλα προτιμαμε τα pm δεν σημαινει οτι δεν βοηθαμε κιολας .................:X Παράθεση 22414av-34 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Το χιονακι ειναι 1 χρονο πριν δημοσιευμενο στην πρωτη σελιδα του thread http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=92308 και η today screen της εποχης εκεινης .......... οποιος το θελει full ...pm me. επειδη δεν μιλαμε στα forum για ψυλλου πηδημα απλα για να γεμιζουμε τα threads και να παιρνουμε τιτλους ,αλλα προτιμαμε τα pm δεν σημαινει οτι δεν βοηθαμε κιολας .................:X To oτι κάποιοι βοηθάνε δε σημαίνει οτι πρέπει να το διαφημίζουν κιόλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Το χιονακι ειναι 1 χρονο πριν δημοσιευμενο στην πρωτη σελιδα του thread http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=92308 και η today screen της εποχης εκεινης .......... οποιος το θελει full ...pm me. επειδη δεν μιλαμε στα forum για ψυλλου πηδημα απλα για να γεμιζουμε τα threads και να παιρνουμε τιτλους ,αλλα προτιμαμε τα pm δεν σημαινει οτι δεν βοηθαμε κιολας .................:X Καλά βρε φίλε, και εγώ έχω απαντήσει σε 1223 PMs από την αρχή της χρονιάς σε ερωτήματα, χωρίς να το πω... πρέπει να βγω να κάνω δήλωση; Δεν καταλαβαίνω που κολλάει το σχόλιό σου. ;) :blink: Τέσπα, το link που έδωσες ήταν καλό για έναν και μόνο λόγο. Έλιωσα στα γέλια με την Today Screen του λαμερά gkr41 πριν ένα χρόνο... :lol: Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Το χειρότερο είναι οτι έχεις δίκιο :X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Αν και καταλαβαίνω τους λόγους που ενόχλησε, ομολογώ οτι αυτό που είπε ο RubberMind έχει και ουσία. :what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Η οποία είναι ποιά; Οτι εμείς ποστάρουμε για μούρη και δε βοηθάμε ή οτι αυτός ανακάλυψε πρώτος το Pocketsnow; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Μου φαίνεται κάποιοι εδώ μέσα δεν έχουν άλλη δουλειά να κάνουν και ποστάρουν ασυναρτησίες... Ας μη βγούμε εντελώς off topic, ο λαστιχόμυαλος αν θέλει κάτι άλλο να μου το πει με PM. Ανεβάστε καμία Today Screen τώρα, γιατί θα πω στον gkr41 να το κάνει και θα λιώσουμε πάλι από τα γέλια. Περιμένω και του άλλου λαμερά του johner να δω... για να γελάσω. :p Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Αν και καταλαβαίνω τους λόγους που ενόχλησε, ομολογώ οτι αυτό που είπε ο RubberMind έχει και ουσία. :what: δεν το ξερουμε.... καταφερε κανεις να του στειλει πμ??δεν εχει χωρο στη θυριδα του....:blink: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Ανεβάστε καμία Today Screen τώρα, γιατί θα πω στον gkr41 να το κάνει και θα λιώσουμε πάλι από τα γέλια. Περιμένω και του άλλου λαμερά του johner να δω... για να γελάσω. :p Αύριο θα κάνω hard reset για να τη συγκρίνουμε με του gkr41.:grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Η οποία είναι ποιά; Οτι εμείς ποστάρουμε για μούρη και δε βοηθάμε ή οτι αυτός ανακάλυψε πρώτος το Pocketsnow; Κανείς δεν ανακάλυψε τίποτα πρώτος, ο καθένας μας μαθαίνει από τα λάθη του, από τις εμπειρίες των άλλων, παίρνουμε κάτι εκεί που το βρίσκουμε και το προχωράμε ένα βήμα παρακάτω και όποιος θέλει βοηθάει όπως μπορεί. Νομίζω και γώ οτι άλλο chat και άλλο φόρουμ. Πιστεύω ότι ένα φόρουμ στο κάθε συγκεκριμένο θέμα του είναι πιό χρήσιμο και πιό εύκολα θα βρεί κάποιος τη λύση στο πρόβλημα του αν υπάρχουν λιγότερα και πιό ζουμερά ποσταρίσματα. Ολοι παρασυρόμαστε και υπερβάλουμε κάποιες στιγμες. Μην το βλέπεις σαν να παίρνω τη θέση του ενός απέναντι στον άλλο, δεν είναι έτσι. Μπορεί κάποιος με 1000 ποστ να έχει ουσία στα 50 και άλλος με 150 να έχει ουσία στα 100. Οπως μπορεί και κάποιος με 5000 να έχει ουσία στα 4500. Φιλικά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts