johner Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Αυτό που παρατηρώ εγώ είναι οτι όλοι θέλουν τα πάντα έτοιμα στο πιάτο. Δε ζητάνε βοήθεια σε κάποιο πρόβλημα, να δώσουμε μια λύση, αλλά παράλογα πράγματα, όπως πως θα κάνω την Today μου ίδια με του X. Εγω δεν έχω κανένα πρόβλημα να βοήθησω κάποιον σε κάποια πραγματική απορία, αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να εξηγήσω πως μεταμορφώνεται μια today γιατί αυτό σημαίνει οτι δεν έχει ασχοληθεί καθόλου ο άλλος να ψάξει. Γι'αυτό άλλωστε έχουμε γεμίσει newbs που ρωτάνε τα ίδια ξανά και ξανά. Κανένας δεν τα ήξερε από την αρχή. Όλοι ψάξαμε και μάθαμε πως δουλεύει το κάθε πρόγραμμα. Δε μιλάω για κάποιον συγκεκριμένα, απλά η αφορμή ήταν κάποια παραπάνω posts. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodwood Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Αυτό που παρατηρώ εγώ είναι οτι όλοι θέλουν τα πάντα έτοιμα στο πιάτο. Δε ζητάνε βοήθεια σε κάποιο πρόβλημα, να δώσουμε μια λύση, αλλά παράλογα πράγματα, όπως πως θα κάνω την Today μου ίδια με του X. Εγω δεν έχω κανένα πρόβλημα να βοήθησω κάποιον σε κάποια πραγματική απορία, αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να εξηγήσω πως μεταμορφώνεται μια today γιατί αυτό σημαίνει οτι δεν έχει ασχοληθεί καθόλου ο άλλος να ψάξει. Γι'αυτό άλλωστε έχουμε γεμίσει newbs που ρωτάνε τα ίδια ξανά και ξανά. Κανένας δεν τα ήξερε από την αρχή. Όλοι ψάξαμε και μάθαμε πως δουλεύει το κάθε πρόγραμμα. Δε μιλάω για κάποιον συγκεκριμένα, απλά η αφορμή ήταν κάποια παραπάνω posts. entaksi re johner gi ayto einai ta forum gia na voithame o anas ton allon.kanenas den hksere kai siga siga emathe(rwtontas).egw vlepw oti exeis steilei konta 7.000 postarismata pou simenei h oti den hkseres tipota kai estelnes gia na matheis(kai kala ekanes)h oti hkseres polla kai voithouses(kai pali kala ekanes)gi auto mhn krinete kai mhn fwnazete otan kapoios pwtaei kati.apla rwtaei gia na mathei kati pou den kserei opws oloi mas. Παράθεση http://i248.photobucket.com/albums/gg174/nithin91/The_Joker_Signature.jpg If you’re good at something, never do it for free... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Δεν κατάλαβες το post μου μάλλον. Εγώ ενθαρρύνω τους χρήστες να ρωτάνε, αλλά με συγκεκριμένες ερωτήσεις. Όχι γενικότητες του τυπου "πως θα γίνει έτσι η today μου". Κάποιος μπορεί να έχει πρόβλημα με το weatherpanel και τα skins-icons. Nα βοηθήσουμε σε αυτή την περίπτωση. Οι συγκεκριμένες απορίες βοηθάνε και τους επόμενους που θα διαβάσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodwood Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Δεν κατάλαβες το post μου μάλλον. Εγώ ενθαρρύνω τους χρήστες να ρωτάνε, αλλά με συγκεκριμένες ερωτήσεις. Όχι γενικότητες του τυπου "πως θα γίνει έτσι η today μου". Κάποιος μπορεί να έχει πρόβλημα με το weatherpanel και τα skins-icons. Nα βοηθήσουμε σε αυτή την περίπτωση. Οι συγκεκριμένες απορίες βοηθάνε και τους επόμενους που θα διαβάσουν. to "pws tha ginei h today san kai ayth"einai kai ayth mia erwthsh.tespa mhn to katantisoyme chat.. Παράθεση http://i248.photobucket.com/albums/gg174/nithin91/The_Joker_Signature.jpg If you’re good at something, never do it for free... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 to "pws tha ginei h today san kai ayth"einai kai ayth mia erwthsh.tespa mhn to katantisoyme chat.. Εγώ το θεωρώ παράλλογη απαίτηση, αλλά δεν έχει σημασία πως το ονομάζει κανείς. Το θέμα είναι οτι απλά δεν ασχολήθηκε να διαβάσει το topic και να δει τι παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 O johner έχει απόλυτο δίκιο. Καταντάμε το forum πολύ lame όταν κάθε 2-3 σελίδες μπει κάποιος και ρωτήσει "πως να κάνω έτσι την today screen μου;" Πως θα την κάνετε; Ορίστε, καθίστε και διαβάστε: Tutorial - Windows Vista Portable Πάρτε για παράδειγμα ένα skin και παίξτε μαζί του... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 και γω θα συμφωνησω με τον γιαννη. πραγματικα ειναι πολλες φορες παρατραβηγμενο που πολλα παιδια τα περιμενουν ολα στο πιατο..ολοι θελουμε να βοηθησουμε και παραλληλα ζητησαμε και θα ζητησουμε βοηθεια απο καποιους αλλους πιο εμπειρους ;) και δυστυχως η εικονα ειναι τελειως διαφορετικη στα πμς απο οτι γραφεται εδω δημοσια...ειναι τρελλες πολλες φορες οι απαιτησεις καποιων που ζητανε βοηθεια .....οσο χρονο και να ειχε καποιος να γραφει ....δεν του εφτανε ολη η μερα για να λυσει ολες τις αποριες που ζητουνται να λυθουν μεσω πμς.... και δεν μιλαμε για προβληματα ...μιλαμε για περιπτωσεις που απλα βαριουνται καποιοι να ασχοληθουν και τα θελουν ολα ετοιμα στο πιατο:Oαν ηταν και δυνατον (πχ τωρα με το wisbar)να ετοιμαζαμε ολα τα today plugins,screens,shortcuts κλπ κατα παραγγελια και να τα στελναμε ετοιμα πακετο ....ισως μονο τοτε να ηταν καποιοι ευχαριστημενοι.... οσο και να θελεις να βοηθησεις .....οταν σου λεει ο αλλος ""γραψε μου πως αυτο η εκεινο ..... και εξηγησε μου πως και γιατι το αλλο....... και στειλε μου τα ταδε προγραμματα (free παντα ετσι?μην ξεχνιομαστε..) μιας και βαριεμαι να διαβαζω τωρα τοσα ποστς στο ταδε thread και να γραφω πμς.....""ε τοτε ειναι να μην βγαινεις απο τα ρουχα σου!!! και αυτο δεν ειναι τπτ μπροστα σε ολα αυτα που διαβαζω καθε μερα στα πμς που ερχονται.... εχω καθε καλη διαθεση να μοιραστω οτι εχω και να βοηθησω, αλλα ρε παιδια,δεν μπορω την τεμπελια και την εκμεταλευση....:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 θα συμφωνησω με τον johner και βεβαια να ρωτησουν τα παιδια πως θα αλλαξουμε την today πχ και που θα βρουμε τα συγκεκριμενα προγραμματα για αυτο,αλλωστε και εμεις ρωτησαμε και ρωταμε ακομα,αλλα αμα διαβασεις τις πρωτες 5 σελιδες τα λεει ολα,15' ειναι ρε γαμωτο!!και μετα αρχιζεις το "παιξιμο" και στην πορεια εδω ειμαστε παλι ολοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Πως γινεται αυτο βημα-βημα ? Μην κοιτας εσυ που τα ξερεις και τα κανεις σε μηδεν χρονο :rolleyes: μακαρι να ηταν τοσο ροδινα φιλε μου:O δεν ηταν και λιγα τα soft /hard resets η τα νευρα που σπαγανε καθε φορα που εψαχνα να βρω ακρη.....αλλα ειπα δεν μπορει ενα παλιο προγραμμα να με κανει οτι θελει:p και καθε φορα ευρισκα και κατι καινουριο πειραματιζομενος και δοκιμαζοντας;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Βλέπω οτι δεν το βλέπω μόνο εγώ έτσι, δεν θα νιώθ οτι μόνο εγώ είμαι ο περίεργος.:p Καλά στα pms τι έχουν δει τα μάτια μου δε λέγεται και εδώ, αλλά και στο ipmart. Όπως λέει και ο lagoudakis παίξτε λίγο, δοκιμάστε και για απορίες εδώ είμαστε. Έτσι θα ανέβει και το επίπεδο του forum. Όσο πιο πολύ ψαχνόμαστε όλοι μας, τόσο πιο καλά αποτελέσματα θα έχουμε. Ήταν μια ευχάριστη παρένθεση!:p Μπορούμε να συνεχίσουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 συμφωνω απολυτως με johner και zaharakis :p...... πρεπει να καθισει ο καθενας να ασχοληθει και μονος του, να κανει και μερικα λαθη, και μερικες βλακειες...να πειραματηστει δηλαδη....αυτο ειναι και το νοημα της ολης υποθεσης. και μετα οταν φθασεις σε καποιο σημειο που δεν μπορεις να προχωρησεις εδω ειναι το φορουμ και ολοι εδω ειμαστ ενα βοηθησουμε :) μιας που το εφερε η κουβεντα...φιλε μου zaharakis, Πως παει το XCPUScalar, εχεις δει διαφορα στην ταχυτητα ωστε να αξιζει να το εγκαταστησω??? κανενα προβλημα εως τωρα ??? ποια εκδοση εχεις εγκαταστησει εσυ? συγνωμη που ρωτησα για το xcpuscalar σε λαθος topic :) Καλο βραδυ σε ολους... Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Θα συμφωνήσω με όλους τους παραπάνω. Οι τελευταίες σελίδες σε πολλά threads έχουν γεμίσει με τις ίδιες και τις ίδιες απορίες. Έχει αρχίσει και παρατηρείται έντονα το φαινόμενο αυτό τον τελευταίο καιρό, γι' αυτό διαβάστε τα επισημασμένα, ψαχτείτε λίγο μόνοι σας και μετά ρωτήστε... Για το καλό σας δηλαδή. Με το να τα περιμένετε στο πιάτο, ξενερώνετε όσους έχουν διάθεση να βοηθήσουν και σας γράφουν τελείως στο τέλος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. January 6, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Θα συμφωνήσω με όλους τους παραπάνω. Οι τελευταίες σελίδες σε πολλά threads έχουν γεμίσει με τις ίδιες και τις ίδιες απορίες. Έχει αρχίσει και παρατηρείται έντονα το φαινόμενο αυτό τον τελευταίο καιρό, γι' αυτό διαβάστε τα επισημασμένα, ψαχτείτε λίγο μόνοι σας και μετά ρωτήστε... Για το καλό σας δηλαδή. Με το να τα περιμένετε στο πιάτο, ξενερώνετε όσους έχουν διάθεση να βοηθήσουν και σας γράφουν τελείως στο τέλος. +1 Με τα λεγόμενα του Γιώργου και των προηγούμενων, Ακόμα θα ήθελα να πω, όχι κάθε φορά που βγαίνει νέο θέμα στο forum του wisbar να το βάζουμε και να το δείχνουμε καταντάει κουραστικό. Και επίσης μία παράκληση, χρήστες VGA συσκευών να βάζουν είτε το url είτε ένα thumbnail του screenshot τους. Ευχαριστώ, Μάνος Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Βλέπω οτι δεν το βλέπω μόνο εγώ έτσι, δεν θα νιώθ οτι μόνο εγώ είμαι ο περίεργος.:p Καλά στα pms τι έχουν δει τα μάτια μου δε λέγεται και εδώ, αλλά και στο ipmart. Όπως λέει και ο lagoudakis παίξτε λίγο, δοκιμάστε και για απορίες εδώ είμαστε. Έτσι θα ανέβει και το επίπεδο του forum. Όσο πιο πολύ ψαχνόμαστε όλοι μας, τόσο πιο καλά αποτελέσματα θα έχουμε. Ήταν μια ευχάριστη παρένθεση!:p Μπορούμε να συνεχίσουμε. Δεν θα ξεχάσω κάποιο φίλο σε άλλο φόρουμ που είχε κάνει την εξής πρόταση : Οι γνώστες και προχωρημένοι να κάνουν ένα backup με το sprite στις συσκευές τους και να το ανεβάσουν κάπου ώστε όσοι νέοι έχουν ίδιες συσκευές με ίδιες ROM να παίρνουν έτοιμα τα πάντα. Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε. :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Καλά μη φάμε όλες τις σελίδες εδώ αναλύοντας το φαινόμενο. Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, όλοι παίξαμε, κάψαμε, λιώσαμε τα PPC μας για να μάθουμε κάτι και να φτάσουμε σε ένα άλφα, βήτα, γάμα επίπεδο. Αν κάποιος αγόρασε PPC και δεν ασχολείται καλό είναι να το πουλήσει. Αν δε θέλει να διαβάσει, να μάθει μυστικά, να πειραματιστεί με αυτό τότε το πήρε άδικα. Συνεχίζουμε πλζ στο θέμα. Ενδιαφέρον αυτό με το backup του λογισμικού. Το είχα σκεφτεί παλιότερα... θα ήταν καλή ιδέα να είχαμε 3-4 ROMS από TyTN, Mio A701, P3300, Herald, 9000 κλπ... έτοιμες, ανεβασμένες στο rapidshare και να παίζουν οι νέοι με το άθλημα. ;) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 http://i73.photobucket.com/albums/i233/mmihalos/screen.jpg Απλή αυτή τη φορά, αν και θέλω να βάλω και 2η σελίδα... :cool: Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Και επίσης μία παράκληση, χρήστες VGA συσκευών να βάζουν είτε το url είτε ένα thumbnail του screenshot τους. Ναι. Δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε να κατέβουν εικόνες των 300kb σε κάθε σελίδα... Λυπηθείτε αυτούς που είναι με PSTN. Τέλος με τα off-topic. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickrover Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Αυτό που παρατηρώ εγώ είναι οτι όλοι θέλουν τα πάντα έτοιμα στο πιάτο. Δε ζητάνε βοήθεια σε κάποιο πρόβλημα, να δώσουμε μια λύση, αλλά παράλογα πράγματα, όπως πως θα κάνω την Today μου ίδια με του X. Εγω δεν έχω κανένα πρόβλημα να βοήθησω κάποιον σε κάποια πραγματική απορία, αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να εξηγήσω πως μεταμορφώνεται μια today γιατί αυτό σημαίνει οτι δεν έχει ασχοληθεί καθόλου ο άλλος να ψάξει. Γι'αυτό άλλωστε έχουμε γεμίσει newbs που ρωτάνε τα ίδια ξανά και ξανά. Κανένας δεν τα ήξερε από την αρχή. Όλοι ψάξαμε και μάθαμε πως δουλεύει το κάθε πρόγραμμα. Δε μιλάω για κάποιον συγκεκριμένα, απλά η αφορμή ήταν κάποια παραπάνω posts. Φιλε μου κοιτα να δεις κατι, εσυ και οι υπολοιποι που εχετε ασχοληθει με τα ppc και ξερετε 5 πραγματα παραπανω. Εγω ειμαι σε ενα αλλο forum που εχει σχεση με αυτοκινητα,και συγκεκριμενα στο http://www.rx8club.gr Ειμαι μελος του Δ.Σ. και εχω περιπου 3000 post. Αν μπει καποιος νεος στο forum μας και ρωτησει 5 πραγματα γι'αυτο το ιδιαιτερο αυτοκινητο οι περισσοτεροι θα του απαντησουμε, και θα του λυσουμε ολες τις αποριες. Δεν θα πεσουμε να τον φαμε ! Για του λογου το αληθες μπορειτε να δειτε τα Post μου στο παραπανω forum (Nick RX 8). Ετσι και εδω λοιπον καποιοι θα εχουν ψαχτει περισσοτερο απο καποιους αλλους.Λογικο ειναι. Δεν νομιζω να ειναι τοσο δυσκολο να δωστε μια απαντηση σε πραγματα που ειναι απλα για μερικους απο εσας. Ευχαριστω για το χρονο σας και sorry για το μεγαλο Post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileLord Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Ενδιαφέρον αυτό με το backup του λογισμικού. Το είχα σκεφτεί παλιότερα... θα ήταν καλή ιδέα να είχαμε 3-4 ROMS από TyTN, Mio A701, P3300, Herald, 9000 κλπ... έτοιμες, ανεβασμένες στο rapidshare και να παίζουν οι νέοι με το άθλημα. ;) Και γιατι δεν το κανεις? Ειναι καλη ιδεα! Ξερεις ποσοι θα σε ευγνωμονουν? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Morte AllaFrancia Italia Anela Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Και γιατι δεν το κανεις? Ειναι καλη ιδεα! Ξερεις ποσοι θα σε ευγνωμονουν? ετσι ομως δεν θα μαθουνε ποτε να χρησιμοποιουν τα τηλ τους :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileLord Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 ετσι ομως δεν θα μαθουνε ποτε να χρησιμοποιουν τα τηλ τους :) Ε, και? Τι σε(με, μας) ενδιαφερει? Ας μην μαθουν ποτε, τουλαχιστον δεν θα υπαρχουν αυτες οι ερωτησεις που τοσο πολυ σας εκνευριζουν! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Morte AllaFrancia Italia Anela Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Θα αρχίσουν μετά, μπορώ να έχω μία ROM με το τάδε και το τάδε πρόγραμα και το τάδε θέμα ? Αφήστε τα παιδιά, εδώ θα ρωτάμε και θα απαντάμε, θα μαθαίνουμε, θα βοηθάμε και θα εκνευριζόμαστε που και που, αφού μας αρέσει αλλιώς θα πέρναμε ΝΟΚΙΑ. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Ε, και? Τι σε(με, μας) ενδιαφερει? Ας μην μαθουν ποτε, τουλαχιστον δεν θα υπαρχουν αυτες οι ερωτησεις που τοσο πολυ σας εκνευριζουν! ρε παιδια προς θεου :!:δεν υπαρχει προβλημα με τις ερωτησεις οσων παιδιων εχουν αποριες και προβληματα ....αυτο που αναφερθηκε και μαλλον απο οτι βλεπω παρεξηγηθηκε τελικα.... ειναι οτι καποιοι λογω τεμπελιας δεν θελουν να ασχοληθουν-πειραματιστουν-προβληματιστουν με τα κινητα τους και περιμενουν ως απο μηχανης θεο καποιον να τους πει ανα πασα στιγμη αυτο που οι ιδιοι βαριουνται να κανουν ... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Φιλε μου κοιτα να δεις κατι, εσυ και οι υπολοιποι που εχετε ασχοληθει με τα ppc και ξερετε 5 πραγματα παραπανω. Εγω ειμαι σε ενα αλλο forum που εχει σχεση με αυτοκινητα,και συγκεκριμενα στο www.rx8club.gr Ειμαι μελος του Δ.Σ. και εχω περιπου 3000 post. Αν μπει καποιος νεος στο forum μας και ρωτησει 5 πραγματα γι'αυτο το ιδιαιτερο αυτοκινητο οι περισσοτεροι θα του απαντησουμε, και θα του λυσουμε ολες τις αποριες. Δεν θα πεσουμε να τον φαμε ! Για του λογου το αληθες μπορειτε να δειτε τα Post μου στο παραπανω forum (Nick RX 8). Ετσι και εδω λοιπον καποιοι θα εχουν ψαχτει περισσοτερο απο καποιους αλλους.Λογικο ειναι. Δεν νομιζω να ειναι τοσο δυσκολο να δωστε μια απαντηση σε πραγματα που ειναι απλα για μερικους απο εσας. Ευχαριστω για το χρονο σας και sorry για το μεγαλο Post. Φίλε μου το εξήγησα ξανά και ξανά αλλά πρέπει να το ξαναπώ. Δεν έχουμε πρόβλημα με τις ερωτήσεις, αλλά με τις απαιτήσεις κάποιων. Αν έρθει στο club σας ένας νέος και δει το δικό σου RX8 που είναι γαμάτο με 100 αξεσουάρ και τρελές επιδόσεις και σου πει θέλω να το κάνω ίδιο πως θα αντιδράσεις; Εσύ μπορεί να του πεις 2-3 βασικά, μετά μπορεί να θέλει κάθε λεπτομέρεια, μέχρι και τον λεβιέ των ταχυτήτων και επειδή εσύ δεν ήσουν αρκετά προσεκτικός για να του το αναφέρεις μετά θα σου την πει. Στη συνέχεια αν δε βρίσκει τα υπόλοιπα αξεσουάρ θα αρχίσει να σε ρωτάει μαγαζιά και επειδή είναι νέος και άσχετος να τα περάσει θα ζητήσει από εσένα σαν πιο έμπειρος να πας να του τα περάσεις. Στο τέλος μόλις πάει στο δυναμόμετρο και δει 10 ίππους λιγότερους θα σε βρίσει που δεν έκανες καλή δουλεια!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Φίλε μου το εξήγησα ξανά και ξανά αλλά πρέπει να το ξαναπώ. Δεν έχουμε πρόβλημα με τις ερωτήσεις, αλλά με τις απαιτήσεις κάποιων. Αν έρθει στο club σας ένας νέος και δει το δικό σου RX8 που είναι γαμάτο με 100 αξεσουάρ και τρελές επιδόσεις και σου πει θέλω να το κάνω ίδιο πως θα αντιδράσεις; Εσύ μπορεί να του πεις 2-3 βασικά, μετά μπορεί να θέλει κάθε λεπτομέρεια, μέχρι και τον λεβιέ των ταχυτήτων και επειδή εσύ δεν ήσουν αρκετά προσεκτικός για να του το αναφέρεις μετά θα σου την πει. Στη συνέχεια αν δε βρίσκει τα υπόλοιπα αξεσουάρ θα αρχίσει να σε ρωτάει μαγαζιά και επειδή είναι νέος και άσχετος να τα περάσει θα ζητήσει από εσένα σαν πιο έμπειρος να πας να του τα περάσεις. Στο τέλος μόλις πάει στο δυναμόμετρο και δει 10 ίππους λιγότερους θα σε βρίσει που δεν έκανες καλή δουλεια!:D :lol: :lol: :lol: Σωστός!!!:D Ο άλλος δεν ηξερε πως κανουμε active sync με το PC..... Shit inside Πολυχρόνη που γινηκαμε Ευζωνοι. Καποια βασικα πραγματα θα προσφερεις σαν παλιος χρηστης των PPC αλλα δεν μπορεις να ικανοποιησεις ολες τις απαιτησεις. Στο κατω κατω κι εμεις ετσι ξεκινησαμε, ρωτωντας στην αρχη, αλλα δεν μας ηρθαν ολα στο πιατο ετοιμα. Ανοιξε λοιπον κανενα site στο Νετ, διαβασε και καμποσες σελιδες εδω και θα βρεις την ακρη........και παλι οπου κολωσεις εδω ειναι καποιοι να σε βοηθησουν:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts