Jump to content

Τι Today Screen έχετε στο PPC σας;

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

delete it

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μία αλλαγή πάντα κάνει καλό!

http://www.freeimagehosting.net/uploads/th.6229b19563.jpg

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Ola se 1 selida

http://i16.tinypic.com/2uo2jxd.png

Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U

Να υποθεσω οτι εχεις το qtek 9000 και χρησιμοποιεις το wisbar advance?

Πως εκανες την κατω μπαρα ιδιο χρωμα με την πανω? Σε μενα γιατι η κατω μενει στο default χρωμα?

Εχω το qtek 9000 (αλλα και με το παλιο μου ipaq rx1950) εχω αυτο το προβλημα με οσα skins δοκιμασα! Τι κανω λαθος?

file mou dn exo kanei kati gia na einai idia h kato mpara aplos allazontas to theme tou wisbar allazei kai i kato mpara .mipos to exeis kanei apothikeusi stin karta mnimis to wisbar gt prepei na to kaneis egkatastasi stin mnimi tis syskeuis

file mou dn exo kanei kati gia na einai idia h kato mpara aplos allazontas to theme tou wisbar allazei kai i kato mpara .mipos to exeis kanei apothikeusi stin karta mnimis to wisbar gt prepei na to kaneis egkatastasi stin mnimi tis syskeuis

Εχω την εκδοση 2.4.0.1 του wisbar advance εγκατεστημενη στην μνημη του ppc. Δεν χρησιμοποιω το advance desktop!

mano kai iason katapliktikes!mano poio theme tou wa2 einai auto?

It's Hitman!

θα ήθελα να φτιάξω λίγο το today screen μου,με plugins για γρηγορότερη μετάβαση στα προγράμματα ή στα αρχεία μου,χρησιμοποιώντας το spb weather και το εορτολόγιο σίγουρα.Μπορείτε να μου προτείνετε τα ποιο ελαφριά αλλά και τα ποιο παιχνιδιάρικα (wisbar or ilauncher) ή οτιδήποτε άλλο πιστεύετε πως θα βοηθήσει;

p.s. Χρησιμοποιώ την συσκευή με bt handsfree-gps και το destinator 6.1 που είναι νομίζω αρκετά βαρύ,ζητάω πολλά;:worry:

θα ήθελα να φτιάξω λίγο το today screen μου,με plugins για γρηγορότερη μετάβαση στα προγράμματα ή στα αρχεία μου,χρησιμοποιώντας το spb weather και το εορτολόγιο σίγουρα.Μπορείτε να μου προτείνετε τα ποιο ελαφριά αλλά και τα ποιο παιχνιδιάρικα (wisbar or ilauncher) ή οτιδήποτε άλλο πιστεύετε πως θα βοηθήσει;

p.s. Χρησιμοποιώ την συσκευή με bt handsfree-gps και το destinator 6.1 που είναι νομίζω αρκετά βαρύ,ζητάω πολλά;:worry:

εχω δοκιμασει σχεδον ολα τα προγραμματα (wisbar advance -desktop, pocket breeze, spb pocket plus, spb diary) και εχω καταληξει μετα απο ενα hard reset οτι το wisbar desktop ειναι πολυ καλο απο θεμα οτι μπορεις να κανεις πολλα πραγματα ειδικα αν εχεις καλη φαντασια...αλλα ειναι πολυ βαρυ και αργο.

εχω καταληξει οτι για μενα το spb pocket plus μαζι με το spb diary ειναι απο τους πολυ καλες επιλογες για ενα πολυ ευχρηστο today...η επιλογη δικη σου :p

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Αυτό το Wisbar όλα τα PPC χελώνες τα κάνει. Λένε κάποιοι οτι μετά την εκκίνηση του PPC και φόρτωμα του WAD έχουν κοντά στα 27-29ΜΒ ελεύθερη μνήμη... Εγώ έχω μετά την εκκίνηση 27ΜΒ ελεύθερα και καταλήγω μέσο όρο να παίζω με 18ΜΒ μνήμης, χωρίς να χρειάζεται να κάνω κανένα soft reset.

Δεν ξέρω πως μπορεί κάποιος να έχει τόσο βαριά tοday screen και λειτουργικό 100% PPC ταυτόχρονα...

Όσο για Launcher, πιστεύω οτι το iLauncher είναι πολύ καλύτερο και πιο παραμετροποίσημο από το Pocket Plus το οποίο σε γεμίζει και με δεκάδες άλλα dll's που μπορεί να μη θες.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Μέχρι στιγμής το pocket plus έχω,αλλά μόλις έβαλα το dest 6 μου κόβει τις φωνητικές οδηγίες της πλοήγησης.Όταν το ξετσεκάρω από το today μου μιλάει κανονικά.Γι'αυτό είπα να δοκιμάσω κάτι άλλο,γιατί το pocket plus το έχω για να μπαίνω στα προγράματα που θέλω άμεσα.

Τελικα η εκδοση που ειχα ηταν παλια, κατεβασα μια καινουρια και δουλευει μια χαρα. :)

Γεια σας

Εχω προσπαθησει να βαλω το Hellenic calendar (papadi) στο today screen μου αλλα ματαια...

Μηπως μπορει να βοηθησει καποιος ?

Δεν το βλεπει οπως βλεπει το spb weather, το spb pocketplus κλπ.

Γιατι ?

Και κατι ακομα.

Εχω το wishbar advance 2, και δεν ξερω πως αλλαζω τα κατω κουμπια, και το κατω φοντο...

Ξερει κανεις πως ?

Ευχαριστω

Γεια σας

Εχω προσπαθησει να βαλω το Hellenic calendar (papadi) στο today screen μου αλλα ματαια...

Μηπως μπορει να βοηθησει καποιος ?

Δεν το βλεπει οπως βλεπει το spb weather, το spb pocketplus κλπ.

Γιατι ?

Και κατι ακομα.

Εχω το wishbar advance 2, και δεν ξερω πως αλλαζω τα κατω κουμπια, και το κατω φοντο...

Ξερει κανεις πως ?

Ευχαριστω

φιλε μου θα το βαλεις μεσω του wisbar σαν νεα συντομευση σε εκτελλεσιμο αρχειο.

φιλε μου ....να φανταζοσουν μονο :O τι δυνατοτητες εχει το wisbar με το desctop today.....αν αρχισεις να ρωτας καθε φορα που θελεις να αλλαξεις κατι.....:blink:

βλεπω να την κανουμε με ελαφρα ολοι μας απο το thread:lol::lol:

οπλισου με κουραγιο,υπομονη και βαλε την φαντασια σου να οργιασει:lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Guest lagoudakis
GIATI DE MPORW NA BALW PPLUS 3 SE HTC P3300?? KOLAEI ASXHMA.. TO XEI KANEIS??
ποια εκδοση εχεις; εγω εχω την PPlus 3.1.2 και παει μια χαρα,μηπως φταιει κατι αλλο αν εχεις αυτη;

Χαρετω τα καλα παιδια... Χρονια πολλα και καλη χρονια κι απο μενα.

Πηρα το qtek 9000 εδω και μια εβδομαδα.ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ !!!!!!

Αλλα ειμαι ασχετος ακομα (πρωτη φορα με wm5).Διαβαζω συνεχεια post δικα σας σε αυτο το θεμα αλλα και σε αλλα. (πολλα διαβαζω ελαχιστα καταλαβαινω).Για παραδειγμα σε αυτο το θεμα που ειμαστε :

Μου αρεσουν αυτα τα today, που ποσταρετε.

Πειτε μου ομως σας παρακαλω τι χρειαζομαι για να ασχοληθω κι εγω με το "αθλημα" ? (Υ.Γ. : Να υποστηριζετε ομως απο την επισημη ελληνικη rom της ace ) (απο την μαμακα του το εχω. 'ΠΑΡΘΕΝΟ' ειναι ακομα τουλαχιστον) :O

Α και κατι ακομα αλλα μην γελατε (δεν τα ξερω ορε παιδια αγραμματος ειμαι) : βλεπω στις φωτογραφιες σας "οικονιδια με τον καιρο σε διαφορες περιοχες" .Αυτο γινετε σε real time ? Αν ναι με ποια υπηρεσια ? πληρωνεις για να το εχεις ? ειναι free ?

ευχαριστω πολυ εκ των προτερων !!!!

Guest lagoudakis
διαβασε τις πρωτες 5 σελιδες για τα προγραμματα που πρεπει να βαλεις,για τον καιρο ειναι 2-3 προγραμματα,ενημερωση παιρνεις καθε φορα που κανεις συνδεση με το καλωδιο στον υπολογιστη σου

φιλε μου θα το βαλεις μεσω του wisbar σαν νεα συντομευση σε εκτελλεσιμο αρχειο.

φιλε μου ....να φανταζοσουν μονο :O τι δυνατοτητες εχει το wisbar με το desctop today.....αν αρχισεις να ρωτας καθε φορα που θελεις να αλλαξεις κατι.....:blink:

βλεπω να την κανουμε με ελαφρα ολοι μας απο το thread:lol::lol:

οπλισου με κουραγιο,υπομονη και βαλε την φαντασια σου να οργιασει:lol:

Πως γινεται αυτο βημα-βημα ?

Μην κοιτας εσυ που τα ξερεις και τα κανεις σε μηδεν χρονο :rolleyes:

Re paidia help pos egathisto to phm_traylnch_182 sto mio a701 ?

to pernao stin karta

to anigo

doulevei

alla otan kano epenekinisi to til mou petaei sfalma oti den yparxi anagnoristiko

pistopioitiko kai kati tetia.....:lol:

Πως γινεται αυτο βημα-βημα ?

Μην κοιτας εσυ που τα ξερεις και τα κανεις σε μηδεν χρονο :rolleyes:

profanos esy theleis na sou dixnei tis giortes sthn today.an thes auto,den ginete me to hellenic calendar alla ne ena allo arxeio tou excel pou to syxronizeis me to outlook

http://i248.photobucket.com/albums/gg174/nithin91/The_Joker_Signature.jpg

If you’re good at something, never do it for free...