stevetra Δημοσιεύτηκε December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 27, 2005 Τι φωτογραφική εχετε?Ψηφιακή ή Αναλογική?::.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 {Μεταφορά απο Chat & Fun} Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Ψηφικαη Nikon Collpix 3.2Mp Δεν ειμαι επαγγλεματιας για ναπαρω 6ΜΡ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Ούτε και εγώ :) Canon Pro1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Εγώ πάλι έχω μία olympus 4mp και αν μετρήσουμε το 1 κινητό 2mp. :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 sony dsc p12 5.0 mp ολ δε μανει φοβερή ποιότητα στις φωτογραφίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neten Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Αν δεν υπήρχαν τα κινητά με κάμερα σίγουρα θα είχα πάρει ψηφιακή αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς ψευτοβολεύτηκα με το k750.. Παράθεση wipe that tear.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Έχω μια Canon 20D με μια τσάντα συμπράγκαλα (φακούς, φλας κτλ). Ως εκ τούτου, ψήφισα "ψηφιακή" :) Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 εγω εχω μια ψηφιακη sony dsc-t9.ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. εχουμε ομως και μια αναλογικη canon.δεν γνωριζω μοντελο.ειναι του π.Χ. την κραταμε για αντικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliartos Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Εχω μια canon ixus 2 3.2 Mps. ειναι αρκετη πιστευω!και απο αναλογικη εχω μια Pentax ακριβως; δε θυμαμαι τυπο! Παράθεση Η γνώση είναι για όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Εχω μια ψηφιακη Panasonic Lumix FZ20 & μια αναλογικη Yashica 108 (πιο πολυ για συναισθηματικους λογους). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sentoner Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Εχω μια ψηφιακη Sony DSC-T7 5.1MP και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Παράθεση Τριφυλλαρα μου σε αγαπω,κι οπου παιζεις μαζι σου κι εγω,στις χαρες και στις λυπες μαζι,τριφυλλαρα μου μονο εσυ,εισαι αρρωστια μου μοναδικη,οτι εχω σε αυτη τη ζωη,διακρισεις ταξιδια πολλα,χαραγμενα βαθυα στην καρδια,κι αν δεν εχω καθολου μυαλοοοο,τριφυλλαρα το πηρες κι αυτοοο,κι αν δεν εχω καθολου λεφταααα,π***** Τζιγγερ τα πηρες κι αυτα!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Εμεις εχουμε μια αναλογικη olympus. Για ψηφιακη εχω το 6600 :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Optio Pentax s5 Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 εγω εχω μια ψηφιακη sony dsc-t9.ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. εχουμε ομως και μια αναλογικη canon.δεν γνωριζω μοντελο.ειναι του π.Χ. την κραταμε για αντικα. sorry εκανα λαθος η ψηφιακη μας ειναι η Τ7 και οχι η Τ9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 k tis 2...apo digital ixus50 k apo analogikes mia olympus k mia kodak oi opies ena ektyposeis foto einia apaixtes!!!!;-) Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Μια DSC-M1 έχω εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas151 Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Εγώ έχω αναλογική (NIKON TW ZOOM 105). Ξέρετε απ΄ αυτές που οταν πας για εκτυπωση σε ρωτάνε "με τι μηχανή τις έβγαλες?" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Alert Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Sony Cybershot DSC-T7 5.1Mpixels Παράθεση Currently Using: Apple iPhone 6s 64GB, HTC One Silver Πέρασαν...: Nokia 3120, Siemens C55, Siemens SX1, Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson W800i, Qtek S200, HTC TyTN II, Nokia 2680, Nokia 6500 Slide (Silver), Nokia E72, Apple iPad 2 32GB WiFi, Apple iPhone 4S White 16GB, HTC Desire (R.I.P.), Samsung Galaxy S4 Black, Apple iPad 3 32GB Cellular, HTC Desire 310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Αργεί ακόμα η πλήρης αντικατάσταση μιας καλής αναλογικής μηχανής σε σχέση ποιότητας,επιδόσεων,τιμής σε σύγκριση με τις ψηφιακές compact που όλοι σχεδόν έχουμε πάρει για την πλάκα της στιγμής με αξιοπρεπή εικόνα. Γιάυτό οι αναλογικές συνεχίζουν και υπάρχουν στην γκάμα των εταιριών και ψιλοεξελίσονται ακόμα-Ισως σε 2-5 έτη το thρead να είναι με πιό επικαιρο τίτλο "Τι τύπο ψηφιακής έχετε" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 sony p200 7.2mp telio mixanaki !!!!! Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 Sony Cybershot DSC-N1 :) Poly kalh kai mikroula! Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. December 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2005 Sony DSC-V1 παρα πολυ καλη Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalidis Δημ. December 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2005 olympus c-60 και αναλογικη nikon f50 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. December 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2005 egw exw tin sony cybershot T3 edw k 1 xrono...k ta spaei!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts