Jump to content

Ηχογράφηση κλήσεων

geotzia
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετά από αναβάθμιση της εφαρμογής True Phone ισχύει η ηχογράφηση κλήσεων μέσω shizuku!!! Επιτέλους κανονική εγγραφή κλήσεων, τσέκαρα και με ακουστικά και γράφει κανονικότατα!! Και υπόψιν έχω την δωρεάν έκδοση... 

2 ώρες πριν, geotzia said:

Μετά από αναβάθμιση της εφαρμογής True Phone ισχύει η ηχογράφηση κλήσεων μέσω shizuku!!! Επιτέλους κανονική εγγραφή κλήσεων, τσέκαρα και με ακουστικά και γράφει κανονικότατα!! Και υπόψιν έχω την δωρεάν έκδοση... 

κάτσε, εγώ έχω την αγορασμένη true phone. τι πρέπει να κάνω; δεν μου ήρθε καμία αναβάθμιση της εφαρμογής 

55 minutes ago, ilka71 said:

κάτσε, εγώ έχω την αγορασμένη true phone. τι πρέπει να κάνω; δεν μου ήρθε καμία αναβάθμιση της εφαρμογής 

ήρθε η αναβάθμιση! ενεργοποιουμε καμία ρύθμιση για να έχουμε ηχογράφηση και από τα ακουστικά Bluetooth; 

ενώ η ρύθμιση shizuku είναι ενεργή δεν κάνει εγγραφή. τι άλλο πρέπει να κάνω; 

Screenshot_20260630_111930_True Phone.jpg

Screenshot_20260630_111848_True Phone.jpg

3 ώρες πριν, geotzia said:

πρέπει να κατεβάσουμε την εφαρμογή shizuku; μετά ξέρεις πως την ρυθμίζουμε; 

On 30/6/2026 at 10:21 ΠΜ, ilka71 said:

ήρθε η αναβάθμιση! ενεργοποιουμε καμία ρύθμιση για να έχουμε ηχογράφηση και από τα ακουστικά Bluetooth; 

ενώ η ρύθμιση shizuku είναι ενεργή δεν κάνει εγγραφή. τι άλλο πρέπει να κάνω; 

Screenshot_20260630_111930_True Phone.jpg

Screenshot_20260630_111848_True Phone.jpg

πρέπει να κατεβάσουμε την εφαρμογή shizuku; μετά ξέρεις πως την ρυθμίζουμε; 

Είναι σχετικά απλή διαδικασία, κατεβάζεις το shizuku εγκατάσταση-δικαιώματα κλπ και ενεργοποιείς τις επιλογές για προγραμματιστές και από εκεί τον ασύρματο εντοπισμό σφαλμάτων.. (αν όλα αυτά σου φαίνονται λίγο Κινέζικα δες κάποιο βιντεάκι με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις) Με το που καταφέρεις το shizuku να γράψει is now running με το που πας στο true phone  θα σου ζητήσει δικαιώματα shizuku  πατας allow all time και είσαι έτοιμος. Πολύ καιρό το περίμενα αυτό... κανονική ηχογράφηση κλήσης!!! Αν δυσκολευτείς κάπου γράψε

Edited by geotzia

2 minutes ago, geotzia said:

Είναι σχετικά απλή διαδικασία, κατεβάζεις το shizuku εγκατάσταση-δικαιώματα κλπ και ενεργοποιείς τις επιλογές για προγραμματιστές και από εκεί τον ασύρματο εντπισμό σφαλμάτων.. (αν όλα αυτά σου φαίνονται λίγο Κινέζικα δες κάποιο βιντεάκι με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις) Με το που καταφέρεις το shizuku να γράψειis now running με το που πας στο true phone  θα σου ζητήσει δικαιώματα shizuku  πατας allow all time και είσαι έτοιμος. Πολύ καιρό το περίμενα αυτό... κανονική ηχογράφηση κλήσης!!!

οκ πήγα να το κάνω αλλά επειδή δεν είμαι με wifi δεν ενεργοποιειτο η επιλογή wifi debugging. οπότε περιμένω να κάνω την διαδικασία το βράδυ σπίτι! 

Edited by ilka71

1 minute ago, ilka71 said:

οκ πήγα να το κάνω αλλά επειδή δεν είμαι με wifi δεν ενεργοποιειτο η επιλογή wifi debugging. οπότε περιμένω να κάνω την διαδικασία το βράδυ σπίτι! 

Ξέχασα ότι θέλει wifi, μπορείς βέβαια να συνδεθείς wifi με σε hot spot αν έχεις κάποιο φίλο δίπλα σου ... και έτσι γίνεται.

13 ώρες πριν, geotzia said:

ναι ρε φίλε δουλεύει! ευχαριστούμε! 

καλά μιλάμε γαματο, καταγραφεί ακόμα και εάν μιλάς μια γραμμή την βάλεις σε αναμονή μιλήσεις στην άλλη και επανέλθεις καταγράφει και τις 2 κλήσεις! το έχω βάλει να καταγράφει αυτόματα όλες τις κλήσεις και κάθε κάποιες μέρες σβήνω τα αρχεία δεν τρώνε πολύ χώρο 

χμ αυτοματοποιηση θελει αυτο το τελευταιο, αν εχεις macrodroid ή tasker ή automate ενα script να του πεις να κραταει τα τελευταια  5 (;) αρχεια πχ

αν δεν ξερεις να το γραψεις, ενα ai θα βοηθουσε πιστευω

Just now, patrickdrd said:

χμ αυτοματοποιηση θελει αυτο το τελευταιο, αν εχεις macrodroid ή tasker ή automate ενα script να του πεις να κραταει τα τελευταια  5 (;) αρχεια πχ

αν δεν ξερεις να το γραψεις, ενα ai θα βοηθουσε πιστευω

Δεν με πειράζει μια χαρά σιγά τα kb που είναι το κάθε αρχειακι 

• 1 month later...

Το διαβασα αλα δεν μπορω να βρω το wifi debugging στις επιλογες προγραμματιστη τι σκ..α δεν καταλαβαίνω 

Οκ το βρηκα αλλα την επιλογή wifi debugging την απενεργοποιώ η οχι?

Γιατι μετα απο λιγο λεει shizuku is not running 

1 hour ago, tsiou55 said:

Το διαβασα αλα δεν μπορω να βρω το wifi debugging στις επιλογες προγραμματιστη τι σκ..α δεν καταλαβαίνω 

Οκ το βρηκα αλλα την επιλογή wifi debugging την απενεργοποιώ η οχι?

Γιατι μετα απο λιγο λεει shizuku is not running 

ενεργή πρέπει να είναι και να είσαι με wifi

• 3 weeks later...

Εγώ χρησιμοποιώ το ShizuCallRecorder-1.3.3.apk

Του ορίζεις φάκελο που θα αποθηκεύει τις ηχογραφήσεις, του δίνεις τις άδειες που θέλει, έχεις και ενεργό το shizuku και λειτουργεί απροβληματιστα. Ακόμα και με Bluetooth.

ShizuCallRecorder-1.3.3.apk

Πριν από αυτό λειτουργούσα το Skvalex call recorder. Και αυτό ήθελε shizuku. Λειτουργούσε και με Bluetooth κανονικά, αλλά όταν ηχογραφούσε είχε ένα μεγάλο κόκκινο rec στην οθόνη που σε μου άρεσε.

Και τα δύο τα έχω δοκιμάσει σε συσκευή που δεν έχει root. Και τα δύο τα έχω παίξει στη βασική μου συσκευή google pixel 9 pro xl που δεν είναι root.

1 hour ago, _NikitaS_ said:

Εγώ χρησιμοποιώ το ShizuCallRecorder-1.3.3.apk

Του ορίζεις φάκελο που θα αποθηκεύει τις ηχογραφήσεις, του δίνεις τις άδειες που θέλει, έχεις και ενεργό το shizuku και λειτουργεί απροβληματιστα. Ακόμα και με Bluetooth.

ShizuCallRecorder-1.3.3.apk 4 MB · 0 downloads

Πριν από αυτό λειτουργούσα το Skvalex call recorder. Και αυτό ήθελε shizuku. Λειτουργούσε και με Bluetooth κανονικά, αλλά όταν ηχογραφούσε είχε ένα μεγάλο κόκκινο rec στην οθόνη που σε μου άρεσε.

Και τα δύο τα έχω δοκιμάσει σε συσκευή που δεν έχει root. Και τα δύο τα έχω παίξει στη βασική μου συσκευή google pixel 9 pro xl που δεν είναι root.

αυτό λειτουργεί και με οποιον  dialer θες; 

10 minutes ago, ilka71 said:

αυτό λειτουργεί και με οποιον  dialer θες; 

Λογικά ναι χωρίς να ξέρω όμως 100%. Εγώ δουλεύω της google τον dialer που έχει η συσκευή.

Μετά από κάθε επανεκκίνηση της συσκευής απλά πρέπει να τρέξεις το shizuku ξανά ώστε να λειτουργήσει.

2 ώρες πριν, _NikitaS_ said:

Λογικά ναι χωρίς να ξέρω όμως 100%. Εγώ δουλεύω της google τον dialer που έχει η συσκευή.

Μετά από κάθε επανεκκίνηση της συσκευής απλά πρέπει να τρέξεις το shizuku ξανά ώστε να λειτουργήσει.

τέλειο το δοκίμασα μια χαρά. το καλό είναι ότι δουλεύει σε όλους τους dialer. μέχρι τώρα επειδή μου αρέσει ο true phone είχε δικό του call recording μέσω shizuku αλλά αυτό που πρότεινες δουλεύει πχ και στον samsung dialer εάν θέλω να χρησιμοποιησω αυτόν! 

μια ερώτηση στου true phone στο log αρχειακι λέει και το όνομα της επαφής. σε αυτό όχι ε; 

Edited by ilka71