PNeuMA Δημοσιεύτηκε December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 24, 2005 hi guyzzz den ixera se pia enotita na grapso auto to 8ema giauto an eimai lathos diorthoste to.... loipon exo tin digital camera sony sdc-s60 kai 8elo na tin cano web cam to logiko einai na tin sindeso sto usb nai, alla tin blepei san meso apo8ikeusis bazo ta drivers....pali ta idia (olo auta gia na ginei web cam sto MSN 7.5) loipon xerete kanena tropo na tin li8ei to problem mou?? apo rithmisi eos program kala xristougenna kai xronia polla:) :) Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Είσαι σίγουρος ότι η κάμερά σου υποστηρίζει κάτι τέτοιο; Εάν το υποστηρίζει θα πρέπει να σου παρέχει και drivers όπου όταν τους περάσεις θα φανεί η κάμερα σαν συσκευή capture στον device manager και θα μπορείς να την χρησιμοποιήσεις ως web-camera. Διαφορετικά τζίφος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasman Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 φίλε μου έχω και εγώ κάμερα sony hc16.Συνδεεις την κάμερα αφου εχεις περάσει τους drivers και όταν ανοιξεις το messenger πάς εκει που λεει tools ή εργαλεία και επιλέγεις ρυθμίσεις κάμερας web.θα σου εμφανίσει επιλογές και θα επιλέξεις την κάμερα σου.Θα την έχει αναγνωρίσει σίγουρα.Και αφου τελειώσεις μ'αυτο παίζεις κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PNeuMA Δημ. December 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 φίλε μου έχω και εγώ κάμερα sony hc16.Συνδεεις την κάμερα αφου εχεις περάσει τους drivers και όταν ανοιξεις το messenger πάς εκει που λεει tools ή εργαλεία και επιλέγεις ρυθμίσεις κάμερας web.θα σου εμφανίσει επιλογές και θα επιλέξεις την κάμερα σου.Θα την έχει αναγνωρίσει σίγουρα.Και αφου τελειώσεις μ'αυτο παίζεις κανονικά file mou auto einai to problima....eno exo perasi ta drivers to msn den tin briskei ka8olou.........:O :O :O Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts