alexasso Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 αυτη η χρονια ηταν απο τις πιο μυστηριες που θα μπορουσα να περασω ,, και τι δεν μου ετυχε .... εφυγα απο μια δουλεια που ειμουνα 4 χρονια, εκατσα 2 μηνες σαν το ρεμαλι ολη μερα εξω , καθε μερα πηγαινα στα καλυτερα , ταξιδεψα ,εφαγα ενα τσουβαλι λεφτα, γυρισα , πηγα σε μια αλλη δουλεια που με ηθελαν παρα πολυ , εκατσα ενα μηνα και κατι και μετα τους παρατησα σε μια μερα , πηγα σε μια πολυ καλη εταιρια σε μια θεση που παντα ηθελα , 2πλα λεφτα προνομια και ολα τα αλλα. εκατσα εκει σκιστηκα δουλευα σαν το σκυλι , δεν μου εφτανε η μερα.παραμελησα την κοπελα μου ακυρωσα τις διακοπες μου για την δουλεια , περασα ολο τον αυγουστο στο κεντρο της Αθηνας , η κοπελα μου πηγε με μια φιλη της διακοπες , νευριασε μαζι μου , γυρισε το τελος του αυγουστου , ενιωσα οτι μου ελειψε τοσο πολυ αλλα ηταν αργα γι'αυτην , με χωρισε μετα απο 3 χρονια σχεση , πονεσα παρα πολυ , ειχε σε ολα δικιο το τελευταιο καιρο την ειχα παραμελησει , δεν με ενοιαξε καμια αναγκη της ... επνιξα το πονο μου στο μονο που ηξερα καλα την δουλεια μου . Μισουσα και φοβομουν τις μηχανες ειμουνα παντα με το αυτοκινητο μου εδω και 8 χρονια , πηρα μηχανη σε ενα πρωινο χωρις σκεψη χωρις να με νοιαζει τιποτα. εχω να κουνησω το αυτοκινητο απο το τελος του καλοκαιριου , ακομα και οταν βρεχει παιρνω την μηχανη δεν με νοιαζει πια τιποτα . Νιωθω τοσο κουρασμενος πιεσμενος θελω τοσο πολυ να παω διακοπες, αλλα μαζι της.ενιωσα τοσο ασχημα για οτι της εκανα.. Θελω να φυγω απο το σπιτι να παω καπου αλλου σε κατι καινουργιο σε μια καινουργια περιοχη , θελω να γνωρισω καινουργιος ανθρωπους. αυτα!δεν γραφω αλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Αυτή η χρονιά μου πήγε καλά μόνο επαγγελματικά. Άλλαξα δουλειά μετά από 4 χρόνια που ήμουν σε μια εταιρία, με πολύ καλυτερο πακέτο και προοπτικές. Μέσα σε 4 μήνες στη νέα μου δουλειά μου δώσανε διεθυντική θέση. Γενικά επαγγελματικά πολύ καλά αλλά μέσα μου όλο αυτό το χρόνο ένιωσα και νιώθω ένα κενό...ουφφφ :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 αυτη η χρονια ηταν απο τις πιο μυστηριες που θα μπορουσα να περασω ,, και τι δεν μου ετυχε .... εφυγα απο μια δουλεια που ειμουνα 4 χρονια, εκατσα 2 μηνες σαν το ρεμαλι ολη μερα εξω , καθε μερα πηγαινα στα καλυτερα , ταξιδεψα ,εφαγα ενα τσουβαλι λεφτα, γυρισα , πηγα σε μια αλλη δουλεια που με ηθελαν παρα πολυ , εκατσα ενα μηνα και κατι και μετα τους παρατησα σε μια μερα , πηγα σε μια πολυ καλη εταιρια σε μια θεση που παντα ηθελα , 2πλα λεφτα προνομια και ολα τα αλλα. εκατσα εκει σκιστηκα δουλευα σαν το σκυλι , δεν μου εφτανε η μερα.παραμελησα την κοπελα μου ακυρωσα τις διακοπες μου για την δουλεια , περασα ολο τον αυγουστο στο κεντρο της Αθηνας , η κοπελα μου πηγε με μια φιλη της διακοπες , νευριασε μαζι μου , γυρισε το τελος του αυγουστου , ενιωσα οτι μου ελειψε τοσο πολυ αλλα ηταν αργα γι'αυτην , με χωρισε μετα απο 3 χρονια σχεση , πονεσα παρα πολυ , ειχε σε ολα δικιο το τελευταιο καιρο την ειχα παραμελησει , δεν με ενοιαξε καμια αναγκη της ... επνιξα το πονο μου στο μονο που ηξερα καλα την δουλεια μου . Μισουσα και φοβομουν τις μηχανες ειμουνα παντα με το αυτοκινητο μου εδω και 8 χρονια , πηρα μηχανη σε ενα πρωινο χωρις σκεψη χωρις να με νοιαζει τιποτα. εχω να κουνησω το αυτοκινητο απο το τελος του καλοκαιριου , ακομα και οταν βρεχει παιρνω την μηχανη δεν με νοιαζει πια τιποτα . Νιωθω τοσο κουρασμενος πιεσμενος θελω τοσο πολυ να παω διακοπες, αλλα μαζι της.ενιωσα τοσο ασχημα για οτι της εκανα.. Θελω να φυγω απο το σπιτι να παω καπου αλλου σε κατι καινουργιο σε μια καινουργια περιοχη , θελω να γνωρισω καινουργιος ανθρωπους. αυτα!δεν γραφω αλλα. Επίσης νομίζω χρειάζεσαι ψυχίατρο. Γιατί αν είναι να τα κάνεις όλα αυτά επειδή σε παρατησε μια γκόμενα..... τι να σου πω άλλο εκτός από το ότι δεν αξίζει;:) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Αυτή η χρονιά μου πήγε καλά μόνο επαγγελματικά. Άλλαξα δουλειά μετά από 4 χρόνια που ήμουν σε μια εταιρία, με πολύ καλυτερο πακέτο και προοπτικές. Μέσα σε 4 μήνες στη νέα μου δουλειά μου δώσανε διεθυντική θέση. Γενικά επαγγελματικά πολύ καλά αλλά μέσα μου όλο αυτό το χρόνο ένιωσα και νιώθω ένα κενό...ουφφφ :confused: Εννοείς στο στομάχι; κάνε καλού κακού μια γαστροσκόπηση, σαν έλκος μου κάνει αυτό.....:) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Επίσης νομίζω χρειάζεσαι ψυχίατρο. Γιατί αν είναι να τα κάνεις όλα αυτά επειδή σε παρατησε μια γκόμενα..... τι να σου πω άλλο εκτός από το ότι δεν αξίζει;:) :) δεν τα κανω ολα αυτα επειδη με παρατησε , ισως επειδη εκανα ολα αυτα να με παρατησε... παντως ενα ψυχιατρο να τον χρειαζομαι σιγουρα :cool: μου το λενε και οι φιλοι μου.. παντως εναν στο στρατο που ειχε ερθει να με δει ( τον ειχε στειλει ενα βυσμα που ειχα ) μου ειχε πει κατα λεξη '' αδειασε λιγο το κεφαλι σου γιατι θα εκραγει'' και με εστειλε στο 401 ενα μηνα για να ηρεμησω.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 δεν τα κανω ολα αυτα επειδη με παρατησε , ισως επειδη εκανα ολα αυτα να με παρατησε... παντως ενα ψυχιατρο να τον χρειαζομαι σιγουρα :cool: μου το λενε και οι φιλοι μου.. παντως εναν στο στρατο που ειχε ερθει να με δει ( τον ειχε στειλει ενα βυσμα που ειχα ) μου ειχε πει κατα λεξη '' αδειασε λιγο το κεφαλι σου γιατι θα εκραγει'' και με εστειλε στο 401 ενα μηνα για να ηρεμησω.:lol: Αααα έχεις και ιστορικό δηλαδή ε; μήπως να πας λίγο από Πεντέλη;....:) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Αααα έχεις και ιστορικό δηλαδή ε; μήπως να πας λίγο από Πεντέλη;....:) :) λες..:lol::lol: παντως με ειχαν τρελανει στις εξετασεις και δεν βρηκαν τιποτα.μου ελεγε ενας γιατρος εκει Συν/χης ''εσυ μια χαρα εισαι , το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να μας τρελανεις ολους,απλα πες του φιλου του γιατρου που σε εστειλε εδω οτι θα του στειλω τον λογαρισμο απο τις εξετασεις'':) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 η χρονιά που φεύγει?...χμ.... θα θυμάμαι ένα καταπληκτικό χειμώνα! ένα κουραστικό αλλά όμορφο καλοκαίρι. γενικά θα μπορούσα να πω ότι αυτή η χρονιά ήταν καλή! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 το 2007 παντως και μακαρι να χω την υγεια μου θα το κανω οσο γινεται πιο διαφορετικο για μενα,θα κανω πραγματα που επρεπε να χω κανει απο καιρο και ειδικα κανενα ταξιδακι,δεν θα ζω παντα με τα ιδια και τα ιδια παρεα με τα ψυχολογικα μου.no more....καιρος για αλλαγη. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Χμμμ...δεν πρεπει να εγινε κατι συνταρακτικο φετος, εκτος του οτι πηρα πτυχιο. Ας ελπισουμε το 2007 να μας φερει περισσοτερες εκπληξεις :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 το 2006 ηταν απο τις χειροτερες χρονιες που εχω περασει στη ζωη μου,να φυγει και να μην ξαναγυρισει!!!!ποτε!!! το μονο που καταφερα το 2006 ειναι να καταλαβω ποιοι ανθρωποι αξιζει να ειναι διπλα μου (ειτε φιλικα,ειτε συναισθηματικα), το 2007 θα ειναι αλλιως...το νιωθω... Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Εννοείς στο στομάχι; κάνε καλού κακού μια γαστροσκόπηση, σαν έλκος μου κάνει αυτό.....:) :) χα χα όχι στο στομάχι! αλλά συναισθηματικά! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 μια χαρα ηταν η φετινη χρονια με τα πανω της,τα κατω της...ολα καλα.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Το βασικότερο απ όλα στην φετινή χρονιά αν εξαιρέσουμε ότι χώρισα μετά απο 3 χρόνια σχέσης...:wacko: Στη δουλειά που βρίσκομαι ήμουν σε σημείο να εγκαταλείψω και ο λόγος ότι επικρατούσε πολύ πίεση... :mad: Σιγα σιγά με την στήριξη του αδερφού μου (3 χρόνια μεγαλύτερος,τον ευχαριστώ πολύ)μου έλεγε να ηρεμήσω και να κατσω εκεί... Το αποτέλεσμα ήταν πως αντί να εγκαταλείψω την εταιρία/εργοστάσιο που βρίσκομαι ακόμα απο την παραγωγή που ήμουν κατάφερα και ανέβηκα 2 θέσεις και αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε ένα γραφίο σε τμήμα μηχανογράφησης:D Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Κάθε πέρισυ και καλύτερα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Η φετινη χρονια ητανε η καλυτερη που περασε,εγιναν πολλα πραματα αλλα περασε πολυ γρηγορα απο τις προηγουμενες γιατι περνουσα καλα και ευχαριστα μαλλον.:happy: Ελπιζω η νεα χρονια να ειναι ακομα καλυτερη.:) Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Καλή ήταν η χρονιά για μένα! Αφού υπάρχει υγεία. :) Καλά πέρασα το χειμώνα, όμορφο καλοκαίρι και μεχρι τώρα καλά είναι!:cool: Τέλεια δεν υπάρχει και ας μην είμαι αχάριστος! Το ίδιο και καλύτερα μου εύχομαι και για την επομένη χρονιά!:happy: Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 χα χα όχι στο στομάχι! αλλά συναισθηματικά! Μα τι έχετε πάθει πια όλοι με τα συναισθηματικά σας; Τόσο χάλια πια;:happy: :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts