thabull Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου @stelioz78Ας μη το συνεχίσουμε.... Άσε τώρα που ησυχάσαμε.... @ υπόλοιπη ομοίγυρη: Τζαμάκια βρήκαμε (έχει ήδη της spigen). Μεμβράνη βρήκαμε????? Προχτές είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω σε φωτό (αυτόματο) το s26 με τα s23u και a56. Έτσι για να δω τι γίνεται. Είπα να συγκεντρώσω τα αποτελέσματα σε κολαζ για κάθε περίπτωση (δεν ξέρω αν θα δείξουν καλά οι φωτό ή αν θα πρέπει να τις ανεβάζω ξεχωριστά.... Ας κάνουμε μια δοκιμή 1x 3x 10x 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου Ήρθαν τα πραγματάκια, χθες μεσημέρι έπεσε παραγγελία σήμερα πρωί πρωί παρέλαβα Διπλό τζαμακι case friendly EZ fit της σπίγκεν κλασσικά και δυο θηκούλες ημιδιαφανη και διάφανη Όπως το είχε σε σημείο εμφανές ξανά περάστηκε το δαχτυλικο αποτύπωμα το οποίο δουλεύει άψογα!!! Λίγη δύναμη Όπως στις οδηγίες στα πρώτα δύο περάσματα και κουφέτο τίποτα ούτε δύναμη δεν απαιτεί μετά με την χρήση του. Όλα άριστα!!! 6 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου (edited) On 19/3/2026 at 8:31 ΜΜ, stelioz78 said: μια απορια και απο εμενα . γιατι οσοι εχουν κινεζικες βλακειες τυπου xiaomi , μπαινουν συνεχεια στα θρεντ της σαμσουγκ , καθε φορα που βγαινει νεο μοντελο , και μας τα πρηζουν ? φταιει οτι δεν ασχολείται κανενας μαζι τους ? φταιει οτι προσπαθούν να δικαιολογησουν τα πεταμενα λεφτα για βλακειες τυπου xiaomi οπο και μοπο ? σας βαρεθηκαν ολοι βασικα Spoiler Γιατί πολύ απλά τα νήματα κινητών είναι ανοιχτά προς όλους ανεξαρτήτως τι συσκευή έχουν, αρκεί φυσικά να μην ξεφεύγει το πράγμα με προσωπικους χαρακτηρισμούς, βρισιές κλπ. Σε ανοιχτό τεχνολογικό forum είμαστε. Επίσης πάρα πολλοί(όπως εγώ)δεν κοιτάζουν μόνο μια εταιρεία. Μπορεί την μια φορα να έχουν Nothing/Realme/Xiaomi και την άλλη να πάρουν Samsung/Oneplus κλπ Ακομα και στο κεντρικό community της Samsung, υπάρχει κόσμος που κριτικάρει τα φετινά μοντέλα σε σχέση με τα προηγούμενα χωρις να τους λέει κανείς τίποτα,μονο στο myphone απαγορεύεται η κριτική σε Samsung μεριά.... https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s26-series/order-your-galaxy-s26-series-now/td-p/14218324 Edited 20 Μαρτίου by Fulgore1 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 10 ώρες πριν, Fulgore1 said: Reveal hidden contents Γιατί πολύ απλά τα νήματα κινητών είναι ανοιχτά προς όλους ανεξαρτήτως τι συσκευή έχουν, αρκεί φυσικά να μην ξεφεύγει το πράγμα με προσωπικους χαρακτηρισμούς, βρισιές κλπ. Σε ανοιχτό τεχνολογικό forum είμαστε. Επίσης πάρα πολλοί(όπως εγώ)δεν κοιτάζουν μόνο μια εταιρεία. Μπορεί την μια φορα να έχουν Nothing/Realme/Xiaomi και την άλλη να πάρουν Samsung/Oneplus κλπ Ακομα και στο κεντρικό community της Samsung, υπάρχει κόσμος που κριτικάρει τα φετινά μοντέλα σε σχέση με τα προηγούμενα χωρις να τους λέει κανείς τίποτα,μονο στο myphone απαγορεύεται η κριτική σε Samsung μεριά.... https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s26-series/order-your-galaxy-s26-series-now/td-p/14218324 https://g.co/gemini/share/bfa1fdb4cac7 2 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου To προηγούμενο κόμπακτ κινητό που είχα ήταν το s23 έκδοση 8/256GB. Οι φωτογραφίες του ειδικά την ημέρα ήταν πολύ ψεύτικες, ουρανός κλπ, χάλια για τα γούστα μου δεν μου αρέσουν καθόλου τα ψηφιακά χρώματα. Ετούτο δω σε έναν σημερινό πρωινό περίπατο μου άρεσε πάρα πολύ, έμεινα έκπληκτος με την φυσικότητα των χρωμάτων του ούτε ψεύτικα ζωηρά ούτε άτονα, ζωντανά όσο όσο με ευκρίνεια ακόμη και σε μακρινές λήψεις με χρήση φυσικά του ψηφιακού ζούμ χ20 και χ30 αν κρίνουμε από τους μικρούς αισθητήρες που έχουν. Eγώ γενικά δεν ψειριζω την μαϊμού που λένε, απο πιξελς κλπ,έχω ασχοληθεί πολύ με φωτογραφία παλιότερα μέχρι πριν κάμποσα χρόνια κι έχω κρατήσει και μερικά, legend κομμάτια Canon 5d classic & Nikon D700 σε FF φορμάτ οπότε δεν θα βάλω εικόνες εδώ που εξάλλου είναι και συμπιεσμένες. Παραθέτω μερικά δείγματα και τονίζω όπως είχα γράψει και σε προηγούμενο ποστ ότι γενικά Δεν με απασχολεί η φωτογραφία από τα κινητά ειδικότερα αυτού του μεγέθους που είναι για συγκεκριμένο κοινό πιστεύω που δίνει περισσότερη βάση στην καθημερινή του λειτουργία και ευκολία χρήσης. Μερικές ακόμη 7 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου Πέντε μέρες λοιπόν με την συσκευή σε έκδοση 12/256 GB. Μπαταρία βράχος είτε το κυνηγάς με φουλ χρήση είτε σε stand by. Καθαρίζει το one 8.5 Το κινητό είναι απίστευτα γρήγορο και ομαλό ταυτόχρονα. Έχοντας τρεις κάρτες sim με τρία διαφορετικά νούμερα όλα σε Νόβα τα κουβαλάω και τα τρία κινητά μαζί μου για δοκιμές. Ανά δίωρο όποτε υπάρχει χρόνος πέφτει σκάλισμα. Το s26 είναι πύραυλος μπροστά στο 23 ουλτρα (12/512) και Ferrari μπροστά σε Audi σε σχέση με το xiaomi 15t pro (12/512 MediaTek 9400+ 3nm) Auto brightness ρίχνει ξύλο κανονικά σε s23u αλλά και στον Κινέζο με τα υποτιθέμενα 3200nits, έναντι 2600 του s26. Δεν βρήκα κάτι αρνητικό πλην της χρήσης του Samsung keyboard το οποίο λόγω του μικρού πλάτους της οθόνης δυσκολεύει στο σωστό πάτημα των πλήκτρων γραμμάτων κυρίως. Αυτά προς το παρόν, εδώ θα είμαστε να τα λέμε... 3 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chico71 Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου Κατέβασε το gboard πληκτρολόγιο το έχω χρόνια. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου 1 hour ago, chico71 said: Κατέβασε το gboard πληκτρολόγιο το έχω χρόνια. Έχει και καλύτερες προτάσεις λέξεων που το δουλεύω στο xiaomi, το γνωρίζω κι από τα 1+ που είχα παλιότερα, σε ευχαριστώ!! 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου (edited) Ενημέρωση ασφαλείας Edited 26 Μαρτίου by konakis Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου On 19/3/2026 at 8:31 ΜΜ, stelioz78 said: μια απορια και απο εμενα . γιατι οσοι εχουν κινεζικες βλακειες τυπου xiaomi , μπαινουν συνεχεια στα θρεντ της σαμσουγκ , καθε φορα που βγαινει νεο μοντελο , και μας τα πρηζουν ? φταιει οτι δεν ασχολείται κανενας μαζι τους ? φταιει οτι προσπαθούν να δικαιολογησουν τα πεταμενα λεφτα για βλακειες τυπου xiaomi οπο και μοπο ? σας βαρεθηκαν ολοι βασικα Συγγνώμη που επεμβαίνω στην ωραία συζήτησή σας, αλλά όπως κάποτε (τότε που η Samsung καινοτομούσε) μπαίναμε οι σαμσουγκάκηδες και κράζαμε τα Apple και οι απλάκηδες έγραφαν τα ίδια ως απάντηση, ε τώρα γίνεται το ίδιο στη Samsung 🤷♂️🤷♂️ Και -ήρεμα το λέω- όσοι παίρνουν συσκευές "τυπου xiaomi οπο και μοπο", δηλαδή συσκευές με σύγχρονα χαρακτηριστικά και τελευταία τεχνολογία, δεν είναι αυτοί που χρειάζονται τις δικαιολογίες για τα πεταμένα λεφτά. Η κάθε Samsung, εφόσον πουλάει, καλά κάνει και μας (σας) γλεντάει και βγάζει τις ίδιες συσκευές εδώ και 5 χρόνια και καλά κάνουμε και κράζουμε 🤗🤗🤗 Ας έμεναν στο ράφι όταν έβγαλαν τους φορτιστές απ' τις συσκευασίες και την επόμενη χρονιά θα έβαζαν ακόμη και τζαμάκι και θήκη μέσα. Ας έμεναν απούλητα τα φετινά και του χρόνου, έστω του παραχρόνου, θα έκανε παπάδες η σειρά. Δεν τα βγάζω άχρηστα, έτσι; Απλά εχθρός του καλού είναι το καλύτερο 👌 1 Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9 --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. 28 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου Τελικά πήρα αυτή τη θήκη: https://www.urbanarmorgear.com/products/essential-armor-galaxy-s26-case/?variant=214534114040 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου (edited) Edited 31 Μαρτίου by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου On 31/3/2026 at 6:47 ΜΜ, Fulgore1 said: To -24% είναι η αποφορολόγηση. Το κάνουν αρκετά καταστήματα για να βγουν ψηλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 58 minutes ago, enigma84 said: To -24% είναι η αποφορολόγηση. Το κάνουν αρκετά καταστήματα για να βγουν ψηλά όχι ειναι τελική τιμή. Απλά το -24% είναι επειδή είναι νέα προσθήκη(Νέο που λέει από κάτω) και έπεσε γρήγορα η τιμή του ως συνήθως με Samsung συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου (edited) 12 ώρες πριν, Fulgore1 said: όχι ειναι τελική τιμή. -24% επί των 1500 που ειναι η τιμη αντιπροσωπειας ή 1500/1.24? (που ουσιαστικα αφαιρεις το ΦΠΑ). (Οπου '1500' βαζουμε την κανονικη τιμη αντιπροσωπειας για την καθε περιπτωση) Γιατί το 24% απο μονο του σαν ποσοστο ειναι περιεργο ή 'υποπτο'. Κανεις δεν κανει 24, 26, και αναλογα ποσοτα εκπτωση. Οι εκπτωσεις ειναι πολλαπλασια του 5 (οταν ειναι πραγματικες) ή αρθμητικα στρογγυλα νουμερα (αντε να ειναι , 99.....) Edited 2 Απριλίου by thabull Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου (edited) 8 ώρες πριν, thabull said: -24% επί των 1500 που ειναι η τιμη αντιπροσωπειας ή 1500/1.24? (που ουσιαστικα αφαιρεις το ΦΠΑ). (Οπου '1500' βαζουμε την κανονικη τιμη αντιπροσωπειας για την καθε περιπτωση) Γιατί το 24% απο μονο του σαν ποσοστο ειναι περιεργο ή 'υποπτο'. Κανεις δεν κανει 24, 26, και αναλογα ποσοτα εκπτωση. Οι εκπτωσεις ειναι πολλαπλασια του 5 (οταν ειναι πραγματικες) ή αρθμητικα στρογγυλα νουμερα (αντε να ειναι , 99.....) 1)Μιλάμε για το απλό S26 και όχι για το Ultra 2) Μιλάμε για τιμές απο Bestprice σε αυτές τις τιμές που πιθανώς να είναι παραεισαγωγής ,και αρα όχι απο επίσημη αντιπροσωπεία. Εκτός Ελλάδας σε Amazon μεριά καλή περίπτωση επίσημου πωλητή είναι το παρακάτω, από το Γερμανικό με 3χρόνια εγγύηση αν και έχει αργή παράδοση πάνω απο μήνα Edited 2 Απριλίου by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου 21 ώρες πριν, Fulgore1 said: 1)Μιλάμε για το απλό S26 και όχι για το Ultra 2) Μιλάμε για τιμές απο Bestprice σε αυτές τις τιμές που πιθανώς να είναι παραεισαγωγής ,και αρα όχι απο επίσημη αντιπροσωπεία. Εκτός Ελλάδας σε Amazon μεριά καλή περίπτωση επίσημου πωλητή είναι το παρακάτω, από το Γερμανικό με 3χρόνια εγγύηση αν και έχει αργή παράδοση πάνω απο μήνα 1. Το ξερω. Η τιμη που εβαλα ειναι ενδεικτικη (νομιζα οτι με τη διευκρινιση ειναι κατανοητο) 2. Εγω μιλησα για τις περιπτωσεις που η εκπτωση που εμφανιζεται ειναι της ταξης του 24%. Τα παραδειγματα που δειχνεις δεν εμπιπτουν σε αυτη την περιπτωση, οποτε δεν εχει και πολυ νοημα η συζητηση. 😉 Βασικα σε κανενα απο τα παραδειγματα σου (φωτο) δεν υπαρχει 24% για να εχει νοημα η αποφορολογηση...... Επομενως μαλλον ξεκιναμε να αναλωνόμαστε σε μια ασκοπη και ασυνδετη κουβεντα μιλωντας ο ενας για πετρες και ο αλλος για ξύλα.... χαχαχαχαχα. 🤣🤣 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου 2 ώρες πριν, thabull said: Ο συμφορουμίτης πιο πάνω εγραψε οτι αυτές οι τιμές είναι με αποφορολόγηση και όπως του απάντησα είναι τελικές τιμές, άρα ειναι ανεξαρτήτως αποφορολόγησης, όπως και η τιμή απο το Amazon που πόσταρα απο πάνω. Πάντα ποστάρονται στα forum τελικές τιμές με ΦΠΑ, γιατί δεν έχουν όλοι δυνατότητα αποφορολόγησης. Το ποσοστό έκπτωσης είναι όντως λάθος(δεν ξέρω πως προκύπτει). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου 14 ώρες πριν, Fulgore1 said: Ο συμφορουμίτης πιο πάνω εγραψε οτι αυτές οι τιμές είναι με αποφορολόγηση και όπως του απάντησα είναι τελικές τιμές, άρα ειναι ανεξαρτήτως αποφορολόγησης, όπως και η τιμή απο το Amazon που πόσταρα απο πάνω. Πάντα ποστάρονται στα forum τελικές τιμές με ΦΠΑ, γιατί δεν έχουν όλοι δυνατότητα αποφορολόγησης. Το ποσοστό έκπτωσης είναι όντως λάθος(δεν ξέρω πως προκύπτει). Άρα μάλλον ο συμφορουμίτης δεν έκανε τα σωστά μαθηματικά.... χαχαχαχαχαχαχα (χωρίς ίχνος εμπάθειας προς τον συμφορουμίτη) Τελικά, μάλλον όλοι μας το ίδιο λέμε. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι αν αλλάζει (προς επάνω) η τελική τιμή όταν ζητήσουμε τιμολόγιο. Τότε κάτι δεν πάει καλά.... Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου (edited) 14 ώρες πριν, thabull said: Άρα μάλλον ο συμφορουμίτης δεν έκανε τα σωστά μαθηματικά.... χαχαχαχαχαχαχα (χωρίς ίχνος εμπάθειας προς τον συμφορουμίτη) Τελικά, μάλλον όλοι μας το ίδιο λέμε. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι αν αλλάζει (προς επάνω) η τελική τιμή όταν ζητήσουμε τιμολόγιο. Τότε κάτι δεν πάει καλά.... Το πιο πάνω παράδειγμα με τις τιμές του bestprice το ανέφερα πιο πολύ για όποιον ψάχνεται για αγορά(αλλά δεν κοιτάζει σε bestprice ή amazon), μιας και είναι αρκετά σημαντική η πτώση τιμής για μοντέλο σχεδόν 1μήνα. Και δεν υπάρχει και θέμα με εγγυήσεις όπως σε άλλες εταιρείες λόγω αντιπροσωπείας. Για αγορά με τιμολόγιο συγκεκριμένα, προσωπικά θα κοίταζα μόνο από μεγάλες αλυσίδες/skroutz/amazon, γιατι όντως κάποια φθηνά καταστήματα σε bestprice έχουν θέμα σε αυτό το κομμάτι. Edited 4 Απριλίου by Fulgore1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου Δυστυχώς δεν πήρα print screen από το xiaomi 17 που μόλις πήγα να δω το καλάθι είχε τσιμπήσει τον ΦΠΑ. Και όταν είχα πάρει το s23 ειχα αρκετά κατάστημα που εμφάνιζαν την τιμή με έκπτωση και όταν προχωρούσες την παραγγελία και δεν είχες τιμολόγιο, στο γυρνούσε με ΦΠΑ. Τελικά κατάφερα και βρήκα ένα και το πήρα στα 600€ και με τιμολόγιο. Παντω και σταματάω το offtopic μου κάνει εντύπωση ότι και γνωστό κατάστημα της περιοχής της Ομόνοιας δεν μου έκοβε τιμολόγιο γιατί είχε χαλάσει το pos.... Στα της συσκευής για δεν βρίσκω κάτι να με κινητοποιήσει για αλλαγή έναντι του s23. Η οι διαφορές σε κάμερα και οθόνες είναι μικρές για τα λεφτά ενώ και η αυτονομια που δείχνουν στα τεστ είναι για τον snapdragon. Για τον exynos η διαφορά ήταν συγκρίσιμη εναντι του sd. Μου φαίνεται μεταβατική η γενιά και θα είναι ίσως η πρώτη φορά που πολλοί θα πάνε σε apple 17. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου (edited) On 5/4/2026 at 8:44 ΠΜ, enigma84 said: Και όταν είχα πάρει το s23 ειχα αρκετά κατάστημα που εμφάνιζαν την τιμή με έκπτωση και όταν προχωρούσες την παραγγελία και δεν είχες τιμολόγιο, στο γυρνούσε με ΦΠΑ. Τελικά κατάφερα και βρήκα ένα και το πήρα στα 600€ και με τιμολόγιο. Παντω και σταματάω το offtopic μου κάνει εντύπωση ότι και γνωστό κατάστημα της περιοχής της Ομόνοιας δεν μου έκοβε τιμολόγιο γιατί είχε χαλάσει το pos.... Στα της συσκευής για δεν βρίσκω κάτι να με κινητοποιήσει για αλλαγή έναντι του s23. Η οι διαφορές σε κάμερα και οθόνες είναι μικρές για τα λεφτά ενώ και η αυτονομια που δείχνουν στα τεστ είναι για τον snapdragon. Για τον exynos η διαφορά ήταν συγκρίσιμη εναντι του sd. Μου φαίνεται μεταβατική η γενιά και θα είναι ίσως η πρώτη φορά που πολλοί θα πάνε σε apple 17. Ειναι τελικη η τιμή με ΦΠΑ, ωρίστε ένα απο τα καταστήματα. Για αγορά με τιμολόγιο όντως καλύτερα αγορά από αλλού. Οσο για το τελευταίο κομμάτι που αναφέρεις, ακριβώς σε αυτή την φάση είμαι και εγώ. Κοίταζα φέτος για S26(δεν ήθελα Xiaomi 17 λόγω Miui/HyperOS), αλλά δυστηχώς οι αλλαγές είναι μικρές(+δεν θέλω Exynos). Edited 6 Απριλίου by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου Exynos ξε Exynos ,το τηλέφωνο τα πάει περίφημα σε κάθε τομέα είτε μπαταρία είτε φωτογραφίες είμαι πολύ ευχαριστημένος κάτι που δεν το περίμενα σε αυτόν το βαθμό. Το one Ui 8.5 όπως έχω ξαναγράψει είναι εξαιρετικά σμουθ σε προκαλεί να σκαλίζεις το κινητό συνέχεια δίχως κομπιασματα και περιττά. Εδώ σε ένα συγκριτικό με μήλο 17 τα πήγε επίσης μια χαρά. Να σημειώσω πως στην δική μου περίπτωση δεν έχει αυτό την έντονη χρωματική αποτύπωση ματζέντα το αντίθετο είναι εξαιρετικό με πολύ σωστό white balance έχοντας ταυτόχρονα στην λειτουργία selfie 🤳 και επιλογή φυσικού ή θερμού χρώματος. Το κινητό είναι φοβερό και στα 600 ευρώ πάνω κάτω όποιος δεν θέλει μήλο είναι μια χαρά επιλογή κρίμα το κράξιμο που έχει φάει από πολλούς με την διαφορά ότι αυτοί ή έχουν μείνει σε συγκριτικά άλλων μη έχοντας δουλέψει την συσκευή καθόλου ή ελάχιστα. Εγώ το έχω πάνω από δύο εβδομάδες έχει μάθει τα πατήματα μου και η μπαταρία του είναι σούπερ ντούπερ χωρίς υπερβολή. https://youtu.be/0FDEYEFVGPk?is=S5wWKJHiCk-v3OXW Και τα δείγματα με θερμοκρασία φυσικού ή θερμού... 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου (edited) Update Απριλίου 458MB περίπου Έγινε και βελτιστοποίηση εφαρμογών ήρθε και η ενημέρωση Google play Μαρτίου. Τζιτζί το κινητάκι... Edited 14 Απριλίου by konakis 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου Ψάχνω να αγοράσω μια απλή θήκη για το S26 το απλό, διάφανη η μαύρη, πλάτης. Είμαι Αθήνα Αχαρνές και θέλω να την πάρω Παρασκευή μαζί μου που πετάω για Αλεξανδρούπολη να την πάω εκεί σε ένα θείο μου. Δε βρίσκω διαθεσιμότητα σε μαγαζιά πέραν του σκρουτζ που δε μπορώ να την έχω τόσο άμεσα. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts