Gka Δημοσιεύτηκε 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε 11 Μαρτίου Το έχει πάρει στα χέρια του κανένας για να μας πει εντυπώσεις; Έκανα παραγγελία το 512gb σε cobalt violet και αναμένω.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου Μόλις χτες παρέλαβα το μπλε. Προορίζεται για τη γυναίκα μου (μετάβαση από το S22) και είναι ακόμη στο κουτί του. Στο unboxing έδειξε (σε σχέση με το s22) πιο ντιζαϊνάτο και έχει ωραία αίσθηση. Περισσότερα τις επόμενες μέρες που θα το σετάρω και θα γίνουν και 1-2 δοκιμές. Αν και ι απαιτήσεις σε χρήση δεν είναι ιδιαίτερες, θα δούμε τι εντυπώσεις θα προκύψουν. 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου (edited) On 11/3/2026 at 8:30 ΜΜ, Gka said: Το έχει πάρει στα χέρια του κανένας για να μας πει εντυπώσεις; Έκανα παραγγελία το 512gb σε cobalt violet και αναμένω.... Εχει κυριως να κανει απο πιο κινητο ερχεσαι. Δεν μπορει να ειναι κακο. Μονο παρα πολυ καλο μπορει να ειναι. Στην τιμη ομως που εχει το s26 512 η Samsung θελει να μας σπρωξει στο s26 Ultra. Edited 14 Μαρτίου by stamatis3133 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου Λογικά μέχρι την Παρασκευή θα έχω παραλάβει το μικρό πυραυλάκι. Μικρή κόμπακτ συσκευή μετά από τρία χρόνια περίπου...S23 Ultra & Xiaomi 15T pro θα παίζουν δεύτερο τρίτα πιστεύω πια ανάλογα τις περιστάσεις και το είδος της χρήσης. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου 14 minutes ago, konakis said: Λογικά μέχρι την Παρασκευή θα έχω παραλάβει το μικρό πυραυλάκι. Μικρή κόμπακτ συσκευή μετά από τρία χρόνια περίπου...S23 Ultra & Xiaomi 15T pro θα παίζουν δεύτερο τρίτα πιστεύω πια ανάλογα τις περιστάσεις και το είδος της χρήσης. Αν το παίρνεις δωρεάν, καλά κάνεις. Αν πληρωσες, καλώς ή κακως το s25 είναι καλύτερη επιλογή. Τα s26 και s26+ υπάρχουν φέτος μόνο και μονο για να κανουν το s26 Ultra να δείχνει καλό. Περίμενα το s26 αλλα μολις το ειδα, είδα τιμή, και μάλιστα με exynos, είπα στον εαυτό μου οτι δεν την ξαναπατάω. Είμαι τόσο ευχαριστημένος με το Xiaomi 15 512GB, μέγεθος, οθόνη, ήχο, αυτονομία, φωτογραφία και το s26 μου θύμησε ότι δεν έχω λόγο να ασχολούμαι με το τι κινητα βγαίνουν, για τουλάχιστον ενα χρόνο ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου Έχω και το S24 και το S25. Αυτά περί exynos δε γνωρίζω πότε ίσχυαν αλλά τώρα είναι απλά αστεία. 2 1 Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου Αλλά δεν έφταναν οι exynos για το Ultra; Τι διαφορές έχει το s24 απο το s25; Δεν ειναι ακριβώς το ίδιο τηλέφωνο με διαφορετικό SoC; Έστω οτι δεν υπάρχει διαφορά, η τιμή του s26 φετος ειναι αστεία αν κάποιος το αγορασει full price. Η μοναδική ναυαρχίδα της Samsung είναι το Ultra, το s26 δεν εχει λάβει την ιδια προσοχή για τα λεφτα που ζητάνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου Και οι Mediatek μια χαρά είναι και ο σαπάκιας ο Exynos 2600 στα 2nm!!! Καλός είναι και το S26 σίγουρα θα ειναι καλύτερο τηλέφωνο από το s25 με ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία από τον προκάτοχό του και 6.3" οθόνη όπως το 24 ήταν καλύτερο από το 23 κ.ο.κ. 4 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου 19 ώρες πριν, konakis said: Και οι Mediatek μια χαρά είναι και ο σαπάκιας ο Exynos 2600 στα 2nm!!! Καλός είναι και το S26 σίγουρα θα ειναι καλύτερο τηλέφωνο από το s25 με ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία από τον προκάτοχό του και 6.3" οθόνη όπως το 24 ήταν καλύτερο από το 23 κ.ο.κ. Βασικά το S24 exynos ήταν αρκετά χειρότερο από το S23 όπως και αρκετά χειρότερο από το S24 snapdragon. Επίσης τα πρώτα τεστ δείχνουν ελαφρώς καλύτερη μπαταρία για το s25 συγκριτικά με το S26, τεστ πραγματικών συνθηκών, όχι εργαστηριακές μετρήσεις. Σαφώς βελτιωμένος πάντως ο exynos, σταθερός σε απόδοση και λογικά με updates θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο. Ως γενικό μόνο σχόλιο να πω ότι σε μια αγορά με καλές "μικρές" συσκευές, όπως iphone, iphone pro, xiaomi, pixel, η σειρά S θα ήταν σοβαρή αν κόστιζε βαριά τα μισά. Και τα pixel θα έπρεπε να κοστολογούνται χαμηλότερα αλλά τουλάχιστον είναι καλύτερες συσκευές από τα S. 1 Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9 --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου (edited) 22 ώρες πριν, Serafeim1981 said: Έχω και το S24 και το S25. Αυτά περί exynos δε γνωρίζω πότε ίσχυαν αλλά τώρα είναι απλά αστεία. ΤΕστ μπαταρίας, χειρότερος ο Exynos απο Snapdragon παρόλη την μεγαλύτερη μπαταρία στο S26. Σε επιδόσεις(Επεξεργαστής/CPU), τα ίδια με..πέρυσι Με λίγα λόγια μιλάμε για ιδιο τηλέφωνο με το S25 απλά με άλλοο επεξεργαστή και μεγαλύτερη μπαταρία. Edited 17 Μαρτίου by Fulgore1 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου Θα το γράψω όσο πιο απλά γίνεται... 1050 με 1100 για τον αγαπημένο Κινέζο δεν πρόκειται να δώσω , ούτε με συγκίνησε ποτέ η σειρά πίξελ με το γυμνό της περιβάλλον, φωτογραφικά μου είναι αδιάφορα δεν με νοιάζει, iPhone για αυτούς που θέλουν apple 🍎 άρα τί μου μένει το S model Galaxy στην βασική του έκδοση. Επέλεξα λοιπόν να πάρω το τελευταίο τρέχον μοντέλο στην έκδοση 12/256GB στα σκάρτα 600 ευρώ από το να μπω σε διαδικασία αγοράς μεταχειρισμένου s25 στα +,- 500 ευρώ. Όπως το είδα βελτιώθηκε εκεί που ήθελα ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία μικρή αύξηση της οθόνης και ωραία premium αίσθηση στο χέρι με μεγαλύτερο ελαφρώς power button θεωρώ πως σίγουρα θα έχει υψηλότερη μετρήσιμη φωτεινότητα (πάντα το κάνει στα νέα μοντέλα η Samsung στο ανεβασμένο peak brightness) . Χαρείτε τα κινητάκια που αρέσουν στον καθένα, εγώ προσωπικά σπεκσολάγνος δεν είμαι ούτε ήμουν ποτέ 4 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου Fulgore1, με καλύπτουν τα μικρά samsung κι ας είναι μετριότητες... Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου 51 minutes ago, Serafeim1981 said: Fulgore1, με καλύπτουν τα μικρά samsung κι ας είναι μετριότητες... Και πολύ καλά κάνεις και εσύ και όποιος αλλος το αγόρασε. Εγω απλά αναφέρω τι ρόλο βαράει η συσκευή γενικότερα, και όπως και να το κάνουμε είναι σκέτη απογοήτευση, ακόμα και τον Exynos να προσπεράσουμε. Μονο και μονο που η Samsung ξανα χρησιμοποιεί τις κάμερες του S22 και η φόρτιση έχει κολλήσει στα 25W, είναι απλά τραγικό. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου Όπως και να το κάνεις εσύ, όχι όπως και να το κάνουμε. Μη γενικεύεις. 1 Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου (edited) 1 hour ago, Serafeim1981 said: Όπως και να το κάνεις εσύ, όχι όπως και να το κάνουμε. Μη γενικεύεις. Τα specs του Galaxy S26 ειναι συγκεκριμένα. Σε σχέση με τα προηγούμενα Samsung S μοντέλα και τον υπόλοιπο ανταγωνισμό, η συσκευή δεν ειναι κακή, αλλά ειναι απογοήτευση πόσο λίγες βελτιώσεις παίρνει κάθε χρόνο το μικρότερο μοντέλο. Αυτό το πράγμα έγραψε και το γνωστό Gsmarena στο review για το S26. Τα παραπάνω δεν απαγορεύουν σε κάποιον να αγοράσει το κινητό. Είμαστε όμως σε τεχνολογικό site και πρέπει να λέμε τα πράγματα όπως είναι. Edited 17 Μαρτίου by Fulgore1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου (edited) Μερικές σκέψεις που μπορεί και να σας είναι αδιάφορες και κουραστικές Για μια ακόμη φορά διαβάζω και διαβάζω και δεν έχω καταλάβει πιο είναι το νόημα της συζήτησης ρε παιδιά..... Γυρνάμε στα ίδια και στα ίδια. Κάποιος κάνει μια παρατήρηση ή μια αναφορά σχετικά με κάποια χαρακτηριστικά του τηλεφώνου. Όλα καλά. Το πρόβλημα υποθέτω ότι δημιουργείται όταν αρχίζει και κρίνει. Ας αφήσουμε τις κρίσεις στην άκρη. Αναφέρουμε τα δεδομένα (χωρίς να τα αναλύουμε) και αφήνουμε τον καθένα μας να βγάλει τα συμπεράσματά του. Διαφορετικά τίθεται θέμα κινήτρου. Κάποιος σούπερ πολέμιος ή σούπερ υπερασπιστής αρχίζει και δημιουργεί ερωτηματικά. Αγόρασε το κινητό και τώρα νιώθει μ@λ@.... γιατί τα σπεκς δεν είναι γαμάτα? Το καταλαβαίνω. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να προσπαθεί να μας κάνει να νιώθουμε το ίδιο και εμείς. Έχει κάτι προσωπικό με τη Samsung? Ας το λύσουν μόνοι τους. Το site είναι τεχνολογικό, το νήμα όμως είναι για να συζητάμε την εμπειρία μας, προβλήματα που ενδεχομένως αντιμετωπίσουμε, κάτι που είδαμε και θέλουμε να μοιραστούμε. Προφανώς θα αναφερθούν και τα σπεκς, αλλά μέχρι εκεί. Το να διαβάζουμε σελίδες επί σελίδων για κάτι που το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να μας χαλάσει τη διάθεση γιατί είμαστε μ..... και βλάκες και δε μας κόβει, και δεν πήραμε το ένα τηλέφωνο αντί του άλλου, είναι απλά ανούσιο και βαρετό. Κλείνοντας το σεντόνι (και συγγνώμη για την πρωινή κούραση) θα χρησιμοποιήσω την, κατά την προσωπική μου άποψη, πολύ σωστή ρήση του/της konakis μόλις 2-3 ποστ παραπάνω: "Χαρείτε τα κινητάκια που αρέσουν στον καθένα" Υ.Γ. Δεν μιλάω προσωπικά για κανέναν/καμία συγκεκριμένα (εκτός από τη ρήση του/της konakis που δανείστηκα) μιας και αυτό που γίνεται εδώ, γίνεται από διαφορετικά άτομα σε κάθε νήμα..... Θα παρακαλούσα να μην ξεκινήσουμε νέα "συζήτηση" πάνω στο σχόλιό μου. Edited 18 Μαρτίου by thabull 3 2 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. 18 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Πήρε κανένας τζαμάκι για τις κάμερες; Σκέφτομαι για της spigen... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Τίποτα ακόμα και το παλικάρι που μεσολάβησε για το κινητό μου είπε ότι ακόμα δεν κυκλοφορεί τίποτε στην αγορά, από βδομάδα. Εγώ επειδή έχω άλλες δύο συσκευές θα περιμένω μόλις κατέβω Αθήνα γιατί είμαι εκτός. Θα παίξει πολύ σπίτι να επανέλθω στα παλιότερα μεγέθη προερχόμενος από μεγάλα τηλέφωνα s23 ultra & s25 ultra και xiaomi 15T pro. Τον Φεβρουάριο που είχα επισκεφτεί το Samsung store στην Κηφισιά με εξέπληξε αφάνταστα το μικρό s25 κι έτσι πήρα την απόφαση για το νέο της σειράς S26 μιας και βρέθηκε και σε δελεαστική για τα θέλω μου τιμή. 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. 18 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Υπάρχουν κανονικά στα καταστήματα θήκες και τζαμάκια. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου (edited) 10 ώρες πριν, thabull said: Το site είναι τεχνολογικό, το νήμα όμως είναι για να συζητάμε την εμπειρία μας, προβλήματα που ενδεχομένως αντιμετωπίσουμε, κάτι που είδαμε και θέλουμε να μοιραστούμε. Spoiler Ενα γρήγορο σχόλιο, επειδή υπάρχει λάθος αντίληψη για τα νήματα του forum από πολλούς, ακόμα και παλιότερα μέλη οπως φαίνεται. Το ότι είμαστε σε τεχνολογικό site σημαίνει ότι μπορούμε να γράψουμε το οτιδήποτε για την συσκευή ,κάτοχοι και μη, να την κρίνουμε σε σχέση με τον ανταγωνισμό, και ο καθένας φυσικά να κρίνει αν θα αγοράσει ή αν θα προσπεράσει. Και φυσικά οι οποιοι κάτοχοι, να ανταλλάξουν απόψεις για αυτες. Οτι ίσχυε και παλιότερα στο forum που η συμμετοχή ήταν πολύ μεγαλύτερη. Η κριτική και οι συγκρίσεις πιο πολύ σε τεχνολογικά forum γίνονται ,γιατί συμμετέχει περισσότερος κόσμος που ασχολείται/γνωρίζει τα των κινητών. Επίσης βοηθάει και τους υποψήφιους αγοραστές να κρίνουν αν η συσκευή τους καλύπτει(πολλοί δεν κάθονται να διαβάζουν κατεβατά με specs ή να ψάχνουν σε youtube/internet διαφορες μεταξύ Exynos και Snapdragon κλπ). Αν ειναι τώρα να τα προσπεράσουμε όλα αυτά και να γράφονται συγκεκριμένα πράγματα, εκεί πάμε σε σενάρια που παραπέμπουν πιο πολύ σε οπαδισμό. Edited 18 Μαρτίου by Fulgore1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου (edited) 27 minutes ago, Fulgore1 said: Αν ειναι τώρα να τα προσπεράσουμε όλα αυτά και να γράφονται συγκεκριμένα πράγματα, εκεί πάμε σε σενάρια που παραπέμπουν πιο πολύ σε οπαδισμό. Ναι βρε παιδάκι μου αλλά και συ το κράζεις καθαρά και μόνο με βάση τα h/w specs, αλλά η εμπειρία χρήσης μιας συσκευής δεν είναι μόνο αυτό, ίσα ίσα, την αίσθηση που έχεις όταν το κρατάς και το UI στο τέλος της ημέρας καθορίζει την εντύπωση που σου αφήνει η συσκευή στη καθημερινότητα. Το θέμα είναι ότι έχεις πάρει παραμάζωμα τα θρεντ των Samsung και πατας κράξιμο σε κάθε ευκαιρία, οπότε και αυτό πάει στο σημείο οπαδισμου και κούρασης στο τέλος. Edited 18 Μαρτίου by OverClocker 2 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 27 minutes ago, OverClocker said: Μπα, το θέμα δυστηχώς ειναι το παρακάτω, και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε Καλή συνέχεια. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου (edited) 7 minutes ago, Fulgore1 said: Μπα, το θέμα δυστηχώς ειναι το παρακάτω, και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε Καλή συνέχεια. Όλο καλή συνέχεια λες και όλο εδώ γυρνάς. 🫠 Επίσης ένα ενδιαφέρον άρθρο. https://g.co/gemini/share/df2f08df3a07 Edited 18 Μαρτίου by OverClocker 3 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου Παρέλαβα σήμερα το πρωί...το τηλεφωνάκι σπέρνει. Πανέμορφη οθόνη φωτεινή,φοβερή βελούδινη λειτουργία μοναδική αίσθηση κρατηματος και χρήσης με το ένα χέρι. Μέσα έξω απολαυστικό...ακόμα το στήνω σιγά σιγά @Gka Παρήγγειλα τελικά βρήκα και θήκες και το κλασσικό διπλό γυαλί της Spigen. Σε ευχαριστώ πολύ!! 6 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου μια απορια και απο εμενα . γιατι οσοι εχουν κινεζικες βλακειες τυπου xiaomi , μπαινουν συνεχεια στα θρεντ της σαμσουγκ , καθε φορα που βγαινει νεο μοντελο , και μας τα πρηζουν ? φταιει οτι δεν ασχολείται κανενας μαζι τους ? φταιει οτι προσπαθούν να δικαιολογησουν τα πεταμενα λεφτα για βλακειες τυπου xiaomi οπο και μοπο ? σας βαρεθηκαν ολοι βασικα 1 1 Παράθεση -Galaxy S24 FE blue -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts