Pharmex Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Εγώ έχω το WorldMate Pro 2006. Δε νομίζω ότι υπάρχει καλύτερο, καθώς έχει και πλήθος άλλων λειτουργιών πλην του καιρού (και στον καιρό έχει μέχρι και δορυφορικό κινούμενο χάρτη). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Clouseau Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 πειραματιζομενος ακομα με το jamin εβγαλα (ή ετσι νομιζω) το παλιο pocket weather και εβαλα το SPB weather το οποιο παιζει επισης πολυ καλα στα WM5 και εχει καλυτερο look & feel συν του οτι ειναι συμβατο προφανως το με το pocket plus. (το θεμα ειναι αφου εβγαλα το pocket weather απο το add/remove programs στο ppc γιατι αυτο παραμενει να υπαρχει και να τρεχει κανονικα?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Πρώτα βγάλτο από τα ενεργά Today Plugins (Ξετσέκαρέ το μέσα από τις ρυθμίσεις), κάνε ένα soft reset και μετά κάνε απεγκατάσταση. Μετά ξανακάνε ένα soft reset (το παρακάνω με τα soft reset αλλά δεν βλάπτουν) και έτσι θα γίνει σωστή απεγκατάσταση. Αν είναι ενεργό και φαίνεται το πρόγραμμα στην αρχική οθόνη σου (Today screen) δεν μπορεί να γίνει απεγκατάσταση. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 που μπορω να βρω καποιο FREE ξερει κανεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Clouseau Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 Πρώτα βγάλτο από τα ενεργά Today Plugins (Ξετσέκαρέ το μέσα από τις ρυθμίσεις), κάνε ένα soft reset και μετά κάνε απεγκατάσταση. Μετά ξανακάνε ένα soft reset (το παρακάνω με τα soft reset αλλά δεν βλάπτουν) και έτσι θα γίνει σωστή απεγκατάσταση. Αν είναι ενεργό και φαίνεται το πρόγραμμα στην αρχική οθόνη σου (Today screen) δεν μπορεί να γίνει απεγκατάσταση. ;) δυστυχως δεν ειναι τσεκαρισμενο στο today και στο add/remove programs δεν μου το βγαζει στην λιστα (λογικο αφου απο εκει του εκανα απεγκατασταση)...υπαρχει κανονικα στα programs και λειτουργει κανονικα (κανει και auto updates!). ειναι πιθανο οταν του εκανα uninstall από το add/remove να ηταν στο today screen αλλα στο help που ειχα κοιταξει πριν δεν ανεφερε κατι σχετικο. τωρα τι κανομεν?:cry: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 δυστυχως δεν ειναι τσεκαρισμενο στο today και στο add/remove programs δεν μου το βγαζει στην λιστα (λογικο αφου απο εκει του εκανα απεγκατασταση)...υπαρχει κανονικα στα programs και λειτουργει κανονικα (κανει και auto updates!). ειναι πιθανο οταν του εκανα uninstall από το add/remove να ηταν στο today screen αλλα στο help που ειχα κοιταξει πριν δεν ανεφερε κατι σχετικο. τωρα τι κανομεν?:cry: :cry: Κάνε ξανά εγκατάσταση από επάνω (σαν να μην υπάρχει ήδη το πρόγραμμα). Κάνε ένα soft reset και μετά κάνε βήμα - βήμα τη διαδικασία απεγκατάστασης που σου περιέγραψα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 Πως μπορούμε να κάνουμε updates το καιρό από το Site στο PDA, έχω κάνει εγκατάσταση το πρόγραμμα στην συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 gia poio programma milas? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 Το Spb Weather Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Στην Todayscreen δεξί κλικ στο SpbWeather plugin-->Refresh All. Πρέπει να είναι συδεδεμένο sto Internet το ppc πρίν. Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SalonikateD Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Gia xara stous xristes tou forum...3erei kaneis ean iparxei programma pou na ipostirizei wm5 alla kai na exei stin basi tou ta Trikala thessalias??..To weather panel xrisimopoiousa alla den exei Trikala mesa gmt :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Gia xara stous xristes tou forum...3erei kaneis ean iparxei programma pou na ipostirizei wm5 alla kai na exei stin basi tou ta Trikala thessalias??..To weather panel xrisimopoiousa alla den exei Trikala mesa gmt :( στο fizz traveller που χρησιμοποιω εγω εχει τα Τρικαλα, αρα και στο fizz weather!! δε χανεις τιποτα να ριξεις μια ματια. ειδικα το fizztraveller μπορει να μην ειναι οτι καλυτερο για καιρο αλλα εχει πολλα ωραια πραγματακια. www.fizzsoftware.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Εγώ έχω το WorldMate Pro 2006. Δε νομίζω ότι υπάρχει καλύτερο, καθώς έχει και πλήθος άλλων λειτουργιών πλην του καιρού (και στον καιρό έχει μέχρι και δορυφορικό κινούμενο χάρτη). που μπορω να βρω το cr*** φιλε μου γι αυτο? και για μενα προσωπικα ειναι το πιο καλο και απο interface αλλα και απο εργαλεια που δινει μαζι με το προγραμμα του καιρου:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyr13 Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Ρε παιδιά έχω το PocketWeather με προεπιλεγμένη τη Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς όμως σπάνια πέφτει μέσα στον καιρό. Ιδίως τις βροχές που μου εμφανίζει συχνά, δεν τις βλέπω ποτέ.... Τη Θεσσαλονίκη την έχει στις έτοιμες επιλογές, συνεπώς δεν μπορεί να έχει λάθος συντεταγμένες ώστε να πω ότι τις έχω βάλει λάθος εγώ. Έχει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα; Κάποιο άλλο πρόγραμμα που να έχει κάποιος συντοπίτης για τη συμπρωτεύουσα και να είναι αξιόπιστο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cvellios Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 το PocketWeather σπάνια πέφτει μέσα στον καιρό.Εγο εβαλα το Handy Weather TO MIO 701 δουλευει τελεια!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 που μπορω να βρω το cr*** φιλε μου γι αυτο? και για μενα προσωπικα ειναι το πιο καλο και απο interface αλλα και απο εργαλεια που δινει μαζι με το προγραμμα του καιρου:) Δυστυχώς τα cr...s του Worldmate δε δουλεύουν καλά (μόλις συνδεθούν με τον server της εταιρίας για ενημέρωση παθαίνουν πατατράκ). Έτσι εγώ το έχω αγοράσει. Επιπλέον κάθε συσκευή έχει ξεχωριστά στοιχεία registration, οπότε ενώ μπορείς να μεταφέρεις το πρόγραμμα σε δεύτερη συσκευή, η πρώτη σταματά να μπορεί να κάνει ενημερώσεις και σου ζητάει νέα εγγραφή! Μάλλον το έχουν κλειδώσει καλά! :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 χρησιμοποιω το κορυφαιο ολων οσον αφορα την αξιοπιστια handy weather, μου το ειχε συστησει καποιος μεσα απο το φορουμ και ειχε απολυτο δικιο, το κακο ειναι οτι δεν το ειχε ολοκληρο, ειναι μονο για λιγες μερες (γιατι ληγει το trial) μετα βλεπουμε τι θα κανουμε:ninja: Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Ειχα το Pocket weather μαζί με Pocket breeze, αλλά πολύ συχνά το Ν560 κόλλαγε και έβγαζε μικροπροβλήματα. Αλλαξα σε SPB weather και από τότε όλα λειτουργούν μια χαρά. Το Pocket weather πάντως ήταν πιο πλήρες στις πληροφορίες του.... Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Ρε παιδιά έχω το PocketWeather με προεπιλεγμένη τη Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς όμως σπάνια πέφτει μέσα στον καιρό. Ιδίως τις βροχές που μου εμφανίζει συχνά, δεν τις βλέπω ποτέ.... Τη Θεσσαλονίκη την έχει στις έτοιμες επιλογές, συνεπώς δεν μπορεί να έχει λάθος συντεταγμένες ώστε να πω ότι τις έχω βάλει λάθος εγώ. Έχει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα; Κάποιο άλλο πρόγραμμα που να έχει κάποιος συντοπίτης για τη συμπρωτεύουσα και να είναι αξιόπιστο; Αυτό τον καιρό φίλε μου οι πρόβλέψεις παντού για θεσ/νίκη είναι ο,τι να'ναι. Εγώ έχω το weather panel και μου λέει για βροχή από την κυριακή και ούτε μια σταγόνα δεν είδα ακόμη. Δεν φταίει το πρόγραμμα βέβαια γιατί τα ίδια έλεγε και στο meteo.gr. Δες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Βρε παιδιά που θα βρω το Handy Weather; Ποια η επίσημη σελίδα του; Βρίσκω μόνο για Symbian! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Βρε παιδιά που θα βρω το Handy Weather; Ποια η επίσημη σελίδα του; Βρίσκω μόνο για Symbian! http://pocket-pc-software.penreader.com/Handy_Weather.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 to handy weather xrhsimopoiei templates apo to accuweather.com gia ellada apo to site toy meteo.gr ftiaxnis templates kai ta bazis se opoio porgramma 8elis Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 opoios 8eli informations gia worldmate as steilei pm Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lfotopoulos Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Pocket weather χρησιμοποιώ εδώ και λίγες μέρες. Images ξέρει κανείς που βρίσκουμε; http://www.ntua.gr/weather/sat.jpg http://www.ntua.gr/weather/sat.jpg http://www.hnms.gr/hnms/greek/observation/satelite_map_html?region=Europe&type=IR&date= Παράθεση MSCRE (Microsoft Certified Reboot Engineer) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SalonikateD Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Χρησιμοποιώ το SPB και δεν μπορώ να βρώ πουθενά area code για τα Τρίκαλα Θεσσαλίας...Μπορεί να με διαφωτισει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts