andreasarc Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Το spb weather 1.7, έχει καμία διαφορά από την προηγούμενη έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 εγώ έτσι πρόχειρα που το είδα μου φαίνεται ίδιο... απλά ενσωματώνεται άψογα στο SPB shell και αυτό είναι πολύ καλό αν το χρησιμοποιείς :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Το spb weather 1.7, έχει καμία διαφορά από την προηγούμενη έκδοση; exo exo install to 1.5.0 kai pezi apsoga me meteo ebale kanis 1.7.0 me meteo ? Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
181293 Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 exo exo install to 1.5.0 kai pezi apsoga me meteo ebale kanis 1.7.0 me meteo ? Ναι και παίζει απροβλημάτιστα (για την πόλη της Χίου (id=11)) Επίσης το νέο Spb Weather έχει πλέον νέες επιλογές στο View (Normal/Wide/Narrow/Multiline/Detailed) και δυνατότητα απόκρυψης του Today Icon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATTER Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 καλησπέρα. κατέβασα το spb weather. είναι πραγματικα πολύ καλό. μήπως το trial 15 ημερών που εχω μπορει να γίνει full version? κάποιος πιο έμπειρος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 exeis pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Παιδιά μία ερώτηση, έβαλα το spd shell το οποίο έχει ένα προγραμμα καιρού, πώς γίνεται να βάλουμε σε αυτό τις ελληνικές πόλεις που είχα στο spd weather σε συνδιασμό με teblates meteo??? Είναι εφικτό αυτό ή κρατάμε και τα δύο :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makis1985 Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 paidia poio einai telika to kalitero programma gia prognosi kairou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATTER Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 ALOY8020, σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για το παραπάνω pm. το δοκίμασα και είναι ολα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Παιδιά μία ερώτηση, έβαλα το spd shell το οποίο έχει ένα προγραμμα καιρού, πώς γίνεται να βάλουμε σε αυτό τις ελληνικές πόλεις που είχα στο spd weather σε συνδιασμό με teblates meteo??? Είναι εφικτό αυτό ή κρατάμε και τα δύο :blink: Αφού θα έχεις εκατεστημένο το spb weather θα πας στο μενού του shell / settings /spb mobile shell και στην καρτέλα tabs θα αφαιρέσεις το δικό του και θα βάλεις το spb weather. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Ευχαριστώ :yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Παιδιά μία ερώτηση, έβαλα το spd shell το οποίο έχει ένα προγραμμα καιρού,μπορουμε να το αντικαταστησουμε με το weatherpanel ??? Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Παιδιά μία ερώτηση, έβαλα το spd shell το οποίο έχει ένα προγραμμα καιρού,μπορουμε να το αντικαταστησουμε με το weatherpanel ??? Χλωμό το βλέπω. :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Παιδιά μία ερώτηση, έβαλα το spd shell το οποίο έχει ένα προγραμμα καιρού,μπορουμε να το αντικαταστησουμε με το weatherpanel ??? Κάνεις replace το tab του καιρού με αυτό του weather panel. Το μόνο πρόβλημα είναι οτι στη now screen δε θα βλέπεις την ενημέρωση του καιρού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Μπορούμε να βλέπουμε πότε έγινε το τελευταίο update του spb weather μέσω του spb shell; Στο spb weather όταν ήταν μόνο του το βλέπαμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Μπορούμε να βλέπουμε πότε έγινε το τελευταίο update του spb weather μέσω του spb shell; Στο spb weather όταν ήταν μόνο του το βλέπαμε.... O μόνος τρόπος που έχω βρει είναι να κάνεις συνεχόμενο tap στο tab του weather και Show Detailed weather. To γράφει κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 O μόνος τρόπος που έχω βρει είναι να κάνεις συνεχόμενο tap στο tab του weather και Show Detailed weather. To γράφει κάτω. Μα το weather το έχω βγάλει απο την today screen. Αφου το έχει το shell δεν το χρειάζομαι..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Μα το weather το έχω βγάλει απο την today screen. Αφου το έχει το shell δεν το χρειάζομαι..... Kαλά αν βασίζεσαι μόνο στις δυνατότητες του shell.:p Eγώ έβαλα και το spb weather. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Kαλά αν βασίζεσαι μόνο στις δυνατότητες του shell.:p Eγώ έβαλα και το spb weather. Ε που να τα χωρέσω όλα;;; Θέλω 32'' οθόνη αν είναι έτσι.......:lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Ε που να τα χωρέσω όλα;;; Θέλω 32'' οθόνη αν είναι έτσι.......:lol: :lol: Bάλε το spbweather, τη θέση του καιρού του shell θα σου πιάσει. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Bάλε το spbweather, τη θέση του καιρού του shell θα σου πιάσει. ;) Μα δεν θέλω να το σβήσω το shell, είναι ωραίο προγραμματάκι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas5000 Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 :( Εγώ είχα το spb weather αλλα δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος απο τίς προβλέψεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 :( Εγώ είχα το spb weather αλλα δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος απο τίς προβλέψεις.... me tis dikes toy ontos alla me tis problepseis toy METEO gia ellada eiani oti kalytero Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Μα δεν θέλω να το σβήσω το shell, είναι ωραίο προγραμματάκι.... Δεν είπα να σβήσεις το shell, είπα να έχεις και τα δύο και να ενσωματώσεις το spbweather που δίνει την καλύτερη πρόβλεψη γιά Ελλάδα μέσω του meto.gr στο shell. Δες εδώ http://rapidshare.com/files/16717285/2.rar.html :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Δεν είπα να σβήσεις το shell, είπα να έχεις και τα δύο και να ενσωματώσεις το spbweather που δίνει την καλύτερη πρόβλεψη γιά Ελλάδα μέσω του meto.gr στο shell. Δες εδώ http://rapidshare.com/files/16717285/2.rar.html :cool: Μα αυτό το έχω κάνει, μόνο που έτσι δεν μπορώ να δω το τελευταίο update του καιρού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts