Minotavrs Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Διαβάζω για weather panel που λέτε αλλά δε μπορώ να το βρω πουθενά. Από όσο θυμάμαι από πιο παλιά οι τελευταίες εκδόσεις του βγαίνανε σε ένα wiki το οποίο δυστυχώς από ότι φαίνεται είναι κλειστό... Επίσης αυτό με τους σταθμούς της ΕΜΥ, δείχνει και ακριβή κατάσταση καιρού για το παρόν σε κάποιο σημείο. Δηλαδή θέλω να πάω στο κέντρο της Αθήνας τώρα, μπορώ να δω άμα βρέχει? Τέλος, υπάρχει κάποιο forum ή site που να δίνει λεπτομέρειες για το customization του προγράμματος. Το δικό τους forum από το πολύ spam μου φαίνεται πως έκλεισε... Exει τρομερα skins πχ ενα απο τα καλυτερα ειναι αυτο της stardock με full animation http://i10.tinypic.com/2e304mt.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Αυτό το site το ξέρω, το θέμα είναι πως αυτή η έκδοση που έχει δεν τρέχει σε wm5 (για να σου απαντήσω και στην προηγούμενη ερώτηση;) ). Τις καινούργιες εκδόσεις που έβγαζε (και για wm5) τις ανακοίνωνε στο forum και τις έβγαζε για download σε ένα wiki. Το πρόβλημα τώρα είναι πως και το forum και το wiki είναι down...:confused: Στο forum απ'οτι είδα έγινε μεγάλο hack και επικρατούσε πανικός μέσα. Μino λες να μην ήξερα να κάνω search;:lol: Eλεγα μήπως παίζουν τίποτα άλλοι κωδικοί. Εγώ προς το παρόν δεν το αλλάζω το weather panel γιατί είναι το μόνο που δέχεται customization και απλά είναι κορυφή στο είδος του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Eννοείται δεν το έχω έτσι γιατί πιάνει τη μισή οθόνη, αλλά θέλω να σας δείξω τι μπορεί να κάνει. Αυτό ειναι πραγματικά ελάχιστο δείγμα. Υπάρχουν πάρα πολλά themes. http://img48.imageshack.us/img48/7661/pccapture17ey9.jpg http://img214.imageshack.us/img214/7247/pccapture18jo5.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Το έβαλα κι εγώ και το ψάχνω... Έχει αρκετά πράγματα κι από μου φαίνεται από πρώτη ματιά δίνει αρκετά πιο πολλές λεπτομέρειες από το spb. Το θέμα είναι οι προγνώσεις που δίνει κατά πόσο αξιόπιστες είναι?? Που βασίζονται όλα αυτά που βγάζει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Γιαννη ποιο ειναι αυτο το theme ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Το έβαλα κι εγώ και το ψάχνω... Έχει αρκετά πράγματα κι από μου φαίνεται από πρώτη ματιά δίνει αρκετά πιο πολλές λεπτομέρειες από το spb. Το θέμα είναι οι προγνώσεις που δίνει κατά πόσο αξιόπιστες είναι?? Που βασίζονται όλα αυτά που βγάζει??εγω εχω βαλει τις πολεις απο εδω http://www.weather.com/common/drilldown/GR.html?countryName=Greece&countryCd=GR&lswe=greece&itemName=Greece&lswa=WeatherLocalUndeclared&what=WeatherLocalUndeclared&geoCd=4&itemCd=GR&geoCdChild=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 πολυ ωραιο Γιαννη το θεμα σου για το weather panel!!!!!που τα βρισκουμε τα θεματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Έχω καιρό για Goettingen, Germany από το Gismeteo και Θεσ/νίκη & θερμαϊκό από meteo. Στο default skin για Goettingen την Τρίτη και την Πέμπτη λέει βροχή (το ίδιο και με το line skin), αν γυρίσω στο meteosea_line skin για τις ίδιες ημέρες μου βγάζει την εικόνα της ήρεμης θάλασσας. kalispera zoo gia deutschland na empisteyese to wetteronline.de pao syxna hannover kai moy bgenei panta o kairos Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Γιαννη ποιο ειναι αυτο το theme ? πολυ ωραιο Γιαννη το θεμα σου για το weather panel!!!!!που τα βρισκουμε τα θεματα; Eίναι το Vista, αλλά δε σας το στέλνω γιατί είναι για VGA. Το εικονίδια είναι τα Glass Candy, επίσης για VGA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 υπαρχει κανενα link που να εχει θεματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos_cy Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχει δυνατότητα να προβάλλονται πολλά tabs ταυτόχρονα στο weather panel, όπως γίνεται και στο spb wetaher (ξεχωριστό tab για κάθε πόλη); Δεν είδα κάτι τέτοιο στις επιλογές, αλλά νομίζω ότι το είδα σε κάποιο σάιτ ποιο παλιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 υπαρχει κανενα link που να εχει θεματα; Eδώ θα βρείς σχεδόν τα πάντα.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 να εισαι καλα θα το ψαξω!!!!:happy: :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχει δυνατότητα να προβάλλονται πολλά tabs ταυτόχρονα στο weather panel, όπως γίνεται και στο spb wetaher (ξεχωριστό tab για κάθε πόλη); Δεν είδα κάτι τέτοιο στις επιλογές, αλλά νομίζω ότι το είδα σε κάποιο σάιτ ποιο παλιά. Μπορείς να έχεις περισσότερες από μια πόλεις, αλλά όχι σε tabs. Eναλλάσσονται σε χρονικό διάστημα που ορίζεις εσύ και μπορείς να τις επιλέγεις manually από το menu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos_cy Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Λάθος! Τελικά την επιλογή αυτή την είδα σ 'ένα σάιτ για το pocket weather. Κατεβάζω τώρα κι αυτό το trial να το δοκιμάσω κι αυτό μπας και καταλήξω κάπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Ναι δεν είναι πολύ δύσκολο να μετατρέψεις όποιο skin θέλεις για να δέχεται και τα κύματα... Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι καταρχήν να αντιγράψεις τα directory του meteosea_line και αυτού που θέλεις να μετατρέψεις (π.χ. default) στο pc. Κατόπιν να κάνεις unzip το 32x32.bmp από το 32x32.zip και στα δύο skin και να τα ανοίξεις με κάποιον editor για εικόνες (π.χ. photoshop). Όπως θα δεις όταν ανοίξεις το 32x32.bmp από το meteosea_line, σε κάποιες θέσεις έχει τους κυματισμούς. Σε αυτές τις θέσεις πρέπει να βάλεις τους κυματισμούς και στο άλλο 32x32.bmp που έχεις ανοίξει. Μόλις τελειώσεις, πήγαινε στο http://spbsoftwarehouse.com/products/weather/skintutorial.html?en για να δεις πως θα δημιουργήσεις το skin. Υ.Γ. Θα προσπαθήσω να μετατρέψω κι άλλο λίγο το meteosea template για να το κάνω να δείχνει τον κατάσταση του ουρανού (π.χ. λιακάδα, βροχή κ.τ.λ.) Μου φαίνεται λίγο ανούσιο τελικά να δείχνει το κύμα. Και μόνο από τα μποφόρ καταλαβαίνεις τι κύμα επικρατεί περίπου, ενώ αντιθέτως άμα δε βλέπεις κατάσταση ουρανού δεν καταλάβεις άμα βρέχει ή όχι (κι άντε να βγεις βόλτα σκαφάτος άνετος με 2 και γίνεις λούτσα από καμιά μπόρα από το πουθενά:)) Έκανα τελικά δικό μου skin με τον τρόπο που μου περιέγραψες αλλά έχω μία απορία εάν το meteo_gr δόση μια πρόβλεψη χρησιμοποιώντας τα εικονίδια που αντικαταστούμε τι γίνετε;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Hab, πολύ καλή δουλειά. Κατάφερα επιτέλους να βρω και τη Σπάρτη, γιατί μόνο με meteo.gr την έχει... έστω και για τέσσερις ημέρες Την είχε και το weather.cnn.com. Ευτυχώς είχα βρει template μετά από αρκετό ψάξιμο. Όμως δε χρειάζεται πλέον... :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Τα εικονίδια του εμφανίζονται τα ρυθμίζεις μέσα από το template. Αυτά τα template που έφτιαξα χρησιμοποιούν αρκιβώς αυτά τα εικονίδια;) Κάνε ένα attach το skin για να το πάρουμε κι εμείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 To θεμα αυτο των vista για weatherpanel ειναι σουπερ οντως! http://pixel.citadel.org/weatherpanel/wiki/index.php/Vista αλλα δεν ξερω πως κανουν update το φεγγαρι-μου δειχνει παντα 0%:confused: Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 To θεμα αυτο των vista για weatherpanel ειναι σουπερ οντως! http://pixel.citadel.org/weatherpanel/wiki/index.php/Vista αλλα δεν ξερω πως κανουν update το φεγγαρι-μου δειχνει παντα 0%:confused: Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ με το εν λόγω skin και το φεγγάρι. johner απ'ότι βλέπω εσένα στο κάνει update κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ με το εν λόγω skin και το φεγγάρι. johner απ'ότι βλέπω εσένα στο κάνει update κανονικά; Yeap, μάλλον θα ζητήσω rename στο nick μου. 1337 johner!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Τα εικονίδια του εμφανίζονται τα ρυθμίζεις μέσα από το template. Αυτά τα template που έφτιαξα χρησιμοποιούν αρκιβώς αυτά τα εικονίδια;) Κάνε ένα attach το skin για να το πάρουμε κι εμείς...Το προγραμματάκι που κάνει εγκατάσταση το σκιν έχει μέγεθος 176kb. Πώς μπορώ να το κάνω upload; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Τελικά το έκανα upload εδώ http://rapidshare.de/files/34410981/meteoSea_tech_SpbWeatherSkin_setup.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Ωραίος, thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 μια ερωτηση παιδια,μπορω στο weather panel να παιρνω προβλεψεις απο το http://www.μετεο.gr ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts