Jump to content

Ποιο πρόγραμμα καιρού χρησιμοποιείτε;

bill_viper
 Κοινοποίηση

Ποιο πρόγραμμα καιρού χρησιμοποιείτε;  

411 members have voted

1. 1. Ποιο πρόγραμμα καιρού χρησιμοποιείτε;

• Spb Weather
      271
    • Fizz Weather
      9
    • Weather Center
      10
    • Pocket Weather
      54
    • Weather Panel
      48
    • Άλλο, ποιο;
      19

Recommended Posts

Εγώ έχω το WorldMate Pro 2006. Δε νομίζω ότι υπάρχει καλύτερο, καθώς έχει και πλήθος άλλων λειτουργιών πλην του καιρού (και στον καιρό έχει μέχρι και δορυφορικό κινούμενο χάρτη).
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

• Απαντήσεις 567
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πειραματιζομενος ακομα με το jamin εβγαλα (ή ετσι νομιζω) το παλιο pocket weather και εβαλα το SPB weather το οποιο παιζει επισης πολυ καλα στα WM5 και εχει καλυτερο look & feel συν του οτι ειναι συμβατο προφανως το με το pocket plus.

(το θεμα ειναι αφου εβγαλα το pocket weather απο το add/remove programs στο ppc γιατι αυτο παραμενει να υπαρχει και να τρεχει κανονικα?)

Πρώτα βγάλτο από τα ενεργά Today Plugins (Ξετσέκαρέ το μέσα από τις ρυθμίσεις), κάνε ένα soft reset και μετά κάνε απεγκατάσταση. Μετά ξανακάνε ένα soft reset (το παρακάνω με τα soft reset αλλά δεν βλάπτουν) και έτσι θα γίνει σωστή απεγκατάσταση. Αν είναι ενεργό και φαίνεται το πρόγραμμα στην αρχική οθόνη σου (Today screen) δεν μπορεί να γίνει απεγκατάσταση. ;)

Πρώτα βγάλτο από τα ενεργά Today Plugins (Ξετσέκαρέ το μέσα από τις ρυθμίσεις), κάνε ένα soft reset και μετά κάνε απεγκατάσταση. Μετά ξανακάνε ένα soft reset (το παρακάνω με τα soft reset αλλά δεν βλάπτουν) και έτσι θα γίνει σωστή απεγκατάσταση. Αν είναι ενεργό και φαίνεται το πρόγραμμα στην αρχική οθόνη σου (Today screen) δεν μπορεί να γίνει απεγκατάσταση. ;)

δυστυχως δεν ειναι τσεκαρισμενο στο today και στο add/remove programs δεν μου το βγαζει στην λιστα (λογικο αφου απο εκει του εκανα απεγκατασταση)...υπαρχει κανονικα στα programs και λειτουργει κανονικα (κανει και auto updates!).

ειναι πιθανο οταν του εκανα uninstall από το add/remove να ηταν στο today screen αλλα στο help που ειχα κοιταξει πριν δεν ανεφερε κατι σχετικο.

τωρα τι κανομεν?:cry: :cry:

δυστυχως δεν ειναι τσεκαρισμενο στο today και στο add/remove programs δεν μου το βγαζει στην λιστα (λογικο αφου απο εκει του εκανα απεγκατασταση)...υπαρχει κανονικα στα programs και λειτουργει κανονικα (κανει και auto updates!).

ειναι πιθανο οταν του εκανα uninstall από το add/remove να ηταν στο today screen αλλα στο help που ειχα κοιταξει πριν δεν ανεφερε κατι σχετικο.

τωρα τι κανομεν?:cry: :cry:

Κάνε ξανά εγκατάσταση από επάνω (σαν να μην υπάρχει ήδη το πρόγραμμα). Κάνε ένα soft reset και μετά κάνε βήμα - βήμα τη διαδικασία απεγκατάστασης που σου περιέγραψα.

Πως μπορούμε να κάνουμε updates το καιρό από το Site στο PDA, έχω κάνει εγκατάσταση το πρόγραμμα στην συσκευή

Gia xara stous xristes tou forum...3erei kaneis ean iparxei programma pou na ipostirizei wm5 alla kai na exei stin basi tou ta Trikala thessalias??..To weather panel xrisimopoiousa alla den exei Trikala mesa gmt :(

Gia xara stous xristes tou forum...3erei kaneis ean iparxei programma pou na ipostirizei wm5 alla kai na exei stin basi tou ta Trikala thessalias??..To weather panel xrisimopoiousa alla den exei Trikala mesa gmt :(

στο fizz traveller που χρησιμοποιω εγω εχει τα Τρικαλα, αρα και στο fizz weather!!

δε χανεις τιποτα να ριξεις μια ματια. ειδικα το fizztraveller μπορει να μην ειναι οτι καλυτερο για καιρο αλλα εχει πολλα ωραια πραγματακια.

www.fizzsoftware.com

• 6 months later...
Εγώ έχω το WorldMate Pro 2006. Δε νομίζω ότι υπάρχει καλύτερο, καθώς έχει και πλήθος άλλων λειτουργιών πλην του καιρού (και στον καιρό έχει μέχρι και δορυφορικό κινούμενο χάρτη).

που μπορω να βρω το cr*** φιλε μου γι αυτο?

και για μενα προσωπικα ειναι το πιο καλο και απο interface αλλα και απο εργαλεια που δινει μαζι με το προγραμμα του καιρου:)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Ρε παιδιά έχω το PocketWeather με προεπιλεγμένη τη Θεσσαλονίκη.

Δυστυχώς όμως σπάνια πέφτει μέσα στον καιρό. Ιδίως τις βροχές που μου εμφανίζει συχνά, δεν τις βλέπω ποτέ....

Τη Θεσσαλονίκη την έχει στις έτοιμες επιλογές, συνεπώς δεν μπορεί να έχει λάθος συντεταγμένες ώστε να πω ότι τις έχω βάλει λάθος εγώ.

Έχει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα;

Κάποιο άλλο πρόγραμμα που να έχει κάποιος συντοπίτης για τη συμπρωτεύουσα και να είναι αξιόπιστο;

που μπορω να βρω το cr*** φιλε μου γι αυτο?

και για μενα προσωπικα ειναι το πιο καλο και απο interface αλλα και απο εργαλεια που δινει μαζι με το προγραμμα του καιρου:)

Δυστυχώς τα cr...s του Worldmate δε δουλεύουν καλά (μόλις συνδεθούν με τον server της εταιρίας για ενημέρωση παθαίνουν πατατράκ). Έτσι εγώ το έχω αγοράσει. Επιπλέον κάθε συσκευή έχει ξεχωριστά στοιχεία registration, οπότε ενώ μπορείς να μεταφέρεις το πρόγραμμα σε δεύτερη συσκευή, η πρώτη σταματά να μπορεί να κάνει ενημερώσεις και σου ζητάει νέα εγγραφή!

Μάλλον το έχουν κλειδώσει καλά! :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

χρησιμοποιω το κορυφαιο ολων οσον αφορα την αξιοπιστια handy weather, μου το ειχε συστησει καποιος μεσα απο το φορουμ και ειχε απολυτο δικιο, το κακο ειναι οτι δεν το ειχε ολοκληρο, ειναι μονο για λιγες μερες (γιατι ληγει το trial) μετα βλεπουμε τι θα κανουμε:ninja:

Sudamerica Grace-Tchen Tchen

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειχα το Pocket weather μαζί με Pocket breeze, αλλά πολύ συχνά το Ν560 κόλλαγε και έβγαζε μικροπροβλήματα. Αλλαξα σε SPB weather και από τότε όλα λειτουργούν μια χαρά. Το Pocket weather πάντως ήταν πιο πλήρες στις πληροφορίες του....

Γιώργος

Galaxy s9+

Ρε παιδιά έχω το PocketWeather με προεπιλεγμένη τη Θεσσαλονίκη.

Δυστυχώς όμως σπάνια πέφτει μέσα στον καιρό. Ιδίως τις βροχές που μου εμφανίζει συχνά, δεν τις βλέπω ποτέ....

Τη Θεσσαλονίκη την έχει στις έτοιμες επιλογές, συνεπώς δεν μπορεί να έχει λάθος συντεταγμένες ώστε να πω ότι τις έχω βάλει λάθος εγώ.

Έχει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα;

Κάποιο άλλο πρόγραμμα που να έχει κάποιος συντοπίτης για τη συμπρωτεύουσα και να είναι αξιόπιστο;

Αυτό τον καιρό φίλε μου οι πρόβλέψεις παντού για θεσ/νίκη είναι ο,τι να'ναι.

Εγώ έχω το weather panel και μου λέει για βροχή από την κυριακή και ούτε μια σταγόνα δεν είδα ακόμη.

Δεν φταίει το πρόγραμμα βέβαια γιατί τα ίδια έλεγε και στο meteo.gr. Δες εδώ.

to handy weather xrhsimopoiei templates apo to accuweather.com

gia ellada apo to site toy meteo.gr

ftiaxnis templates kai ta bazis se opoio porgramma 8elis

Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες

Pocket weather χρησιμοποιώ εδώ και λίγες μέρες. Images ξέρει κανείς που βρίσκουμε;

http://www.ntua.gr/weather/sat.jpg

http://www.ntua.gr/weather/sat.jpg

http://www.hnms.gr/hnms/greek/observation/satelite_map_html?region=Europe&type=IR&date=

MSCRE (Microsoft Certified Reboot Engineer)

Χρησιμοποιώ το SPB και δεν μπορώ να βρώ πουθενά area code για τα Τρίκαλα Θεσσαλίας...Μπορεί να με διαφωτισει κανείς?