billakosss Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 με το δικο μου τι εγινε Μπιλακοοοοοοοοο?:p :( :cool: με το δικο σου? θα μου στειλεις ολοκληρο το link να το κρατησω και να γινει η ανταλλαγη κανονικα :) δεν ανοιγει με τιποτα! το δοκιμασα χωρις www με www αλλα τιποτα. μηπως μας σαμποταρεις? :p οι αλλοι συμφορουμιτες? τι εγινε? :( Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 με το δικο σου? θα μου στειλεις ολοκληρο το link να το κρατησω και να γινει η ανταλλαγη κανονικα :) δεν ανοιγει με τιποτα! το δοκιμασα χωρις www με www αλλα τιποτα. μηπως μας σαμποταρεις? :p οι αλλοι συμφορουμιτες? τι εγινε? :( δεν το καταλαβαινω βρε Μπιλ εμενα μου το ανοιγει κανονικα..οκ,ψαχνω αλλο και το εχεις... ελατε παιδια τοοοοοοσοι ειμαστε μην αφησουμε κανεναν χωρις δωρακι!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Bill, σου εστειλα το διορθωμενο link για το δικο μου e-δωρακι! Kαλα Χριστουγεννα σε ολους :D Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 χρονια ΚΑΛΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 το πηρα το δωρο σου fabo! μαλλον παμε για πρωτοχρονιατικη ανταλλαγη. χρονια πολλα σε ολους! προστεθηκα κι εγω :p Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elen82 Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Μμμμ...ήθελα κι εγω.... :( Δεν είχα μπει όμως κατι μέρες και δε πρόλαβα.... Σας στέλνω όμως τις πιο γύκές Χριστουγεννιάτικες σκέψεις μου γιατι μου αρεσε πολυ η ιδεα! Παράθεση H μουσική μιμείται τον αόρατο χαρακτήρα της ψυχής... Σωκράτης-απομνημονεύματα του Ξενοφώντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Μμμμ...ήθελα κι εγω.... :( Δεν είχα μπει όμως κατι μέρες και δε πρόλαβα.... Σας στέλνω όμως τις πιο γύκές Χριστουγεννιάτικες σκέψεις μου γιατι μου αρεσε πολυ η ιδεα! προλαβαινεις! την πρωτοχρονια θα γινει η ανταλλαγη! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elen82 Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Α ωραία!Πρεπει να στεiλω pm σε εσένα λοιπον ε; οκ, κι εγώ μεσα! Παράθεση H μουσική μιμείται τον αόρατο χαρακτήρα της ψυχής... Σωκράτης-απομνημονεύματα του Ξενοφώντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Λογικά κι εγώ μέσα... Θα μιλήσουμε Bill και θα σ πω σίγουρα! :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 ανανεωμενη λιστα! 1. petros the Great 2. bomber21 3. antonispap40 4. miranta 5. fabo114 6. billakosss 7. thief 8. elen82 (περιμενω link) 9. IVIetaCreatoR 10. Villis 11. slide13 12. angelina22 13. PCman 14. Βασίλης 15. titinaki_1 16. kormos 17. mi3s 18. manos the greek Η ανταλλαγη θα γινει Πρωτοχρονια πιθανοτατα! μολις ανοιξετε το πρωι το pc σας θα βρειτε τα δωρα του Αη Βασιλη!:happy: :happy: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 εχω την εντυπωση οτι ....σε ΚΑΝΕΝΑΝ δεν αρεσουνε τα δωρα...?????Αντε βρε θελω συμμετοχες!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 εχω την εντυπωση οτι ....σε ΚΑΝΕΝΑΝ δεν αρεσουνε τα δωρα...?????Αντε βρε θελω συμμετοχες!!!!!! Σκέψου δηλαδή και να μην ήταν εικονικά αλλά πραγματικά :p Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Σκέψου δηλαδή και να μην ήταν εικονικά αλλά πραγματικά :p ase...to skefthka kai egw...matziria!!!:mad: :O :cool: :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Billako ελπιζω να ελαβες το Pm μου με το δωρακι μου!!!!! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 καλα βρε παιδια...ολοι πηρατε δωρο φετος και δεν στελνετε βρε? οκ...ο δικος μας Μπιλ που θα εκετελεσει ''χρεη'' Αγιου Βασιλη μπορει να μην ειναι ''Αγιος'' με την στενη εννοια του ορου αλλα κανει καλα την δουλεια του...εχει βαψει και τον Ρουντολφ με τα χρωματα της ΤΙΜ και ολα καλα :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 καλα βρε παιδια...ολοι πηρατε δωρο φετος και δεν στελνετε βρε? οκ...ο δικος μας Μπιλ που θα εκετελεσει ''χρεη'' Αγιου Βασιλη μπορει να μην ειναι ''Αγιος'' με την στενη εννοια του ορου αλλα κανει καλα την δουλεια του...εχει βαψει και τον Ρουντολφ με τα χρωματα της ΤΙΜ και ολα καλα :p :lol: :lol: θα σας κανω δωρο και F2G να μιλατε τζαμπε!:p Billako ελπιζω να ελαβες το Pm μου με το δωρακι μου!!!!! ναι ναι το πηρα ! οπως και το villy:happy: 12 δωρα μαζεψαμε μεχρι τωρα... παιδια προλαβαινετε να στειλετε μεχρι την κυριακη!!! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 :lol: θα σας κανω δωρο και F2G να μιλατε τζαμπε!:p Περιμένουμε... :lol: :p Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Για να δούμε, θα προλάβω να φτιάξω κάτι? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Οκ, κι εγώ μέσα :) Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 :lol: θα σας κανω δωρο και F2G να μιλατε τζαμπε!:p ΝΑ εισαι καλα Μπιλ αλλα μολις εχθες μου το πηρε το μωρο μου...:love: :love: :love: :up: αληθεια ,τωρα μπορω να σου ζητησω αλλο δωρο?:whistle: :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 ΝΑ εισαι καλα Μπιλ αλλα μολις εχθες μου το πηρε το μωρο μου...:love: :love: :love: :up: αληθεια ,τωρα μπορω να σου ζητησω αλλο δωρο?:whistle: :cool: μοναδες θες?? :lol: προστεθηκε ο pcman και ακομα ενας mod ο Βασίλης Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 μοναδες θες?? :lol: προστεθηκε ο pcman και ακομα ενας mod ο Βασίλης με τις μοναδες βρε μου το πηρε...και διπλασιαστηκαν!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Θα θελα και εγώ να μπώ ,αλλά δε ξέρω τι θα μπορούσα να σας στείλω και πώς /πότε θα γίνει αυτό!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Θα θελα και εγώ να μπώ ,αλλά δε ξέρω τι θα μπορούσα να σας στείλω και πώς /πότε θα γίνει αυτό!? εσυ θα βρεις ενα λινκ με ενα δωρο που θα ηθελες να κανεις... θα το στειλεις σε πμ σε μενα... κι εγω θα το προωθησω(την πρωτοχρονια) σε καποιο απο τα μελη που πηρανε μερος. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 εσυ θα βρεις ενα λινκ με ενα δωρο που θα ηθελες να κανεις... θα το στειλεις σε πμ σε μενα... κι εγω θα το προωθησω(την πρωτοχρονια) σε καποιο απο τα μελη που πηρανε μερος. A οτιδήποτε?Εντάξει τότε!Και θα στείλεις και σε μένα?:):lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts