ael1964 Δημοσιεύτηκε December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 16, 2005 Υπάρχουν κάποιες καλές TFT οθόνες στις 17 και 19 inch, που να έχουν καλό χρόνο απόκρισης, έτσι ώστε να παίζεις παιχνίδια ή να βλέπεις ταινίες χωρίς να παρατηρείς διαφορές σε σχέση με τις CRT? Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adis Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Υπάρχουν κάποιες καλές TFT οθόνες στις 17 και 19 inch, που να έχουν καλό χρόνο απόκρισης, έτσι ώστε να παίζεις παιχνίδια ή να βλέπεις ταινίες χωρίς να παρατηρείς διαφορές σε σχέση με τις CRT? sxedon oles oi tft othones tora pia einai kataliles gia paixnidia! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. December 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Βασικά δεν θα σκόπευα να άλλαζα των CRT 17άρα μου, που ήταν απο τις κορυφαίες πρίν απο 4 χρόνια, αλλά έχει κάποιες γρατσουνιές που δυσκολεύουν την θέαση της. Ποιές μου προτείνετε, που να φτάνουν το επίπεδo θέασης μιας CRT; 17άρες και 19άρες.... Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Με τη σειρά: Eizo, Sony, Philips, LG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Οποιαδηποτε οθονη που εχει 4,8ms αποκριση ειναι κορυφη για games. Συγκεκριμενα η Samsung εβγαλε την πρωτη TFT 19' με 4ms η οποια ειναι κορυφη αυτη την στιγμη και κοστιζει περιπου 400e η 19αρα και 300e η 17αρα. ( Samsung 930BF ) Απο την αλλη θα ελεγα να περιμενεις να περπατηθει λιγο η τεχνολογια των 4ms...... Οσο για την σειρα των TFT εχει ως εξης : Eizo , Samsung , Sony , Philips , Lg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ SONY 17'' ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ :) Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Ο καθενας εχει διαφορετικες απαιτησεις απο μια οθονη. Κυριως ομως οσοι δεν ξερουν παιρνουν μια SONY και νομιζουν πως εχουν παρει ποιοτητα χωρις να γνωριζουν πως η SONY στους υπολογιστες δεν εχει καμια σχεση με την SONY σε ολες τις αλλες ηλεκτρικες συσκευες αφου ειναι μια μαρκα που αγορασε πριν πολλα χρονια η Sony. Δεν ειναι τυχαιο πως η Samsung ειναι η μεγαλυτερη σε παραγωγη εταιρεια LCD panel απο την οποια αγοραζουν ολοι ακομα και η Eizo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Για ποιό λόγο η Sony "υπολογιστών" με την Sony "άλλων συσκευών" δεν έχουν καμία σχέση; Έχεις δει ποτέ Sony TFT από κοντά να δεις τι ποιότητα χρωμάτων έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Γιατι πολυ απλα μιλαμε για 2 διαφορετικες εταιρειες. Η κανονικη Sony βγαζει τα παντα εκτος απο περιφερειακα υπολογιστων και η αλλη ειναι μια εταιρεια αγορασμενη απο την Sony στην οποια εχει δωθει το λογοτυπο Sony. Αυτο δεν το λεω εγω αλλα το παραδεχεται η ιδια η Sony στην ελλαδα. Οπως και να εχει η sony εχει χασει προ πολλου το προβαδισμα ,στην ποιοτητα εικονας τουλαχιστον, απο την Philips και την Samsung και μιλαω γενικα απο CRT μεχρι TFT και PLASMA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Δεν ρώτησα γιατί δεν έχουν καμία σχέση σε επίπεδο εταιρίας, αλλά γιατί δεν έχουν καμία σχέση σε επίπεδο ποιότητας. Εγώ δεν έχω Sony αλλά Philips (τις οποίες βγάζεις καλύτερες), και μπορώ να σου πω ότι οι Sony οθόνες, είναι κορυφή (σε χρωματική απόδοση ειδικά). Έχω δει και sony, και philips, και lg, και πολλές άλλες και έχω βγάλει αυτό το συμπέρασμα. Πιο πάνω απ'όλες είναι η Eizo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 ΣΕ TFT για PC εβαλα Eizo, Samsung, Sony, Philips , LG. Σε LCD κανονικες και σε plasma η SONY ειναι πολυ πισω απο την Philips, Samsung και Pioneer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 εγω παιδια εχω αυτην http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168235 εδω και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.την εχω 3 μηνες και εως τωρα ειναι μια χαρα. βεβαια την πηρα απο την ιταλια και μαλιστα την ειχα παρει απο εκθεση και μου ειχε κοστισει 200!!! euro;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Σε LCD κανονικες και σε plasma η SONY ειναι πολυ πισω απο την Philips, Samsung και Pioneer. Μάλλον παρεξήγησες. Εγώ τόση ώρα για οθόνη υπολογιστή μιλάω. Για τηλεοράσεις, δεν έχω δει ποτέ μου LCD ή Plasma της Sony από κοντά οπότε και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouhou2 Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 παιδια καλη σας μερα! πως μπορω να καθαρισω μια tft οθονη?επειδη εχω ακουσει ασχημα λογια για τα υγρα μαντιλακια.μια φορα που τα δοκιμασα κιολας αφησανε πανω στην οθονη μια ενοχλητικη ασπριλα που γινεται ιδιαιτερα ορατη με το φυσικο φως.ευχαριστω προκαταβολικα για καθε απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Οσο για την σειρα των TFT εχει ως εξης : Eizo , Samsung , Sony , Philips , Lg Dn katalvainw giati katatassete tin lg teleutaia exw dokimasei polles othones tft k pisteuw oti oi lg axizoun mia kaliteri thesi (i apopsi m fisika):) Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Εγω χρησιμοποιω το ιδιο υγρο με αυτο που εχει η polaroid μαζι με τα φιλτρα της. Οσο για την LG χρησιμοποιει Lcd Panels της Philips αλλα οχι και την τεχνολογια της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Εγω παλι απο την 19ρα LG δεν ειμαι ευχαριστημενος!Απλα κατι δε μου αρεσει στην ποιοτητα της εικονας που βλεπω:confused: !!!! Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΗΝ SONY ΜΟΥ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΟΘΟΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ.... ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΛΛΟΥ:p Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Η πληθωρα των LG εχει μια θολη εικονα και οχι τοσο ωραια χρωματα. Απο την αλλη η Philips ασχετα με το αν προμηθευει την LG με Lcd Panels χαρη στην τεχνολογια της εχει χαλαρα καλυτερο ασπρο χρωμα απο ολες τις LCD της αγορας καθως και γενικη ποιοτητα εικονας αλλα ως εκει. Η Sony απο την αλλη εχει πολυ ωραια χρωματα αλλα δεν εχει καλο ρυθμο αποκρισης και ουτε καλη ποιοτητα κατασκευης. Η Eizo ειναι κορυφη σε ποιοτητα κατασκευης καθως και σε χρωματα αλλα με χαλια αποκριση εφοσον το καλυτερο της μοντελο στις 19' εχει 16ms. Τελος η Samsung εχει ωραια χρωματα, καλη ποιοτητα κατασκευης και πολυ καλη αποκριση εφοσον εχει 19' monitor με 4ms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Δεν θυμάμαι πιά μάρκα εγγυείται 0-zero pixel και όλο βγάινουν χαλασμένα pixel. Εγώ πάλι πήρα μια LCD sony για tv και είμαι μια χαρά. Οσο για την tft μου στον υπολογιστη είναι άστα βράστα.Hitachi 15inches 75HZ maximum resolution 1024*768 :P όσο για χρόνο αποκρησης άγνωστον. Μόλις συνειδιτοποιήσα οτι είχα 60hz τον χρονο απόκρησης.Αχ την τύχη μου.τώρα είναι πιο ξεκούραστη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Βασικα ισως το γραφεις για πλακα αλλα τα 60hz ειναι ο ρυθμος ανανεωσης και οχι αποκρισης. Οπως και να εχει η Viewsonic εβγαλε 19' με 2ms και ως τωρα ειναι η πιο γρηγορη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Σοβαρά τώρα, υπάρχει κανένας που καταλαβαίνει διαφορά μεταξύ 4ms και 12; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 παιξε το FEAR η το QUAKE4 σε ULTRA QUALITY και να εισαι σιγουρος πως θα δεις διαφορα. Εγω ειδα αρκετη διαφορα μεταξυ της δικιας μου 19΄που εχει 16ms και του φιλου μου που εχει 8ms οταν επαιξα αυτα τα 2 games. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 παιδια απο οτι διαβασα σε ενα αλλο το φορουμ,μαλλον η οθονη της philips 190x ειναι κορυφη και θα την τσιμπισω κι εγω..τωρα το θεμα ειναι που να την βρω..(θεσσαλονικη).. τι ειναι το dvi?επισης το usb τι ρολο παιζει σε μια οθονη?το multimedia τι ειναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 παιδια απο οτι διαβασα σε ενα αλλο το φορουμ,μαλλον η οθονη της philips 190x ειναι κορυφη και θα την τσιμπισω κι εγω..τωρα το θεμα ειναι που να την βρω..(θεσσαλονικη).. τι ειναι το dvi? επισης το usb τι ρολο παιζει σε μια οθονη? το multimedia τι ειναι ? DVI(Digital video input) είναι η ψηφιακή είσοδος σήματος. Οι καινούργιες κάρτες γραφικών έχουν τέτοια υποδοχή (ταυτόχρονα με την κλασσική RGB). Με τη συνδεσμολογία DVI + TFT δεν χρειάζεται ο DAC adaptor που έχουν ενσωματωμένο οι περισσότερες κάρτες με αποτέλεσμα καλύτερη ποιότητα εικόνας και μειωμένο κόστος παραγωγής. Το usb δεν έχει κανένα ρόλο στην οθόνη. Απλά σου προσφέρει επεκτασιμότητα για να βάλεις περισσότερες συσκευές usb στον υπολογιστή.:D :p Multimedia = Πολυμέσα. Είναι ο ταυτόχρονος συνδιασμός εικόνας,κειμένου,ήχου,animation. Αν ανοίξεις κανένα αρχείο τύπου .pps τότε θα καταλάβεις καλύτερα.:) ;) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts