SagoniasSlutRose Δημοσιεύτηκε December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 15, 2005 Παιδια αν μπορειτε βοηθεια!! :( Ειμαι αναμεσα σε 2 πακετα dsl,αυτο της vivodi 512 και της forthnet 384.. Εχουν περιπου την ιδια τιμη,αν και το ενα στα 512 και το αλλο 384 :confused: Δεν ξερω γιατι αυτο,αλλα πολυ φοβαμαι οτι ισως το 384 να ειναι καλυτερο του 512 λογω καλυτερης ποιοτητας "γραμμων" της Forthnet.. :wacko: :wacko: Τι να κανω? (μιλαμε για 5μηνες) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nismo Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 εγώ είχα vivodi 512 αλλά κατέβαζα με 30-35ΚΒ δηλαδή χάλια, έκανα διακοπή και πάω για forthnet αν σου λέει τίποτα αυτό... πάντως σε σένα μπορεί να πάει καλύτερα η vivodi ποτέ δεν ξέρεις πες που μένεις μπας και δει το post κανένας γείτονας σου και πει τι ταχύτητες πιάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. December 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 εγώ είχα vivodi 512 αλλά κατέβαζα με 30-35ΚΒ δηλαδή χάλια, έκανα διακοπή και πάω για forthnet αν σου λέει τίποτα αυτό... πάντως σε σένα μπορεί να πάει καλύτερα η vivodi ποτέ δεν ξέρεις πες που μένεις μπας και δει το post κανένας γείτονας σου και πει τι ταχύτητες πιάνει Galatsi-Beach Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ernesto_Che Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Εγώ έχω την 3μηνη προσφορά 384 της Η.Ο.L. καί επειδή υπάρχει το γνωστό πρόβλημα του Voip λόγω του Ο.Τ.Ε., πήρα 384 Demo συνδέσεις από Forthnet καί Otenet καί δεν υπήρχε καμμιά διαφορά, οπότε εάν έχεις δυνατότητα καί γραμμής της Vivodi μπορείς να καταργήσεις καί τον Ο.Τ.Ε.. Παράθεση Hasta La Victoria Siempre " Che " Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 υπόψην ότι τα 2 αυτά πακέτα έχουν διαφορά και στην γραμμή πρόσβασης. Της vivodi, δεν χρησιμοποιεί καθόλου τον ΟΤΕ (και ελπίζω να έχεις ελέγξει αν σε καλύτπει το δίκτυο της στην περιοχή σου.) Αδύνατον μάλλον είναι να σου πει κανείς πιο θα πηγαίνει καλύτερα, πόσο μάλλον για τους επόμενους 5 μήνες. Εγώ θα προτιμούσα τη μεγαλύτερη ταχύτητα (μεταξύ αυτών των 2) μάλλον... (επειδή τα έχω μπερδεύσει λίγο με τα πακέτα, ελπίζω να μην έχει κανένα ογκοχρέωση, γιατί τότε δε το συζητώ καν) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 SagoniasSlutRose γράψε τιμές να σου πούμε τι συμφέρει.Η forthnet πχ έχει δύο πακέτα,ποιο απο τα δύο λες;Η HOL έχει κι αυτή 6μηνο,γιατί την έχεις αποκλείσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ernesto_Che Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Eγώ διέκοψα την 384 του Ο.Τ.Ε. που έχει πάγιο 20Ε/μήνα, πλήρωσα 296,31E γιά 512 της H.O.L. γιά 12 μήνες, δηλαδή 25Ε/μήνα όλα πληρωμένα, τέλος ενεργοποίησης, πάγια, μόντεμ καί 3Ε γιά e-voice, το οποίο όμως δεν ενεργοποιήθηκε ακόμη. Το Voip με γραμμές της Vivodi λειτουργεί κανονικά, ενώ με γραμμή του Ο.Τ.Ε. σε 384 είναι αδύνατον, με 512 δεν γνωρίζω ακόμη αλλά πιστεύω ότι καί εκεί θα υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Hasta La Victoria Siempre " Che " Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. December 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 SagoniasSlutRose γράψε τιμές να σου πούμε τι συμφέρει.Η forthnet πχ έχει δύο πακέτα,ποιο απο τα δύο λες;Η HOL έχει κι αυτή 6μηνο,γιατί την έχεις αποκλείσει; H vivodi 512 nomizw 117E kai i 4net 384 125E nomizw to aplo kai 189 to plus.. Apla exw akousei polla arnitika gia vivodi,kai einai poly periergo pou einai pio ftino enw einai megalyteri taxytita... :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Υπόψιν....τα συν στο πακέτο της Vivodi εκτός από την ταχύτητα που είναι μεγαλύτερη είναι ότι το Modem/Router που δίνει (μάρκας Microcom) εκτός από σύνδεση USB έχει και για Ethernet.Ακόμα το ΠΛΑΙΣΙΟ δίνει την κάμερα της Logitech Messenger Plus με ενσωματωμένο μικρόφωνο στο πακέτο.Από ότι είδα κοστίζει 40€ μόνη της! Το σύνδεσα με το NETMOD και γενικώς τελείωσα με την συνδεσμολογία μόνο και μόνο επειδή δεν είχα κάτι να κάνω αφού από ότι μου λένε μάλλον στο τέλος της άλλης εβδομάδας το αργότερο θα έχει ενεργοποιηθεί! Κάτι άσχετο.....ξέρει κανένας περίπου σε πόσο καιρό κατά μέσο όρο σε συνδέει η Vivodi; Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fou Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Eγώ διέκοψα την 384 του Ο.Τ.Ε. που έχει πάγιο 20Ε/μήνα, πλήρωσα 296,31E γιά 512 της H.O.L. γιά 12 μήνες, δηλαδή 25Ε/μήνα όλα πληρωμένα, τέλος ενεργοποίησης, πάγια, μόντεμ καί 3Ε γιά e-voice, το οποίο όμως δεν ενεργοποιήθηκε ακόμη. Το Voip με γραμμές της Vivodi λειτουργεί κανονικά, ενώ με γραμμή του Ο.Τ.Ε. σε 384 είναι αδύνατον, με 512 δεν γνωρίζω ακόμη αλλά πιστεύω ότι καί εκεί θα υπάρχει πρόβλημα. Και εγω σκεπτομαι να το κανω αυτο. Ποσες μερες θελει ο πΟΤΕ για να σου κοψει την DSL γραμμη? Ποσες μερες περιπου μενεις χωρις Internet? Ειμαι σε μεγαλο διλημα, να συνεχισω οποως ειμαι τωρα (Frorthent 384 ή να διακοψω και να παω σε πακετο?). Παράθεση .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Πακετο forthnet. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Επειδή τέλος Γενάρη λήγει και η δική μου συνδρομή με τη ΗΟΛ, έχω αρχίσει να κοιτάω. Αυτό που έχω αποφασίσει είναι πως δε θα πάρω κανένα πακέτο, στο οποίο η γραμμή δε μου ανήκει, δηλαδή δε μπορώ να τη χρησιμοποιήσω με όποιο provider κάνω κέφι. Η vivodi θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση αν κάλυπτε τη περιοχή μου και καταργούσα τη γραμμή του ΟΤΕ ( και έβαζα DSLphone). Αλλιώς όλα αυτά τα κουτιά, πακέτα, μόντεμ (για γέλια), με αφήνουν αδιάφορο.... Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Επειδή τέλος Γενάρη λήγει και η δική μου συνδρομή με τη ΗΟΛ, έχω αρχίσει να κοιτάω. Αυτό που έχω αποφασίσει είναι πως δε θα πάρω κανένα πακέτο, στο οποίο η γραμμή δε μου ανήκει, δηλαδή δε μπορώ να τη χρησιμοποιήσω με όποιο provider κάνω κέφι. Η vivodi θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση αν κάλυπτε τη περιοχή μου και καταργούσα τη γραμμή του ΟΤΕ ( και έβαζα DSLphone). Αλλιώς όλα αυτά τα κουτιά, πακέτα, μόντεμ (για γέλια), με αφήνουν αδιάφορο.... Συμφωνώ μέχρι και στην τελευταία τελεία. Όσο για τον fou που ρώτησε παρα πάνω πόσες μέρες θα μείνεις χωρίς dsl εγώ το υπολογίζω για κανα 2 βδομάδες. 2-3 μέρες μέχρι να σου κόψουν την γραμμή που έχεις και να περαστεί στο σύστημα ότι η γραμμή σου δεν είναι πλέον dsl. Και άλλες 10 περίπου για να ενεργοποιηθεί το πακέτο. Σε άλλους ενεργοποιείται σε 6-7 μέρες σε άλλους 2 βδομάδες +. Μ.Ο ειναι 10 μέρες περίπου. Οπότε 2 βδομάδες χωρίς dsl στο νερό είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fou Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Συμφωνώ μέχρι και στην τελευταία τελεία. Όσο για τον fou που ρώτησε παρα πάνω πόσες μέρες θα μείνεις χωρίς dsl εγώ το υπολογίζω για κανα 2 βδομάδες. 2-3 μέρες μέχρι να σου κόψουν την γραμμή που έχεις και να περαστεί στο σύστημα ότι η γραμμή σου δεν είναι πλέον dsl. Και άλλες 10 περίπου για να ενεργοποιηθεί το πακέτο. Σε άλλους ενεργοποιείται σε 6-7 μέρες σε άλλους 2 βδομάδες +. Μ.Ο ειναι 10 μέρες περίπου. Οπότε 2 βδομάδες χωρίς dsl στο νερό είναι. Μαλλον δικιο εχετε! Και τις διαδικασιες βαριεμαι, και δεν υπαρχει περιπτωση να γυρισω σε dial up για 2 βδομαδες. Εκανα τελικα ανανεωση στην forthnet για 6 μηνες (3+3) με 62 ευρω (μαζι με τον ΦΠΑ). Ευχαριστω για την απαντηση Παράθεση .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Tην καλύτερη δουλειά έκανες. Ειναι από τις καλύτερες προσφορές που παίζουν αυτόν τον καιρό για χρήστες dsl. 10euros και κάτι ψιλά το μήνα βγαίνει. Τζάμπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinister Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 'Εχω πάρει το on dsl in a box plus της forthnet και μου κάνει συνέχεια disconnects και στο skype είναι αδύνατον να μιλήσω, με δείχνει συχνα offline και στην συνομιλία σέρνεται γενικά όταν δεν κόβεται. Αυτό είναι που περιγράφετε ως το γνώστό πρόβλημα με το voip? Δηλαδή δν φταίει η forthnet? Υπάρχει κάποια λύση με κάποια ρύθμιση ίσος; Το περίεργο είναι ότι με την pstn μπορούσα και μίλαγα κανονικά και πόλυ σπάνια κοβόταν. Είναι τελείως απαράδεκτο. Έχω πληρώσει για adsl και δεν μπορώ να κάνω ούτε ότι έκανα με την pstn. Παράθεση Time is never enough... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psomaki Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 υπαρχει κανεις στη χαριλαου (θεσσαλονικη) με vivodi [ATTACH]7703[/ATTACH] Παράθεση ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=7791&d=1137716532 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 υπαρχει κανεις στη χαριλαου (θεσσαλονικη) με vivodi [ATTACH]7703[/ATTACH]σε αυτό το θέμα δύσκολα. Δε δοκιμάζεις στο επισημασμένο της vivodi; ;) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts