ST7250 Δημοσιεύτηκε December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 15, 2005 ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΜΙΑ 5ΕΤΙΑ ΕΝΑ SONY CDRW ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΛΟΓΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΣΥΡΣΗ :) ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ DVD RECORDER ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ DVD. ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ Π.Χ. ΟΠΩΣ ΤΟ NEC 3540A :D ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΩ PENTIUM III 850 MHZ 512 MB RAM... ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ DVD RECORDER ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΥ... :worry: :worry: :worry: ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΤΙ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ USB 2.0 :confused: ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Μια χαρά θα είσαι αρκεί να μην χρησιμοποιείς το μηχάνημα όση ώρα θα γράφεις το DVD. To USB δε θα σε βοηθήσει σε κάτι άλλωστε, μάλλον χειρότερα θα τα κάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Έχει πάρει κανείς αυτό; :) Για τα LG γενικά τι άποψη έχετε; Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Έχει πάρει κανείς αυτό; :) Για τα LG γενικά τι άποψη έχετε; εγω εχω το lg 4165 Double Layer.το παραπανω ειναι το νεοτερο! εγω εχω γραψει γυρω στα 100 dvd εως τωρα και καμια 1000 cd,και εχω απωλειες μονο στα cd.και το καλο ειναι οτι με καλυπτει η εταιρια με 2 χρονια εγγυηση. εγω ειμαι ευχαριστημενος απολυτα.παντως αποψη μου ειναι μακρια απο τα nec. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Δεν θα εχεις κανενα προβλημα ειδικα και με την 512 μνημη που εχεις!! Εγω εχω Αthlon 1.2 και 256 ram και γραφει μια χαρα χωρις κανενα προβλημα!!Σου προτεινω να παρεις καποιο της pioneer (εχω γραψει καμμια 500 DVD χωρις κανενα προβλημα,εγγυηση τα μηχανηματα τους) ή κανα nec που εχω ακουσει οτι ειναι αρκετα καλα ,φτηνα και γρηγορα!! Οσο για LG νομιζω δεν πολυαξιζουν εκτος αν εχεις αναγκη να καις DVDRAM!!! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Ego pantos exo to Nec 3520a ta pigenei teleia me ola ta dvd pou exo valei kai exo kapsi ta opoia einai polaaaaaa.... Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ DVD RECORDER ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΥ... Μια χαρα είναι το συστημά σου μην έχεις αγχος απλά οι μεγαλυτερες απαιτησεις ίσως αναφέροναται στην επεξεργασια video όπως έχω δει σε αρκετα κουτια (retail) απο dvd recorders Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST7250 Δημ. December 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 ΕΥΧΑΕΡΙΣΤΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ NEC ND 4550 DL ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ DVD - RAM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Siemenakias Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Εγώ αυτό έχω... κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Κι εγώ αυτό έχω εδώ και λίγο καιρό, πολύ γρήγορο, γράφει δισκάκια που διαβάζονται και σε δύστροπα μηχανήματα και είναι πολύ φτηνό. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 ok afou exeis afto mcde , afto 8a xtipisw ki egw :p mias pou eisai kai moderator... kati parapanw 8a ksereis kai den 8a les oti einai kalo apla epidh to pires kai to ypostirizeis Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Τα Nec τα έχουν πάρα πολλοί και είναι ευχαριστημένοι. Πρόσφατα είδα ότι τα dvd που γράφει αυτό παίζουν σε ένα dvd (deck) που γενικά είναι πολύ επιλεκτικό στο τι διαβάζει. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 εγω εχω το lg 4165 Double Layer.το παραπανω ειναι το νεοτερο! εγω εχω γραψει γυρω στα 100 dvd εως τωρα και καμια 1000 cd,και εχω απωλειες μονο στα cd.και το καλο ειναι οτι με καλυπτει η εταιρια με 2 χρονια εγγυηση. εγω ειμαι ευχαριστημενος απολυτα.παντως αποψη μου ειναι μακρια απο τα nec. Τσίμπησα αυτό που σου έλεγα!! :D Μέχρι στιγμής όλα μια χαρά! ;) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 Τσίμπησα αυτό που σου έλεγα!! :D Μέχρι στιγμής όλα μια χαρά! ;) :rolleyes: καλοριζικο και οσο το δυνατον..λιγοτερες απωλειες;) επισης οταν τα αγορασες σου παρειχαν και εξτρα λογισμικο,η απλα μονο την συσκευη παρελαβες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts