gthebest Δημ. 27 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαΐου (edited) Καλησπέρα στην παρέα. Κάτοχος και γω αυτού του καταπληκτικού κινητου εδώ και 2 μέρες, Περιμενω μια θήκη Πεμπτη - Παρασκευή για να το χρησιμοποιήσω κανονικά. Από plaisio με απόφορολογηση στα 805 ευρώ. Ήμουν στο τσακ για να πάρω το Xiaomi 17 ultra αλλά σύγκρινσ τις κάμερες δίπλα δίπλα και μου φάνηκε καλύτερο το oppo. Δεν ξέρω τι έχουν κάνει αλλά στο zoom είναι ανώτερο του xiaomi παρότι στα χαρακτηριστικά υπερέχει το xiaomi. Παρήγγειλα και τον φορτιστή των 80 watt, αύριο θα τον παραλάβω, είναι αυτός που έχει 2 υποδοχές μια κανονική usb και μια μίνι. Ελπίζω να ισχύει το 45 λεπτό που κάποιου διάβασα στο ίντερνετ. Επίσης να ρωτήσω εμένα μου πήγε μέχρι το update CPH2791_16.0.3.504(EX01B50P02). Είναι το τελευταίο; Edited 27 Μαΐου by gthebest 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis69 Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου 10 ώρες πριν, gthebest said: Καλησπέρα στην παρέα. Κάτοχος και γω αυτού του καταπληκτικού κινητου εδώ και 2 μέρες, Περιμενω μια θήκη Πεμπτη - Παρασκευή για να το χρησιμοποιήσω κανονικά. Από plaisio με απόφορολογηση στα 805 ευρώ. Ήμουν στο τσακ για να πάρω το Xiaomi 17 ultra αλλά σύγκρινσ τις κάμερες δίπλα δίπλα και μου φάνηκε καλύτερο το oppo. Δεν ξέρω τι έχουν κάνει αλλά στο zoom είναι ανώτερο του xiaomi παρότι στα χαρακτηριστικά υπερέχει το xiaomi. Παρήγγειλα και τον φορτιστή των 80 watt, αύριο θα τον παραλάβω, είναι αυτός που έχει 2 υποδοχές μια κανονική usb και μια μίνι. Ελπίζω να ισχύει το 45 λεπτό που κάποιου διάβασα στο ίντερνετ. Επίσης να ρωτήσω εμένα μου πήγε μέχρι το update CPH2791_16.0.3.504(EX01B50P02). Είναι το τελευταίο; καλημερα,ακριβως το ιδιο εκανα κι εγω Μ.Παρασκευη,οταν το εβγαλε προσφορα το Πλαισιο,σ αυτα τα λεφτα ειναι η καλυτερη αγορα που μπορει να κανει καποιος.Ειμαι σουπερ ευχαριστημενος,ειναι εκπληκτικη συσκευη και δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο το xiaomi 17 ultra,τιποτα απολυτως.Φορτιστη πηρα κι εγω 80w realme,περιπου εκει φορτιζει πληρως +-5 λεπτα δεν εχουν σημασια,χαλαρα κραταει 1,5 μερα με πολυ χρηση και την οθονη always on.Απο φιλους εδω κατεβασα την εφαρμογη OS Updater και κατεβαζεις πιο γρηγορα τα update απο της εδω αντιπροσωπειας,τωρα εχω το 16.0.7.205 αλλα και να μην το κανεις ετσι μικρη σημασια εχει,θα το παρει αργοτερα...αυτα,ευχομαι να το χαρεις...αυτη την μακρο φωτο,την εβγαλα πριν κατι μερες οπου μια σφηκα περπατουσε αργα πανω στην κοκκινη τριανταφυλλια μου On 27/5/2026 at 2:54 ΠΜ, makouin said: Παιδιά καλημέρα. Σκέφτομαι πρωΐ κ πρωΐ να αντικαταστήσει το S24 Ultra μου με αυτό το τηλέφωνο. Πιστεύετε ότι αξίζει η αλλαγή ή να πάω πιο save σε S25 Ultra που είναι και αυτό σε προσφορά; Μου άρεσε πολύ γενικά το σύνολο και η ποιότητα του τηλεφώνου αλλά κολλάω λόγο στο service της εαν χρειαστεί. Επίσης παρατήρησα ότι δεν έχει άνοιγμα και κλείσιμο της οθόνης με διπλό toutch όπως στα Samsung παρά μόνο ο με το πλαϊνό κουμπί. Υπάρχει στις ρυθμίσεις, παίρνει έχτρα με εφαρμογή ή απλά το ξεχνάμε; περα απο ονοματα,ειναι αστειο να συγκριθει το find x9 pro ακομα και με το s26 ultra κι ειδικα στο χιλιαρικο που το εχουν προσφορα τωρα ειναι σαν να κλεβεις εκλλησια..και μιλαμε για εταιρεια που υπαρχει επισημα στην χωρα μας On 23/5/2026 at 11:14 ΠΜ, Kostas_Ts_86 said: Pro ή Ultra??? Ιδού το ερώτημα... Το μόνο που με διώχνει μακριά από το Ultra είναι το καρουμπαλο των καμερων. Επειδή το ζω τώρα με το Xiaomi 15 ultra το ξέρω πολύ καλά και δεν θέλω να την ξαναπατησω. πολλα λεφτα,εξαιρετικη συσκευη αλλα πολλα λεφτα,στο χιλιαρικο που ειναι το pro το παιρνεις και δεν θα χρειαστεις τιποτα παραπανω για 5 χρονια 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου 2 ώρες πριν, vasilis69 said: καλημερα,ακριβως το ιδιο εκανα κι εγω Μ.Παρασκευη,οταν το εβγαλε προσφορα το Πλαισιο,σ αυτα τα λεφτα ειναι η καλυτερη αγορα που μπορει να κανει καποιος.Ειμαι σουπερ ευχαριστημενος,ειναι εκπληκτικη συσκευη και δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο το xiaomi 17 ultra,τιποτα απολυτως.Φορτιστη πηρα κι εγω 80w realme,περιπου εκει φορτιζει πληρως +-5 λεπτα δεν εχουν σημασια,χαλαρα κραταει 1,5 μερα με πολυ χρηση και την οθονη always on.Απο φιλους εδω κατεβασα την εφαρμογη OS Updater και κατεβαζεις πιο γρηγορα τα update απο της εδω αντιπροσωπειας,τωρα εχω το 16.0.7.205 αλλα και να μην το κανεις ετσι μικρη σημασια εχει,θα το παρει αργοτερα...αυτα,ευχομαι να το χαρεις...αυτη την μακρο φωτο,την εβγαλα πριν κατι μερες οπου μια σφηκα περπατουσε αργα πανω στην κοκκινη τριανταφυλλια μου περα απο ονοματα,ειναι αστειο να συγκριθει το find x9 pro ακομα και με το s26 ultra κι ειδικα στο χιλιαρικο που το εχουν προσφορα τωρα ειναι σαν να κλεβεις εκλλησια..και μιλαμε για εταιρεια που υπαρχει επισημα στην χωρα μας πολλα λεφτα,εξαιρετικη συσκευη αλλα πολλα λεφτα,στο χιλιαρικο που ειναι το pro το παιρνεις και δεν θα χρειαστεις τιποτα παραπανω για 5 χρονια Φίλε μου, εξαιρετική η φωτογραφία σου!!! Ισχύει ότι είναι πολλά τα λεφτά! Υπερβολικά πολλά! Απλά έχω βρει μία άκρη και μπορώ να το πάρω στην ίδια τιμή που έχει τώρα το Oppo Find X9 Pro...με προβληματίζει όμως ότι είναι μεγάλη και βαριά σα συσκευή και δε νομίζω ότι είναι κατάλληλη επιλογή για να μπαίνει άνετα στην τσέπη. Ήδη με το Xiaomi 15 Ultra ψιλοζορίζομαι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis69 Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου 6 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said: Φίλε μου, εξαιρετική η φωτογραφία σου!!! Ισχύει ότι είναι πολλά τα λεφτά! Υπερβολικά πολλά! Απλά έχω βρει μία άκρη και μπορώ να το πάρω στην ίδια τιμή που έχει τώρα το Oppo Find X9 Pro...με προβληματίζει όμως ότι είναι μεγάλη και βαριά σα συσκευή και δε νομίζω ότι είναι κατάλληλη επιλογή για να μπαίνει άνετα στην τσέπη. Ήδη με το Xiaomi 15 Ultra ψιλοζορίζομαι. Αν το εχεις βρει στην τιμη του pro,μην το σκεφτεσαι στιγμη,παρτο χωρις δευτερη σκεψη🙂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου (edited) Όλα τέλεια μέχρι στιγμής, θέλω να ρωτήσω με τον επίσημο φορτιστή 80 watt σε πόση ώρα σας φορτίζει από 0-100 % Διάβασα κάπου ότι δεν πέφτει κάτω από 1 ώρα και 7 λεπτά συνολικά με 54 % στο μισάωρο. Εντάξει δεν περίμενα και πιο γρήγορα με τόσο μεγάλη μπαταρία αλλά δεν θα ήταν άσχημα να φορτίζει λίγο πιο γρήγορα Edited 30 Μαΐου by gthebest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου Είναι ανάλογα με την θερμοκρασία του περιβάλλοντος και εάν το έχεις μέσα σε θήκη ή όχι. Πχ εγώ όταν το φορτίζω με θήκη παίρνει 1:30 ώρες περίπου γιατί θερμαίνετε και χαμηλώνει τα watt. Όταν το βγάλω από θήκη και το βάλω πάνω σε ένα μεταλλικό αντικείμενο ή πάνω στο πλακάκι και να το χτυπάει ανεμιστήρας φορτίζει σε 1 ώρα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου 9 ώρες πριν, gthebest said: Όλα τέλεια μέχρι στιγμής, θέλω να ρωτήσω με τον επίσημο φορτιστή 80 watt σε πόση ώρα σας φορτίζει από 0-100 % Διάβασα κάπου ότι δεν πέφτει κάτω από 1 ώρα και 7 λεπτά συνολικά με 54 % στο μισάωρο. Εντάξει δεν περίμενα και πιο γρήγορα με τόσο μεγάλη μπαταρία αλλά δεν θα ήταν άσχημα να φορτίζει λίγο πιο γρήγορα Το φορτίζω με έναν φορτιστή της Realme 120W και από 5-100% κάνει 1:30 ώρα. Παράθεση Oppo Find X9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis69 Δημ. 2 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιουνίου Χθεσινη φωτο μετα την πανσεληνο,με το pro σε φουλ ζουμ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. 2 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιουνίου Παιδιά νομίζω έχω θέμα με το σήμα. Ενώ μου δείχνει full σήμα έχω παρατηρήσει τις τελευταίες 5 μέρες που το χρησιμοποιώ ότι καμιά φορά διαμαρτύρονται οτι δεν με ακούν καλά. Και αναγκάζομαι να το κλείνω και να ξαναπαιρνω. Το έχει παρατηρήσει και άλλος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. 2 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιουνίου 13 minutes ago, gthebest said: Παιδιά νομίζω έχω θέμα με το σήμα. Ενώ μου δείχνει full σήμα έχω παρατηρήσει τις τελευταίες 5 μέρες που το χρησιμοποιώ ότι καμιά φορά διαμαρτύρονται οτι δεν με ακούν καλά. Και αναγκάζομαι να το κλείνω και να ξαναπαιρνω. Το έχει παρατηρήσει και άλλος ; Κανένα θέμα σε μένα με Vodafone - Cosmote. 1 Παράθεση Oppo Find X9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 2 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιουνίου 3 ώρες πριν, gthebest said: Παιδιά νομίζω έχω θέμα με το σήμα. Ενώ μου δείχνει full σήμα έχω παρατηρήσει τις τελευταίες 5 μέρες που το χρησιμοποιώ ότι καμιά φορά διαμαρτύρονται οτι δεν με ακούν καλά. Και αναγκάζομαι να το κλείνω και να ξαναπαιρνω. Το έχει παρατηρήσει και άλλος ; Λόγω τριημέρου ήταν φορτωμένα τα δίκτυα κάνε του μια επανεκκίνηση παρακολούθησε το και πες μας ξανά Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. 2 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιουνίου 4 ώρες πριν, konakis said: Λόγω τριημέρου ήταν φορτωμένα τα δίκτυα κάνε του μια επανεκκίνηση παρακολούθησε το και πες μας ξανά Κάπου διάβασα ότι έχει θέμα το σύστημα "καθαρή φωνή". Το απενεργοποίησα και θα το παρακολουθήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mike_komotini Δημ. 4 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουνίου Το έχω από τον Δεκέμβριο και έχω ενθουσιαστεί με τη συσκευή! Οι κάμερες είναι απίστευτες, πραγματικά! Μου αρέσει πάρα πολύ και πόσο ομαλά τρέχει το colour os, ειδικά σε συνδυασμό με την ταχύτητα του κινητού. Όσον αφορά την μπαταρία, το έχω ρυθμίσει να σταματάει η φόρτιση στο 80% και στο τέλος της ημέρας, μετά από 5-7 ώρες χρήσης, είναι ακόμα στο 30-35%. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή που έκανα. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. 6 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιουνίου On 2/6/2026 at 4:53 ΜΜ, gthebest said: Παιδιά νομίζω έχω θέμα με το σήμα. Ενώ μου δείχνει full σήμα έχω παρατηρήσει τις τελευταίες 5 μέρες που το χρησιμοποιώ ότι καμιά φορά διαμαρτύρονται οτι δεν με ακούν καλά. Και αναγκάζομαι να το κλείνω και να ξαναπαιρνω. Το έχει παρατηρήσει και άλλος ; Εγώ έχω παρατηρήσει ότι ενώ μπορεί να έχω πραγματικά σήμα μια γραμμή να δείχνει πάντα φουλ. Μου έχει τύχει να είμαι με φίλο σε 1 στο δικό του κινητό να δείχνει 1 γραμμή και το δικό μου φουλ, ίδιος πάροχος ίδιο μέρος και να μην συνδέετε στο ίντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts