vasilis69 Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου παιδες καλημερα και χρονια πολλα στους Γιωργηδες και Γιωργιες,ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει βαλει εξτρα προστασια στις καμερες απο το τηλεφωνο μας κι αν ναι ποια που αξιζει και φυσικα να μην επηρεαζει τις φωτο μερα και νυχτα,ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου Παρατειρέι κανείς άλλος battery drain μετά το τελευταίο update? Έχει βουήξει ο τόπος στο reddit. Επίσεις και εγώ συμπάσχων. Απο τότε που πήρα το κινητό πάνω απο 5 ώρες SOT δεν έχω δει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geofokas Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου 6 ώρες πριν, Cris4524 said: Παρατειρέι κανείς άλλος battery drain μετά το τελευταίο update? Έχει βουήξει ο τόπος στο reddit. Επίσεις και εγώ συμπάσχων. Απο τότε που πήρα το κινητό πάνω απο 5 ώρες SOT δεν έχω δει. Και εγώ το έχω παρατηρήσει αυτό..αλλά νόμιζα πως ήταν ιδέα μου..ελπίζω να διορθωθεί με κάποιο patch.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis69 Δημ. 24 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Απριλίου On 23/4/2026 at 9:49 ΠΜ, Cris4524 said: Παρατειρέι κανείς άλλος battery drain μετά το τελευταίο update? Έχει βουήξει ο τόπος στο reddit. Επίσεις και εγώ συμπάσχων. Απο τότε που πήρα το κινητό πάνω απο 5 ώρες SOT δεν έχω δει. εχω ενεργη οθονη 6ωρες και 35λ και υπολοιπο μπαταριας 52% 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geofokas Δημ. 24 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Απριλίου 34 minutes ago, vasilis69 said: εχω ενεργη οθονη 6ωρες και 35λ και υπολοιπο μπαταριας 52% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. 24 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Απριλίου 55 minutes ago, Geofokas said: Η ενεργή οθόνη έχει νόημα όταν δεν το φορτίζεις μεσα στην ημέρα, δηλαδή χρησημοποιήσεις μόνο μπαταρία από το 100% έως το 0% τότε είναι σωστή η μέτρηση. Εαν το βάζεις στην πρίζα στο ενδιάμεσο δεν έχεις σωστή απεικόνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis69 Δημ. 24 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Απριλίου (edited) 3 minutes ago, Cris4524 said: 3 minutes ago, Cris4524 said: Η ενεργή οθόνη έχει νόημα όταν δεν το φορτίζεις μεσα στην ημέρα, δηλαδή χρησημοποιήσεις μόνο μπαταρία από το 100% έως το 0% τότε είναι σωστή η μέτρηση. Εαν το βάζεις στην πρίζα στο ενδιάμεσο δεν έχεις σωστή απεικόνηση. δεν το εβαλα καθολου... Edited 24 Απριλίου by vasilis69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geofokas Δημ. 24 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Απριλίου 3 minutes ago, vasilis69 said: δεν το εβαλα καθολου... Ούτε εγώ το έβαλα σε ενδιάμεση φόρτιση..έχω πλέον 65 τοις εκατό από τις 5:20 το πρωί.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis69 Δημ. 24 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Απριλίου 54 minutes ago, Geofokas said: Ούτε εγώ το έβαλα σε ενδιάμεση φόρτιση..έχω πλέον 65 τοις εκατό από τις 5:20 το πρωί.. εγω το φορτισα πληρως χθες το μεσημερι και τωρα ειμαι στο 45%,θελω να πω πως μαλλον δεν εχω θεμα κι εχω την 701 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. 24 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Απριλίου 6 ώρες πριν, Geofokas said: Ούτε εγώ το έβαλα σε ενδιάμεση φόρτιση..έχω πλέον 65 τοις εκατό από τις 5:20 το πρωί.. Ο χρόνος SOT που αναφέρει στα στατιστικά της μπαταρίας είναι όλο το 24ωρο και όχι από την τελευταία φόρτιση. για να δεις το SOT από την τελευταία φόρτιση πρέπει να επιλέξεις μόνο τις ώρες αυτές. Εάν εσύ το φόρτισες στις 5.20 το πρωί και είναι πχ 17:00 στο SOT θα σου δείχνει και το την SOT πριν τις 5:20 δηλαδή 17:00 τις προηγούμενης (τελευταίο 24ωρο δηλαδή). 5 ώρες πριν, vasilis69 said: εγω το φορτισα πληρως χθες το μεσημερι και τωρα ειμαι στο 45%,θελω να πω πως μαλλον δεν εχω θεμα κι εχω την 701 Τόσο περίπου έχω και εγώ στην μία μέρα αν δεν χρησιμοποιήσω πολύ το κινητό, με SOT 3:30-4:00 ώρες. Το κινητό κρατάει γενικά γύρο στην 1μιση μέρα με μία φόρτιση αλλά το SOT πάνω από 6 ώρες δεν το έχω δει ποτέ! (Από την τελευταία φόρτιση μιλάω πάντα όχι το 24ωρο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis69 Δημ. 25 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Απριλίου 14 ώρες πριν, Cris4524 said: Ο χρόνος SOT που αναφέρει στα στατιστικά της μπαταρίας είναι όλο το 24ωρο και όχι από την τελευταία φόρτιση. για να δεις το SOT από την τελευταία φόρτιση πρέπει να επιλέξεις μόνο τις ώρες αυτές. Εάν εσύ το φόρτισες στις 5.20 το πρωί και είναι πχ 17:00 στο SOT θα σου δείχνει και το την SOT πριν τις 5:20 δηλαδή 17:00 τις προηγούμενης (τελευταίο 24ωρο δηλαδή). Τόσο περίπου έχω και εγώ στην μία μέρα αν δεν χρησιμοποιήσω πολύ το κινητό, με SOT 3:30-4:00 ώρες. Το κινητό κρατάει γενικά γύρο στην 1μιση μέρα με μία φόρτιση αλλά το SOT πάνω από 6 ώρες δεν το έχω δει ποτέ! (Από την τελευταία φόρτιση μιλάω πάντα όχι το 24ωρο). το θεμα ειναι η ουσια,ποσο κραταει η μπαταρια κι εγω απ οτι βλεπω δεν υπαρχει καποιο προβλημα,την μερα την βγαζει χαλαρα,με σουπερ χρηση και σιγουρα πολλες ωρες κι απο την επομενη,οποτε προβλημα ουδεν 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. 25 Απριλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 25 Απριλίου On 18/4/2026 at 11:30 ΜΜ, Pezoula said: Έβαλε κάνεις την 703; Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου Καλημέρα σας Το αγόρασε κάποιος με την προσφορά από το Plaisio με κάρτα να μου πει εάν του έχουν μπει οι πόντοι? Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου 1 hour ago, petraKOS07 said: Καλημέρα σας Το αγόρασε κάποιος με την προσφορά από το Plaisio με κάρτα να μου πει εάν του έχουν μπει οι πόντοι? Κάλεσα στην εθνική και μου είπαν ότι οι πόντοι της συγκεκριμένης καμπάνιας θα αποδοθούν μέχρι 15/5/2026. Ούτε σε εμένα μπήκαν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου Έγραφαν στους όρους τις τράπεζας όμως ότι όσοι αγόρασαν από το κατάστημα θα έπαιρναν κατευθείαν τους πόντους και όσοι από το site σε 10 μέρες Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. 27 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Απριλίου (edited) On 26/4/2026 at 11:43 ΜΜ, petraKOS07 said: Έγραφαν στους όρους τις τράπεζας όμως ότι όσοι αγόρασαν από το κατάστημα θα έπαιρναν κατευθείαν τους πόντους και όσοι από το site σε 10 μέρες Κατευθείαν σε κατάστημα και σε 10 μέρες τηλεφωνικά ή από plaisio.gr. Οι επιπλέον πόντοι έως 15/5/2026. https://www.plaisio.gr/help/generalinformation/legalframework/marketingandcontestterms/2026/go-for-more-tilefonia-tablets-smartwatches-3003 Edited 27 Απριλίου by Cris4524 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. Τρίτη στις 12:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:40 μμ On 25/4/2026 at 2:15 ΜΜ, STATYSS said: Έβαλε κάνεις την 703; Εχει βγει η .703; Δεν μου την εμφανίζει στο OS Updater... Παράθεση ΜySmartphone: Oppo Find X9 Pro MySmartwatch: Apple Watch Ultra 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. Τρίτη στις 12:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:59 μμ 17 minutes ago, megatr0n said: Εχει βγει η .703; Δεν μου την εμφανίζει στο OS Updater... Είναι για την κινέζικη έκδοση η 703. στην ευρωπαϊκή είναι η 701 η τελευταία. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts