Serafeim1981 Δημοσιεύτηκε October 24, 2025 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 24, 2025 Καλημέρα. Γνωρίζει κάποιος τη διαδικασία για να διακοπεί συμβόλαιο eon tv; Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. November 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2025 On 24/10/2025 at 10:34 ΠΜ, Serafeim1981 said: Καλημέρα. Γνωρίζει κάποιος τη διαδικασία για να διακοπεί συμβόλαιο eon tv; Δυστυχώς πρέπει να πας σε κατάστημα και να κάνεις αίτηση. Σου λένε ότι απαιτείται ένας μήνας για να γίνει η διακοπή. Αν επιμείνεις όμως στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση όταν σε καλέσουν, υπάρχει πιθανότητα να γίνει και αυθημερόν 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 13, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2025 Θα πάω από βδομάδα να το διακόψω. Έκανα ήδη πολλή υπομονή. Μου έχουν σπάσει τα νεύρα με τις διακοπές που κάνει όταν βλέπω τα κανάλια στο κινητό και ενώ η ταχύτητα είναι πάνω από 300 Mbps... Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 16 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου (edited) Τελικώς το πρόβλημα ήταν τα data της cosmote (να διευκρινίσω ότι είχα cosmokarta). Φυσικά από την "κορυφαία" εταιρεία δεν παραδέχθηκαν ποτέ τίποτα. Είχα καλή επικοινωνία με nova, τους εξήγησα ότι με άριστη ταχύτητα έχω πρόβλημα μόνο με το eon. Όλα τα υπόλοιπα που έχουν να κάνουν με streaming, παίζουν άψογα. Μου είπαν να μιλήσω με cosmote γιατί το πρόβλημα λογικά είναι δικό τους. Επικοινώνησα με cosmote και, αφού τους εξήγησα όλο το ιστορικό, μου είπαν, με ιδιαιτέρως αλαζονικό ύφος μάλιστα, ότι είναι όλα τέλεια από μέρους τους και να ψαχτώ με nova. Τους έριξα μια ελαφρά αφόδευση και δοκίμασα με αριθμό vodafone κάμποσες μέρες. Νεράκι η εφαρμογή και bye bye στους "πρώτους". Ωραία "μαγκιά' τους πάντως να στέλνουν τον κόσμο στο δικό τους τηλεοπτικό πακέτο. Αν έχετε ανάλογα θέματα με cosmote δεδομένα, ψαχτείτε.😉 Edited 16 Μαρτίου by Serafeim1981 2 Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου Παρόμοιο πρόβλημα παρατηρείται και σε συνδρομητές που έφυγαν από την κοσμοτε προς space X. Τους λένε ότι φταίει το δορυφορικό ίντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts