Jump to content

Διακοπή EON TV

Serafeim1981
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα. Γνωρίζει κάποιος τη διαδικασία για να διακοπεί συμβόλαιο eon tv;

"Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅

Τακό.

• 1 month later...
On 24/10/2025 at 10:34 ΠΜ, Serafeim1981 said:

Καλημέρα. Γνωρίζει κάποιος τη διαδικασία για να διακοπεί συμβόλαιο eon tv;

Δυστυχώς πρέπει να πας σε κατάστημα και να κάνεις αίτηση. Σου λένε ότι απαιτείται ένας μήνας για να γίνει η διακοπή. Αν επιμείνεις όμως στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση όταν σε καλέσουν, υπάρχει πιθανότητα να γίνει και αυθημερόν 

• 3 weeks later...

Θα πάω από βδομάδα να το διακόψω. Έκανα ήδη πολλή υπομονή. Μου έχουν σπάσει τα νεύρα με τις διακοπές που κάνει όταν βλέπω τα κανάλια στο κινητό και ενώ η ταχύτητα είναι πάνω από 300 Mbps...

Τακό.

• 3 months later...

Τελικώς το πρόβλημα ήταν τα data της cosmote (να διευκρινίσω ότι είχα cosmokarta). Φυσικά από την "κορυφαία" εταιρεία δεν παραδέχθηκαν ποτέ τίποτα. Είχα καλή επικοινωνία με nova, τους εξήγησα ότι με άριστη ταχύτητα έχω πρόβλημα μόνο με το eon. Όλα τα υπόλοιπα που έχουν να κάνουν με streaming, παίζουν άψογα. Μου είπαν να μιλήσω με cosmote γιατί το πρόβλημα λογικά είναι δικό τους. Επικοινώνησα με cosmote και, αφού τους εξήγησα όλο το ιστορικό, μου είπαν, με ιδιαιτέρως αλαζονικό ύφος μάλιστα, ότι είναι όλα τέλεια από μέρους τους και να ψαχτώ με nova. Τους έριξα μια ελαφρά αφόδευση και δοκίμασα με αριθμό vodafone κάμποσες μέρες. Νεράκι η εφαρμογή και bye bye στους "πρώτους". Ωραία "μαγκιά' τους πάντως να στέλνουν τον κόσμο στο δικό τους τηλεοπτικό πακέτο. Αν έχετε ανάλογα θέματα με cosmote δεδομένα, ψαχτείτε.😉

Edited by Serafeim1981

Τακό.

Παρόμοιο πρόβλημα παρατηρείται και σε συνδρομητές που έφυγαν από την κοσμοτε προς space X. Τους λένε ότι φταίει το δορυφορικό ίντερνετ.