Jump to content

OnePlus 15

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 227
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

4 μέρες από Γερμανία στην Ελλάδα και μου λέει άλλες 4 μέρες για να έρθει από το αεροδρόμιο στο κέντρο της Αθήνας 🤬

Ποιότητα κατασκευής παιδιά; Εσείς που παραλάβατε; 

Αληθεύει ότι λίγο πολύ πλαστικό;; 

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

On 24/11/2025 at 2:38 ΜΜ, STATYSS said:

Ποιότητα κατασκευής παιδιά; Εσείς που παραλάβατε; 

Αληθεύει ότι λίγο πολύ πλαστικό;; 

Παρέλαβα σήμερα, τρομερή συσκευή, τρομερά smooth, οθόνη απολαυστική και επιτέλους εντελώς flat
Με βάση τα specs του gsmarena είναι μόλις 1-2 γραμμάρια βαρύτερο από το 13 αλλά στο χέρι μου φαίνεται πολύ βαρύτερο. Ίσως έχει διαφορετική κατανομή και με ξεγελάει. Καμία σχέση με πλαστικό, η αίσθηση που βγάζει είναι ελίτ. Επίσης μου αρέσει πάρα πολυ η επιφάνεια που έχει το λευκό, δεν ξέρω αν το μωβ και το μαύρο έχουν το ίδιο.
Αυτά για την ώρα, ακόμα σετάρω

α και ένα σχόλιο για το Oxygen16... βούτυρο αλλά το ξεπατίκωμα από το iOS είναι οριακά γελοίο

Edited by alanthast0s

Καλοριζικο....ωραίος. ευχαριστώ 

Full plastic. . ..

Παρέλαβα κι εγώ χθες, πλήρωσα 27€ επιπλέον λόγω τελωνείου. Οι εντυπώσεις μου γενικά από τη συσκευή είναι πάρα πολύ καλές. Να υπενθυμίσω ότι έχω τη συσκευή που περιέχει Color OS, οπότε χρειάστηκε στην αρχή να κάνω κάποιες (γνωστές) διαδικασίες για να περάσω τα αρχεία και τις εφαρμογές της Google. Το μόνο "θέμα" που έχω συναντήσει μέχρι τώρα, είναι το ότι δεν έχω καταφέρει να κάνω να δουλέψουν οι "φούσκες" του FB messenger. Παρότι έχω ενεργοποιήσει όλα τα ανάλογα διακοπτάκια που χρειάζονται, δε μου δουλεύουν. Με την κάμερα δεν έχω ασχοληθεί ακόμα αλλά κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον, θα ανεβάσω κάποια δείγματα γραφής.

3 ώρες πριν, pillopoulos said:

Παρέλαβα κι εγώ χθες, πλήρωσα 27€ επιπλέον λόγω τελωνείου. Οι εντυπώσεις μου γενικά από τη συσκευή είναι πάρα πολύ καλές. Να υπενθυμίσω ότι έχω τη συσκευή που περιέχει Color OS, οπότε χρειάστηκε στην αρχή να κάνω κάποιες (γνωστές) διαδικασίες για να περάσω τα αρχεία και τις εφαρμογές της Google. Το μόνο "θέμα" που έχω συναντήσει μέχρι τώρα, είναι το ότι δεν έχω καταφέρει να κάνω να δουλέψουν οι "φούσκες" του FB messenger. Παρότι έχω ενεργοποιήσει όλα τα ανάλογα διακοπτάκια που χρειάζονται, δε μου δουλεύουν. Με την κάμερα δεν έχω ασχοληθεί ακόμα αλλά κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον, θα ανεβάσω κάποια δείγματα γραφής.

Έβαλες ελληνικά;;

Just now, STATYSS said:

Έβαλες ελληνικά;;

Δεν έχει στο μενού. Να σου πω την αλήθεια, δε με πολυαπασχολει. Σχεδόν σε όλες τις εφαρμογές έχω βάλει 

46 minutes ago, STATYSS said:

Έβαλες ελληνικά;;

45 minutes ago, pillopoulos said:

Δεν έχει στο μενού. Να σου πω την αλήθεια, δε με πολυαπασχολει. Σχεδόν σε όλες τις εφαρμογές έχω βάλει 

Με 510 euro,και να έχει και ελληνικά το μενού,ε του πο...η ! Όλα δικά μας πια;

Spoiler

😁

2 ώρες πριν, gregpec2 said:

Με 510 euro,και να έχει και ελληνικά το μενού,ε του πο...η ! Όλα δικά μας πια;

Reveal hidden contents

😁

Δεν εννοούσα αν είχε . Το ξέρω ότι δεν έχει. . Ρώτησα αν έχει βάλει με apk από OnePlus..

Just now, STATYSS said:

Δεν εννοούσα αν είχε . Το ξέρω ότι δεν έχει. . Ρώτησα αν έχει βάλει με apk από OnePlus..

Δεν ήξερα ότι υπάρχει κάτι τέτοιο. Μπορείς να το παραθέσεις εδώ με κάποιο τρόπο; Ή και κάποια άλλη πληροφορία που θα μπορούσε να μας φανεί χρήσιμη 🙂

Υπάρχει κανένα μαγαζί ή κάπου να το πιάσουμε στο χέρι μας βιτρίνα? Έχω το 7 pro και όταν είχα πιάσει το 13 μου είχε φανεί τούβλο. Γιατί βλέπω στο τέλος να μείνουμε και φέτος με το 7 pro. 😂

nokia 3210 - nokia 3310 - nokia 3410 - nokia 3650 - nokia ngage - nokia 7610 - nokia n80 - lg ks20(windows mobile 6.1) - iPhone 3GS - iPhone 4S - LG G2 - LG G5 - Oneplus 7 Pro(8/256 GM1910)

Just now, Strategos said:

Υπάρχει κανένα μαγαζί ή κάπου να το πιάσουμε στο χέρι μας βιτρίνα? Έχω το 7 pro και όταν είχα πιάσει το 13 μου είχε φανεί τούβλο. Γιατί βλέπω στο τέλος να μείνουμε και φέτος με το 7 pro. 😂

Αν θες να πεις ότι φοβάσαι πως θα είναι βαρύ, ΕΙΝΑΙ βαρύ 

13 minutes ago, pillopoulos said:

Αν θες να πεις ότι φοβάσαι πως θα είναι βαρύ, ΕΙΝΑΙ βαρύ 

Όχι και τo 7 pro με την pop up camera ειναι τούβλο απλα επειδή είναι πολύ curved το δουλεύεις άνετα με το ένα χέρι, ενώ το 13ρι με το ένα χέρι ήταν σαν ταμπλετ. 

nokia 3210 - nokia 3310 - nokia 3410 - nokia 3650 - nokia ngage - nokia 7610 - nokia n80 - lg ks20(windows mobile 6.1) - iPhone 3GS - iPhone 4S - LG G2 - LG G5 - Oneplus 7 Pro(8/256 GM1910)

απο που αγωράζουμε με Oxygeon OS εξωτερικο;

με εγγυηση τι γινετε;

ειμαι μεταξυ του S25 Ultra και αυτού. ειχα πολλες συσκευες one plus και με εντυπωσιαζε το smoothness. φοβαμαι μην φαω καμια γκελα με το 25άρι και κανει κωλληματα...

επισης με DRM content Nentflix / Prime ειναι ολα οκ; παιζει σε οκ ποιοτητα; η εχει Widevine Level : Level 3 ?

6 ώρες πριν, Werra said:

απο που αγωράζουμε με Oxygeon OS εξωτερικο;

με εγγυηση τι γινετε;

ειμαι μεταξυ του S25 Ultra και αυτού. ειχα πολλες συσκευες one plus και με εντυπωσιαζε το smoothness. φοβαμαι μην φαω καμια γκελα με το 25άρι και κανει κωλληματα...

επισης με DRM content Nentflix / Prime ειναι ολα οκ; παιζει σε οκ ποιοτητα; η εχει Widevine Level : Level 3 ?

Από μια γρήγορη ματιά που έριξα στα κινεζομάγαζα, π.χ. TradingShenzen που αγοράζω συνήθως, το δίνει και με oxygen. Χάνεις κλασσικά e-sim, και τα 4K/HD από πλατφόρμες, μιας και έχει widevine Lv3.

15 ώρες πριν, gregpec2 said:

Από μια γρήγορη ματιά που έριξα στα κινεζομάγαζα, π.χ. TradingShenzen που αγοράζω συνήθως, το δίνει και με oxygen. Χάνεις κλασσικά e-sim, και τα 4K/HD από πλατφόρμες, μιας και έχει widevine Lv3.

ολα τα αλλα λειτουργουν κανονικά; Notifications? GPay?

1 ώρα πριν, Werra said:

To GPay δουλεύει άψογα, η ρύθμιση για τις ειδοποιήσεις είναι λίγο σπαζοκεφαλια αλλά υπάρχει σχετικό βιντεάκι που λέει επακριβώς το χρειάζεται να κάνει κάποιος για να μην έχει θέμα 

37 minutes ago, pillopoulos said:

To GPay δουλεύει άψογα, η ρύθμιση για τις ειδοποιήσεις είναι λίγο σπαζοκεφαλια αλλά υπάρχει σχετικό βιντεάκι που λέει επακριβώς το χρειάζεται να κάνει κάποιος για να μην έχει θέμα 

στειλε λιγο βιντεο να το μελετήσω. στα 550ευρω ρε γαμωτο πως μπορει καποιος να το αγνωησει; ευρωπη ποτε θα ερθει και δι ελλαδα για καμια αποφορολογηση;

3 ώρες πριν, Werra said:

Δεν το έχω το τηλέφωνο, ότι είδα απο τη σελίδα του κινεζο-μαγαζιού. Ο @pillopoulos το έχει αγοράσει από τους σχιστομάτηδες απ' όσο έχω δει από το νήμα.

2 ώρες πριν, Werra said:

στειλε λιγο βιντεο να το μελετήσω. στα 550ευρω ρε γαμωτο πως μπορει καποιος να το αγνωησει; ευρωπη ποτε θα ερθει και δι ελλαδα για καμια αποφορολογηση;

https://youtu.be/0beOmkmSiDg

Παιδιά καλησπερα

Ειχα για λίγες μέρες το find x9 pro αν εξαιρέσουμε την μπαταρία κατά τα άλλα δεν τρελάθηκα...

Οσον αφορά το oneplus κάποιος κάτοχος μπορεί να μου πει το κουμπί σίγασης αριστερά κάνει ολόκληρο κύκλο δυνατό-δόνηση-αθόρυβο ή μπορείς να έχεις μόνο δύο επιλογές δυνατό-δόνηση?

Στο 9 pro δεν είναι όπως το iPhone δηλαδή εναλλαγή δυνατό-δόνηση και δε βολεύει καθόλου....

από κει και πέρα στο ευρωπαϊκό τρόπος για ηχογράφηση κλήσεων αξιόπιστα υπάρχει?

ευχαριστω πολύ