bel Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος greek_aeras (21 Ιούλ. 2004 , 13:19) Yparxei ena tragoudi pou leei: Kai me kernaei o ponos mia apo ta idia/ gia thn agaph mou thn prodomenh/ san to zhtiano psaxnw sta skoupidia/ thn kardia mou thn plhgwmenh. Nonizw o Danths to tragoudaei alla den eimai kai sigouros. Mhpws mporeite na mou peite pou mporw na to vrw gia download h na mou to steilei kapoios? Epishs an yparxei kapou to Objection ths Shakira (olo kai to tango sthn arxh)? Thanx Τα link για να κατεβασεις τα τραγουδια που ψαχνεις βρισκονται εδω :) ;) http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος greek_aeras (21 Ιούλ. 2004 , 10:36) Mhpws yparxei to Final Countdown? Opoios exei as mou to steilei h as me voithisei na to vrw. Thanx Στείλε μου το email σου με PM για να στο στείλω (είναι σε millenium mix) Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Μήπως ξέρετε πως λένε τον/την/το τραγουδιστή/τραγουδίστρια/συγκρότημα (δεν ξέρω τι είναι)που τραγουδάει ένα τραγούδι Remember ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος menelia (21 Ιούλ. 2004 , 19:25) Μήπως ξέρετε πως λένε τον/την/το τραγουδιστή/τραγουδίστρια/συγκρότημα (δεν ξέρω τι είναι)που τραγουδάει ένα τραγούδι Remember Γλυκειά μου, υπάρχουν πάμπολλα τραγούδια με αυτόν τον τίτλο. Αν γινόσουν λίγο πιο συγκεκριμένη ίσως καταφέρναμε κάτι. :) Δεν ξέρεις αν είναι ανδρική ή γυναικεία φωνή; Παλιό, καινούριο, rock, pop, dance, κλπ; Κάτι τέλος πάντων να το προσδιορίσουμε. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 είναι dance δεν ξέρω αν είναι παλιό ή καινούριο και νομίζω πως είναι άντρας αλλά δεν είναι σίγουρο...... ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος menelia (21 Ιούλ. 2004 , 19:25) Μήπως ξέρετε πως λένε τον/την/το τραγουδιστή/τραγουδίστρια/συγκρότημα (δεν ξέρω τι είναι)που τραγουδάει ένα τραγούδι Remember poli pithano na les to summer love - remember... checkare to :p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris3 Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος menelia (21 Ιούλ. 2004 , 19:25) Μήπως ξέρετε πως λένε τον/την/το τραγουδιστή/τραγουδίστρια/συγκρότημα (δεν ξέρω τι είναι)που τραγουδάει ένα τραγούδι Remember Summer Love-Remember :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpatsinilas Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Cristina, ό,τι και να πούμε θα είναι λίγο... Επιτελείς λειτούργημα σε αυτήν την κατηγορία...! Ευχαριστώ και πάλι για το Revelations Day! :) http://img376.imageshack.us/img376/4599/swingers0hb.jpg "Vegas, baby...Vegas!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cristina (20 Ιούλ. 2004 , 22:54) Ορίστε κι εσύ! :happy: EYxaristooooo :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 mpatsinilas & tpelek, παρακαλώ... :) :o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Ενα παλιο τραγουδι never never η καπως ετσι μηπως το ξερει καποιος ? Thanks. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alexx (22 Ιούλ. 2004 , 12:04) Ενα παλιο τραγουδι never never η καπως ετσι μηπως το ξερει καποιος ? Thanks. Ξέρω ένα των All Saints που λέγεται Never Ever... δεν ξέρω αν σου κάνει... Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος How_U_Doin (22 Ιούλ. 2004 , 16:18) Ξέρω ένα των All Saints που λέγεται Never Ever... δεν ξέρω αν σου κάνει... Οχι αυτο που ψαχνω ειναι των 80s μπορει και 70s. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisPsar Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 paidia help!!! psaxno ena tragoudaki to opoio sto refren tragoudaei mia ginaika kai i foni tis einai idia i kalomoira tou fame!!!!o rithmos tou einai ligo xabanezikos kai tetia stil telos panton!!!!an mporei kapoios na boithisi help plz!!!! http://www.podosfairo.info/logo.gif Ποδοσφαιρικές Συζητήσεις!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος AntonisPsar (22 Ιούλ. 2004 , 23:16) paidia help!!! psaxno ena tragoudaki to opoio sto refren tragoudaei mia ginaika kai i foni tis einai idia i kalomoira tou fame!!!!o rithmos tou einai ligo xabanezikos kai tetia stil telos panton!!!!an mporei kapoios na boithisi help plz!!!! Aventura - Obsession [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 ego palli zitao einai polli sexy tragoudaki pou epaize sinexeia sto beach bar sto poseidi:Σε Θέλω!δε μπορω να αντισταθώ!!Σε θέλω!!Όσο και να προσπαθώ!!Poios to leei?kai pos legetai?!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος madmax (23 Ιούλ. 2004 , 02:14) ego palli zitao einai polli sexy tragoudaki pou epaize sinexeia sto beach bar sto poseidi:Σε Θέλω!δε μπορω να αντισταθώ!!Σε θέλω!!Όσο και να προσπαθώ!!Poios to leei?kai pos legetai?!! Modern Fears - Σε θελω Ειναι δεκαετιας τραγουδι αλλα απ'οτι βλεπω ξανακουγεται :) Αν εχεις και 4mb ελευθερα στο mail σου μπορω να στο στειλω. ;) http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris3 Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 to exei kanenas re paidia Katakana-Tokyo??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chris3 (23 Ιούλ. 2004 , 02:46) to exei kanenas re paidia Katakana-Tokyo??? Το εχω http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bel (21 Ιούλ. 2004 , 14:28) Τα link για να κατεβασεις τα τραγουδια που ψαχνεις βρισκονται εδω :) ;) bel se euxaristw alla den mporw na ta katevasw. Na sou dwsw e-mail na mou ta steileis? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 bel epeidh einai kai megalo to megethos, exhghse mou pws na ta parw h steile ta mesw tou http://www.yousendit.com. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chris3 (23 Ιούλ. 2004 , 02:46) to exei kanenas re paidia Katakana-Tokyo??? Το εχω αλλα με 56Κ,τι να λεμε τωρα.... :( http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgreece Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος madmax (23 Ιούλ. 2004 , 02:14) ego palli zitao einai polli sexy tragoudaki pou epaize sinexeia sto beach bar sto poseidi:Σε Θέλω!δε μπορω να αντισταθώ!!Σε θέλω!!Όσο και να προσπαθώ!!Poios to leei?kai pos legetai?!! File to exw kai egw an thes... KOMMATARA to paizw sunexeia sto magazi pou douleuw! ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος greek_aeras (23 Ιούλ. 2004 , 09:46) bel epeidh einai kai megalo to megethos, exhghse mou pws na ta parw h steile ta mesw tou http://www.yousendit.com. Φιλε μου τα ειχα ανεβασει στο sitesled.com αλλα δυστυχως μου κοψανε το account :( γραψε μου ενα mail soy για να τα στειλω μεσω yousendit.com http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alexx (22 Ιούλ. 2004 , 12:04) Ενα παλιο τραγουδι never never η καπως ετσι μηπως το ξερει καποιος ? Thanks. Από χθες που είδα το Post σου, κόλλησα και το τραγουδούσα συνέχεια... Μετά από μαραθώνιο και πολλή επιμονή επειδή δεν θυμόμουν τον καλλιτέχνη, στο παραθέτω. Ελπίζω να είναι αυτό που θες... :worry: 'Steve Kekana - Never Never' (1981) Χλομό εως αδύνατο να το βρεις στο internet, γι αυτό πάρε το από εδώ. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts