Islas Canarias Δημ. April 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2004 Η γνώση σε συνδυασμό με την ταχύτητα που υπάρχει εδώ μέσα είναι εκπληκτική!!! Σαν εγκυκλοπαίδεια αλλά ακόμα πιο καλα!!! :wacko: Ευχαριστώ! :D Μήπως έχει κάποιος το τραγούδι γιατί δε το βρίσκω όμως? MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iRi (20 Απρ. 2004 , 17:06) Καλησπέρα! Βρε παιδάκια, μήπως έχει κάποιος το "Nessuno mi puo giudicare" της Caterina Caselli? Είναι το ιταλικό τραγουδάκι που παιζόταν στο "τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή". Πρέπει να ειναι της δεκαετίας το 70 (ίσως και του 60). Το ψάχνω πολύ καιρό και δεν το έχω βρει. Και κάτι άλλο πού μπορώ να βρω "δισκοπωλείο" που να μη θέλει εγγραφή και να μπορώ να κατεβάζω όμορφα και γρήγορα mp3? Το kazaa μου έχει σπάσει τα νεύρα με τα 0.02kb/sec! To έχω εγώ. Άσε το μαιλ σου να στο στείλω. [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. April 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2004 Ξέρεις κανείς ενα ελληνικό για το οποίο ξέρω μόνο τους εξής στίχους: Δεν ξέρεις πόσο σ'αγαπώ (x2) . . . κι έγινε η σπίθα πυρκαγιά νομίζω ότι είναι της Ν. Θεοδωρίδου αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά :p KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. April 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (20 Απρ. 2004 , 19:23) To έχω εγώ. Άσε το μαιλ σου να στο στείλω. Επειδή προσπάθησα αρκετές φορές να σου στείλω PM και δεν τακατάφερα (δεν ανοιγε η σελίδα για ένα περιεργο λόγο :( :cry: :worry: ) γράφω εδώ το e-mail: irenem@pathfinder.gr Να προσθέσω οτι οταν ρωτούσα για το τραγουδάκι αυτό δεν πίστευα οτι θα το είχε κάποιος, οπότε τώρ νιώθω πολύ, μα πολύ χαρούμενη που το βρήκα! :D Να'σαι καλά! Κι ευχαριστώ εκ των προτέρων! :happy: Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος KCB (20 Απρ. 2004 , 22:55) Ξέρεις κανείς ενα ελληνικό για το οποίο ξέρω μόνο τους εξής στίχους: Δεν ξέρεις πόσο σ'αγαπώ (x2) . . . κι έγινε η σπίθα πυρκαγιά νομίζω ότι είναι της Ν. Θεοδωρίδου αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά :p Καλλιτέχνης: Νατάσσα Θεοδωρίδου Συνθέτης: Απόστολος Καλδάρας Στιχουργός: Χρήστος Αργυρόπουλος CD: Μια διαδρομή Θεσσαλονίκη - Αθήνα [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoter Δημ. April 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2004 ston best paizei ena kommati to do what you want,ξερει κανεις το ονομα του συγκροτηματος κ που μπορω να το βρω?ευχαριστω. LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. April 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (20 Απρ. 2004 , 23:24) Καλλιτέχνης: Νατάσσα Θεοδωρίδου Συνθέτης: Απόστολος Καλδάρας Στιχουργός: Χρήστος Αργυρόπουλος CD: Μια διαδρομή Θεσσαλονίκη - Αθήνα Ευχαριστώ πολύ! Και ο τίτλος φαντάζομαι είναι Δεν ξέρεις πόσο σ'αγαπω; KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soniasimitzi Δημ. April 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2004 Kαλημέρα σε όλους!Θα ήθελα να κάνω μιa ερώτηση:'Eχει κανείς υπ'όψιν πως λέγεται ένα κομματάκι που εμένα μου θυμίζει λίγο coldplay και πάει κάπως έτσι: ....is this the place we used to love,is this the place that i've been dreaming of....oh simple thing,where have you gone,i'm getting old and i need something to rely on,so tell why,you gonna let me in,i'm getting child and i need somewhere to.....Για τους στίχους δεν είμαι πολύ σίγουρη...Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. April 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος soniasimitzi (22 Απρ. 2004 , 12:05) Kαλημέρα σε όλους!Θα ήθελα να κάνω μιa ερώτηση:'Eχει κανείς υπ'όψιν πως λέγεται ένα κομματάκι που εμένα μου θυμίζει λίγο coldplay και πάει κάπως έτσι: ....is this the place we used to love,is this the place that i've been dreaming of....oh simple thing,where have you gone,i'm getting old and i need something to rely on,so tell why,you gonna let me in,i'm getting child and i need somewhere to.....Για τους στίχους δεν είμαι πολύ σίγουρη...Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Οι στίχοι σου ήταν αρκετοί (μην πω υπεραρκετοί :) ) για να δώσει απάντηση ο Mr. Google. :) Keane - Somewhere Only We Know :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soniasimitzi Δημ. April 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2004 Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ cristina,να'σαι καλά κι εσύ κι ο mister google! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. April 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2004 ρε παιδιά το κομμάτι που διασκέυασε ο μαζωνάκης με την κοκκίνου στα καλιστεία μπορούμε να το βρούμε πουθενά? Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aek21r Δημ. April 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2004 nio kai egw auto psaxnw anelipos pisteuw se 1 bdomada to polu tha to exoume mallon !! www.glafki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. April 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2004 είναι ένα τραγούδι που άκουσα στο ραδιόφωνο. Πλέον δεν το θυμάμαι καθόλου :p αλλά είχα ακούσει ότι λεγόταν stop stop stop. Δυστυχώς στα γνωστά μαγαζιά βγάζει όποιο τραγούδι έχει το στοπ μέσα έστω μια φορά. Έχετε καμια ιδέα για καλιτέχνη; [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. April 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2004 Δύσκολα μας βάζεις !!!!! Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. April 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2004 Hollies (30th Anniversary Collection 1963 93 Disc 2 10) - Stop, Stop, Stop.mp3 αυτό βρήκα εγώ αν νομίζεις πως σε καλύπτει η χρονιά και το τραγούδι Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. April 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nio1975 (23 Απρ. 2004 , 18:52) Hollies (30th Anniversary Collection 1963 93 Disc 2 10) - Stop, Stop, Stop.mp3 αυτό βρήκα εγώ αν νομίζεις πως σε καλύπτει η χρονιά και το τραγούδι μπα αυτό το βρήκα και εγώ στο google αλλά και δεν ειναι αυτό και δεν είναι τόσο παλιο, ευχαριστώ πάντως :) [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος KCB (20 Απρ. 2004 , 22:55) Ξέρεις κανείς ενα ελληνικό για το οποίο ξέρω μόνο τους εξής στίχους: Δεν ξέρεις πόσο σ'αγαπώ (x2) . . . κι έγινε η σπίθα πυρκαγιά νομίζω ότι είναι της Ν. Θεοδωρίδου αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά :p Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (20 Απρ. 2004 , 23:24) Καλλιτέχνης: Νατάσσα Θεοδωρίδου Συνθέτης: Απόστολος Καλδάρας Στιχουργός: Χρήστος Αργυρόπουλος CD: Μια διαδρομή Θεσσαλονίκη - Αθήνα Bασικά το κομμάτι είναι της Βικυς Μοσχολιού! All time classic κομμάτι! Και νομίζω ότι ο Καλδάρας έχει γράψει και τους στίχους... :o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rower Δημ. April 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2004 Re paidia toy Korgiala to "tha soy fanerwthw" poy an den kanw lathos einai remix apo palio toy Ziwgala,xeretai poy borw na to brw?Sto album toy poy kyklofofrhse twra den einai.Eyxaristw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (23 Απρ. 2004 , 21:03) Bασικά το κομμάτι είναι της Βικυς Μοσχολιού! Σωστός. Ξέχασα να το αναφέρω :) Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (23 Απρ. 2004 , 21:03) All time classic κομμάτι! Και νομίζω ότι ο Καλδάρας έχει γράψει και τους στίχους... :o Λάθος νομίζεις. ;) [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Ρε παιδιά μήπως ξέρει κανείς ένα τραγούδι που λέει Κάποτε ήσουν πληγωμένη βιαστικό πουλί του Νότου? το τραγουδάει ο Κότσιρας με έναν άλλο που μπήκε πρόσφατα στο τραγούδι. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog (24 Απρ. 2004 , 09:29) Ρε παιδιά μήπως ξέρει κανείς ένα τραγούδι που λέει Κάποτε ήσουν πληγωμένη βιαστικό πουλί του Νότου? το τραγουδάει ο Κότσιρας με έναν άλλο που μπήκε πρόσφατα στο τραγούδι. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων :) Βιαστικό Πουλί Του Νότου (Στάθης Δρογώσης feat. Γιάννης Κότσιρας) Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Μία φίλη μου ψάχνει ένα τραγούδι το οποίο μου το έχει περιγράψει ως εξής: "1)Κρητικό, 2)τραγουδάει άνδρας και 3)στο ρεφρέν λέει --Λευτεριά στους ανέμους ζητάω--" Δεν το έχω ακούσει το τραγούδι. Το googling δεν απέδωσε... Help!! Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος How_U_Doin (24 Απρ. 2004 , 10:19) Βιαστικό Πουλί Του Νότου (Στάθης Δρογώσης feat. Γιάννης Κότσιρας) Φίλε μπορείς να μου το στείλεις με κάποιο τρόπο? Δε το βρίσκω με τπτ :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Aek21r (22 Απρ. 2004 , 14:04) nio kai egw auto psaxnw anelipos pisteuw se 1 bdomada to polu tha to exoume mallon !! Βρέθηκε!!!! :p http://h**p://www.greek-mania.com/movies/greek-mania.zip κωδικός:http://www.greek-mania.com Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Oxford Suite απο Ed Alleyne - Johnson Ψαχνω απεγνωσμενα σε καθε μορφη ανταλλαγης αρχειων αυτο το τραγουδι, και δε το βρισκω πουθενα. Καμια ιδεα για το που μπορω να το βρω, η εστω να το αγορασω? Ευχαριστωωω http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts