bill_viper Δημ. July 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2003 Nai,sorry guys eixa anoiksei thread alla metaferontas thn erwthsh edw ksexasa na grapsw ton titlo ths tainias!!H tainia einai to Ghost Ship!!Thanks gia thn episimansi!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. July 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2003 Ψάχνω κι εγώ ένα κομμάτι.. είναι ethnic αγγλικό μαλλον και κάτι τέτοιο λέει, hold me hold me kiss me kiss me.. ακούγεται πολύ τώρα τελευταία! μήπως το ξέρει κανείς; ευχαριστώ ;) It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thman Δημ. July 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2003 Αυτο που παιζει στην κοκα κολα light τωρα τελευταια ξερω οτι ειναι το Baby love απο την Diana Ross. Αυτο το εχω αλλα ακουγεται ''παλιο''. Μηπως ξερει κανενας απο ποιους ειναι η επανεκδοση? http://img64.photobucket.com/albums/v195/oikono79/acropolis/07230045.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. August 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2003 Sean Paul - Get Busy Απίστευτο τραγουδάκι που ακούγεται τα μάλα φέτος το καλοκαίρι! seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. August 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2003 Shake that thing Miss kana kana shake that thingggg lallal :P It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. August 3, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 ένα ελληνικό τραγούδι, γυναικεία φωνή που πάει κάπως έτσι: "Είμαι τώρα εδώ που ήσουνα εσύ χτες" (ή κάπως έτσι) και παρακάτω: "μια στάλα βροχής σε γκρίζο καιρό." μήπως το ξέρει κανείς; ευχαριστώ προκαταβολικά :) [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. August 3, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον rigasnic ένα ελληνικό τραγούδι, γυναικεία φωνή που πάει κάπως έτσι: "Είμαι τώρα εδώ που ήσουνα εσύ χτες" (ή κάπως έτσι) και παρακάτω: "μια στάλα βροχής σε γκρίζο καιρό." μήπως το ξέρει κανείς; ευχαριστώ προκαταβολικά :) Τελικά οι στίχοι είναι: "Χθες είσουν εκεί που είμαι τώρα εγώ" και είναι των Νάμα - Μια Κυριακή. [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. August 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2003 Ακούει κανείς Dido; Την λατρέυω.. ειδικά το νέο της single πολύ με εκφράζει όπως και τα προηγούμενα τραγούδια της .. White Flag λοιπόν για την Dido.. ακουστε το.. μια φορά μόνο και το βαλα στο repeat.. ;) It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. August 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2003 Ena tragoudi pou leei oh black burry ? Poio einai auto? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2003 Tom Jones - Black Betty Sux, το original από Ram Jam είναι πολύ καλύτερο.. [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. August 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2003 Γεια σας παιδια! :) Λοιπον στο ψητο: Με εχουν παρακαλεσει να φτειαξω ενα CDακι με "ελληνικα νταπα-ντουπα" :rolleyes: Δλδ ελληνικα κοματια με σχετικα δυνατο μπιτ που ακουμε στα Clubs... ;) Για παραδειγμα μου εφεραν το "Ταινια φαντασιας" Τιποτα αλλο;; οσο περισσοτερα τοσο καλυτερα! Ευχαριστω! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. August 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2003 Aλλο αγάπη άλλο σεξ - Hi-5 σε ρεμιξ θα ναι πολύ καλό ;) It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. August 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2003 Eυχαριστω, το κατευαζω να δω "τι λεει" :) Καμια αλλη προταση; Α! υπαρχει κανενα προγραμματακι για να κανεις ρεμιξ; Ξερετε, εκτως απο αλλαγη tempo, να βαζει ρυθμο κτλ Ευχαριστω :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. August 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2003 Τι θα έλεγες για εκείνο το τραγούδι με τους Μασάι; I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. August 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2003 Μασάι, Σορρυ, Ειμαι καλα - πεγκυ Ζήνα, έχει πολλά τώρα τελευταία καινούρια ;) It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. August 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Phoenix Eυχαριστω, το κατευαζω να δω "τι λεει" :) Καμια αλλη προταση; Α! υπαρχει κανενα προγραμματακι για να κανεις ρεμιξ; Ξερετε, εκτως απο αλλαγη tempo, να βαζει ρυθμο κτλ Ευχαριστω :) Ego genika gia epeksergasia ixou kai kamia mixi xrisimopoio to cool edit pro 2.0 einai ena para poli kalo programa! Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. August 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2003 Μηπως ξερετε ενα τραγουδι dance που λεει στο ρεφρεν ''gonna shake it,ahhhh'' :p ?Aκουγεται πολυ τελευταια... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. August 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2003 Μήπως είναι το Sertap Erener - Everyway That I Can ? Δεν ξέρω. :p Φίλε Phoenix μπορείς να βάλεις στο CD σου το Disco Girl του Ρουβά. Πρέπει να υπάρχει και remix. Α και κάτι ακόμα. Ψαχνω τον τίτλο ενός τραγουδιου που ακούγεται στο GTA: Vice city. Για δείτε εδώ, είναι όμως 3 sec που επαναλαμβάνονται. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. August 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον verikets Μήπως είναι το Sertap Erener - Everyway That I Can ? Οχι δεν ειναι αυτο, εξαλλου αν ηταν,τοσες χιλιαδες φορες που το χω ακουσει θα το ηξερα :p Αυτο που ψαχνω ειναι μπιτακι με λιγα λογια...νομιζα πως ηταν το shake it των Lee Cabrera αλλα τελικα ειναι αλλο... :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Dimitris79 Μηπως ξερετε ενα τραγουδι dance που λεει στο ρεφρεν ''gonna shake it,ahhhh'' :p ?Aκουγεται πολυ τελευταια... Marascia - Shake It 100% :) facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faithless Δημ. August 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον verikets Α και κάτι ακόμα. Ψαχνω τον τίτλο ενός τραγουδιου που ακούγεται στο GTA: Vice city. Για δείτε εδώ, είναι όμως 3 sec που επαναλαμβάνονται. Το sample που εχεις ανεβασει ειναι πολυ μικρο και κακης ποιοτητας, αλλα ισως υπαρχει τροπος να βρεις το τραγουδι που ψαχνεις. Εχει κυκλοφορισει εδω και αρκετο καιρο ενα μικρο utility που αποκωδικοποιει τα radio station files (*.adf) του παιχνιδιου και τα μεταρτεπει σε mp3. Μπορεις με αυτο τον τροπο να μεταφερεις ολο το soundrack (μαζι με τις φοβερες διαφημισεις) του παιχνιδιου, που παρεπιπτωντος ειναι κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ο σε mp3s. Ακομα καλυτερα αν εχεις αμαξι με mp3 player βαλτο να παιζει και θα νομιζεις οτι εισαι μεσα στο Vice City! Ανεβασα το αρχειο στο http://briefcase.pathfinder.gr/view/IreneILoveU στο φακελο GTA Vice City Audio Decoder, ειναι μολις 247 Kb και δουλευει αψογα FNK Creative Workshop http://fb.com/fnk.creative Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. August 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2003 Thanx faithless :) . To sample που ανέβασα είναι ηχογραμμένο από Panasonic gd75 και εν συνεχεία από Siemens SL45i γι'αυτό και η ποιότητα είναι μαύρο χάλι. Το cd player του αυτοκινήτου μου δεν υποστηρίζει ΜP3 αν και μπορώ να γράψω audio CD μ' ένα σταθμό όμως. Η μουσική του Vice City είναι όντως άπαιχτη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. August 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2003 Έχει κανένας το cherouvim-tinkerbell ; Ψάχνω εδώ και καιρό στο kazaa και δεν μπορώ να το βρω με τίποτα. Ή αν το βρει, το έχει μόνο ένας χρήστης και δεν ξεκινάει το download όση ώρα και να περιμένω. Ούτε στο winmx δεν το βρίσκω. Αν το έχει κάποιος ας μου το στείλει στο song1@dimangelid.com . Έχει χώρο 20 mb . Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2003 Άκουσα πριν ένα "χαλαρό" κομμάτι που η μουσική του μοιάζει με το C:Real - With Or Without You. Ένας από τους στίχους είναι κάπως έτσι: Always thinking of myshelf [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2003 Παιδια,ακουσα ενα τραγουδι σημερα στο RDJ και προλαβα να το ηχογραφησω........μπορει καποιος να μου πει ποιο ειναι? γμτ.....πως βαζουμε attachments??? το wav βρισκεται εδω στο ρεφρεν λεει ενας: "be happy all the time..." facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts