spydoc Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 διορθωση"i can see the sign i can see the sign on you,i can see it in your eyes so why wont you,do something". thanks Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. October 17, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον spydoc διορθωση"i can see the sign i can see the sign on you,i can see it in your eyes so why wont you,do something". thanks kwan - shine :) [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spydoc Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Σ΄ευχαριστω.Εγραφα sign γιαυτο δεν το βρισκα με τιποτα! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 ena oraio bitato kommati papi chulo-lorna :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalaros Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον nikos_pom Δεν ξερω αν εχει ξαναπροταθει αλλα θα ηθελα να μου πειτε πιο τραγουδι χαρισε η Βανδη στον Ντεμη στο γαμο τους.....Με εχει φαει μια φιλη μου να της το βρω......... "Everything I dreamed" το ονόμασαν. (μπορεί καποιος να το ξέρει "Ότι ονειρευόμουν") Mic is always on line! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quasimodo Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Benny Bennassi - Able to love Benny Bennassi ft.Sandy - Illusion Blow up your speakers! :D :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xerolas Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Προς όλους τους μουσικόφιλους ,αναζητώ αν υπάρχει στην Ελλάδα κάπου σε μαγαζί όποιος ξέρει την μουσική του Μ.Χατζιδάκι από την ταινία "Blue" του 1968 του S.Narizzano με τον Τέρενς Στάμπ στον πρωταγωνιστικό ρόλο.Η ταινία δεν ξέρω αν υπάρχει σε dvd η vhs εδώ,έξωτερικό υπάρχει.Υπάρχει μια με παρόμοιο τίτλο" Soldier Blue" δεν έχει σχέση όμως.Εγώ ψάχνω την ορχηστρική μουσική του Χατζιδάκη για την ταινία ,είχε βγεί παλιά σε LP από μια εταιρεία dot απ'όσο ξέρω.όποιος γνωρίζει ας αναφέρει αν υπάρχει η μουσική σε cd h LP ακόμα,η έστω η ταινία σε vhs h dvd.Thanx!! " Similis simili gaudet" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Κhia - My neck my back Black eyes peas - Where is the love Jean leloup - I lost my baby Pink Martini - Je Ne Veux Pas Travailler Aξίζουν! :D Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quasimodo Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 ena beataki psaxnw pou akousa xtes sto nitro radio...gynaikeia fwni..elege stous stoixous open up my mind...de to vriskw etsi...xerei kaneis pws legete? thnx :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti147 Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Quasimodo ena beataki psaxnw pou akousa xtes sto nitro radio...gynaikeia fwni..elege stous stoixous open up my mind...de to vriskw etsi...xerei kaneis pws legete? thnx :) Jakatta - One fine day (cicada mix το καλό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 guys ενα τραγουδι που παιζει ο rso και λεει: ...there's a war going on between the moon and the sun... το συγκροτημα ή το τραγουδι λεγεται καπως parade charade, καπως ετσι τελος παντων :) http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 Ψάχνω Νομίζω αλεξίου το τραγουδα...." θα αναβω με τσιγάρα, θα σβήνω με ποτά" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boogaloo Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον william blake guys ενα τραγουδι που παιζει ο rso και λεει: ...there's a war going on between the moon and the sun... το συγκροτημα ή το τραγουδι λεγεται καπως parade charade, καπως ετσι τελος παντων :) bad booth & the bad angel - dance of the bad angels νομιζω οτι αυτο λες ενα χαλαρο ροκακι/αlternative Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. October 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 Ρε παίδες ένα τραγούδι που λέει σ' αγαπάω πάω πάω... ποιός ακριβός το λέει και πως λέγετε το τραγούδι? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. October 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Spyros86 Ρε παίδες ένα τραγούδι που λέει σ' αγαπάω πάω πάω... ποιός ακριβός το λέει και πως λέγετε το τραγούδι? Γιώργος Αλκαίος - Σ'αγαπάω ! :rolleyes: Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IoannisJr Δημ. October 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 Not sure this is the right place to ask... alla exei kaneis track listing tou G. Sira apo to ClubKiss pou exei kathe weekend ston Kiss Fm 92.9 Athens? Ιδρυτικό μέλος του "Φώφη και τα μυαλά στα κάγκελα", Φώφη Τσεσμελή fan club. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. October 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2003 Please Βοηθηστε ! Το ψαχνω καιρο αυτο το τραγουδι αλλα δεν το βρισκω !!! :confused: Δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι ετσι αλλα καποιος μου ειπε οτι το εχουν βγαλει οι Magic De Spell σε συνεργασια με καποιον DJ... Το τραγουδι λεει μεσα... "Ωραια μερα" (νομιζω ειναι και ο τιτλος του) και ειναι ψιλο beat... Plaese οποις γνωριζει κατι ας postαρει... Ευχαριστω :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aikaterini Δημ. October 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον alfa 156 Ψάχνω Νομίζω αλεξίου το τραγουδα...." θα αναβω με τσιγάρα, θα σβήνω με ποτά" Χαρις Αλεξιου: "Αποψε θελω να πιω" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pininfarina Δημ. October 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2003 mporei kapios na mou grapsi ti lista tragoudion tou house expirience 8 http://www.thedeltaproject.eu/img/logo_detect.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
herpof Δημ. October 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2003 Des to http://www.coverkingdom.net. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. October 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2003 Ωπαα........πως δεν το ειχα βρει τοσο καιρο?........εχει πολυ ψωμι το σιε μεσα........θενκς..... facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. October 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2003 Ψάχνω το ξένο τραγούδι που ακούγεται στο "Θυμίσου" της Βανδή... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. October 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2003 psaxno gia ena remix tou "one more time" mipos to exei akousi kaneis se kenena club? Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. October 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2003 Σε αυτή τη σελίδα έχω ανεβάσει κάποια τραγούδια που αναζητώ. Η ποιότητα δεν είναι πολύ καλή (είναι ηχογραφημένα από το κινητό), όμως αν κάποιος ξέρει το τραγούδι σίγουρα θα καταλάβει για ποιό πρόκειται. [updated 26/10/03] Σημείωση: H ένταση των κομματιών είναι πολύ χαμηλή. Όποιος ξέρει κάποιο από αυτά, παρακαλώ να το γράψει σε αυτό το thread ή να μου στείλει PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. October 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον ariadgr Ψάχνω το ξένο τραγούδι που ακούγεται στο "Θυμίσου" της Βανδή... Jam & Spoon - Right In The Night Αλλά το Jam Mix. Γιατί το κανονικό δεν έχει καμιά σχέση. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts