dis Δημ. October 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2025 https://flolab.io/collections/apple-watch-ultra-3/products/apple-watch-ultra-2-screen-protector?variant=43291042742423 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. October 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2025 Αύριο παραλαμβάνω το τζάμι από την FloLab…. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dis Δημ. October 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2025 Σε μαύρο είναι αόρατο. Καμία διαφορά στην εμφάνιση. Κάτι αντίστοιχο υποθέτω και στο Natural, ίσως φαίνεται ελάχιστα. Η προστασία είναι εξαιρετική μιας και καλύπτει και περιμετρικά. Δεν ξέρω βέβαια αν βγει, μήπως έχει επηρεάσει το ρολόι από κάτω. Επίσης το μαύρο ναι μεν φαίνεται ασημί από κάτω αν φύγει η επίστρωση αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει αυτό. Το πακέτο για κάποιον περίεργο λόγο έχει ένα Natural και ένα Black μέσα... Σε όποιον περισσεύει μαύρο, ευχαρίστως το αντάλλαζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. October 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2025 (edited) Τοποθετήθηκε σήμερα το FloLab … δεν είναι μόνο το τζάμι ,όπως πίστευα ,έχει μεταλλικό πλαίσιο ( Aluminum Frame ) με fix το τζάμι , που προστατεύει περιμετρικά το επάνω μέρος … η τοποθέτηση ..απλά εξαφανίστηκε μέσα σε 1 λεπτό….invisible Edited October 8, 2025 by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. October 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2025 13 ώρες πριν, alcateluser said: Να βάλεις θήκη διότι το μαύρο γρατζουνιέται πολύ εύκολα και φαίνεται ασημί από κάτω. Το τζάμι είναι ανθεκτικό και να μην βάλεις τζαμάκι είναι οκ! Θήκη έβαλα. είμαι σεζόν και όσον ναι μπορεί να χτυπήσω κατά λάθος σε καρακλες η μεταφέρουμε τραπέζια και το φοβήθηκα μην δω γρατσουνια 🙂 έβαλα και προστασία spigen στην οθόνη δεν φενεται σχεδόν καθόλου και δεν επηρεάζει και την οθόνη 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. October 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2025 Μήπως μπορεί να μπει άλλη πρόσοψη το πρωί κ άλλη το βράδυ… με χρονοδιάγραμμα..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. October 18, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2025 30 minutes ago, xabos said: Μήπως μπορεί να μπει άλλη πρόσοψη το πρωί κ άλλη το βράδυ… με χρονοδιάγραμμα..!! Αν εννοείς watchface , μπορείς να το ρυθμίσεις μέσω των focus επιλογών στο κινητό Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 17 Pro Max 512GB Silver | Apple Watch Ultra 3 Silver | Apple AirPods Pro 3 | Apple AirPods Pro 2 MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD | iMac 27'' 2013 i5 24GB RAM 500GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. November 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2025 Είμαι στην δουλειά κ το iPhone , είναι 30 μέτρα μακριά σε απόσταση,…. Η κλήση γίνεται κανονικά χωρίς διακοπή, με το μόνο αρνητικό.. (αν θα το έλεγα ), λίγο μικρότερη ένταση … εκπληκτική συνδεσιμότητα… Η απόδοση της μπαταρίας, έχει σταθεροποιηθεί πλέον στις 3 ημέρες ( brightness max / always on display ) . το μαύρο ..σαν χρώμα , νομίζω το δείχνει λίγο μικρότερο σαν μέγεθος … είχα σαν πρώτη επιλογή , πάντα το natural titanium και αγοράζω για πρώτη φορά το μαύρο, λόγο μη διαθεσιμότητας τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας… επίσης είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ το Milanese και μάλλον θα το καθιερώσω… 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strathgos Δημ. November 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2025 17 minutes ago, xabos said: Είμαι στην δουλειά κ το iPhone , είναι 30 μέτρα μακριά σε απόσταση,…. Η κλήση γίνεται κανονικά χωρίς διακοπή, με το μόνο αρνητικό.. (αν θα το έλεγα ), λίγο μικρότερη ένταση … εκπληκτική συνδεσιμότητα… Η απόδοση της μπαταρίας, έχει σταθεροποιηθεί πλέον στις 3 ημέρες ( brightness max / always on display ) . το μαύρο ..σαν χρώμα , νομίζω το δείχνει λίγο μικρότερο σαν μέγεθος … είχα σαν πρώτη επιλογή , πάντα το natural titanium και αγοράζω για πρώτη φορά το μαύρο, λόγο μη διαθεσιμότητας τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας… επίσης είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ το Milanese και μάλλον θα το καθιερώσω… Ακριβως τα ιδια και εγω με μονη διαφορα εχω βαλει μαυρο μπρασελε.Ηθελα να το παρω απο την πρωτη μερα και μονο το μαυρο ηταν διαθεσιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. December 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2025 Υποστήριξη Apple Watch αυτή την φορά από την Vodafone.. χωρίς επιπλέον χρέωση για την eSIM… Να δω αντίδραση από την Telekom , που θέλει 25€ για data τον μήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2025 2 ώρες πριν, xabos said: Υποστήριξη Apple Watch αυτή την φορά από την Vodafone.. χωρίς επιπλέον χρέωση για την eSIM… Να δω αντίδραση από την Telekom , που θέλει 25€ για data τον μήνα 5 ευρώ το μήνα είναι, όχι χωρίς χρέωση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strathgos Δημ. December 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2025 Τωρα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geokat2829 Δημ. December 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2025 On 11/12/2025 at 7:41 ΜΜ, xabos said: Υποστήριξη Apple Watch αυτή την φορά από την Vodafone.. χωρίς επιπλέον χρέωση για την eSIM… Να δω αντίδραση από την Telekom , που θέλει 25€ για data τον μήνα Δεν υπάρχουν τα 25€ για το APPLE WATCH. Και φυσικά ποτέ δεν υπήρξαν. Δουλεύω στην COSMOTE και το έχω από την πρώτη μέρα και φυσικά και πιλοτικά 1 χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. December 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2025 (edited) Αφορά όσους έχουν συμβόλαιο με unlimited data … πήγα στον Γερμανό κ το διαπίστωσα προ ημερών δηλαδή τί θέλουν ..!! διπλό πάγιο ..!!! Edited December 13, 2025 by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geokat2829 Δημ. December 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2025 Προς ενημερωση σου δεν ισχυουν ουτε τα 25€ ουτε τα 27€. Στο Γερμανο δεν ξερουν την MULTISIM και σου ειπαν προφανως για την EXTRA SIM η οποια στο UNLIMITED εχει τα τα παραπανω χρηματα. Στο APPLE WATCH ισχυουν τα 5,5€ με 3 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ. Την διαφημιση τους να τους εδειχνες που λεει οτι ολα γινονται απο την Συσκευη σου και οχι απο το καταστημα και θα σε κοιταγαν με ανοιχτο το στομα. https://www.germanos.gr/apple-watch-cellular-esim-greece/?srsltid=AfmBOorxpmi_1Rs11yiL29OtiyLTlHBBMYuOtoETJADHxPgqOQ9-oXaE Εχω απεριοριστα στην COSMOTE εκτος του εταιρικου μου πακετου και πληρωνω 5,5€. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2025 3 ώρες πριν, Geokat2829 said: Προς ενημερωση σου δεν ισχυουν ουτε τα 25€ ουτε τα 27€. Στο Γερμανο δεν ξερουν την MULTISIM και σου ειπαν προφανως για την EXTRA SIM η οποια στο UNLIMITED εχει τα τα παραπανω χρηματα. Στο APPLE WATCH ισχυουν τα 5,5€ με 3 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ. Την διαφημιση τους να τους εδειχνες που λεει οτι ολα γινονται απο την Συσκευη σου και οχι απο το καταστημα και θα σε κοιταγαν με ανοιχτο το στομα. https://www.germanos.gr/apple-watch-cellular-esim-greece/?srsltid=AfmBOorxpmi_1Rs11yiL29OtiyLTlHBBMYuOtoETJADHxPgqOQ9-oXaE Εχω απεριοριστα στην COSMOTE εκτος του εταιρικου μου πακετου και πληρωνω 5,5€. Έτσι είναι το είχα βάλει εγώ από τις πρώτες μέρες που ανακοινώθηκε Ούτε οι υπάλληλοι το ήξεραν κι εγώ μέσο άλλων από forum το έμαθα 25€ ήταν η ανακοίνωση αλλά μετά το τροποποίησαν όπως αναφέρετε παραπάνω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. December 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2025 Μετά την ταλαιπωρία που πέρασα με το 10… 🤨 μου φαίνεται απίστευτο ότι μπορώ κ απαντάω σε κλήση στην δουλειά, σε απόσταση 30-40 μέτρα μακριά από το iPhone…σούπερ. Προφανώς η σύνδεση γίνεται γιατί έχει μεσολαβήσει το WiFi κ η εξαιρετική εμβέλεια του . δεν γνωρίζω αν κ τα AirPort , έχουν αυτή την ικανότητα…!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2025 10 ώρες πριν, xabos said: Μετά την ταλαιπωρία που πέρασα με το 10… 🤨 μου φαίνεται απίστευτο ότι μπορώ κ απαντάω σε κλήση στην δουλειά, σε απόσταση 30-40 μέτρα μακριά από το iPhone…σούπερ. Προφανώς η σύνδεση γίνεται γιατί έχει μεσολαβήσει το WiFi κ η εξαιρετική εμβέλεια του . δεν γνωρίζω αν κ τα AirPort , έχουν αυτή την ικανότητα…!!! Μπορείς να βάλεις και e sim μέσα και να μην χρειάζεται να είναι το κινητό κοντά σου Ούτε να είναι στο ίδιο δίκτυο wifi συνδεμένα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. December 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2025 Γνωρίζουμε πόσο επηρεάζει την κατανάλωση .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2025 1 ώρα πριν, xabos said: Γνωρίζουμε πόσο επηρεάζει την κατανάλωση .. Όσο να πεις μπαταρία καίει και αυτή η λειτουργία Δεν θυμάμαι όμως. Έχει καμία 10 μήνες που το είχα δουλέψει με e SIM Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos.dr Δημ. December 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2025 52 minutes ago, Tasos19s said: Όσο να πεις μπαταρία καίει και αυτή η λειτουργία Δεν θυμάμαι όμως. Έχει καμία 10 μήνες που το είχα δουλέψει με e SIM Οταν είναι συνδεδεμένο με το iPhone είναι τα ίδια .Οταν όμως είναι αυτόνομο και κανεις δουλειά με αυτό ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts