Tasos19s Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 10 minutes ago, pavlidisc said: Ακριβώς. Όμως, ας έχουμε πάντα στο κεφάλι μας ότι οι ψύλλοι, για κάποιους μπορεί να έχουν σημασία. Δεν ξέρω για ποιους. Αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι όλοι έχουν τις ίδιες απαιτήσεις. Κάτι που για εμένα είναι μπούρδα, για τον άλλον είναι must. Γενικά, συμφωνώ απόλυτα με αυτό που έγραψες, αλλά πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις. Σαφώς για τον κάθε ένα είναι άλλες οι προτεραιότητες Βλέπω όμως ότι υπάρχει μεγάλος κορεσμός στο αντικείμενο αλλά όχι μόνο στο iPhone αλλά και στο Android Δεν έχουν πλέον τι να δείξουν και τι να προσθέσουν. 7000 μπαταρία, 16 ram, οθόνες, 5 κάμερες, wifi 4,5,6,7 και πάει λέγοντας Κάποτε θυμάμαι περιμέναμε κάθε Σεπτέμβριο το σούπερ κινητό να παρουσιαστεί και περίμεναν και σε σκηνές για να το πάρουν Τώρα πάλι περιμένουν αλλά στα σπίτια τους βέβαια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 7 minutes ago, Tasos19s said: Βλέπω όμως ότι υπάρχει μεγάλος κορεσμός στο αντικείμενο αλλά όχι μόνο στο iPhone αλλά και στο Android Δεν έχουν πλέον τι να δείξουν και τι να προσθέσουν. 7000 μπαταρία, 16 ram, οθόνες, 5 κάμερες, wifi 4,5,6,7 και πάει λέγοντας Έτσι είναι. Από εποχής iPhone X, περιμένουμε να δούμε το next big thing. Και ειδικά εδώ Ελλάδα, ούτε στο software δεν μπορούμε να το δούμε καθώς τίποτα νέο δεν δουλεύει. Και σε συνδυασμό με τους παρόχους που κοιμούνται όρθιοι, η κατάσταση είναι στατική εδώ και χρόνια. Τουλάχιστον να χαιρόμασταν αυτούσιο iOS ρε παιδάκι μου. Αλλά ούτε αυτό. Και μετά βλέπεις έξω τον άλλον με iPhone 8 Plus και τον λές καλά ρε...ακόμα 8 Plus; Και σου απαντάει, γιατί εσύ που έχεις τελευταίο μοντελάκι σε τί υπερτερείς; Έλα ντε.... Από την άλλη, τί να πούνε και τα Samsung Note/Ultra που εδώ και 10 χρόνια είναι ακριβώς τα ίδια 😂😅 Όπως το είπες. Κορεσμός παντού σε ότι αφορά το αντικείμενο. Παράθεση iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 3 ώρες πριν, pavlidisc said: Έτσι είναι. Από εποχής iPhone X, περιμένουμε να δούμε το next big thing. Και ειδικά εδώ Ελλάδα, ούτε στο software δεν μπορούμε να το δούμε καθώς τίποτα νέο δεν δουλεύει. Και σε συνδυασμό με τους παρόχους που κοιμούνται όρθιοι, η κατάσταση είναι στατική εδώ και χρόνια. Τουλάχιστον να χαιρόμασταν αυτούσιο iOS ρε παιδάκι μου. Αλλά ούτε αυτό. Και μετά βλέπεις έξω τον άλλον με iPhone 8 Plus και τον λές καλά ρε...ακόμα 8 Plus; Και σου απαντάει, γιατί εσύ που έχεις τελευταίο μοντελάκι σε τί υπερτερείς; Έλα ντε.... Από την άλλη, τί να πούνε και τα Samsung Note/Ultra που εδώ και 10 χρόνια είναι ακριβώς τα ίδια 😂😅 Όπως το είπες. Κορεσμός παντού σε ότι αφορά το αντικείμενο. Δεν γίνονται βήματα για την μπαταρία Ναι μεν έχουν αυξηθεί οι αναλογίες της συσκευής άρα και οι μπαταρίες έχουν μεγαλώσει αλλά οι συσκευές ρουφάνε περισσότερη ενέργεια και είμαστε στάσιμοι στην μια μέρα αυτονομία με το ζόρι πολλές φορές Καλά είναι τα 16 ram και οι υπέρ επεξεργαστές και οι σούπερ κάμερες αλλά ας το φορτιζα μια φορά στις 2 μέρες. Έχω τώρα ένα φτηνό OnePlus των 100€ το οποίο κολλάει δεν είναι για πολλά πολλά και κρατάει 2 μέρες και λέω τελικά θες να δώσεις 500-600€ να πάρεις μεταχειρισμένο 3 ετών και να πρέπει να φορτίσεις μέχρι τις 5 το απόγευμα ή προτιμάς να έχεις ένα φτηνό να σε σπάει τα νεύρα αλλά να ξέχασες ποτέ το φορτισες Κάπου ενδιάμεσα θα έπρεπε να κυμαίνονται τα πράγματα πόσο μάλλον όταν κάποιος δίνει 1500€ για νέα συσκευή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 Είχα 14 pro max και πήρα το 17 pro max. Καλύτερη οθόνη, καλύτερη κάμερα, καλύτερη μπαταρία, πιο γρήγορο, wifi 7, διπλή εγγραφή. Τι άλλο θέλετε; Η μετάβαση 3 μοντέλα μετά αξίζει και με το παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 2 minutes ago, jimmys121979 said: Είχα 14 pro max και πήρα το 17 pro max. Καλύτερη οθόνη, καλύτερη κάμερα, καλύτερη μπαταρία, πιο γρήγορο, wifi 7, διπλή εγγραφή. Τι άλλο θέλετε; Η μετάβαση 3 μοντέλα μετά αξίζει και με το παραπάνω. Σε όλα είναι καλύτερο δεν είπε κανείς ότι είναι χειρότερο Διαφορές όμως αμελητέες που πολλοί δεν τις βλέπουν εκεί είναι το θέμα 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 2 ώρες πριν, Tasos19s said: Σε όλα είναι καλύτερο δεν είπε κανείς ότι είναι χειρότερο Διαφορές όμως αμελητέες που πολλοί δεν τις βλέπουν εκεί είναι το θέμα Προσωπικά σε σχέση με το 14 δεν τις βρίσκω αμελητεες. Αλλά δεν είναι και αντικείμενικα αμελητεες από τεχνολογικης άποψης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 5 minutes ago, jimmys121979 said: Προσωπικά σε σχέση με το 14 δεν τις βρίσκω αμελητεες. Αλλά δεν είναι και αντικείμενικα αμελητεες από τεχνολογικης άποψης Ωραία τότε είσαι ένας αγοραστής που άξιζε η αγορά που έκανες αυτό είναι το θέμα 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 δεν θα το αγοραζα...ηθελα καποια εξοδα και το πηρα γιατι θα βγει μικρη η δαφορα... γενικα καλυτερη μπαταρια που για μενα παιζει ρολο... πχ παρασκευες που παντα εχω πααααρα πολλα τηλεφωνηματα με το 16 pro max γυρνουσα σπιτι με 25% μπαταρια και με το 17 pro max γυρναω με 40%... αυτο που περιμενω να δω ειναι το vapor chamber το καλοκαιρι..κατα τα αλλα ιδιο 1 Παράθεση iPhone 17 Pro Ma iPad Pro M4 Apple Watch Ultra 3 Apple Airpods Pro 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 Μόλις τοποθέτησα το τζαμακι της Torras. Πρώτη εντύπωση εξαιρετική!! Η αφή είναι σαν το τζάμι του κινητού και η ζωντάνια των χρωμάτων σαν να μην έχεις τίποτα πάνω στην οθόνη. Αξίζει το κάθε ευρώ τελικα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. December 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2025 Παρακολουθώ την κουβέντα κ συμφωνώ με όλους σας πως έχει φτάσει η τεχνολογία ταβάνι των κινητών άλλαζα πολύ συχνά κινητά πιο παλιά τώρα με τα iPhone Η τελευταία καινοτομία που έπιασα εγώ στα χέρια μου ήταν το Fold μεγάλη διαφορά τότε είχα το Samsung fold 2 Αφορμή για να γράψω είναι ότι μια διαφορά που είδα είναι στην selfie κάμερα που είναι καλύτερα κ μου αρέσει αυτό το τετράγωνιασμα που κάνει για να τραβήξεις λίγο πιο ευρυγώνια Αυτά από εμένα εγώ αναμένω το foldable της Apple εύχομαι να βγει γρήγορα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2025 11 minutes ago, dafly7 said: Παρακολουθώ την κουβέντα κ συμφωνώ με όλους σας πως έχει φτάσει η τεχνολογία ταβάνι των κινητών άλλαζα πολύ συχνά κινητά πιο παλιά τώρα με τα iPhone Η τελευταία καινοτομία που έπιασα εγώ στα χέρια μου ήταν το Fold μεγάλη διαφορά τότε είχα το Samsung fold 2 Αφορμή για να γράψω είναι ότι μια διαφορά που είδα είναι στην selfie κάμερα που είναι καλύτερα κ μου αρέσει αυτό το τετράγωνιασμα που κάνει για να τραβήξεις λίγο πιο ευρυγώνια Αυτά από εμένα εγώ αναμένω το foldable της Apple εύχομαι να βγει γρήγορα Ναι είναι μια μεγάλη αλλαγή τα fold αλλά δεν βλέπω να περπάτησαν Ήμουν για ένα διάστημα κάτοχος ενός Samsung galaxy z flip αλλά στην καθημερινότητά ήταν πιο κουραστικό από ένα κανονικό τηλέφωνο Φυσικά και η μπαταρία του ήταν μικρότερης χωρητικότητας με ότι αυτό σημαίνει Θέλει όμως 2 χέρια για το άνοιξε κλείσε και αυτό μπορεί να γίνεται πολλές φορές την ημέρα Έβγαζαν και πολλά προβλήματα οι οθόνες τους στο σημείο που γινόταν η αναδίπλωση Το θέμα με αυτά είναι ποια εταιρεία θα βρει ακριβώς τον παλμό του καταναλωτή για να δημιουργήσει κάτι που θα ταράξει τα νερά. Ακόμα βλέπω ψάχνονται τα εργοστάσια δεν υπάρχει κάτι που να είναι τόσο καλό. 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. December 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2025 Ποιο πιστεύετε ή μάλλον ποιο θα θέλατε να είναι αυτό το άλμα εξέλιξης το οποίο θα ήταν ικανοποιητικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. December 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2025 2 ώρες πριν, jimmys121979 said: Ποιο πιστεύετε ή μάλλον ποιο θα θέλατε να είναι αυτό το άλμα εξέλιξης το οποίο θα ήταν ικανοποιητικο; Μάλλον κάτι πρωτοποριακό που δεν ξέραμε/πιστεύαμε ότι υπάρχει. Οτιδήποτε έχουμε ξαναδεί, απλά δε μας κάνει πλέον εντύπωση. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. December 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2025 2 ώρες πριν, Pharmex said: Μάλλον κάτι πρωτοποριακό που δεν ξέραμε/πιστεύαμε ότι υπάρχει. Οτιδήποτε έχουμε ξαναδεί, απλά δε μας κάνει πλέον εντύπωση. Απλά αυτό δεν υπάρχει που λες. Μόνο αν κάνουν τα κινητά όπως βλέπουμε τις ταινίες. Μια ζελατίνα διάφανη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. December 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2025 Για εμένα ένα αξιόπιστο Κ εννοώ να μην φοβάσαι την μέσα οθόνη fold από την apple θα ήταν πολύ θετικό θα με βοηθούσε πολύ κ στην δουλειά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis7_75 Δημ. December 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2025 On 19/12/2025 at 10:49 ΜΜ, jimmys121979 said: Μόλις τοποθέτησα το τζαμακι της Torras. Πρώτη εντύπωση εξαιρετική!! Η αφή είναι σαν το τζάμι του κινητού και η ζωντάνια των χρωμάτων σαν να μην έχεις τίποτα πάνω στην οθόνη. Αξίζει το κάθε ευρώ τελικα Αυτό εδώ τι λέει; Είναι αξιόπιστο; On 18/11/2025 at 2:01 ΜΜ, Tasos19s said: Εγώ και εδώ μέσα και σε φίλους που δεν έχουν σχέση με το iOS προτείνω ένα μεταχειρισμένο πχ 300€ Γιατι αυτό; Να πάρουν μια γεύση των λειτουργιών του λογισμικού και της συσκευής γενικά έτσι ώστε να γλιτώσουν μετά το φαινόμενο αυτό που παίρνεις καινούργιο και χάνεις ένα Χ μεγάλο ποσό Ας πούμε ένα iPhone 13 σήμερα είναι μια τέτοια τίμια συσκευή για δοκιμή. Παίρνει iOS 26 οπότε σχεδόν όλα μπορείς να τα δεις Απλα να θες να δεις λογισμικό όχι κάμερες και μπαταρία και ηχεία Αυτά μετά στο δεύτερο στάδιο λες μου κάνει το iOS χτυπάω ένα 17 pro max και είμαι κούκλος Σωστό γιατί για μένα ας πούμε όταν πάω σε μια συσκευή ειδικά ναυαρχίδα το πρώτο που κοιτάω είναι το λογισμικό το skin το UI κ μετά οθόνη κ πιο κάτω κάμερα μπαταρία.. Θέλω να πω ότι μια συσκευή Xiaomi, One plus, ας πούμε δεν πάει να έχει 20.000 mAh κ 5 κάμερες αν δεν έχει το λογισμικό που μου αρέσει με βολεύει δεν το κοιτάω καν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis7_75 Δημ. December 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2025 On 19/12/2025 at 9:30 ΠΜ, pavlidisc said: Από 15 Pro Max σε 16 Pro και από 16 Pro σε 17 Pro Max. Από τις πιο αδιάφορες αναβαθμίσεις που έχω κάνει. Και οι δύο. Πιο αδιάφορες ...πεθαίνεις (που λένε και οι νέοι). Σε σχέση με το 16 Pro : Με χαζο-ενθουσίασε η διπλή εγγραφή στην κάμερα. Καλή περίπτωση όταν θέλεις να στείλεις βιντεάκια για χαβαλέ κλπ...φαίνεται και η φάτσα σου. Σιγά τον πολυέλαιο θα μου πείς. Ναι συμφωνώ. Καλοδεχούμενη η anti-reflective επίστρωση που σε κάποιες περιπτώσεις κατά την διάρκεια της ημέρας, ναι, κάνει την διαφορά. Αρκεί να μην φοράς τζάμι στην οθόνη. Η διαφορά των 4γίγα ram δεν φαίνεται πουθενά (μπορεί να φανεί σε 2-3 χρόνια, αν και στην Ελλάδα...αμφιβάλω εάν θα δουλέψει ποτέ κάποια υπηρεσία της Apple που θα απαιτεί τα 12GB ram). Κάμερα, σαν 16 Pro με 8x optical. Για ταχύτητα φόρτισης δεν έχω άποψη γιατί το φορτίζω από USB του Mac πάντα. Τα 1000nits διαφορά στο peek της οθόνης...δεν τα είδα πουθενά...ίσως γιατί και τα 15-16 Pro ήταν άψογα κάτω από το έντονο φώς. To αλουμίνιο...θλίψη απλά... Ceramic Shield 2 λέει η οθόνη...δεν γρατζουνιέται με τίποτα...καλά...μας τα είπατε και παλαιότερα αυτά. Ίδιας τεχνολογίας/αρχιτεκτονικής επεξεργαστής (3nm) Vapor chamber, δεν ξέρω, δεν το ζορίζω τόσο γιατί παιχνίδια δεν παίζω. Ας μα το έδιναν με esim only να είχαμε 5100mah μπαταρία να λέγαμε τέλος πάντων ότι πήγαμε ψηλά σε αυτόν τον τομέα τουλάχιστον. Για μένα, εάν δεν έχετε μικρόβιο αλλαγής, ούτε από 15 Pro Max αξίζει η αναβάθμιση (για μένα ε, γιατί ο καθένας έχει διαφορετικές απαιτήσεις). Για να μην πώ ... ούτε από 13 Pro Max και πέσει γιούχα.... Φέτος καλός η κακός η πιο premium συσκευή κ σε κράτημα κ σε ποιότητα υλικών κ πιο ανθεκτικό σε πεσιματα κ γρατζουνιές είναι ξεκάθαρα το iphone AIR.. Τα pro φέτος δεν θυμίζουν pro ειδικά σε ποιότητα κατασκευής.. Τα 16 pro ακόμα κ αυτά ήταν πιο premium.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2025 1 minute ago, Fotis7_75 said: Φέτος καλός η κακός η πιο premium συσκευή κ σε κράτημα κ σε ποιότητα υλικών κ πιο ανθεκτικό σε πεσιματα κ γρατζουνιές είναι ξεκάθαρα το iphone AIR.. Τα pro φέτος δεν θυμίζουν pro ειδικά σε ποιότητα κατασκευής.. Τα 16 pro ακόμα κ αυτά ήταν πιο premium.. Είναι το κάτι διαφορετικό αλλά ελλειπείς 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. December 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2025 12 ώρες πριν, Fotis7_75 said: Αυτό εδώ τι λέει; Είναι αξιόπιστο; Ότι καλύτερο έχω βάλει ποτέ σε προστασία οθόνης. Τα χρώματα και η αφή είναι σαν να μην έχεις βάλει κάτι πάνω στην οθόνη του κινητού 5 ώρες πριν, Fotis7_75 said: Φέτος καλός η κακός η πιο premium συσκευή κ σε κράτημα κ σε ποιότητα υλικών κ πιο ανθεκτικό σε πεσιματα κ γρατζουνιές είναι ξεκάθαρα το iphone AIR.. Τα pro φέτος δεν θυμίζουν pro ειδικά σε ποιότητα κατασκευής.. Τα 16 pro ακόμα κ αυτά ήταν πιο premium.. Φιλαράκι το Air έχει ναυαγησει σε πωλήσεις με αποτέλεσμα να έχουν διακοψει την γραμμή παραγωγής σε κάποιες μονάδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2025 Παίζει να είναι το πιο αποτυχημένο iPhone ever. Πάλι καλά δηλαδή γιατί αν συνεχιζόταν σε λίγο θα έπρεπε να κυκλοφορούμε με ένα power bank αγκαλιά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2025 Ναι ευτυχώς γιατί μετά όλα τα μοντέλα θα τα έφτιαχναν κάπως έτσι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. December 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2025 4 ώρες πριν, Tasos19s said: Ναι ευτυχώς γιατί μετά όλα τα μοντέλα θα τα έφτιαχναν κάπως έτσι Αν μπορούσε να έχει τα specs του promax σε αυτες τις διαστάσεις δεν θα μας χαλούσε 😁😁 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. December 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2025 (edited) Χθες παρέλαβα την θήκη της Torras, Air Stand Q. Αξίζει το κάθε ευρώ παραπάνω από μια απλή θήκη. Όποιος σκέφτεται να ξοδέψει κάτι παραπάνω για θήκη την συστήνω ανεπιφύλακτα!! Edited December 30, 2025 by jimmys121979 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. December 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2025 Εχω πάρει ήδη δυο μιας κ έχω τρέλα μια q 3 air k περιμένω μια καφέ με βιγκαν leather από πίσω άψογες είναι 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis7_75 Δημ. December 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2025 (edited) On 26/12/2025 at 10:42 ΜΜ, jimmys121979 said: Ότι καλύτερο έχω βάλει ποτέ σε προστασία οθόνης. Τα χρώματα και η αφή είναι σαν να μην έχεις βάλει κάτι πάνω στην οθόνη του κινητού Φιλαράκι το Air έχει ναυαγησει σε πωλήσεις με αποτέλεσμα να έχουν διακοψει την γραμμή παραγωγής σε κάποιες μονάδες Καλά το ότι δεν έχει πάει καλά εμπορικά (το ξέρω πολύ καλά) δεν σημαίνει ότι είναι για μένα μια αδιάφορη συσκευή...Η πωλήσεις (όχι μόνο στα κινητά γενικά μιλάω) δεν κάνουν πάντα ένα προϊόν αν έχει πουλήσει λίγα είναι μάπα κ ένα πάρα πολύ τρομερό κ φοβερό.. Γενικά οι πωλήσεις για μένα δεν παίζουν ρόλο για το αν θέλω η δεν θέλω μου αρέσει μια συσκευή..Εδω η Samsung αν κ εξαιρετικά κινητά βγάζει τα τελευταία χρόνια τις ίδιες κάμερες μπαταρίες εμφάνιση κ.τ.λ. κ πουλάει τρέλα.. Εγώ προσωπικά μόλις το έπιασα στα χέρια μου κόλλησα (το έχει φίλος στη δουλειά) νομίζεις ότι κρατάς γυαλί τρομερή αίσθηση.. Ναι η κάμερα μια αλλά από φωτό που είδα το 1x που βγάζει σε ποιότητα είναι σαν τα pro μικρές διαφορές .. Αλλά ναι δεν έχει zoom, micro κ.τ.λ. εκεί υστερεί αλλά είναι τι θέλει ο κάθε ένας.. Η μπαταρία του κρατάει μια χαρά πάντως.. Οθονάρα το μέγεθος ιδανικό.. Βέβαια λένε για φέτος (είχαν πει για άνοιξη του 2027) το AIR 2 να έρθει με βελτιώσεις δύο κάμερες ηχεία κ μεγαλύτερη μπαταρία.. Θα δούμε.. Τώρα έχω σκαλώσει με άλλη συσκευή αλλά θέλω να την δω από κοντά.. Καλή χρονιά σε όλους!!! Edited December 31, 2025 by Fotis7_75 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts