subiband Δημοσιεύτηκε December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 11, 2005 Προτεινω εδω να ποσταρουμε φοτος απο τα αισχη που εχουμε την ευκαιρια να βλεπουμε καθημερινα σε μπαλκονια,τοιχους,ταρατσες δρομους κτλ.Και ανα φερομαι στο συνδυασμου νεοελληνικου μετρου+χριστουγεννιατικου στολισμου. Αρκει καποιος mod να μας πει επιτρεπτες διαστασεις,format,μεγεθος κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 http://www.ews.uiuc.edu/~yyue/jesus-wtf.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Προτείνω να μην περιοριστούμε μόνο σε φωτο, γιατί εγώ για παράδειγμα, δεν μπορώ να ανεβάσω φωτό. Θα σας κάνω λοιπον περιγραφή: σε μαγαζί όπου πουλάει εσώρουχα ένας αη Βασίλης στο ένα χέρι κρατάει ένα σουτιέν και στο άλλο ένα στρινγκ. Πιο γελοίο θέαμα δεν εχω ξαναδεί.. Ας τα να πάνε... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Πλεον το χριστουγεννιατικο κιτς εφτασε για τα καλα στη χωρα μας & ο ενας συναγωνιζεται τον αλλο σε βλακεια... :mad: συνεχεια βλεπω μπαλκονια που δεν...φαινονται απ'τα πολλα λαμπακια...δεν τους υπενθυμισε κανεις το γνωστο ρητο "ουκ εν τω πολλω το ευ"? :rolleyes: Αργοτερα θα ποσταρω & φωτογραφιες... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HaVai Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Μια τετοια διακοσμηση θα σας φαινοταν "κιτς" ? Η εταιρεία ERGONLIGHT παρουσίασε τις σειρές Lightree και Sampagne οι οποίες ενδείκνυνται για την διακόσμηση και φωτισμό του χώρου σας την εορταστική περίοδο που μας έρχεται. Παράθεση ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη Διαχείριση Πολυκατοικίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 H katastasi exei ontws ksefugei!!! Den einai kan kitch! Einai kati xeirotero! Tha ithela para polu na dw pws exoun kai mesa ta spitia tous! Ma einai tragiko! Pantou vleipeis ai-vasilides - eisvoleis, kai kati tetoia! TRAGIKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 http://www.ews.uiuc.edu/~yyue/jesus-wtf.jpg HAHAHAHAHAHHAHA ΤΟ WTF ME LAMPIONIA EINAI EPISHS? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Καλα το τι εχουν δει τα ματακια μου παλι φετος δεν λεγετε!Μπαλκονια γεματο λαμπακια που δεν φαινεται τιποτα λαμπιονια ψειρες χρωματιστες μπλε φωτοσωληνες φωτιζομενους αγιους βασιληδες αστερακια που αναβοσβηνουν και χιλια δυο αλλα μπιχλιμπιδια ποιος τους ειπε οτι οσο πιο πολλα τοσο ποιο καλα καραγκιοζιλικια ειναι αυτα!Χαλανε την αισθητικη μας το καταλαβαινουν κανουν κοινωνικο εγκλημα!!!!!!!!! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Καλά πολύ γέλιο και φέτος... :lol: :D Πολλοί έχουν κάνει τα μπαλκόνια τους σαν μπορντ... :X Και δεν έχουν στολίσει δέντρο μέσα, μάλλον γιατί βαριούνται :mad: Αίσχος... :rocket: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HaVai Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 οσο πιο πολλα τοσο ποιο καλα καραγκιοζιλικια ειναι αυτα!Χαλανε την αισθητικη μας το καταλαβαινουν κανουν κοινωνικο εγκλημα!!!!!!!!! Νομιζω εισαι λιγο υπερβολικη :lol: Αλλωστε και εσυ στην υπογραφη σου λαμπακια εχεις βαλει :p Παράθεση ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη Διαχείριση Πολυκατοικίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 HAHAHAHAHAHHAHA ΤΟ WTF ME LAMPIONIA EINAI EPISHS? :lol: Ναι :D ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Καλά, μπορεί όντως να είναι "TRAGIKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO" όπως λέει κάποιος παραπάνω, αλλά προσωπικά δε με χαλάνε καθόλου τα φωτισμένα μπαλκόνια, όσα πολύχρωμα λαμπάκια κι αν έχουν. Δυστυχώς εμείς δεν έχουμε βάλει και ούτε πρόκειται (λόγω γατιών, παιδιών κλπ :p ), αλλά πολύ θα μου άρεσε. Απο την άλλη πάλι, με χαλάνε απίστευτα τα κομψά δέντρα, μμμμμ, μάλλον θα έχω ξεφύγει κι εγώ μου φαίνεται. Πολύ κόκκινο στον Snoopy, ε? :rolleyes: :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAMBIKOS Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Που να δείτε και κάτι ανάποδα χριστουγεννιάτικα δέντρα που έχουν κυκλοφορίσει τώρα τελευταία... Νέα μόδα λένε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Για κάνε μια περιγραφή. Οταν λες ανάποδα τι εννοείς? Η κορυφή κάτω? :p Δεν το πιστεύω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Καλά, μπορεί όντως να είναι "TRAGIKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO" όπως λέει κάποιος παραπάνω, αλλά προσωπικά δε με χαλάνε καθόλου τα φωτισμένα μπαλκόνια, όσα πολύχρωμα λαμπάκια κι αν έχουν. Δυστυχώς εμείς δεν έχουμε βάλει και ούτε πρόκειται (λόγω γατιών, παιδιών κλπ :p ), αλλά πολύ θα μου άρεσε. Απο την άλλη πάλι, με χαλάνε απίστευτα τα κομψά δέντρα, μμμμμ, μάλλον θα έχω ξεφύγει κι εγώ μου φαίνεται. Πολύ κόκκινο στον Snoopy, ε? :rolleyes: :rolleyes: Ούτε εμένα. Κακογουστιά υπάρχει στη ζωή μας δυστυχώς γενικότερα. Αλλά έχοντας περάσει 2-3 φορές Χριστούγεννα εκτός Ελλάδας, πάντα έβρισκα υποτονική την ατμόσφαιρα εδώ. Φέτος για πρώτη φορά φαίνεται να το έχει πάρει πολύς κόσμος ζεστά το θέμα και πολύ χαίρομαι γι' αυτό. Τώρα, αν ξεφεύγουν μερικοί τί να γίνει, πλάκα έχει και πάλι. :) ΥΓ. Το wtf είναι θεϊκό :lol: Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAMBIKOS Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Για κάνε μια περιγραφή. Οταν λες ανάποδα τι εννοείς? Η κορυφή κάτω? :p Δεν το πιστεύω!!! Ακριβώς έτσι...Η κορυφή κάτω :wacko: .Προσπαθώ να βρω φωτογραφίες αλλά τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fair_lady Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Ναι ναι το εχω ακουσει και εγω, εχει γινει πολυ μοδα :( Παντως οι Χριστουγεννιατικοι στολισμοι πολλες φορες φτανουν στα ορια του κιτσ. Στην προσπαθεια να στολισουν ολο και πιο πολυ μπαλκονια και σπιτι το παρακανουν λιγακι. Φωτεινα ελκηθρα, χιονανθρωποι, αστερακια και αλλα τραγικα :wacko: !!! Χανεται η μαγεια ετσι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Όσο και μερικοί να το παρακάνουν, όσο και κιτς να είναι μερικά μπαλκόνια, ταράτσες κλπ είναι Χριστούγεννα, είναι γιορτές και εφόσον κάποιο θέλουν να το παρακάνουν με τους στολισμούς, ας το παρακάνουν. Ας γεμίσουν χιλιάδες λαμπιόνια, ας κάνουν 100.000 Αι Βασίληδες τουλάχιστον όμως αυτοί έτσι γιορτάζουν τα Χριστούγεννα και τις γιορτές...γιατί πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε ένα μέτρο σε κάτι γιορτινό και σε κάτι τόσο όμορφο και χαρούμενο? Και όχι, δεν είμαι μια απο αυτούς που έχει εκατομμύρια λαμπάκια στο σπίτι της αλλά επειδή στην παιδική μου ηλικία δεν χάρηκα τα Χριστούγεννα όπως είναι αληθινά, τώρα στην ηλικία των 27 είμαι έτοιμη να φορέσω εγώ λαμπάκια και να τραγουδάω συνέχεια τα κάλαντα και ας φαίνομαι κιτς και ας είναι παρατραβηγμένο. Εγώ έτσι τα χαίρομαι. Εντάξει, πολλές φορές υπάρχουν και εγκλήματα όπως λέτε αλλά γιορτές είναι μωρέ....Χριστούγεννα έρχονται :) Με υγεία και αγάπη σε όλους Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Εμένα παιδιά δε με χαλάνε κάτι τέτοια ΚΑΘΟΛΟΥ, αρκεί να μην είναι μαλ***, όπως αυτό με τον santa με στρινγκάκι και σουτιέν ανά χείρας. Κρυάδες :rolleyes: Εγώ από τότε που ήμουν μικρή, πολύ μικρή :cry: , στόλιζα το σπίτι με τον μπαμπάκα μου! Αναμνήσεις! Και θυμάμαι ότι τρελαινόμουν με κάτι τέτοια... Τάρανδοι, δεντράκια, τζίνγκος μπέν' τζίνγκος βγαίν', σάντα κλάους και άλλα τέτοια! Γέμιζα το σπίτι!! All over! Λες και είχε ανοίξει το Τριώδιο! Βέβαια, όταν είσαι από νησί και δε μένεις σε πολυκατοικία, αλλά σε μια όμορφη γειτονιά με μονοκατοικίες, αυλές κτλ, είναι πανέμορφο θέαμα. Εδώ, πάντως, που μένω σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, καταντάει λίγο σπαστικό γιατί είναι σαν οι αντικριστοί όροφοι να ανταγωνίζονται ποιος είναι ο πιο φωτεινός...Αλλά δεν πειράζει μωρέ, και πάλι χαριτωμένα είναι... Είμαι πιο ευαίσθητη στην κακογουστιά της μουσικής, του κινηματογράφου, του ντυσίματος, της συμπεριφοράς γενικότερα, παρά στα παραπάνω λαμπάκια... :whistle: Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 H Greek Charmed και η Dexter με καλυψαν πληρως. Απο το να περπαταω χριστουγεννιατικα σε δρομους "γυμνους" και αδεια μπαλκονια χιλιες φορες αυτο. Γιορτινες μερες ειναι, σε μια χαρουμενη εορτη κτλ κτλ. Ακομα και λιγο υπερβολικο να ειναι δεν με χαλαει. Εγω το γουσταρω. :D Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Όσο και μερικοί να το παρακάνουν, όσο και κιτς να είναι μερικά μπαλκόνια, ταράτσες κλπ είναι Χριστούγεννα, είναι γιορτές και εφόσον κάποιο θέλουν να το παρακάνουν με τους στολισμούς, ας το παρακάνουν. Ας γεμίσουν χιλιάδες λαμπιόνια, ας κάνουν 100.000 Αι Βασίληδες τουλάχιστον όμως αυτοί έτσι γιορτάζουν τα Χριστούγεννα και τις γιορτές...γιατί πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε ένα μέτρο σε κάτι γιορτινό και σε κάτι τόσο όμορφο και χαρούμενο? Και όχι, δεν είμαι μια απο αυτούς που έχει εκατομμύρια λαμπάκια στο σπίτι της αλλά επειδή στην παιδική μου ηλικία δεν χάρηκα τα Χριστούγεννα όπως είναι αληθινά, τώρα στην ηλικία των 27 είμαι έτοιμη να φορέσω εγώ λαμπάκια και να τραγουδάω συνέχεια τα κάλαντα και ας φαίνομαι κιτς και ας είναι παρατραβηγμένο. Εγώ έτσι τα χαίρομαι. Εντάξει, πολλές φορές υπάρχουν και εγκλήματα όπως λέτε αλλά γιορτές είναι μωρέ....Χριστούγεννα έρχονται :) Με υγεία και αγάπη σε όλους Δε θελω να χαλασω το εορταστικο κλιμα,αλλα το ποσο καλα γιορταζει κανεις τα Χριστουγεννα δεν μετριεται ουτε με τα λαμπακια,ουτε με τα καλαντα,ουτε με τα δωρα... :X περα απ'αυτα,θα ηθελα να κανω μια ερωτηση-διαπιστωση:ποσοι απ'αυτους που στολιζουν το κανουν επειδη ετσι νιωθουν & οχι για να "τη μπουν" στον απεναντι,απο πανω-απο κατω & να εχουν να λενε? :rolleyes: Γιατι βλεποντας τις περισσοτερες πολυκατοικες αυτο συμπεραινεις... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Δε θελω να χαλασω το εορταστικο κλιμα,αλλα το ποσο καλα γιορταζει κανεις τα Χριστουγεννα δεν μετριεται ουτε με τα λαμπακια,ουτε με τα καλαντα,ουτε με τα δωρα... :X δεν ειναι θεμα "μετρησης" του εορτασμου των Χριστουγεννων τα λαμπακια ή οχι. Το ιδιο τα εορταζεις, απλως με αυτο τον τροπο το κλιμα γινεται πιο ευχαριστο μιας και τα Χριστουγεννα ειναι ευθυμη εορτη σε αντιθεση με το Πασχα π.χ. ;) Και οσον αφορα τα δωρα τα πραγματα ειναι απλα. Εχει λεφτα και το γουσταρεις, παιρνεις. δεν εχεις,δεν παιρνεις. Δεν θες να παρεις και ας εχεις χρηματα παλι δεν παιρνεις. περα απ'αυτα,θα ηθελα να κανω μια ερωτηση-διαπιστωση:ποσοι απ'αυτους που στολιζουν το κανουν επειδη ετσι νιωθουν & οχι για να "τη μπουν" στον απεναντι,απο πανω-απο κατω & να εχουν να λενε? :rolleyes: Γιατι βλεποντας τις περισσοτερες πολυκατοικες αυτο συμπεραινεις... :mad: Προσωπικα δεν το εκανα ποτε για να "την πω" ή η=για να "μπω" στον γειτονα. Το εκανα καθαρα γιατι ικανοποιουσε εμενα και μονο εμενα σαν Μαριο. Ηταν ενας τροπος ακομα να εξωτερικευσω και να "διαλαλλησω" την προσωπικη ευτυχια μου. :) οσοι το κανουν για τους λογους που αναφερεις που σιγουρα υπαρχουν και αυτοι, τοτε...κριμα...αναλλωνονται σε ανουσιες κατα την γνωμη μου "κοντρες"... :( Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Νομιζω εισαι λιγο υπερβολικη :lol: Αλλωστε και εσυ στην υπογραφη σου λαμπακια εχεις βαλει :p Μου αρεσουν τα λαμπακια αλλα οταν ειναι τοοοοοοσα πολλα μαζι και ολλλλλλα μαζι τοτε ναι με χαλανε και εγω εχω βαλει λαμπακια στο μπαλκονι μου αλλα λιγα και καλα!Μαλλον δεν καταλαβες τι ηθελα να πω.... Οσο για την υπογραφη μου δε τη βρισκω υπερβολικη! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAMBIKOS Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Που να δείτε και κάτι ανάποδα χριστουγεννιάτικα δέντρα που έχουν κυκλοφορίσει τώρα τελευταία... Νέα μόδα λένε... Ορίστε και μια φώτο..: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 anapoda eixan ta goodys perisi sto ilion diladi to dentro itan kremasmeno sto tabani Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts