Jump to content

[Επίσημο] Motorola E770

ismini20
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

geia xara (1o mou mhnuma)

phra kai go prin liges meres to e770 kai to prwto tou provlima htan 3 fores kollima otan ekana epilogi hxou sto xupnithri....

epishs (exo kalwdio usb) to Phone Tools thn Motorola (original *****ed :D ) den anagnwrizei to kinhto... exei kaneis idea pos mporw na kanw sync me to pc???

efxaristw prokatavolika

Leave it be it was meant for me

Soul sacrifice forgot the advice

Lost track of time in a flurry of smoke

Waiting anxiety for a fair judgement deserved

http://www.geocities.com/vagx69/Rockarolla/poster_spam.gif

• Απαντήσεις 493
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κόλλημα στα ξυπνητήρια δεν αντιμετώπισα, αν και τα χρησιμοποίησα μία μόνο φορά. Πιθανόν η αναβάθμιση που ίσως να είναι και από σήμερα διαθέσιμη στα motorola service (θα πάρω τηλ. αργότερα) να λύνει όλα αυτά προβλήματα. Παρεπιπτόντως εδώ και μέρες χρησιμοποιώ τις επαφές από τη SIM και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, αν και έκανα πάρα πολλές αλλαγές κλπ. Οπότε μάλλον είναι απολύτως ασφαλές να χρησιμοποιεί κανείς τις επαφές SIM. Μετά την αναβάθμιση βλέπουμε ....

Όσο για το συγχρονισμό δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει. Εγώ αγόρασα ένα bluetooth και λειτουργεί μια χαρά. Μεταφέρω αρχεία και εγκαθιστώ παιχνίδια πανεύκολα και μου άρεσε πολύ. Απλώς μέχρι στιγμής δεν βρήκα πως μπορώ να κατεβάσω τις επαφές μου κλπ. Πιθανόν συγχρονίζοντας το με το Outlook, απλώς ακόμα δεν βρήκα χρόνο για δοκιμές.

Με το καλώδιο μπορείς σίγουρα να μεταφέρεις αρχεία στην κάρτα την οποία και βλέπει σαν αφαιρούμενο δίσκο. Νομίζω πως αν κάνεις εμφάνιση των κρυφών αρχείων στην κάρτα θα βρεις και τον φάκελο της java οπου μπορείς να αντιγράψεις παιχνίδια κλπ. και μετά να τα εγκαταστησεις από το τηλέφωνο.

Xiaomi mi 9 lite

Ismini τι έγινε τελικά με την καινούργια συσκευή ? εμφανίζει πάλι το πρόβλημα με τις επαφές ή όχι ?

Σήμερα μάλλον θα είναι διαθέσιμη και η αναβάθμιση στα motorola service.

Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πως γίνεται ο συγχρονισμός των επαφών με το outlook express?

Xiaomi mi 9 lite

Ismini τι έγινε τελικά με την καινούργια συσκευή ? εμφανίζει πάλι το πρόβλημα με τις επαφές ή όχι ?

Σήμερα μάλλον θα είναι διαθέσιμη και η αναβάθμιση στα motorola service.

Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πως γίνεται ο συγχρονισμός των επαφών με το outlook express?

Ποιά καινούργια συσκευή;;; Έχω να την δω από τις 15-12. Έχω το κινητό μου στην Motorola από την Πέμπτη 15-12 και ακόμη δεν μου το έχουν αντικαταστήσει διότι όπως λένε απο τη μια στιγμή στην άλλη δεν έχουν στοκ!! Με τα χίλια ζόρια μου έδωσαν ένα v1050 για κινητό αντικατάστασης. Μάλλον με βλέπω να το παίρνω... του χρόνου το αντικατασταθέν e770!

Ο συγχρονισμός που ζητάς μάλλον γίνεται με το Mobile Phone Tools της Motorola. Δυστυχώς λεπτομέρειες δεν ξέρω διότι... δεν έχω το κινητο για να το δοκιμάσω.:mad:

...And yet I know the worst is still to come...

Το καπάκι της μπαταρίας μπαίνει εύκολα; Στο δικό μου αρνείται να κουνηθεί. Ακόμα και χωρίς την μπαταρία δεν κινείται ώστε να 'κλειδώσει' στη θέση του:wacko: . Πως τοποθετήσατε το δικό σας; (Απέκτησα το 770 αλλά δεν υπάρχει το αντίστοιχο avatar στο myphone....)

Παρεμπιπτόντως τα phone tools είναι ψιλο-μούφα.

Εγώ δεν αντιμετώπισα ιδιαίτερα προβλήματα με το καπάκι της μπαταρίας αν και δυσκολεύτηκα λίγο. Ψάξτο λίγο κάποια "πατέντα" θα έχει.

Το καπάκι πράγματι μπαινοβγαίνει ζόρικα αλλά τελικά κουμπώνει. Κάνε δοκιμές.

Όσο για το outlook express "βλέπει" μεν τη συσκευθή μέσω του bluetooth αλλά δεν κάνει push ή pull ζητώντας κάποια πράγματα που δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή. Τέλως πάντων θα βρεθεί λύση. To phone tools πραγματι δεν είναι ότι καλύτερο αν και λειτουργούσε σχετικά καλά με το v525 μου. Αρκετές φορές βεβαια ρετάριζε και έπρεπε να ξαναψάξει τη συσκευή κλπ, αλλά πιθανόν να έφταιγε το καλώδιο το οποίο μάλλον δεν έκανε και τόσο καλή επαφή.

Η αναβάθμιση για 770 τελικά ήρθε εχθές στα motorola service και πιθανόν αύριο (Παρασκευή) να πάω να την κάνω να δω τι θα γίνει.

Xiaomi mi 9 lite

Φίλε pacopor έχουμε κανένα νέο με την αναβάθμιση firmware; Όπως καταλαβαίνεις έχω να δω Ε770 από... τις 15/12. Έχω απηυδίσει με όλα αυτά και μερικές φορές μετανιώνω που πήρα Motorola (ξανά).

Τι να πω. Είδωμεν

Gia sas kai kali xronia.Peira kai egw to kin ayto ala den mporw na fortosw me tpt games kai programata exw ena kalodio kai to programa motorola phone tools 4.0 . opios mporei na me boithisi tha tou eimai ipoxreos....
Θοδωρης

Εγώ το πήρα προχθες στην φοβερή τιμή των 42€ - μετά από αναβάθμιση και επιπλέον επιδότηση για 3g κινητά - και ακόμα το ψάχνω. Ωραίο φαίνεται, και αυτό που με ευχαρίστησε είναι ότι παίζει mp3 που έστειλα εγώ από υπολογιστή, παρόλο που με σιγουριά η υπάλληλος του καταστήματος μου είπε ότι με τίποτα δεν θα τα παίξει.

paidia pls 3 erotisis

1on)perneis kapia epidotisi apo voda ama pareis 3g kinito?an nai poso?

2on)exi dokimasi kanis ti video klisi tou kinitou?akousa oti stin ousia de xrisimevei katholou afou de fenete tpt...

3on)exi dokimasei kanis serfarisma me 3g?ti taxitites(pragmatikes) piasate?

paidia pls 3 erotisis

1on)perneis kapia epidotisi apo voda ama pareis 3g kinito?an nai poso?

2on)exi dokimasi kanis ti video klisi tou kinitou?akousa oti stin ousia de xrisimevei katholou afou de fenete tpt...

3on)exi dokimasei kanis serfarisma me 3g?ti taxitites(pragmatikes) piasate?

1) Γύρω στα 93€ μου έδωσαν εμένα συν την επιδότηση της συσκευής (85€)

2) και 3)... Μπα.. ακόμη στο 2.5G έχουμε μείνει παρόλο που η συσκευή μας είναι τρίτης γενιάς. Δεν έχουμε γευτεί ακόμη τη διαφορετικότητα της νέας γενιάς!!

Παιδιά πήρα τηλ. την Παρασκευή για να πάω τη συσκευή για αναβάθμιση αλλά τελικά τηλεφωνικά διαπιστώσαμε ότι η έκδοση λογισμικού που τους στείλανε είναι η ίδια με συτή που φοράει η συσκευή, οπότε δεν είχε νόημα η αναβάθμιση, και για αυτό και δεν πήγα. Σήμερα θα πάρω πάλι τηλ στη motorola για να τους ρωτήσω τι να κάνω !!! μιας και λήγει και το 28ήμερο.

Όσο για τη videoκλήση, δεν είχα την ευκαιρία να τη δοκιμάσω οπότε δεν ξέρω τι εστί. Ο browser πάντως πηγαίνει μια χαρά και μάλλον αρκετά γρήγορα. Δεν είδα τι ταχύτητα είχε, αλλά εξ όψεως ικανοποιητική.

Όσο για παιχνίδια και εφαρμογές με το bluetooth όλα καλά. Δεν βρήκα ακόμη λύση βέβαια για το συγχρονισμό επαφών κλπ.

Μόλις έχω νέα θα σας πω.

Xiaomi mi 9 lite

Υπάρχει και ένα καλό Software για επικοινωνία το BlueSoleil. http://www.bluesoleil.com/index.asp. Εγώ το χρησιμοποιώ και με έχει βολέψει πολύ.

Xρονια πολλα & καλη χρονια σε όλους.:D

Για αρχή θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ισμήνη για το bluesoleil, πραγματικα ειναι το πιο user friendly προγραμμα που εχω δει για bluetooth, δουλεψε τελεια με το ολοκαινουργιο μου 770.

Προβλήματα γενικά δεν εχω, (αν εξαιρέσω την αυτονομια της μπαταριας που ελπίζω να βελτιωθει μετα απο καποιες φορτίσεις, μιας και δεν ακουσα κανέναν να γκρινιάξει σχετικά...)

Ενα δωράκι & απο μένα, http://www.miksoft.net/mobile3GPconverter.htm

Free προγραμματακι, φιλικότατο, για μετατροπη των 3gp (σε αυτό το format εγγράφονται τα video στο 7700) σε AVI.

Φίλε μου tavladoros, ευχαριστούμε για το link. Aντιμετώπισες εσύ τα προαναφερθέντα προβλήματα με τον τηλεφωνικό κατάλογο; Τι έκδοση λογισμικού έχει το κινητό σου;

re paidia mono se emena de soulevei to bluetooth?de pernei tpt...eno to vlepo kanonika apo to 6600 mou de kani sindesi me tpt...stin arxi de mporousa na stilo kiolas alla telika to vrika oti eprepe na patiso adigrafi se bluetooth...ti prepei na kano gi ana paro kiolas?

Paidia poso sas krataei esas i mpataria??? emena to poli 3 meres. egw den exw antimetopisi kanena problima apo ayta pou anaferete eseis.to mono pou mou tin dini einai oti den mporw na sbisw ta demo games tis vodafon.kserei kanis pos???? episis kseri kanis na mas pei kana kalo site na katebasoume games????
Θοδωρης

Δυστυχώς για να γίνει 2η αντικατάσταση θα πρέπει το τηλ. να πάει Αθήνα. Οπότε θα δοκιμάσω την Τρίτη να πάω στο motorola service στη Θεσ/νίκη και να περάσω το ίδιο software μήπως και υπάρχει κάποιο bug το οποίο θα διορθωθεί έτσι. Αλλιώς θα στείλω τη συσκευή Αθήνα να βρουν αυτοί τη λύση.

Ένα site για να κατεβάσουμε παιχνίδια είναι το http://www.getjar.com

υπάρχουν και πολλά άλλα τα οποία θα σας τα παραθέσω μόλις τα ξαναβρώ μιας και έχω καιρό να τα επισκεφτώ.

Η μπαταρία μου πάει γύρω στις 5 ημέρες κλείνοντάς το το βράδυ. Γενικά η διάρκειά της βελτιώθηκε μετά από κάποιες φορτίσεις.

Xiaomi mi 9 lite

Ξέχασα να σας πω για όσους δεν το ξέρουν ότι τα αρχεία 3gp μπορείς να τα δεις με τοQuick time αλλά καινούργια σχετικά έκδοση (νομίζω 6.5 και μετά). Οπότε κατεβάζοντας το free Qick time 7 μπορείς να βλέπεις στον Η/Υ να βλέπεις τα βιντεάκια από το κινητό μας. Αν βέβαια θέλεις να τα μετατρέψεις σε avi τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τον converter που αναφέρθηκε παραπάνω.

Όσο για τα demo παιχνιδάκια θα ρωτήσω στο motorola service αν μπορεί να γίνει κάτι γιατί όντως είναι σπαστικά.

Xiaomi mi 9 lite

Παρέλαβα εχθές (επιτέλους!!) από την Motorola to αντικατασταθέν E770v. Ούτε οι ίδιοι ήξεραν τι τελικά έκαναν με το κινητό (μάλλον περίμεναν να έρθει νέα παρτίδα και μου έδωσαν ένα από αυτήν). Ούτε καν χαρτί που αποδυκνείει ότι το πήρα εχθές δεν μου έδωσαν.:mad: :mad:

Ψάχνοντάς το, είδα κάποιες διαφορές στην εμφάνιση (π.χ. στο ημερολόγιο, χρώματα κ.α.) αλλά ελέγχοντας την έκδοση του λογισμικού μου φάνηκε η ίδια με το προηγούμενο. Α... και κάτι άλλο. Κάποια στιγμή μου το ξαναέκανε αυτό το πρόβλημα με τις καταχωρίσεις στον τηλ. κατάλογο.... Τι να πω... Υπομονή...

Εσείς παιδιά τι έκδοση λογισμικού έχετε;

Η δική μου:

Έκδοση Λογισμικού: R25221_U_85.83.E1P

Εκδοση Flex: USE770VVFGRR2522103C

Έκδοση Λογισμικού DSP: 407B0000

Λίστα Γλωσσών: 0038

ismini20 kai egw to idio akribos me sena logismiko exw kai den exw kanena apolitos problima oson afora tin leitourgikotita tou.mono mia fora tin proti mera pou to eixa parei .pigaina na bgazw fotw kai den mporouse na tis apothikeysi.to eklisa to anoiksa kai ayto itan.den mou exei kani tpt ksana oute me tis epafes oute me tpt alo.mia erotisi mono piga na parw bluetooth apo tin vodafon kai moy ipan oti den exoyn ferei akoma gia to sigkekrimeno mondelo.ama stin siskeyasia den grafi to montelo mas den to blepei?
Θοδωρης

mia erotisi mono piga na parw bluetooth apo tin vodafon kai moy ipan oti den exoyn ferei akoma gia to sigkekrimeno mondelo.ama stin siskeyasia den grafi to montelo mas den to blepei?

File ALIEN_3 ta bluetooth doulevoun aneksarthta montelou. Tora to ti sou leei h Voda... ase kalitera. Tha sou proteina na pas se ena MOTOROLA SERVICE pou exei megalyterh gkama proionton h akomh kai se ena magazi me periferiaka gia ypologistes (p.x. e-shop.gr, multirama, plaisio k.a.) kai sigoura tha vreis enan BT adapter.

Ismini φαινεται αν είναι η μοίρα μας .... όσες αντικαταστάσεις και να κάνουμε το ίδιο θα γινεται. Η έκδοση λογισμικού είναι ακριβώς η ίδια με το δικό μου και μάλλον είναι η μοναδική που κυκλοφορεί προς το παρόν. Από τη motorola μου είπαν να ξαναβάλω έστω και το ίδιο λογισμικό, πράγμα που θα κάνω τη Τρίτη και θα σας πω τι έγινε. Μια κοπέλα από το motorola service όταν της ανέφερα το πρόβλημα ήταν 100% σίγουρη ότι είναι πρόβλημα λογισμικού. Αν όμως είναι έτσι τότε γιατί δεν εμφανιζεται σε όλες τις συσκευές ???

Τέλως πάντων θα δούμε. Είμαι βέβαιος ότι θα βρεθεί λύση, απλώς σαν καινούργια συσκευή εμείς τραβάμε το κουπί...

Για το bluetooth η Ismini έχει απόλυτο δίκιο. Εγώ πήρα ένα από το eshop και δουλεύει μια χαράμε 26€. Απλώς δεν έψαξα ακόμη τρόπο για να συγχρονίσω επαφές κλπ.

Πάρτε και ένα site για java midlets http://java.mob385.com/en/kalkulatori.shtml

θέλει ενημέρωση για καινούργια site γιατί όλα αυτά που είχα έχουν εξαφανιστεί!!!!!!!

Xiaomi mi 9 lite

Πάρτε άλλα 2 site για games με μπόλικο πράγμα. Το 2ο είναι ρώσικο αλλά έχει πολύ πράμα ...

http://www.brutus16.friko.pl/

http://motofan.ru/board/index.php?showtopic=2977&st=270

Xiaomi mi 9 lite

Εχει προσέξει κανείς ότι οι outlook επαφές "κόβωνται" όταν περιέχουν μικρά ελληνικά γράμματα ?

Π.χ Κωνσταντινου Κωστας -> Κωνσταντινου Κωσ

Νομιζω εχει να κανει με τον αριθμό χαρακτήρων που επιτρέπει το πεδίο. Πιθανώς όταν έχεις unicode δεν αρκει...

Ελπιζω να διορθωθεί με κάποιο update αλλιώς την "κάτσαμε" ...

Egw paidia apo exthes exw problima me ta themata an mpw mesa na epeksergastw ena thema kai bgw tote mou mpenei to skin tis vodafon enw den eixa ayto kai den epeleksa na mpi kati tetio.meta den me paizei me tpt ta screensaver.i an alaskw kati kai paw na to apothikeysw mou bgazi aneparkis mnimi.enw exw mnimi eleytheri kai sto kin kai stin karta.to pio mistirio pou me kani omos einai oti xanontai fotografies apo tis epafes kai apo ton fekelo eikones .aytes pou bazw stis epafes xanontai. tha ithela na rotisw ean kserei kanis pos mporoume na apalaxtoume apo ta demo games kai to video tis vodafon pianoun kapou 1,5 mb k den mporw na katalabw me pio dikaioma i vodafon bazi kati sto kin mas pou den mas epitrepei na to sbisoume.. diladi ti na agwrasoume ta kolo games tis gia na mporesoume na ta sbisoume??? Mia erotisi akoma iparxei programa pou na metatrepei mp3 i wav i kati alo se 3gp?? to kin exei mesa ena ixo 3gp se poli kali poiotita kai pianei poli mikro xoro!! ayta gia tora... a kai na min ksexasw xilia eyxaristw ston filo gia ta sites me ta games... k ean exeis kamia akoma edw eimaste :-) :) :)
Θοδωρης