neo24gr Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 καλημερα παιδια. μια ερωτηση. μολις αγορασα το e770. ρυθμισεις mms για qtelecom εχει κανεις? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 ενταξει ,της βρηκα μονος μου Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1annis Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 3 ερωτησούλες 1) με το Motorola phone tools είναι δυνατό να αντιγράψω τη λίστα επαφών από το e770v στο pc αλλά ΚΑΙ το αντίστροφο? 2) το έχω πάρει από τη Vodafone και επειδή μου "κάνει νερά", θέλω να το στείλω για service. Αν δεν έχω κρατήσει backup τη λίστα επαφών θα χαθεί, ή γίνεται να μιλήσω με τους τεχνικούς για να μου αντικαταστήσουν ότι χαθεί? 3) έχει επιτέλους καταφέρει κανείς να το συγχρονήσει με οποιαδήποτε διανομή linux? Ευχαριστώ. Απαντάτε σε ότι ξέρετε. Παράθεση john Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 1)Φυσικα και ναι! 2)Οπως και να εχει αφου ισχυει το (1) μην ανησυχεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 αυτη η εκδοση που εχω στο κινητο μου ειναι καινουρια η παλια? R25221_U_85.83.E1P Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Λογικα η παλια αφου η R252211_U_85.97.C3P ειναι πιο προσφατη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 μηπως γιαυτο μου εχει κολησει μια λειτουργια του κινητου. δεν μου δειχνει της εξερχομενες κλησεις. ειτε μεσα απο το Menu του,ειτε οταν παταω το πρασινο κουμπακι σε κατασταση αναμονης ωστε να δω ποιον αριθμο πηρα τελευταια, π.χ Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Μπορει να ειναι το γνωστο bug του τηλ.καταλογου. Καποια επαφη που υπαρχει στις εξερχομενες κλησεις θα ειναι corrupted. Δοκιμασε να την βρεις, θα το καταλαβεις οταν πας να την επιλεξεις απο τον καταλογο και θα σε πεταει πισω στο μενου. Σβηστην και ξανα-περνα την ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motor Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Καλημέρα, θέλω να βγάλω το vodafone live απο το κινητό μου και έχω τις εξής απορίες: 1. υπάρχει κάποιο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη που να το κάνει αυτό; 2. αν βγάλω το live η συσκευή θα λειτουργεί κανονικά; 3. θα μπορώ να χρησιμοποιώ ακόμα την κάρτα της vodafone για 3G κτλ αλλά χωρίς να έχω το live; 4. αν θελήσω κάποια στιγμή,θα μπορέσω να βάλω το tim plus?Θέλω να έχω non-stop internet,επομένως αν δεν κάνω λάθος χρειάζομαι κ το plus. στείλτε μου πμ αν μπορείτε για να το δω σίγουρα! ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 1. Αγνοω 2. Ναι 3. Ναι 4. Οχι δεν μπαινει το λογισμικο της tim αλλα το non stop internet ειναι τελειως ανεξαρτητο και δουλευει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apateonoulis Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Καλησπέρα. Έκανα αναβαθμιση στο Μοτο Ε770ν και ολα πήγαν τέλεια. Το μόνο πρόβλημα όταν με παίρνουν τηλέφωνο δεν βγάζει το όνομα αλλα μόνο τον αρι8μό και όταν στον τηλεφωνικό κατάλογο πατάω να δώ τα περιεχόμενα μιας επαφής δεν με αφήνει και με πετάει στο μενού. Μπορει κάποιος να με βοηθήσει? Σας ευχαριστώ πολύ . . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 ...όταν στον τηλεφωνικό κατάλογο πατάω να δώ τα περιεχόμενα μιας επαφής δεν με αφήνει και με πετάει στο μενού.Σβησε την επαφη και ξανα περασε την. Ειναι το γνωστο bug του τηλ.καταλογου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ISAAKM Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Καλημέρα σε όλους Έχω εδώ και 14 μήνες το Ε770 και πριν από λίγες μέρες μου έπεσε και χάλασε η οθόνη, Μετα από ερώτηση στη Vodafon το κόστος επισκευής είναι μεγάλο και δε με συμφέρει να το επισκευάσω. Προσπάθησα να μεταφέρω τα δεδομένα του κυρίως αριθ. τηλ. και Φώτο, αλλά πέρα από την αναγνώριση του με σύνδεση USB από το pc ούτε σαν σκληρό δε το βλέπω. Παρακαλώ εάν γνωρίζει κάποιος να μου πεί τι πρέπει να κάνω ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Καλημέρα σε όλους Έχω εδώ και 14 μήνες το Ε770 και πριν από λίγες μέρες μου έπεσε και χάλασε η οθόνη, Μετα από ερώτηση στη Vodafon το κόστος επισκευής είναι μεγάλο και δε με συμφέρει να το επισκευάσω. Προσπάθησα να μεταφέρω τα δεδομένα του κυρίως αριθ. τηλ. και Φώτο, αλλά πέρα από την αναγνώριση του με σύνδεση USB από το pc ούτε σαν σκληρό δε το βλέπω. Παρακαλώ εάν γνωρίζει κάποιος να μου πεί τι πρέπει να κάνω ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ Για να το δεις σαν σκληρο πρεπει να το ορισεις να το βλεπουν τα windows ετσι απο ρυθμισεις>συνδεση>ρυθμισεις usb>καρτα μημης. Ετσι θα μπορεσεις να παρεις τις φωτο κλπ απο την καρτα τουλαχιστον. Τωρα οσο αφορα αντικειμενα αποθηκευμενα στη μνημη του κινητου πρεπει στην παραπανω επιλογη να ορισεις αντι για καρτα μνημης > data mode. Υστερα με το MPT θα παρεις τον τηλ.καταλογο και ισως και εικονες κλπ(πιστευω οτι το προγραμμα κανει αυτη την δουλει,δεν το εχω δουλεψει ποτε ετσι). Ο τροπος που σιγουρα εχω δουλεψει ειναι με καποιον file manager πχ P2K Commander να δεις τον φακελο b:/ του κινητου οπου αποθηκευονται εικονες κλπ στη μνημη του κινητου. Απο οτι λες, φαινετε οτι το κινητο ειναι γυρισμενο σε data mode οποτε μπορεις να πετυχεις να παρεις οτι υπαρχει στο κινητο ακομα και αν η οθονη ειναι τελειως off. Οσο για τα περιεχομενα της καρτας μνημης αυτο ειναι το πιο απλο. Με ενα card reader κανεις ολη τη δουλεια ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ISAAKM Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Για να το δεις σαν σκληρο πρεπει να το ορισεις να το βλεπουν τα windows ετσι απο ρυθμισεις>συνδεση>ρυθμισεις usb>καρτα μημης. Ετσι θα μπορεσεις να παρεις τις φωτο κλπ απο την καρτα τουλαχιστον. Τωρα οσο αφορα αντικειμενα αποθηκευμενα στη μνημη του κινητου πρεπει στην παραπανω επιλογη να ορισεις αντι για καρτα μνημης > data mode. Υστερα με το MPT θα παρεις τον τηλ.καταλογο και ισως και εικονες κλπ(πιστευω οτι το προγραμμα κανει αυτη την δουλει,δεν το εχω δουλεψει ποτε ετσι). Ο τροπος που σιγουρα εχω δουλεψει ειναι με καποιον file manager πχ P2K Commander να δεις τον φακελο b:/ του κινητου οπου αποθηκευονται εικονες κλπ στη μνημη του κινητου. Απο οτι λες, φαινετε οτι το κινητο ειναι γυρισμενο σε data mode οποτε μπορεις να πετυχεις να παρεις οτι υπαρχει στο κινητο ακομα και αν η οθονη ειναι τελειως off. Οσο για τα περιεχομενα της καρτας μνημης αυτο ειναι το πιο απλο. Με ενα card reader κανεις ολη τη δουλεια ! Ευχαριστώ για την απάντηση Έψαξα και βρήκα το p2k και σε καμία κατάσταση -κάρτα μνήμης Η data σύνδεση - δε το βλέπει, έχω καταφέρει να δω μόνο την κάρτα μνήμης από την θέση - υπολογιστής μου - επίσης αυτό που μου ζητάει συνέχεια με το που το συνδέω μέσω USB είναι οι drivers του τηλεφώνου. το ΜPT που μου λές δεν μπόρεσα να το βρώ μπορείς να μου δώσεις διευθύνσεις για τα drivers του τηλεφώνου, το ΜPT και το p2k να τα κατεβάσω. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Ευχαριστώ για την απάντηση Έψαξα και βρήκα το p2k και σε καμία κατάσταση -κάρτα μνήμης Η data σύνδεση - δε το βλέπει, έχω καταφέρει να δω μόνο την κάρτα μνήμης από την θέση - υπολογιστής μου - επίσης αυτό που μου ζητάει συνέχεια με το που το συνδέω μέσω USB είναι οι drivers του τηλεφώνου. το ΜPT που μου λές δεν μπόρεσα να το βρώ μπορείς να μου δώσεις διευθύνσεις για τα drivers του τηλεφώνου, το ΜPT και το p2k να τα κατεβάσω. Ευχαριστώ Λοιπον, το MPT που λεω ειναι το Motorola Phone Tools και ερχεται μαζι με το κινητο στη συσκευασια! Τωρα για να το παρεις απο αλλου παιζει μονο μεσω torrent ;)(U have PM ) Αυτο οσο αφορα στο να κανεις backup τον τηλ καταλογο κυριως. Για το p2k mode τωρα. Κατεβασε τους drivers απο εδω και συγκεκριμενα αυτο κανοντας τα εξης: Unpack and place them in the c:\WINDOWS\system32\drivers\ folder, then connect your phone to your computer via mini USB cable. Windows will popup, point everything to this directory! και το P2K Commander 4.9.A( Θελει register ). Ανοιγωντας τωρα το προγραμμα λογικα θα εντοπισει τους απαραιτητους drivers. Υστερα απο τον φακελο b:/ του κινητου παρε οτι χρειαζεσαι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosAA Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 ithela na rotiso se ti tha ofelesei an kano anavathmisei to kin?(e770v) xerete kanena programma pou na katevaso apo ayto to site gia to kin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Καλησπέρα. Έκανα αναβαθμιση στο Μοτο Ε770ν και ολα πήγαν τέλεια. Το μόνο πρόβλημα όταν με παίρνουν τηλέφωνο δεν βγάζει το όνομα αλλα μόνο τον αρι8μό και όταν στον τηλεφωνικό κατάλογο πατάω να δώ τα περιεχόμενα μιας επαφής δεν με αφήνει και με πετάει στο μενού. Μπορει κάποιος να με βοηθήσει? Σας ευχαριστώ πολύ . . . Το ίδιο bug είχα με το L7 από τη στιγμή που αναγκάστηκα να αλλάξω fw γιατί κλάταρε το προηγούμενο. Από κείνη τη μέρα και μετά τίποτα κάθε τρεις και λίγο χρειάζεται είτε επαναφορά ρυθμίσεων, είτε αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukurukuku Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Καλησπέρα, Έκανα εγκατάσταση το Motorola Phone Tools 4 στο pc. Συνδέω το κινητό μέσο usb καλωδίου και ξεκινάω το πρόγραμμα. Ψάχνει λιγάκι και το βρίσκει. Όταν πάω, όμως, μετά να πάρω δεδομένα από το κινητό π.χ. contacts, δεν φέρνει τίποτα. Πετάει το μήνυμα: Reading mobile phone's contacts failed. Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία; Στις ρυθμίσεις usb του κινητού έχω επιλέξει 'Κάρτα μνήμης'. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 βαλε απο το κινητο να φαινετε στο pc σε data mode. Μην το συνδεσεις ακομα στο pc, ανοιξε το MPT και φτιαξε νεο profile. Οταν σου ζητησει συνδεσε το κινητο. Ετσι πρεπει να δουλεψει. Αν και παλι κολλαει, συνεχισε να πατας refresh στον τηλ.καταλογο και θα λειτουργησει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukurukuku Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Ευχαριστώ, μετά από 3-4 refresh :wacko: έπαιξε κανονικά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agnostos7 Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 ξερει κανεις απο τα παιδια που εχουν ασχοληθει με seem editing ή firmware modding αν μπορει να αλλαχθει το να γινεται autoanswer σε video call και οταν απανταει να μην χρειαζεται να ενεργοποιησεις την καμερα για να σε δουν?τωρα μπορει να κανει autoanswer σε video call οταν εχεις hands free συνδεδεμενο αλλα δεν ενεργοποιειται η καμερα αμεσως, πρεπει να το κανεις με το χερι. μπορει να αλλαχθει κατι στο firmware ετσι ωστε η καμερα να ειναι παντα On? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Έκανα flash σε R252211_U_85.92.701P αλλά το Vodafone Live παρέμεινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Δοκιμασε το MP που εδινε ενα παιδι μερικες σελιδες πριν και δεν θα εχεις προβλημα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Link; Δύο φορές το φλάσαρα με το firmware από το γερμανικό αλλά τζίφος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts