Jump to content

Ερώτηση για τη σύνδρομη του περιοδικού RAM

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βασικά εχω την εξής απορία: είχα ενεργοποιήσει τη σύνδεση που έδινε το περιδικό RAM (DSL 384) η οποια αν θυμαμαι καλα ηταν με τη HOL(ή μήπως ήταν η Forthnet?) :blink: Anyway, το θέμα είναι ότι πρόσφατα έμαθα πως η σύνδεση δεν λήγει αυτόματα στους 3 μήνες, πρέπει να τους πάρω τηλ. 1,5 μήνα πριν και να ζητήσω εγώ να τη κόψω. Ισχύει αυτό? Thanx in advance για την απάντηση!!!!

Προσoχή, ακολουθεί OFF TOPIC : Μyphone rulllzz man!!!(Άσχετο, αλλα δεν postαρω πολύ συχνά και ήθελα να το πω :p )

ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE!

Ληγει αυτοματα μετα τους τρεις μηνες.

Εξαλλου κατα την ενεργοποιηση δηλωσες τιποτα στοιχεια?

Που σε ξερουν για να σου στειλουν λογαριασμο?? :p

Ληγει αυτοματα μετα τους τρεις μηνες.

Εξαλλου κατα την ενεργοποιηση δηλωσες τιποτα στοιχεια?

Που σε ξερουν για να σου στειλουν λογαριασμο?? :p

Kατά την ενεργοποίηση ζητούσαν στοιχεία κανονικότατα.

Το θέμα είναι κατά πόσο έβαζες τα αληθινά.

Εγώ πάντως τα αληθινά μου έβαλα. :)

και εγω τα αληθινα μου στοιχεια εβαλα αλλα νομιζω οτι ληγει αυτοματα.Αλλωστε εαν μπεις στην "συνδεση μου" στη σελιδα της χολ θα δεις οτι αναφερει ημερομηνια εναρξης και ημερομηνια ληξης της συνδεσης.

• 2 weeks later...

Το είχα ψάξει πολύ το θέμα τότε και αφού μίλησα 1-1.30 ώρα με τον εκπρόσωπο του τμήματος πωλήσεων της ΗΟL έμαθα ότι ισχύουν τα εξής.

1. Μετά τους 3 μήνες γίνεται αυτόματη ανανέωση για άλλους 9

2. Μπάινεις για τους υπόλοιπους 9 μήνες σε πακέτο Ογκοχρέωσης (Economy)

3. Αν φύγεις σου παίρνουν πίσω τον εξοπλισμό.

4. Ακόμα και τα πακέτα τους broadband pack αν και λένε 3+1 μήνα δώρο είναι ετήσια συμβόλαια.

Το συμβόλαιο που υπογράφεις, λέει σε κάποιο σημείο κάπως μπερδεμένα για HOL Circuit που είναι 12μηνο. Εκεί είναι η παγίδα. Επίσης θα δείς ότι το συμβόλαιο σε βάζει στο Economy Πακέτο (άρα μετά την λήξη των 3 μηνών εκεί θα πέσεις)

Ο Πωλητής για να με πείσει μου έλεγε διάφορες μούφες ότι ουσιαστικά το συμβόλαιο δεν έχει σημασία (!!!) και ότι τυπικό είναι (!!!) και ότι άμα θέλω το σπάω(!!!)

~j77

Το είχα ψάξει πολύ το θέμα τότε και αφού μίλησα 1-1.30 ώρα με τον εκπρόσωπο του τμήματος πωλήσεων της ΗΟL έμαθα ότι ισχύουν τα εξής.

1. Μετά τους 3 μήνες γίνεται αυτόματη ανανέωση για άλλους 9

2. Μπάινεις για τους υπόλοιπους 9 μήνες σε πακέτο Ογκοχρέωσης (Economy)

3. Αν φύγεις σου παίρνουν πίσω τον εξοπλισμό.

4. Ακόμα και τα πακέτα τους broadband pack αν και λένε 3+1 μήνα δώρο είναι ετήσια συμβόλαια.

Το συμβόλαιο που υπογράφεις, λέει σε κάποιο σημείο κάπως μπερδεμένα για HOL Circuit που είναι 12μηνο. Εκεί είναι η παγίδα. Επίσης θα δείς ότι το συμβόλαιο σε βάζει στο Economy Πακέτο (άρα μετά την λήξη των 3 μηνών εκεί θα πέσεις)

Ο Πωλητής για να με πείσει μου έλεγε διάφορες μούφες ότι ουσιαστικά το συμβόλαιο δεν έχει σημασία (!!!) και ότι τυπικό είναι (!!!) και ότι άμα θέλω το σπάω(!!!)

μήπως έχεις μπερδευτεί λίγο?

μιλάμε για τη τσάμπα συνδρομή που εδινε δωρο το ΡΑΜ πριν 4 μηνες περιπου.... Οχι για πακετα έτοιμα της ΗΟΛ....

:X

μήπως έχεις μπερδευτεί λίγο?

μιλάμε για τη τσάμπα συνδρομή που εδινε δωρο το ΡΑΜ πριν 4 μηνες περιπου.... Οχι για πακετα έτοιμα της ΗΟΛ....

RAM αυγουστου. 3 μήνες δωρεάν dsl ενεργοποιηση μεχρι τελος οκτωβριου

αλλιως μεχρι 31/01 εαν προμηθευτεις εξοπλισμο απο αυτούς και το βάλεις ώς καπέλο σε υπάρχουσα/άλλη υπηρεσία/πακέτο της HOL.

Δεν τα έχω μπερδεψει καθόλου.

~j

~j77

Τι συμβόλαιο υπέγραψες όταν άρχισες να χρησιμοποιείς την προσφορά του RAM;Και τι εξοπλισμό σου πρόσφερε η HOL;

Τι λέτε ρε παιδιά , είναι δυνατόν ; Τι συμβόλαιο υπέγραψες φίλε μου ; Εγώ κανένα απολύτως.Ακολούθησα τις οδηγίες στο περιοδικό, μπήκα online έκανα τις απαραίτητες διαδικασίες και τελείωσε εκεί η υπόθεση.

Αν και τα στοιχεία που έβαλα είναι αληθινά, κανείς δεν με εμπόδιζε να βάλω ψεύτικα. Δεν υπογράφη τίποτα που να λέει ότι μετά η σύνδεση μετατρέπεται σε αορίστου.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

RAM αυγουστου. 3 μήνες δωρεάν dsl ενεργοποιηση μεχρι τελος οκτωβριου

αλλιως μεχρι 31/01 εαν προμηθευτεις εξοπλισμο απο αυτούς και το βάλεις ώς καπέλο σε υπάρχουσα/άλλη υπηρεσία/πακέτο της HOL.

Δεν τα έχω μπερδεψει καθόλου.

~j

borei na mhn ta exeis berdepsei kai na xereis ti les alla distixos itan asxeto ayto pou apadises. to thema einai an aytoi pou exoun valei thn DOREAN sindromi tou RAM exoun kapia desmeysi kai i apadisi einai OXI. ligei aytomata kai den sedesmeuei pouthena.an exeis zitises kialla apo thn HOL se sindiasmo me ayth thn prosfora, einai asxeto. tora an kapios exei parei kai ena aytokinito thn idia mera poy energopiise thn sindesi toy RAM den paei na pei oti i HOL ton ipoxreose na parei to aytokinito!

kala ti eleges 1-1.30 ora sto thlefono?:w00t: :w00t: :w00t: :w00t: den sto eklise? den to lipithikes ton kaimeno?

:X :X :X :X :X

• 2 weeks later...
borei na mhn ta exeis berdepsei kai na xereis ti les alla distixos itan asxeto ayto pou apadises. to thema einai an aytoi pou exoun valei thn DOREAN sindromi tou RAM exoun kapia desmeysi kai i apadisi einai OXI. ligei aytomata kai den sedesmeuei pouthena.an exeis zitises kialla apo thn HOL se sindiasmo me ayth thn prosfora, einai asxeto. tora an kapios exei parei kai ena aytokinito thn idia mera poy energopiise thn sindesi toy RAM den paei na pei oti i HOL ton ipoxreose na parei to aytokinito!

kala ti eleges 1-1.30 ora sto thlefono?:w00t: :w00t: :w00t: :w00t: den sto eklise? den to lipithikes ton kaimeno?

:X :X :X :X :X

Δηλαδή τώρα γιατί μου πουλάς εξυπνάδα?

Έδωσα κανένα σημάδι ότι έχω iq τζατζικιού? Τι ανόητα ανούσια και εκτός θέματος είναι οι χαριτομενιές που γράφεις για το αμάξι? Είπα εγώ ότι ζήτησα εγώ τίποτε άλλο εκτός από τα προβλεπόμενα της προσφοράς?!

Η προσφορά της HOL ήταν διπλή

1. 3 μήνες δωρεάν με ενεργοποίηση μέχρι τέλος Σεπτέμβρη

2. 3 μήνες δωρεάν με ενεργοποίηση μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2006

Το είπα και πριν: μιλάω για την 2η περίπτωση

το body του email από τον πωλητή της εταιρίας έλεγε:

Πακέτο από RAM

(18 € +19%) * 3 = 64,26 €

ΧΩΡΙΣ ΟΓΚΟΧΡΕΩΣΗ

αποστέλλω συνημένη την αιτηση που μου εστειλαν να συμπληρωσω και μετά να την στείλω με fax. Αφαίρεσα τα στοιχεία μου που είχε συμπληρώσει ο πωλητής κατά την συνομιλία μας.

επαναλαμβάνω ότι πρόκειται για την 2η περίπτωση της προσφοράς.

3188D915.part01.rar

3188D915.part02.rar

~j77

Δε ξέρω τι λέτε αλλά σας παραθέτω αποσπασμα απο το email που μου εστειλαν....

"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η συνδρομή σας θα λήξει σε 20 ημέρες (Saturday, 14 January 2006, 23:59:59).

Μετά την ημερομηνία αυτή (Saturday, 14 January 2006, 23:59:59), θα πρέπει να ανανεώσετε τη συνδρομή σας προκειμένου να συνεχίσετε να έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό και τις συνοδευτικές υπηρεσίες.

Το "Username" σας (Όνομα Χρήστη) δεν καταργείται αυτόματα με τη λήξη της συνδρομής σας. Θα κρατηθεί στο σύστημα της Hellas On Line για 60 ημέρες από τη λήξη της. Αν ανανεώσετε μέσα σ'αυτό το διάστημα των 60 ημερών, θα διατηρήσετε το Username που είχατε μέχρι σήμερα. Μετά την πάροδο των 60 ημερών, τα στοιχεία σας διαγράφονται από το σύστημα και το Username που χρησιμοποιούσατε είναι πιθανό να μην είναι πλέον διαθέσιμο.

Τώρα με το HOL BroadBand Pack σας συμφέρει ακόμα περισσότερο να αποκτήσετε σύνδεση ADSL και οικονομική τηλεφωνία μαζί!

Με πολλές νέες εκδόσεις, μειωμένες τιμές και κόστος που ξεκινάει από 22€/μήνα με ογκοχρέωση, και 30 €/μήνα με απεριόριστη πρόσβαση το HOL HOMEBroadbandPack τώρα σας συμφέρει ακόμα περισσότερο καθώς σας παρέχει γρήγορη και μόνιμη πρόσβαση με ADSL και οικονομική τηλεφωνία. Πατήστε εδώ για να βρείτε την έκδοση που σας ταιριάζει και απογειώστε τη σύνδεση σας! Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 801 2000 465.

Επιπλέον...

Για κάθε νέα αγορά ή ανανέωση πακέτου HOME AnyAccess 100 ή 200 12μηνης διάρκειας σας χαρίζουμε επιπλέον 8 μήνες ΔΩΡΟ!

Για κάθε νέα αγορά ή ανανέωση πακέτου HOME AnyAccess 100 ή 200 6μηνης διάρκειας σας χαρίζουμε επιπλέον 1 μήνα ΔΩΡΟ!

--------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ

Μπορείτε απλά και γρήγορα να ανανεώσετε ή να αναβαθμίσετε την συνδρομή σας με τους ακόλουθους τρόπους:

» μέσω email στη διεύθυνση sales@hol.gr

» online μέσα από το site της Hellas On Line , επιλέγοντας την υπηρεσία που επιθυμείτε (με χρήση πιστωτικής κάρτας)

» καλώντας το Τηλεφωνικό Κέντρο της Hellas On Line στο 801 2000 465

» στο πλησιέστερο σημείο πώλησης της Hellas On Line

--------------------------------------------------------------------------------

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

1. Αντικαταβολή με ACS Courier στο χώρο σας (με επιπλέον χρέωση 2,64€ για την περιοχή της Αττικής και 3,52€ για την υπόλοιπη Ελλάδα)

2. Πιστωτική Κάρτα: Visa/MasterCard/American Express

επικοινωνήστε με την Hellas On Line

Αθήνα: (210) 87.62.000

Θεσσαλονίκη: (2310) 803222

ή επισκεφθείτε τον online τιμοκατάλογο υπηρεσιών της Hellas On Line

3. Kατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

EFG Eurobank Ergasias, στον λογαριασμό της Hellas On Line: 0026 0025 4702005 80014.

Alpha Τράπεζα Πίστεως, στον λογαριασμό της Hellas On Line: 153002320000120.

Στo Δελτίο Κατάθεσης θα πρέπει απαραίτητα να αναγράφεται το "Username" σας και το τηλέφωνό σας.

4. Μετρητοίς στα γραφεία της Hellas On Line:

Αθήνα: Αγ. Κωνσταντίνου 59-61, 151 24 Μαρούσι, (κτήριο Β) 210-8762000

Θεσσαλονίκη: Μαρίνου Αντύπα 41, Πυλαία, 2310-803222

Στο πλησιέστερο Σημείο πώλησης της Hellas On Line

Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας.

Με εκτίμηση,

Hellas On Line

Σημείωση: Η Hellas On Line διατηρεί τα προσωπικά σας στοιχεία σε βάση δεδομένων, με σκοπό να σας ενημερώνει σχετικά με τη συνδρομή σας, την κατάσταση του δικτύου καθώς και για ειδικές προσφορές που σας συμφέρουν. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικό και προωθητικό υλικό σχετικά με τη συνδρομή σας από την Hellas On Line,παρακαλούμε αποστείλετε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@hol.gr.

"

Κοινώς... ΔΕΝ ανανεωνεται αυτοματα....

:X

giati epimeneis? katarxin den eixes xekatharisei oti anaferese sto 2o. opos ta egrafes anaferosoyn sto 1o. epidi varieme na skanaro tha soy grapso akrivos ti leei se kapia simia toy b poy les esi. PROSTHETODAS 3 MHNES dorean prosvasi SE O P I A D I P O T E apo ta IDI IPARXODA PAKETA adsl ths hol. ayta ta leei sthn epikefelida meta to b kai akoloythoyn 1,2,3. sto 3 lipon xanaleei gia osoys den katalavan ton titlo toy b oti '' xrisimopiiste to koyponi toy RAM gia na PROSTHESETE 3 E P I P L E O N mhnes dorean prosvashs.

apo ta parapano siberenei kaneis oti gia thn sigekrimeni katigoria xriston einai profanes oti xriazode na exoun kapio paketo ths hol gia na axiopiisoun thn prosfora. to ti oroys tha exoun aytoi einai diko toys thema opos kai oi oroi poy tha valoyn gia thn agora enos aytokinitoy.

diavase ligo ayta poy grafeis kai pes moy se pio akrivos simio dieykrinizeis oti milas gia to 2o asto mhn koyrazese... pouthena ektos apo simera to proi.

gia to iq soy esu xereis oxi ego... apla prospathise otan ginese toso apolitos ( ΠΡΟΣΟΧΗ. ΝΑΙ ΣΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΔΕΣΜΙΟ) na eisai sigekrimenos. den einai ipoxreomenei oi alloi na xeroyn ti skeftese otan grafeis

Δηλαδή τώρα γιατί μου πουλάς εξυπνάδα?

Έδωσα κανένα σημάδι ότι έχω iq τζατζικιού? Τι ανόητα ανούσια και εκτός θέματος είναι οι χαριτομενιές που γράφεις για το αμάξι? Είπα εγώ ότι ζήτησα εγώ τίποτε άλλο εκτός από τα προβλεπόμενα της προσφοράς?!

Η προσφορά της HOL ήταν διπλή

1. 3 μήνες δωρεάν με ενεργοποίηση μέχρι τέλος Σεπτέμβρη

2. 3 μήνες δωρεάν με ενεργοποίηση μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2006

Το είπα και πριν: μιλάω για την 2η περίπτωση

το body του email από τον πωλητή της εταιρίας έλεγε:

Πακέτο από RAM

(18 € +19%) * 3 = 64,26 €

ΧΩΡΙΣ ΟΓΚΟΧΡΕΩΣΗ

ektos thematos eimai ligo alla me anagazeis esi na vgo me ayta poy les. i apadisi moy itan analogi me osa eixes pei edo mesa. i prosfora den ine kati sigekrimeno an den exeis exoplismo giati exei kapies proipotheseis opos soy exigisa parapano. tora to pio paketo tha pareis esi anexartita apo toys 3 mhnes poy tha kerdiseis me to koyponi einai diko soy thema kai toy politi poy tha sto poulisei.