Jump to content

Ποτά,καθαριότητα κλπ

ntanny
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θα πρέπει κατά την γνώμη μου να επιλέγουμε με αυστηρά κριτήρια τις υπηρεσίες που μας προσφέρουν και τα προιόντα.Ευτυχώς οι επιλογές πολλές.

Συμφωνω απολυτως. Δωστε αξια στα λεφτα που δινετε κανοντας σωστες επιλογες :cool:

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη Διαχείριση Πολυκατοικίας

• Απαντήσεις 57
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οχι,δεν θα γίνει κάτι τέτοιο και καταλαβαίνεις τους λόγους.Αποδείξεις δεν νοούνται σε ένα φόρουμ με ανώνυμα μέλη και συν της άλλης δεν θα πάρουμε την θέση της δικαιοσύνης για να αρχίσουμε να κατηγορούμε επιχειρήσεις με τον κίνδυνο πάντα να προκύψουν και θέματα συκοφαντικής δυσφήμισης για τον οποιονδήποτε λόγο απο τον οποιονδήποτε.

Καλο παντως θα ηαν να αναφερθουν ονοματα,εστω & με εμμεσο τροπο,για να ξερουμε τι μας γινεται... :worry: δεν ειναι μονο θεμα της δικαιοσυνης αλλα του καθενα απο μας... :!: και δε νομιζω να εχει τη μορφη καταγγελιας,αλλα απλα προειδοποιησης... ;)

otan xereis oti tha erthei kosmos pragmati etimazeis migmata alla se orismenes periptoseis den ginete ayto. alla pali magazia douleuoyn mono me migmata.

kai palmolive na toys steileis pali den prokete na to xrisimopiisoyn. sta perissotera plintiria poy exoyn kai plenoyn ta potiria plenonte mono me nero. to ida ke efrixa ego. giayto otan pao se ena magazi poy den xero ti ginete perno bira sinithos kai oxi poto.

fisika kai exadlis ola ta oria prin kaneis kati tetio. den eipa ego to aditheto. katarxin na xekatharisoyme oti oi siberifores to vradi ine telios diaforetikes apo aytes ths kafeterias. to proi den noite na arxiseis na ton koroideyeis oute na ton arxiseis ekei mesa giati den ise esu ekeini thn ora eisai i eikona toy magazioy kai an se akoysei allos pelaths i arxisei na leei diafora aytos otan esy tha exeis figei apo ekei kei ton akoyne oi trigiro den tha itan kai oti kalitero.poso malon na ton perimeneis na figei gia na ton arxiseis stis psiles meta tis xodres poy toy exeis prosferei! fisika kai xeroyn oloi oti oxi mono tetioys pelates poy anaferate tha sinantisei kapios alla kai alla pragmata ta opia den einai kan anthropoi. den tha analisoyme edo ti borei na sinadisei kaneis to vradi einai ligo ektos thematos opos kai ayta poy leme tosi ora.

den boroume kata thn gnomi moy na arxisoyme na grafoyme onomata magazion edo mesa giati o kathenas tha borei na grafei oti thelei xoris elexgo. den ginete na apodixei tipota aposa leei. moy fenete adiko kai diskolo. to mono poy boroume kata thn gnomi moy na kanoyme einai na leme perioxi ke 2-3 plirofories gia to kathe magazi (oxi einai sthn tade dieuthinsi) oste na madeuei o kathenas pio borei na einai

Ότι και να λεμε παιδιά, η αλήθεια θα κρύβεται παντα καλά! Κανένας από τους ιδιοκτήτες δεν θα παραδεχτεί ότι συμβαίνουν αυτά στο δικό του κατάστημα! Τώρα όσον αφορά τους σερβητόρους, ας ενημερώνουν απλά τους φίλους για την κατάσταση της κουζίνας!!! ;) ;) ;) ;)

Αγάπη δεν θα πεί να κοιτάζει ο ένας τον άλλον στα μάτια...

Αλλά να κοιτάζουν και οι δύο πρός την ίδια κατεύθυνση...

iparxoyn kai idioktites poy den xeroyn kan ti ginete sthn koyzina toys. sto 1o magazi poy doyleya px den ixere o idioktitis oti den xrisimopioysan sapoyni para mono nero sto plintirio. to katalavan otan idan ta sapounia na mazeuonte kai na mhn paragelnoyn alla gia kero opote arxisan na psaxnoun ti ginete

Aυτό δεν είναι τίποτα, αν σκεφτείς πως υπάρχουν ιδιοκτήτες που επιβάλουν τη χρήση μόνο νερού, λέγοντας: "Έλα μωρέ, λες και θα καταλάβουν τι γίνεται, όλοι σκνίπα είναι"!!! Άκουσον-άκουσον..................

Αγάπη δεν θα πεί να κοιτάζει ο ένας τον άλλον στα μάτια...

Αλλά να κοιτάζουν και οι δύο πρός την ίδια κατεύθυνση...

@gmac & porcupine,

Αυτονόητο είναι ότι μιλάμε για φοροδιαφυγή σε αυτές τις περιπτώσεις.

Στο μήνυμά μου αναφέρω ότι δεν δίνω σημασία πλέον, με την λογική του ότι: Βγαίνεις να πιεις ένα ποτό + θέλεις να περάσεις καλά = μέχρι εκεί.

Έχω δει πολλές φορές στο παρελθόν τέτοιες ιστορίες και "θεατρικές παραστάσεις" από τους καταστηματάρχες (έπαιζα και εγώ στο έργο) και αυτό που γινόταν στο τέλος, ήταν να δικαιωθώ (στην απαίτησή μου για καθαρό ποτήρι ή πιάτο, στην απαίτησή μου να ξαναδεί τον λογαριασμό γιατί είχε κάνει λάθος και έβαλε κάτι παραπάνω από αυτά που είχαμε παραγγείλει κ.λ.π.).

Προφανώς δεν μπορώ να σκέφτομαι σαν αστυνομικός της δίωξης οικονομικού εγκλήματος, κάθε φορά που θέλω να χαλαρώσω ή να περάσω καλά στην έξοδό μου με την παρέα. Φυσικά πάντα τσεκάρεις τι γίνεται, όμως μερικές φορές δεν δίνεις σημασία. Θέλεις να πιεις μια-δυο μπύρες μετά την δουλειά και αυτό είναι όλο.

@All,

Αυτό που αναφέρει ο Βασίλης, σχετικά με την αναφορά ονομάτων από τα καταστήματα που έχουμε-έχετε παράπονα, εννοείται ότι δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει μέσα από το MyPhone. Δεν χρειάζεται εξηγήσεις αυτό, καταλαβαίνετε ότι θα υπάρχει πρόβλημα, όταν μιλάμε για ανώνυμες καταγγελίες ουσιαστικά.

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

@All,

Αυτό που αναφέρει ο Βασίλης, σχετικά με την αναφορά ονομάτων από τα καταστήματα που έχουμε-έχετε παράπονα, εννοείται ότι δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει μέσα από το MyPhone. Δεν χρειάζεται εξηγήσεις αυτό, καταλαβαίνετε ότι θα υπάρχει πρόβλημα, όταν μιλάμε για ανώνυμες καταγγελίες ουσιαστικά.

Συμφωνώ, αλλά με την ίδια λογική πως ακούγονται κατηγορίες/"καταγγελίες" στα σχετικά σημεία του forum για καταστήματα κινητών, εταιρίες κτλ τα οποία δε βασίζονται πάντα σε στοιχεία αλλά στην προσωπική γνώμη του καθενός;

Δυστυχώς παιδιά στο θέμα της καθαριότητας δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Αν θέλουν να κάνουν την βρωμιά, θα την κάνουν. Το θέμα είναι καθαρά πάνω στους ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους οπότε... Όπως καταλαβαίνετε τελικά η πολιτική του μαγαζιού καθορίζεται αποκλειστικά από τους ηθικούς φραγμούς του καταστηματάρχη. Πάντως μην το περιορίζεται σε μικρά καταστήματα. Σε μεγάλα ξενοδοχία τα ίδια γίνονται. Όπου μπορούμε να προφυλαχτούμε ας το κάνουμε. Για παράδειγμα όταν παραγγείλεις αναψυκτικό ή μπύρα, απαίτησε να το ανοίξουν μπροστά σου (εξάλλου έχουν υποχρέωση). Όσο για την φοροδιαφυγή μέσω αποδείξεων, τι να πω. Δεν φτάνει που πληρώνεις τον καφέ 3,5-4Ε, σε κλέβουν κιόλας. Σε ευτυχώς μόνο μια καφετέρια στο Χαλάνδρι δεν μου φέρνουν απόδειξη συστηματικά. Την επόμενη φορά που θα συμβεί, καταγγελία στο ΥΠΑΝ. Προτείνω όλοι να κάνουμε το ίδιο μπας και βάλουν μυαλό.
Δεν είμαι εδώ για κανέναν.

Συμφωνώ, αλλά με την ίδια λογική πως ακούγονται κατηγορίες/"καταγγελίες" στα σχετικά σημεία του forum για καταστήματα κινητών, εταιρίες κτλ τα οποία δε βασίζονται πάντα σε στοιχεία αλλά στην προσωπική γνώμη του καθενός;

Αυτό δεν σημαίνει ότι το MyPhone ή οι υπόλοιποι χρήστες υιοθετούν τις απόψεις αυτές.

Ισχύουν πάντα τα παρακάτω:

- Το myPhone.gr σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται κατά οποιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες σε αυτούς τους χώρους προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις.

- Οι επισκέπτες / χρήστες των σχετικών υπηρεσιών διατηρούν το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας στις απόψεις που εκφράζουν με τα μηνύματά τους.

Μπορείτε να αφέρεται π.χ. ότι στην τάδε περιοχή έχει κατάστημα που δεν τηρεί τους κανόνες υγιεινής, όμως δεν χρειάζεται να πείτε το όνομα του καταστήματος.

"Οι επισκέπτες/χρήστες του myPhone.gr οφείλουν να τηρούν τους κανόνες της καλής συμπεριφοράς και της ευπρέπειας και να μην προβαίνουν σε παράνομες ή ανήθικες διατυπώσεις."

Οι όροι χρήσεις αναφέρουν:

- Σε περίπτωση που το myPhone.gr λάβει ειδοποίηση ότι το περιεχόμενο κάποιου/κάποιων μηνυμάτων που αναρτούν/δημοσιεύουν οι χρήστες μέλη θίγει τρίτα πρόσωπα διατηρεί το δικαίωμα να προβεί στην άμεση διαγραφή του μηνύματος ή ακόμα και του λογαριασμού του χρήστη που το δημιούργησε.

Αυτό θέλουμε να αποφύγουμε. Συζήτηση στο θέμα το συγκεκριμένο μπορεί να γίνει. Πιστεύω καταλαβαίνεις τι εννοώ λέγοντας τα παραπάνω, για την συγκεκριμένη περίπτωση, στο συγκεκριμένο θέμα.

Thanks.

Αυτο με την αποφυγη αναφορας ονοματων,ειλικρινα δεν το καταλαβαινω... :rolleyes: εξαλλου ο καθενας εχει εδω μεσα τη δικη του αποψη & λογο & ειναι υπευθυνος γι'αυτο,κανεις δεν "τα ριχνει" ολα στο myphone;) επισης ,αν το προβλημα σας ειναι οι ανωνυμες "καταγελιες",μπορουν να γινουν & επωνυμα... :X

Προσωπικα διαφωνω με τη λογικη "παμε για να περασουμε καλα & δε μας ενδιαφερει τιποτα αλλο".Αυτη η μοιρολατρια & η αποδοχη των παντων μας χαρακτηριζει σα λαο & γι'αυτο εχουμε φτασει στο σημειο να μας κλεβουν,να φτυνουν στο ποτο μας,να μας σερβιρουν σκατα & εμεις να λεμε κι ευχαριστω!Ε οχι!Αν οχι καταγγελια ή φασαρια στο μαγαζι,τουλαχιστον ας μην ξαναπατησουμε εκει!Οχι να αποφευγουμε να πουμε το ονομα για λογους...ψευτοηθικης. :mad:

Αυτο με την αποφυγη αναφορας ονοματων,ειλικρινα δεν το καταλαβαινω... :rolleyes: εξαλλου ο καθενας εχει εδω μεσα τη δικη του αποψη & λογο & ειναι υπευθυνος γι'αυτο,κανεις δεν "τα ριχνει" ολα στο myphone;) επισης ,αν το προβλημα σας ειναι οι ανωνυμες "καταγελιες",μπορουν να γινουν & επωνυμα... :X

Προσωπικα διαφωνω με τη λογικη "παμε για να περασουμε καλα & δε μας ενδιαφερει τιποτα αλλο".Αυτη η μοιρολατρια & η αποδοχη των παντων μας χαρακτηριζει σα λαο & γι'αυτο εχουμε φτασει στο σημειο να μας κλεβουν,να φτυνουν στο ποτο μας,να μας σερβιρουν σκατα & εμεις να λεμε κι ευχαριστω!Ε οχι!Αν οχι καταγγελια ή φασαρια στο μαγαζι,τουλαχιστον ας μην ξαναπατησουμε εκει!Οχι να αποφευγουμε να πουμε το ονομα για λογους...ψευτοηθικης. :mad:

Κανείς δεν είναι σύμφωνος με όλα αυτά που συμβαίνουν :!:

Που στο καλό είδατε κάτι τέτοιο να αναφέρεται;

Φυσικά και έχεις το δικαίωμα να κάνεις και φασαρία και ότι άλλο θελήσεις, στο κατάστημα που δεν "σου φέρθηκε εντάξει" (ο καθένας κρίνει και κάνει ανάλογα με τον χαρακτήρα του και το πόσο θέλει ή όχι να ασχοληθεί με ένα θέμα-περιστατικό).

Δεν είναι αυτό το πρόβλημα (η εξήγησή μου και η αναφορά στους όρους χρήσης, είναι ξεκάθαρη) και στην ουσία τώρα δεν συζητάμε αυτό για το οποίο ανοίχτηκε το thread. Ας συνεχίσουμε κατηγορώντας την κατάσταση, χωρίς όμως να καταδικάζουμε ονομαστικά.

Οι Mods αναφέρθηκαν λεπτομερώς στο θέμα για τις καταγγελίες. Αν θέλετε να καταγγέλετε κάποιο κατάστημα, πάτε στο ΙΝΚΑ, ή σε κάποια άλλη οργάνωση και κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες εκεί. Επώνυμες καταγγελίες Dimitris79 τις δέχεται ο εισαγγελέας και όχι το Myphone. Άλλωστε δεν ξέρει κανένας μας αν τη στιγμή που εσύ π.χ. ο Δημήτρης τάδε, κάνεις την επίσημη καταγγελία εδώ στο Myphone με όνομα ιδιοκτήτη και επωνυμία καταστήματος, βρίσκεσαι όντως πίσω από το PC σου ή είναι η μάνα σου, ο πατέρας σου ή ο γείτονάς σου που δε σε συμπαθεί και τα κάνει αυτά.

Παρακαλώ να μην αναφερθούν ονόματα, αλλά μόνο καταστάσεις και εμπειρίες. Αν κάποιοι θέλουν κάτι παραπάνω, πάνε στον Εισαγγελέα και τα λένε όλα εκεί με λεπτομέρειες. Εδώ δεν δικάζουμε, ούτε δυσφημίζουμε κανένα συγκεκριμένο κατάστημα. Συνεχίστε παρακαλώ αν το επιθυμείτε. Κάθε off topic θα αφαιρείται :)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Το να σου φερνουν και το αθικτο αλλα ζεστο πλεον μπουκαλακι νερο που μολις μαζεψαν απο αλλο τραπεζι οταν εφυγαν οι πελατες ειναι και αυτο μια ηλιθιοτητα.Μαζεψες που μαζεψες βρε μωρακι το τραπεζι,`η πηγαινε πρωτα μεσα στο μαγαζι και αφησε τα και ελα για παραγγελια,`η παρε και την παραγγελια για να μην σε φαει το δρομολογιο,αλλα ξυπνα και λιγο.ΜΗΝ αφηνεις το νερο (ζεστο ειπαμε) και πας μετα μονο για τον καφε και τα ποτηρια !!!

Συναιβει στην πλατεια της περιοχης μου και φυσικα εκανε νεο δρομολογιο !

Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες !

Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου

Ανοίξατε τέτοιο θέμα παρασκευιάτικα και αναρωτιόμουν γιατί δεν είχε κίνηση παρασκευή βράδυ :p

Σοβαρά τώρα, δε νομίζω κανείς όταν βγαίνει σε νυχτερινά μαγαζιά να μη ξέρει τι κρύβεται πίσω από τους πάγκους και στις κουζίνες ;)

Για παράδειγμα εμένα περισσότερη εντύπωση μου έκανε το μάζεμα των μακαρονιών από το πάτωμα στο ιταλικό παρά το πλύσιμο των ποτηριών με νερό μόνο.

Φυσικά πρέπει να είμαστε πάντα σε επιφυλακή και να διεκδικούμε το δίκιο μας όταν τα καταστήματα παρανομούν (είτε φορολογικά είτε υγειονομικά). Το κακό είναι ότι σε αυτά τα μεγάλα νυχτερινά μαγαζιά δε φοβόνται ούτε ΣΔΟΕ ούτε καταγγελίες. :( Έχουν τις άκρες τους...

(αλήθεια, έχετε ζητήσει πότε απόδειξη/τιμολόγιο σε λογαριασμό τραπεζιού σε νυχτερινό κέντρο; Στο φέρνουν χειρόγραφο χωρίς ανάλυση τιμών! Εδώ έχουν υποχρεώσει κάθε μικρή επιχείρηση να έχει μηχανογραφικό σύστημα με φορολογικούς μηχανισμούς κτλ και αυτοί που κάνουν τέτοιο τζίρο, κόβουν ακόμα με το χέρι!!! :rolleyes: )

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Για παράδειγμα εμένα περισσότερη εντύπωση μου έκανε το μάζεμα των μακαρονιών από το πάτωμα στο ιταλικό παρά το πλύσιμο των ποτηριών με νερό μόνο.

Και που να άκουγες τον βαρύ γδούπο που είχε κάνει πέφτοντας στο πάτωμα το τηγάνι αυτό (τηγάνι βρασμού με το διπλό τοίχωμα ) :lol:

Λογικά πρέπει να το άκουσαν και οι πελάτες στο πατάρι :lol:

Ο μάγειρας απαθέστατος,βάζοντας όλη του την τέχνη,σέρβιρε στο πιάτο με κυκλικό τρόπο το σπαγγέτι και στην συνέχεια έβαλε απο πάνω τον αστακό. :shifty: Ουτε κάν έριξε μια ματιά ενοχής τριγύρω να δει βρε παιδί μου εάν τον είχαν δεί!

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

pistepse me rigasnic oloi fovounte. oxi mono sdoe alla kai ika kai astinomia kai polla alla. den thelo na arxiso na leo tora. min xexnas oti an thes na pas me ayti thn logiki den exei mono akres o sigekrimenos katastimatarxis alla kai o 'antipalos'. ta fotakia mesa sto bar i se alloys xoroys sou lene kati? an den fovude kanenan giati taxoun oloi oi megaloi tote?

pistepse me rigasnic oloi fovounte. oxi mono sdoe alla kai ika kai astinomia kai polla alla. den thelo na arxiso na leo tora. min xexnas oti an thes na pas me ayti thn logiki den exei mono akres o sigekrimenos katastimatarxis alla kai o 'antipalos'. ta fotakia mesa sto bar i se alloys xoroys sou lene kati? an den fovude kanenan giati taxoun oloi oi megaloi tote?

Ισως ξεχαστηκα λιγο παραπανω παιζοντας στην παιδικη χαρα.:).........αυτο με τα φωτακια σου ειναι ευκολο να το πεις πιο αναλυτικα ?:(

εγώ έχω ακούσει την ιστορία από την πλευρά του ΣΔΟΕ... δυστυχώς...

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Αγαπητοί σερβιτόροι/ρες, μπάρμεν, μπαργούμεν και αγαπητοί πελάτες. Κόψτε τα γαλλικούλια μεταξύ σας για να μην αναγκαστώ να προβώ σε λουκέτα, ποινολόγια και χειμερινά μπάνια.

Σας ευχαριστώ,

Εκ της διευθύνσεως.

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

:baby: :baby: :baby: :baby: ntanny :baby: an kai ayta einai gia megala pedakia tha sto exigiso pio analitika. aytos i ayti pou ine sthn ipodoxi exei ena pragmataki san ayta poy anigoklinoun oi portes toy garaz kai analoga me to pios erxete (peripoliko apo makria, sdoe, ika klp) pataei to katalilo kubaki kai etsi i xamilonei i mousiki i anavei ena i perissotera diakritika fotakia mesa sto magazi se simio poy oloi ta vlepoyn kai pernoyn ta katalila metra (feugoyn trexodas osoi den exoun ika, arxizoyn kai kovoun apodixeis san treloi kai alla tetia) :baby: an vretheis se kanena megalo magazi kai xafnika xamilosei i mousiki paratirise trigiro na deis mipos anavei kati. se merika einai poly eykolo na to katalaveis se alla einai poli diskolo. se 1 px ginotan enas tixos katakokinos apo to fos

:baby: :baby: :baby: :baby: ntanny :baby: an kai ayta einai gia megala pedakia tha sto exigiso pio analitika. aytos i ayti pou ine sthn ipodoxi exei ena pragmataki san ayta poy anigoklinoun oi portes toy garaz kai analoga me to pios erxete (peripoliko apo makria, sdoe, ika klp) pataei to katalilo kubaki kai etsi i xamilonei i mousiki i anavei ena i perissotera diakritika fotakia mesa sto magazi se simio poy oloi ta vlepoyn kai pernoyn ta katalila metra (feugoyn trexodas osoi den exoun ika, arxizoyn kai kovoun apodixeis san treloi kai alla tetia) :baby: an vretheis se kanena megalo magazi kai xafnika xamilosei i mousiki paratirise trigiro na deis mipos anavei kati. se merika einai poly eykolo na to katalaveis se alla einai poli diskolo. se 1 px ginotan enas tixos katakokinos apo to fos

Απλα ισως επειδη τις περισσοτερες φορες προτιμω την ταβερνουλα,πραγματι δεν συναντησα τετοια φαινομενα.Τα σημερινα μαγαζια δεν με συγκινουν μπορω να πω,μια και θελω και τον σχετικο χωρο να απλωσω και λιγο το ποδι μου.Οι παλιοι ασφαλως θα θυμουνται εναν δημαρχο του Πειραια,ο οποιος ειχε θεσει οριο μεταξυ των τραπεζιων στις καφετερειες για την ανεση των πελατων.Σημερα δυστυχως εν ονοματι του ευρω,εχουμε ολοι ενα ποτηρι στο χερι και ενα τσιγαρο,μια και η νοηματικη μας ειναι δυσκολη.Σκοπιμα η δυνατη μουσικη, για να καταναλωνουμε ποτα.Οσο για ανεση δεν θελει συζητηση.Ο ενας πανω στον αλλο και ενας Θεος ξερει τι θα γινει σε περιπτωση που παρει φωτια κανενα μαγαζι.Ολοι τοτε θα λενε οτι ειχαν μετρα ασφαλειας για γρηγορη εκκενωση,πυρασφαλεια κλπ.Ευχομε να μην συμβει ποτε κατι τετοιο.

οταν δουλευα σε καφε μου ειχε πει το αφεντικο αμα ερθει το ικα(συνηθως 2 αντρες με φακελους στα χερια)θα μου κανει νοημα να καθησω σε ενα τραπεζι και να κανω την πελατισα!οταν ερχοταν το ικα επεφτε συρμα σε ολα τα μαγαζια της πλατειας!απο εμενα βεβαια δεν τη γλυτωσε και εκανα καταγγελια στο ικα!το πρωι που πηγα τι να δω :w00t: :w00t: οι φιλοι του αφεντικου που εγω σερβιρα ηταν υπαλληλοι του ικα :w00t: αλλα και παλι δεν μπορεσαν να κανουν τιποτα!!!ουτε εκεινοι ουτε το αφεντικο με τις απειλες του!! :p

«Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα....

»

:lol: :lol: απιστευτο!!! σκηνικο χοντρο ε?

Never Give Up:!:

Join friend!

απιστευτο δε θα πει τιποτα!φαντασου ομως οτι η καταγγελια του εργαζομενου

ειναι τοσο ισχυρη που δεν μπορουν να κανουν τιποτα.

εγω δουλευα εκει 1,5 χρονο και μου ελεγε συνεχεια οτι θα δουμε για τα ενσημα :mad: :mad: στο τελος τα βρηκαμε!!

εγω πηρα παντως αυτοκινητο απο αυτην την ιστορια!!! :p :p

«Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα....

»