Jump to content

Samsung Galaxy Ring

anergos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικα τπτ δεν αλλαξε με το τρικ της παρατεταμενης φορτισης, αυτη την εβδομαδα η μπαταρια κρατησε λιγο κατω απο 4 ημερες μεχρι το 20% .

Μειωση περιπου μιση μερα απο το προηγουμενο διαστημα!

Σκεφτηκα να το κρατησω ακομα λιγο διαστημα και να πλησιασω την ληξη της εγγυησης ωστε να κερδισω λιγο απ το χρονο για το επομενο!

Ενας λογος ειναι και το παρακατω "φρεσκο" νεο...

Ας ελπισουμε οτι κατι θα βελτιωθει....🙏

https://www.tizenhelp.com/samsung-releases-small-but-important-update-for-galaxy-ring/

🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷

On 6/2/2026 at 8:45 ΠΜ, anergos13 said:

Τελικα τπτ δεν αλλαξε με το τρικ της παρατεταμενης φορτισης, αυτη την εβδομαδα η μπαταρια κρατησε λιγο κατω απο 4 ημερες μεχρι το 20% .

Μειωση περιπου μιση μερα απο το προηγουμενο διαστημα!

Σκεφτηκα να το κρατησω ακομα λιγο διαστημα και να πλησιασω την ληξη της εγγυησης ωστε να κερδισω λιγο απ το χρονο για το επομενο!

Ενας λογος ειναι και το παρακατω "φρεσκο" νεο...

Ας ελπισουμε οτι κατι θα βελτιωθει....🙏

https://www.tizenhelp.com/samsung-releases-small-but-important-update-for-galaxy-ring/

Ποτε λήγει η εγγύηση σου;

6 ώρες πριν, pchrono said:

Ποτε λήγει η εγγύηση σου;

αρχες Απριλιου!

10 ώρες πριν, anergos13 said:

αρχες Απριλιου!

Και μένα στο τέλος Απριλίου.  Απλά ειμαι σε δίλημμα αν το αλλάξουν τελευταίες μέρες δεν θα προλάβω να δω εαν το κανει και το καινούργιο γιατι μετά δεν υπάρχει εγγύηση 

21 ώρες πριν, pchrono said:

Και μένα στο τέλος Απριλίου.  Απλά ειμαι σε δίλημμα αν το αλλάξουν τελευταίες μέρες δεν θα προλάβω να δω εαν το κανει και το καινούργιο γιατι μετά δεν υπάρχει εγγύηση 

Ειναι ενα θεμα , κι αυτο !🤔

Εγω "Θεωρητικα" εχω αλλο ενα χρονο λογο καλαθιου skroutz αλλα δεν ξερω πως λειτουργει...

14 ώρες πριν, anergos13 said:

Ειναι ενα θεμα , κι αυτο !🤔

Εγω "Θεωρητικα" εχω αλλο ενα χρονο λογο καλαθιου skroutz αλλα δεν ξερω πως λειτουργει...

Μου κανει εντύπωση εαν το αναλαμβάνει το skroutz μετα τον χρόνο και τι θα κανει; αντικατάσταση ή αποστολή για σέρβις;  Anyway καλό ειναι και νομίζω το skroutz ειναι large σε τέτοιες περιπτώσεις....

Σήμερα ξεκίνησα να χρησιμοποιώ την νέα συσκευή, φόρτιση στο 100% και απο τις 15:00 ειναι φορεμένο, για να δούμε...

24 ώρες μετά το δαχτυλίδι ειναι στο 90%.

2 ημερες μετά 75 %

3 ημερες μετά 62 %

4 ημερες μετά 49 %

5 ημέρες μετά 30 %

Σημείωση,  το φοράω χωρίς κάποιο smartwatch 

Edited by HexDec

2 ώρες πριν, HexDec said:

Σήμερα ξεκίνησα να χρησιμοποιώ την νέα συσκευή, φόρτιση στο 100% και απο τις 15:00 ειναι φορεμένο, για να δούμε...

SM-Q501 λέει εμενα, σειριακός RFAY.......EFGF. Αν μπορείς δες μήπως μπορέσουμε να καταλάβουμε εαν έβγαλαν νέο hardware 

Το δικό μου γράφει sm-q502 sn rfgy ....qr

Firmware Q50XWWU2AYK3

Edited by HexDec

2 ώρες πριν, HexDec said:

Το δικό μου γράφει sm-q502 sn rfgy ....qr

Firmware Q50XWWU2AYK3

Το firmware ειναι το ίδιο.  Πάνω που χάρηκα με το 502, βρήκα αυτό: Samsung Galaxy Ring SM-Q501 and SM-Q502 is simply their physical size.SM-Q501: corresponds to Size 11. SM-Q502: corresponds to Size 12.

1 ώρα πριν, costsa41 said:

Υπάρχει ενημέρωση λογισμικού με διαφορετικό firmware.  

1 ώρα πριν, costsa41 said:

Υπάρχει ενημέρωση λογισμικού με διαφορετικό firmware.  

Δηλαδή;  

Screenshot_20260212_104835_Galaxy Ring Manager.jpg

4 ώρες πριν, costsa41 said:

Είναι διαφορετικό ή κάνω λάθος; 252250739_Screenshot_20260212_113252_GalaxyRingManager.thumb.jpg.269d766f55add7ee3e6f3e253f57dc84.jpg

Εχεις παρει το τελευταια αναβαθμιση που υποτίθεται οτι βελτιωνει την μπαταρια...

Την εκανα τωρα , φορτιζω και βλεπω τις επομενες μερες αν αλλαξε κατι , ή ταν ή επί τας...😝

4 ώρες πριν, anergos13 said:

Εχεις παρει το τελευταια αναβαθμιση που υποτίθεται οτι βελτιωνει την μπαταρια...

Την εκανα τωρα , φορτιζω και βλεπω τις επομενες μερες αν αλλαξε κατι , ή ταν ή επί τας...😝

Πάντως ίσως είναι η λύση μιάμιση μέρα και είναι στο 86% με αυτή την αναβάθμιση.  Θα δούμε στο μέλλον....! 

Όπως ανέφερα και νωρίτερα το νέο δαχτυλίδι που έλαβα εκτιμώ οτι εχει αυτονομία περίπου 7 ημερες μέχρι να σβήσει. Δεν εχω λάβει την ενημέρωση (και δεν ξερω και αν θα την κάνω μέχρι να βεβαιωθώ για την ομαλή λειτουργία της). 

Για την ώρα είμαι ικανοποιημένος αλλά δεν είμαι σίγουρος για την πορεία. Εχω περίπου ενάμιση μήνα ακόμα εγγύηση...

5 ώρες πριν, HexDec said:

Όπως ανέφερα και νωρίτερα το νέο δαχτυλίδι που έλαβα εκτιμώ οτι εχει αυτονομία περίπου 7 ημερες μέχρι να σβήσει. Δεν εχω λάβει την ενημέρωση (και δεν ξερω και αν θα την κάνω μέχρι να βεβαιωθώ για την ομαλή λειτουργία της). 

Για την ώρα είμαι ικανοποιημένος αλλά δεν είμαι σίγουρος για την πορεία. Εχω περίπου ενάμιση μήνα ακόμα εγγύηση...

Θυμησε μου τι νούμερο φορας? Εχεις και smartwatch καποιες ωρες συνδυστικα?

Εγω εκανα το update και με σε ενα 14ωρο και 4 ωρες συνδυασμο με watch 7 ειμαι απο 100% σε 88% ...

Δεν τα βλεπω και πολυ καλα τα πραγματα,αν παει ετσι μεσα στην εβδομαδα θ φυγει τελεσιδικα για Smartec...

Edited by anergos13

9 ώρες πριν, anergos13 said:

Θυμησε μου τι νούμερο φορας? Εχεις και smartwatch καποιες ωρες συνδυστικα?

Εγω εκανα το update και με σε ενα 14ωρο και 4 ωρες συνδυασμο με watch 7 ειμαι απο 100% σε 88% ...

Δεν τα βλεπω και πολυ καλα τα πραγματα,αν παει ετσι μεσα στην εβδομαδα θ φυγει τελεσιδικα για Smartec...

12αρι χωρίς ρολοι

1 hour ago, HexDec said:

12αρι χωρίς ρολοι

Οι 7 ημερες ειναι Οκ τοτε αν υποθεσουμε οτι οντως συμμετεχει το ρολοι στην επεκταση της διαρκειας του δαχτυλιδιου , οπως μας λεει η Sammy ! 

Μακαρι να παει ετσι απο εδω και περα!

Εγω πλεον στο 24ωρο  ειμαι στο 78% και βλεπω χειροτερη μπαταρια μετα το τελευταιο update! 

On 13/2/2026 at 12:06 ΠΜ, pchrono said:

Είναι νέο update αυτό.  Το έκανα και θα παρακολουθήσω την πορεία της μπαταρίας 

Πριν 2 ωρες έκλεισε στο 0%.

Απο 38% στις 2αμ -> 0% στις 8αμ. 

Με το καινούργιο update και reset και φορώντας το watch, κράτησε 2 μέρες. 

Κρίμα που με 2 software update δεν έχει καταφέρει να το φτιάξει,  οπότε φοβάμαι ότι ποτέ δεν θα διορθωθεί.  Το περίεργο ειναι ότι τους πρώτους μήνες χρήσης ξεπερνούσε τις ημέρες λειτουργίας που διαφημίζει η Samsung. Αν δεν έχουν αλλάξει το hardware (που δύσκολο μου φαίνεται) θα παραλάβω ενα ίδιο ring σε αντικατάσταση και μετά απο 4 -5 μήνες θα το παρω απόφαση να φορτίζω όπως το watch,  γιαυτό ίσως κα η φορητή βάση του ring και οχι ενα καλώδιο, κάτι ήξεραν μάλλον εκεί στην Κορέα.....

Edited by pchrono

39 minutes ago, pchrono said:

Κρίμα που με 2 software update δεν έχει καταφέρει να το φτιάξει,  οπότε φοβάμαι ότι ποτέ δεν θα διορθωθεί.  Το περίεργο ειναι ότι τους πρώτους μήνες χρήσης ξεπερνούσε τις ημέρες λειτουργίας που διαφημίζει η Samsung. Αν δεν έχουν αλλάξει το hardware (που δύσκολο μου φαίνεται) θα παραλάβω ενα ίδιο ring σε αντικατάσταση και μετά απο 4 -5 μήνες θα το παρω απόφαση να φορτίζω όπως το watch,  γιαυτό ίσως κα η φορητή βάση του ring και οχι ενα καλώδιο, κάτι ήξεραν μάλλον εκεί στην Κορέα.....

Παντως ειναι παραξενο οτι ο ρυθμός πτωσης της μπαταριας δεν ειναι ιδιος και τις περισσοτερες φορες ακανονιστος .

Καποιες μερες παει καλα (7-10%  και καποιες τρωει φρικη και χανει μεγαλο ποσοστο με τη μια...(20%+) και μιλαμε για ιδιες καθημερινες συνηθειες ..

Γι αυτο δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι θεμα hardware ,  τους πρωτους μηνες ειχε normal συμπεριφορα!

Η μεγαλη κατρακυλα ξεκινησε με την προηγουμενη αναβαθμιση!

Edited by anergos13

2 ώρες πριν, anergos13 said:

Παντως ειναι παραξενο οτι ο ρυθμός πτωσης της μπαταριας δεν ειναι ιδιος και τις περισσοτερες φορες ακανονιστος .

Καποιες μερες παει καλα (7-10%  και καποιες τρωει φρικη και χανει μεγαλο ποσοστο με τη μια...(20%+) και μιλαμε για ιδιες καθημερινες συνηθειες ..

Γι αυτο δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι θεμα hardware ,  τους πρωτους μηνες ειχε normal συμπεριφορα!

Η μεγαλη κατρακυλα ξεκινησε με την προηγουμενη αναβαθμιση!

ο ρυθμός πτώσης

24 ώρες μετά το δαχτυλίδι ειναι στο 90%.

2 ημερες μετά 75 %

3 ημερες μετά 62 %

4 ημερες μετά 49 %

5 ημέρες μετά 30 %

Σημείωση,  το φοράω χωρίς κάποιο smartwatch 

2 ώρες πριν, pchrono said:

το ίδιο έπαθε και το δικό μου και το πήγα για αντικατάσταση. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είχε τόσο μεγάλο battery degradation ...

Μια καταγραφη της πτωσης μπαταριας μετα το τελευταιο update.

Σαββατο 10:00 100%

Δευτερα 10:00  64%

Τριτη  10:00       33%

Τριτη 22:00      19%

Παλι μια μεγαλη πτωση σχεδον 30% σε μια μερα..

Οριακα 4.5 μερες !

Ισως βελτιωθηκε κατι αλλα καμια σχεση με τις 7 με 7+ μερες που ειχε στην αρχη...

8 ώρες πριν, anergos13 said:

Μια καταγραφη της πτωσης μπαταριας μετα το τελευταιο update.

Σαββατο 10:00 100%

Δευτερα 10:00  64%

Τριτη  10:00       33%

Τριτη 22:00      19%

Παλι μια μεγαλη πτωση σχεδον 30% σε μια μερα..

Οριακα 4.5 μερες !

Ισως βελτιωθηκε κατι αλλα καμια σχεση με τις 7 με 7+ μερες που ειχε στην αρχη...

Να πας να στο αλλάξουν.  Με το νέο update έχει κερδίσει περίπου μια ημέρα μέχρι το 20% που το φορτίζω.