Jump to content

Samsung Galaxy Ring

anergos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

58 minutes ago, nasosvasedis said:

Ναι το είδα και εγώ. Πλέον το κατάστημα της Easy Mail είναι στον Πειραιά, όχι τα κεντρικά στον Ρέντη. Θα περάσω αύριο να παραλάβω από εκεί το κιτ καθώς θα είμαι Πειραιά. Είναι και η απεργία βέβαια και δεν ξέρω τι θα παίξει με τους διανομείς. 

Γράφει στην αναζήτηση Αθήνα κέντρο διανομής σε μένα.  Μακάρι να μπορούσα κι εγώ μένω κοντά Πειραιά Σαλαμίνα άλλα είναι και η απεργία.  Που στον Πειραιά είναι; 

1 hour ago, costsa41 said:

Γράφει στην αναζήτηση Αθήνα κέντρο διανομής σε μένα.  Μακάρι να μπορούσα κι εγώ μένω κοντά Πειραιά Σαλαμίνα άλλα είναι και η απεργία.  Που στον Πειραιά είναι; 

Πόρου 2 και Γαλαξιδίου 1.

Δοκιμάζω τα μεγέθη και είμαι ανάμεσα στο 10 και το 11. Το 10 βγαίνει με "αντίσταση" από τον δείκτη και κάθεται καλά στον μέσο. Το 11 μου φαντάζει ακόμα πιο άνετο με λίγο "χώρο" παραπάνω, περιστρέφεται σχετικά εύκολα χωρίς να πέφτει από το δάχτυλο, άλλα ταυτόχρονα ψιλό "επιπλέει" στον μέσο. Θα φορέσω το 10 όλη την υπόλοιπη ημέρα και στον ύπνο για να δω αν θα γίνει πιο άβολο με τις αλλαγές των δαχτύλων. 

59 minutes ago, nasosvasedis said:

Δοκιμάζω τα μεγέθη και είμαι ανάμεσα στο 10 και το 11. Το 10 βγαίνει με "αντίσταση" από τον δείκτη και κάθεται καλά στον μέσο. Το 11 μου φαντάζει ακόμα πιο άνετο με λίγο "χώρο" παραπάνω, περιστρέφεται σχετικά εύκολα χωρίς να πέφτει από το δάχτυλο, άλλα ταυτόχρονα ψιλό "επιπλέει" στον μέσο. Θα φορέσω το 10 όλη την υπόλοιπη ημέρα και στον ύπνο για να δω αν θα γίνει πιο άβολο με τις αλλαγές των δαχτύλων. 

Να κοιτάξεις να είναι άνετο όλες τις ώρες της ημέρας! Να μη σε ενοχλεί και ,από ότι έχω δει,  να μην έχει περιθώριο όταν το κολλάς στο χέρι σου και να βγαίνει όταν το στρίβεις.  Δηλαδή να μη βγαίνει εύκολα αλλά να μην είναι σφιχτό.  

Για να κανει καποιος ασφαλη επιλογη μεγεθους πρεπει σιγουρα να φορεσει τα δειγματα 2,3 μερες συνεχομενα!

Το καλυτερο μεγεθος πιστευω αυτο που  μπορει να φορεθει σε δεικτη και μεσο και των δυο χεριων ωστε να μπορει καποιος με ανεση να κανει εναλλαγες αναλογα την εποχη !!

Επισης καποιος πρεπει να υπολογισει και τα μικρα εξογκωματα που ασκουν μια πιεση στο δακτυλο...

Edited by anergos13

🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷

37 minutes ago, anergos13 said:

Για να κανει καποιος ασφαλη επιλογη μεγεθους πρεπει σιγουρα να φορεσει τα δειγματα 2,3 μερες συνεχομενα!

Το καλυτερο μεγεθος πιστευω αυτο που  μπορει να φορεθει σε δεικτη και μεσο και των δυο χεριων ωστε να μπορει καποιος με ανεση να κανει εναλλαγες αναλογα την εποχη !!

Το 10άρι έως τώρα συνεχόμενα στον δείκτη είναι οκ και στον μέσο επίσης κάθεται. 

43 minutes ago, anergos13 said:

Στο Skroutz εμφανιστηκαν πλεον απο αρκετα μαγαζια με τιμες απο 335€...

για να δουμε που θα ισορροπησει....

Edited by anergos13

Εριξα τελικα παραγγελια για το Silver 12 , αγορα απο Skroutz!

Τελικη τιμή (με μια έκπτωση με πληρωμη μεσω Klarna -30€) στα 310€!!

Νομιζω καλη τιμη !

Unboxing εντυπωσεις απο Τριτη - Τεταρτη!!

Εχθες το συγκεκριμενο χρωμα / μεγεθος ηταν διαθεσιμο σε 3-4 καταστηματα στο Skroutz...

Σημερα παπαλα...

Ακόμα το κιτ στα ΕΛΤΑ είναι.....πιστεύω άλλο βδομάδα να έρθει.  Ήταν και η απεργία.....ελπίζω να βρίσκει κάποιος εύκολα το νούμερο του για τα δάχτυλα 

Παραλαβη σημερα ...

Το μεγεθος ειναι ταυτοσημο με το δοκιμαστικο δακτυλιδι (12) ...

Η Θηκη πραγματικο κοσμημα...

Ξεκιναμε τις δοκιμες!!

20250415_134457.jpg

20250415_134515.jpg

20250415_134538.jpg

20250415_134546.jpg

Για οποιον ενδιαφερεται και δεν εχει τη δυνατοτητα για δοκιμη με το Sizing Kit  εχω ανεβασει αγγελια το δικο μου !

https://myphone.gr/forum/classifieds/item/1611-samsung-galaxy-ring-sizing-kit/

• 6 months later...

Καλησπέρα  το πήρα το 11αρη και κρατάει η μπαταρία 12 μέρες. Ισως παίζει ρόλο το watch 8 που φοράω και αυτο συνέχεια. Το διάλεξα για τον παραμεσο (σαν κλασικό δακτυλίδι) ειναι ελάχιστα χαλαρό καποιες ωρες στην μέρα αλλα πραγματικά ειναι το πρώτο gadget που έχω στο οικοσύστημα της samsung και δεν χρειάζεται διεπαφή,  δηλαδή να κανεις κάτι εσύ περα απο να το φοράς και να το ξεχνάς.

17 ώρες πριν, pchrono said:

Καλησπέρα  το πήρα το 11αρη και κρατάει η μπαταρία 12 μέρες. Ισως παίζει ρόλο το watch 8 που φοράω και αυτο συνέχεια. Το διάλεξα για τον παραμεσο (σαν κλασικό δακτυλίδι) ειναι ελάχιστα χαλαρό καποιες ωρες στην μέρα αλλα πραγματικά ειναι το πρώτο gadget που έχω στο οικοσύστημα της samsung και δεν χρειάζεται διεπαφή,  δηλαδή να κανεις κάτι εσύ περα απο να το φοράς και να το ξεχνάς.

Έχω το 12αρι. απο το launch μαζί με ένα galaxy watch ultra 2024, πάνω απο 6 ημέρες δεν έχω δει, τι ρυθμίσεις έχεις (αν και δεν έχει και πολύ παραμετροποίηση) ; κατά τα λοιπά συμφωνώ

Edited by HexDec

19 ώρες πριν, pchrono said:

Πόσες μέρες με watch 8; Δεν κρατάει πάνω από 5 με το watch 8 το 11αρι.  Πώς το καταφέρνεις; Στις 5 μέρες φτάνει το 20% . 

Με το 12ρι και watch 7 για 12 ωρες στο χερι , 7 μερες  max μπαταρια!

Εκτός και αν βελτίωσαν την μπαταρία σε μεταγεστερα batch παραγωγης. Πάντως γενικά νομίζω ότι η διάρκεια χρησης μεταξύ των φορτισεων έχει μειωθεί 

3 ώρες πριν, costsa41 said:

Πόσες μέρες με watch 8; Δεν κρατάει πάνω από 5 με το watch 8 το 11αρι.  Πώς το καταφέρνεις; Στις 5 μέρες φτάνει το 20% . 

Μου κάνει μεγάλη εντύπωση η απόκλιση που εχουμε . Δεν κανω κάτι ιδιαίτερο.  Λες να ειναι κάποια μέτρηση,  πχ το οξυγόνο που το εχω κλειστό; παντως κατω απο 10 μερες δεν χρειάστηκε ποτέ φόρτιση το δικό μου.... τι να πω..

4 ώρες πριν, anergos13 said:

Με το 12ρι και watch 7 για 12 ωρες στο χερι , 7 μερες  max μπαταρια!

Από το 12 νούμερο έχει πιο μεγάλη μπαταρία οπότε λογικό είναι.  Είναι 5 μέρες και κάτι από το 11 και κάτω μέχρι το 20%

On 11/11/2025 at 6:54 ΜΜ, pchrono said:

Μου κάνει μεγάλη εντύπωση η απόκλιση που εχουμε . Δεν κανω κάτι ιδιαίτερο.  Λες να ειναι κάποια μέτρηση,  πχ το οξυγόνο που το εχω κλειστό; παντως κατω απο 10 μερες δεν χρειάστηκε ποτέ φόρτιση το δικό μου.... τι να πω..

Σε συνέχεια της κουβέντας για την μπαταρία,  μπήκα σε σκέψεις για την χαμηλή αυτονομία και διάβασα σε πολλά site ότι πριν κάποιο καιρό τουλάχιστον,  πολλοί είχαν drain στις 1-2 μερες 0 -100%. Παρακολουθώ το δικό μου και ευτυχώς ειμαι στάνταρ 10% την μέρα.  Αλλά samsung ειναι αυτή και τα εχω δει ολα απο κινητό με πρόβλημα στην μπαταρία μέχρι watch που μου έκανε σημάδι στο χέρι,  ελπίζω να το έχουν φτιάξει το δακτυλίδι και να συνεχίσει έτσι 

On 14/11/2025 at 7:40 ΠΜ, pchrono said:

Σε συνέχεια της κουβέντας για την μπαταρία,  μπήκα σε σκέψεις για την χαμηλή αυτονομία και διάβασα σε πολλά site ότι πριν κάποιο καιρό τουλάχιστον,  πολλοί είχαν drain στις 1-2 μερες 0 -100%. Παρακολουθώ το δικό μου και ευτυχώς ειμαι στάνταρ 10% την μέρα.  Αλλά samsung ειναι αυτή και τα εχω δει ολα απο κινητό με πρόβλημα στην μπαταρία μέχρι watch που μου έκανε σημάδι στο χέρι,  ελπίζω να το έχουν φτιάξει το δακτυλίδι και να συνεχίσει έτσι 

Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.  Η ίδια η εταιρεία λέει ότι με όλα ανοιχτά έως 7 ημέρες!! Και εννοεί 7 μέρες για τα πάνω  από 11 νούμερο που έχουν μεγαλύτερη μπαταρία.  Τα υπόλοιπα, με όλα ανοιχτά, λογικό είναι να βγάζουν 5 και κάτι μέρες στο 20% υπόλοιπο μπαταρία.  

On 15/11/2025 at 9:13 ΠΜ, costsa41 said:

Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.  Η ίδια η εταιρεία λέει ότι με όλα ανοιχτά έως 7 ημέρες!! Και εννοεί 7 μέρες για τα πάνω  από 11 νούμερο που έχουν μεγαλύτερη μπαταρία.  Τα υπόλοιπα, με όλα ανοιχτά, λογικό είναι να βγάζουν 5 και κάτι μέρες στο 20% υπόλοιπο μπαταρία.  

https://www.reddit.com/r/samsung/comments/1fjc2cd/galaxy_ring_started_to_drain_battery_1000_in_3/

Για κάποιο λόγο εάν δεν το googlαρεις δεν εμφανίζεται στις ειδήσεις. Υπάρχει και καταγγελία ότι έσκασε η μπαταρία σε γνωστό youtuber και πήγε στο νοσοκομείο 

Edited by pchrono

3 ώρες πριν, pchrono said:

https://www.reddit.com/r/samsung/comments/1fjc2cd/galaxy_ring_started_to_drain_battery_1000_in_3/

Για κάποιο λόγο εάν δεν το googlαρεις δεν εμφανίζεται στις ειδήσεις. Υπάρχει και καταγγελία ότι έσκασε η μπαταρία σε γνωστό youtuber και πήγε στο νοσοκομείο 

Εγώ απλά ανέφερα τη διάρκεια της μπαταρίας από την επίσημη σελίδα της εταιρείας.  Είναι ακριβώς ότι έγραψα.  Τώρα αν κάποια έχουν για διάφορους λόγους,  battery drain ή αν κάποιος του έκανε μαγικά και έσκασε στο χέρι του δεν ξέρω, δεν ήμουν μπροστά να το δω.  Αντίθετα υπάρχουν πολλά βίντεο που επαληθεύουν για τις μέρες που λέει η εταιρεία και για τα μέχρι 11 νούμερο και για τα επόμενα που έχουν πιο μεγάλη μπαταρία.  Αν δεν μετράει κάποια πράγματα τότε ναι κρατάει περισσότερο.  

4 ώρες πριν, costsa41 said:

Εγώ απλά ανέφερα τη διάρκεια της μπαταρίας από την επίσημη σελίδα της εταιρείας.  Είναι ακριβώς ότι έγραψα.  Τώρα αν κάποια έχουν για διάφορους λόγους,  battery drain ή αν κάποιος του έκανε μαγικά και έσκασε στο χέρι του δεν ξέρω, δεν ήμουν μπροστά να το δω.  Αντίθετα υπάρχουν πολλά βίντεο που επαληθεύουν για τις μέρες που λέει η εταιρεία και για τα μέχρι 11 νούμερο και για τα επόμενα που έχουν πιο μεγάλη μπαταρία.  Αν δεν μετράει κάποια πράγματα τότε ναι κρατάει περισσότερο.  

Ναι, κουβέντα κάνουμε, εξάλλου για αυτο είναι το forum... 🙂 Εξάλλου εγω όπως είπα,  στις πρώτες 6 φορτίσεις (τώρα το πήρα) τρώει 10-12% την μέρα. Μακάρι να μείνει έτσι!!!

• 3 weeks later...