kostas5000 Δημοσιεύτηκε December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 2, 2005 Εχω προβλημα με τον Internet explorer. Καθε φορα που παω να ανοιξω ενα site μου φορτωνει συνεχεια μια ηλιθια σελιδα. Εχει φτασει να φορτωσει κ 50 σελιδες. Την ιδια παντα. Εχω δοκιμασει να την μπλοκαρω με το norton αλλα τιποτα. Μπλοκαρει μονο το περιεχομενο της σελιδας. Το παραθυρο παλι ανοιγει. Εχει κανεις καμια ιδεα για το τι να κανω???Ειναι πολυ ΣΠΑΣΤΙΚΟ.Ουτε στον εχθρο μου............ Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Εχω προβλημα με τον Internet explorer. Καθε φορα που παω να ανοιξω ενα site μου φορτωνει συνεχεια μια ηλιθια σελιδα. Εχει φτασει να φορτωσει κ 50 σελιδες. Την ιδια παντα. Εχω δοκιμασει να την μπλοκαρω με το norton αλλα τιποτα. Μπλοκαρει μονο το περιεχομενο της σελιδας. Το παραθυρο παλι ανοιγει. Εχει κανεις καμια ιδεα για το τι να κανω???Ειναι πολυ ΣΠΑΣΤΙΚΟ.Ουτε στον εχθρο μου............ Ευχαριστω Απ' ότι θυμάμαι (επειδή mozilla χρησιμοποιώ), μπαίνεις tools-internet options-advanced και ξετσεκάρεις ότι έχει σχέση με pop-ups binaries κλπ. Αντίστοιχες ρυθμίσεις κάνεις και στο tools-internet options-security. Κοίταξέ το λίγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAMBIKOS Δημ. December 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2005 Εχω προβλημα με τον Internet explorer. Καθε φορα που παω να ανοιξω ενα site μου φορτωνει συνεχεια μια ηλιθια σελιδα. Εχει φτασει να φορτωσει κ 50 σελιδες. Την ιδια παντα. Εχω δοκιμασει να την μπλοκαρω με το norton αλλα τιποτα. Μπλοκαρει μονο το περιεχομενο της σελιδας. Το παραθυρο παλι ανοιγει. Εχει κανεις καμια ιδεα για το τι να κανω???Ειναι πολυ ΣΠΑΣΤΙΚΟ.Ουτε στον εχθρο μου............ Ευχαριστω Το είχε πάθει ένας φίλος μου αυτό...Ακόμα και να μην ήταν συνδεμένος στο ίντερνετ εμφανίζονταν καμιά 50ρια pop-up και επείσης είχε pop up blockers κτλ ενεργοποιημένα χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά επειδή δεν βρήκε άκρη έκανε φορμάτ και από τότε προσέχει σε τι sites μπαίνει ;) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. December 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2005 Το είχε πάθει ένας φίλος μου αυτό...Ακόμα και να μην ήταν συνδεμένος στο ίντερνετ εμφανίζονταν καμιά 50ρια pop-up και επείσης είχε pop up blockers κτλ ενεργοποιημένα χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά επειδή δεν βρήκε άκρη έκανε φορμάτ και από τότε προσέχει σε τι sites μπαίνει ;) :p Συγνώμη αλλά θεωρώ υπερβολικό το να κάνει format. Υπάρχει κι άλλη λύση αν δεν λειτουργήσει η πρώτη. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. December 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2005 Μία είναι η λύση. Πετάς στην άκρη τον Internet Explorer και βάζεις Firefox. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. December 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2005 kane kai kanena spyware check me to HitMan Pro Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. December 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2005 Go at http://www.webroot.com. Βρες απο το Download Section το SpySweeper. Kατέβασέ το και εγκατέστησε το. Με την εγκατάσταση τράβηξε το τελευταίο update. Και αμέσως μετά κάνε ενα scan. Οτι βρει, διαγράφεις. Το scan ας ακολουθήσει μια επανεκκίνηση. Και πές μας αποτελέσματα. Την καλησπέρα μου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnt Δημ. December 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2005 Το πιο σωσό είναι η πρόταση που σου έκανε ο φίλος για το spysweep πάντως καλό pop-up blocker έχει και ο maxthon browser :) Παράθεση #insta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas5000 Δημ. December 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Paidia ebala to SpySweeper opws eipe o GloBy kai ekana 2 fores scan k ayto htan. Ksemperdepsa me to pop ups k me tis malakies. Thanks Gia ti boihteia s olous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts